Kennis is onze kracht
+ 850 produkten uit voorraad

Vaten gratis geleverd !
vanaf 150 kilo per bestelling

97% uitlevering
binnen twee dagen.

Corena kopen en besparen

Shell Corena wordt aanbevolen door compressor OEM's

Aanbevolen door zowel zuiger-, schotten en schroefcompressor leveranciers en bouwers.

Shell Corena compressor olie serie beschikt zowel over een speciale mix basis als 100% synthetische olie. Bij OlieOnline koop de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Shell Corena olie

Elk deel van uw machine of proces is zorgvuldig ontworpen, dus wilt u ook een compressolie dat is ontworpen om uw apparatuur goed en efficient beschermen. De Shell Corena luchtcompressor oliën is ontwikkeld om 

  • optimaal te beschermen tegen slijtage en roest
  • lange levensduur van de olie te bewerkstelligen
  • hoog rendement te behalen van het systeem.

De Shell Corena olie wordt onderverdeeld in zogenaamde roterende compressoren zoals schroef en schotten compresoren en aan de andere kant de cilinder of zuiger compressoren. Beide productreeksen zijn te herkennen aan respectievelijk de letters R (rotating) of P (piston). De S2 en S3 zijn de minerale versies, gebruikt in de industrie maar de echt hoge prestaties komen van de vol synthetische S4 serie met hoge prestaties. Deze tp prestaties komen vooral tot hun recht bij hoog presterende en compacte compressoren, daar waar de temperatuur hoog kan oplopen..
 

Shell Corena bewezen als beste getest

Strenge evaluatie van concurrenten heeft bewezen dat Shell Corena olie de beste algemene keuze is voor het waarborgen van een betrouwbare lucht-toevoer. Verschillende factoren hebben invloed op de betrouwbaarheid, daarom is het belangrijk om een smeermiddel te gebruiken dat een optimale prestaties geeft over al deze factoren en niet op een onderdeel goed scoren.

Bijvoorbeeld, Shell Corena oliën moeten aan vele eigenschappen voldoen zoals standtijd van het smeermiddel (levensduur), bescherming tegen slijtage, uitstekend anti-schuim eigenschappen en ook nog eens condens resistent zijn. Concurrenten scoren op een paar punten terwijl Shell Corena S4 sterk scoort op alle punten.

Geniet van de voordelen, gebruik Shell Corena

De Shell Corena reeks luchtcompressor oliën bespaart kosten en ergernis. Plotselinge storingen, onnodig onderhoud, verkorte verversingsintervallen en drukverlies worden vaak geassocieerd met slechter presterende compressor oliën.

De betrouwbaarheid van Shell Corena compressoroliën betekent dat uw toevoer van perslucht optimaal blijft. Zodat uw compressor functioneert - bespaart u zowel op kosten als ergernissen.
 

U bent in goed gezelschap met Shell Corena

Veel industriële installaties en mobiele toepassingen over de hele wereld gebruiken Shell Corena oliën in een breed scala van compressor merken en modellen. De Shell Corena product-groep bewijst zich dagelijks in de praktijk in een breed scala aan toonaangevende schroef, schotten en zuiger luchtcompressoren wereldwijd.

Ze zijn ontworpen om uitstekende prestaties te leveren in een grote verscheidenheid van apparatuur van toonaangevende OEM's.
 

Compressor storingen beperkt u met Shell Corena tot een minimum

U bent afhankelijk van uw compressor, zodat u uw werk kunt voltooien en klanten tevreden kunt houden.

Slechte compressor prestaties van zijn invloed op uw winstgevendheid, terwijl storingen je vermogen om je verplichtingen te voldoen in gevaar kunnen brengen. Voortijdige slijtage van componenten en storting vorming zijn twee erkende bijdragen aan dergelijke problemen.

  • + Bescherming tegen slijtage van de componenten
  • + Weerstand tegen koolafzetting
     

OlieOnline uw wereldwijde partner voor Shell Corena

Meer dan veertig jaar levert Shell Corena compressorolie al de oplossingen die de industrie vereist. OlieOnline is een wereld speler en biedt oplossingen wereldwijd.

Onze OlieOnline is heeft veel know how in huis. We staan to uw beschikking om u te helpen met al uw wensen en vragen.

Corena

Minimumprijs: 89,31

Vragen over smeermiddelen? Vraag onze expert per e-mail

Info@OlieOnline.nl of bel ons 088 654 3 654