Kennis is onze kracht
+1200 produkten uit voorraad

Vaten gratis geleverd !
vanaf 150 kilo per bestelling

97% uitlevering
binnen twee dagen.

Fuchs Cassida Fluid

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Fuchs Cassida Fluid Silicone - Voedselveilig

  MULTIFUNCTIONELE SYNTHETISCHE OLIE IN SPUITBUS VOOR DE VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE Fuchs Cassida Silicone Fluid is een volledig synthetisch multifunctioneel smeermiddel met hoog rendement dat ontwikkeld werd voor de smering van transportsystemen, langzaam draaiende mechanismen en lagers en scharnierpunten gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 127,92 Incl. BTW: € 154,78

 • Fuchs Cassida Fluid FL 5 - NSF H1

  Kruipolie in sprayvorm voor gebruik op voedsel- en drankverwerkende apparatuur Fuchs Cassida Fluid FL 5 is een speciaal smeermiddel met uitstekende kruipende en penetrerende eigenschappen voor gebruik in machines die worden gebruikt in de voedsel- en drankverwerkende en verpakkingsindustrie. Het is gebaseerd op een zorgvuldige mix van synthetische vloeistoffen en geselecteerde additieven gekozen op basis van hun vermogen om te voldoen aan de strenge eisen van de voedingsmiddelenindustrie.

  Geregistreerd door NSF (klasse H1) voor gebruik waar potentieel voor incidenteel contact met levensmiddelen is. Product bevat alleen stoffen die zijn toegestaan onder US 21 CFR 178.3570, 178.3620 en 182 voor gebruik in smeermiddelen met incidenteel contact met voedingsmiddelen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 134,11 Incl. BTW: € 162,27

 • Fuchs Cassida Fluid DC 32 - Voedselveilig

  Cassida FLUID DC 32 is een multifunctionele vloeistof ontwikkeld voor een aantal speciale toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie. Zelfs inzetbaar daar waar rechtsreeks contact met levensmiddelen plaatsvindt. Toepassingen 1) Oplosolie voor eetbare olie-extractie fabriek waar terugwinning van oplosmiddelen nodig zijn. 2) Vervormsolie voor de vervaardiging van zowel twee- en driedelige blikproductie voor voedsel en dranken. 3) Warmteoverdracht systemen in de voedingsindustrie met een bulkolietemperatuur van ongeveer -30 Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 264,00 Incl. BTW: € 319,44

 • Fuchs Cassida Fluid CR 46 - Voedselveilig

  SYNTHETISCHE SMEEROLIE VOOR OLIEGEINJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN VOOR GEBRUIK IN DE
  VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE

  TOEPASSING
  Fuchs Cassida CR is ontwikkeld voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie voor de smering van oliegeinjecteerde schroefcompressoren voor lucht, waar bij de olie op eenvoudige wijze van het condenswater moet kunnen worden gescheiden. Voorbeelden van toepassing zijn: zuivelfabrieken, slachterijen, bakkerijen, suiker- en drankenindustrie, diervoederindustrie en farmaceutische industrie. Deze olien vinden vooral toepassing wanneer door eventuele lekkages incidenteel contact met levensmiddelen niet kan worden voorkomen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 276,84 Incl. BTW: € 334,98

 • Fuchs Cassida Fluid CR 100 - Voedselveilig

  SYNTHETISCHE OLIE VOOR LUCHTCOMPRESSOREN IN DE VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE

  Fuchs Cassida Fluid CR 100 voedselveilige NSF H1 goedgekeurde olie speciaal ontwikkeld voor roterende luchtcompressoren gebruikt in de voedingsindustrie. Dit product is samengeteld uit synthetische basisolien en additieven die gekozen werden omdat zij aan de vereisten van de voedingsmiddelenindustrie beantwoorden.
  TOEPASSING
  + roterende compressoren (hoofdzakelijk met schoepen),
  + gladde en antifrictielagers,
  + algemene smering met inbegrip van weinig belaste tandwieloverbrengingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 284,45 Incl. BTW: € 344,18

 • Fuchs Cassida Fluid VP 100 - Voedselveilig

  UNIVERSELE SMEEROLIE VOOR VACUUMPOMPEN Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 322,30 Incl. BTW: € 389,98

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina