Kennis is onze kracht
+ 850 produkten uit voorraad

Vaten gratis geleverd !
vanaf 150 kilo per bestelling

97% uitlevering
binnen twee dagen.

Alpha tandwieloliën kopen en besparen

Koop nu Alpha tandwieloliën : lage prijs en Gratis verzending van vaten (209L) in de hele BNL OlieOnline BNL

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Alpha SP 68

  CASTROL ALPHA SP 68

  Tandwiel olie

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 68

  Castrol Alpha SP 68 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Castrol Alpha SP 68 heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt. De additieven zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen.

  Castrol Alpha SP 68 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 68 is geclassificeerd volgens DIN CLP 68.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 68 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 81,36 Incl. BTW: € 98,45

 • Castrol Alpha SP 150

  CASTROL ALPHA SP 150

  Tandwiel olie CLP 150

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 150

  Castrol Alpha SP 150 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt.

  De additieven in Castrol Alpha SP 150 zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen. Castrol Alpha SP 150 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 150 is geclassificeerd volgens DIN CLP.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 150 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 81,36 Incl. BTW: € 98,45

 • Castrol Alpha SP 220

  CASTROL ALPHA SP 220

  Tandwiel olie CLP 220

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 220

  Castrol Alpha SP 220 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt.

  De additieven in Castrol Alpha SP 220 zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen. Castrol Alpha SP 220 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 220 is geclassificeerd volgens DIN CLP.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 220 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 81,36 Incl. BTW: € 98,45

 • Castrol Alphasyn EP 320

  CASTROL ALPHASYN EP 320

  Synthetische Tandwiel olie CLP 320

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 320

  De Alphasyn EP 320 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 320 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 320 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN EP 320 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 83,64 Incl. BTW: € 101,20

 • Castrol Alpha SP 680

  CASTROL ALPHA SP 680

  Tandwiel olie

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 680

  Castrol Alpha SP 680 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt.

  De additieven in Castrol Alpha SP 680 zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen. Castrol Alpha SP 680 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 680 is geclassificeerd volgens DIN CLP.

  Castrol Alpha voldoet aan DIN 51517 part 3, AGMA 9005 - D94, US Steel 224, David Brown Type E, Hansen Transmissions en Flender. 

  • Geschikt voor Müller Weingarten apparatuur

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 680 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 83,64 Incl. BTW: € 101,20

 • Castrol Alpha SP 100

  CASTROL ALPHA SP 100

  Tandwiel olie

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 100

  Castrol Alpha SP 100 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Castrol Alpha SP 100 kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt. De additieven zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen.

  Castrol Alpha SP 100 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 100 is geclassificeerd volgens DIN CLP 100.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 100 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 87,86 Incl. BTW: € 106,31

 • Castrol Alphasyn EP 150

  CASTROL ALPHASYN EP 150

  Synthetische Tandwiel olie CLP 150

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 150

  De Alphasyn EP 150 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 150 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 150 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN EP 150 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 153,15 Incl. BTW: € 185,31

 • Castrol Alphasyn EP 220

  CASTROL ALPHASYN EP 220

  Synthetische Tandwiel olie CLP 220

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 220

  De Alphasyn EP 220 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 220 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 220 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN EP 220 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 153,15 Incl. BTW: € 185,31

 • Castrol Alphasyn EP 460

  CASTROL ALPHASYN EP 460

  Synthetische Tandwiel olie CLP 460

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 460

  De Alphasyn EP 460 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 460 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 460 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN EP 460 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 195,47 Incl. BTW: € 236,52

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Alpha tandwieloliën

Minimumprijs: 81,36

Vragen over smeermiddelen? Vraag onze expert per e-mail

Info@OlieOnline.nl of bel ons 088 654 3 654