Kennis is onze kracht
+1200 produkten uit voorraad

Vaten gratis geleverd !
vanaf 150 kilo per bestelling

97% uitlevering
binnen twee dagen.

Multis Complex

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Total Multis Complex EP 3

  TOTAL MULTIS COMPLEX EP 3

  Extreme pressure multipurpose lithium complex vet voor hoge temperaturen

  Toepassing TOTAL MULTIS COMPLEX EP 3

  TOTAL MULTIS COMPLEX EP is ontwikkeld voor de smering van verschillende toepassingen in alle typen bedrijfsomstandigheden, maar vooral waar de bedrijfstemperatuur hoog is en het gebruik van conventionele lithiumvetten beperkt is. TOTAL MULTIS COMPLEX EP is een waarlijk “multipurpose” vet, ontwikkeld voor de smering van belaste glij-, kogel- en rollagers, wiellagers, doorsmeerpunten, chassis en verschillende schokbelaste of trillende toepassingen in transport, landbouw en grondverzetmachines. Geschikt als algemeen hoge druk vet voor industriële toepassingen die een vet nodig hebben dat bestand is tegen verhoogde temperaturen. Vermijdt altijd verontreiniging van het vet door stof en/of vuil bij toepassing. Gebruik bij voorkeur een pneumatisch pompsysteem of patronen.

  Uw voordeel: Prijs TOTAL MULTIS COMPLEX EP 3 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 67,14 Incl. BTW: € 81,24

 • Total Multis Complex EP 2

  TOTAL MULTIS COMPLEX EP 2

  Extreme pressure multipurpose lithium complex vet voor hoge temperaturen

  Toepassing TOTAL MULTIS COMPLEX EP 2

  TOTAL MULTIS COMPLEX EP 2 is ontwikkeld voor de smering van verschillende toepassingen in alle typen bedrijfsomstandigheden, maar vooral waar de bedrijfstemperatuur hoog is en het gebruik van conventionele lithiumvetten beperkt is. TOTAL MULTIS COMPLEX EP 2 is een waarlijk “multipurpose” vet, ontwikkeld voor de smering van belaste glij-, kogel- en rollagers, wiellagers, doorsmeerpunten, chassis en verschillende schokbelaste of trillende toepassingen in transport, landbouw en grondverzetmachines. Geschikt als algemeen hoge druk vet voor industriële toepassingen die een NLGI 2 klasse vet nodig hebben dat bestand is tegen verhoogde temperaturen. Vermijdt altijd verontreiniging van het vet door stof en/of vuil bij toepassing. Gebruik bij voorkeur een pneumatisch pompsysteem of patronen.

  Uw voordeel: Prijs TOTAL MULTIS COMPLEX EP 2 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 102,72 Incl. BTW: € 124,29

 • Total Multis Complex HV 2

  TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2

  Lithium/calciumcomplexvet voor hoge temperaturen en drukken

  Toepassing TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2

  TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2 is ontwikkeld voor de smering van verschillende toepassingen in alle typen bedrijfsomstandigheden, maar speciaal waar de belastingen en bedrijfstemperaturen hoog zijn en het gebruik van conventionele lithiumvetten beperkt is. TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2 is een waarlijk “multi purpose” vet voor de smering van belaste glij-, kogelen rollagers, wiellagers, doorsmeerpunten, chassis en verschillende schokbelaste of trillende toepassingen in transport, landbouw en grondverzetvoertuigen. Geschikt als algemeen toepasbaar vet voor industriële toepassingen die een NLGI 2 klasse hoge druk vet nodig hebben met een hoge viscositeit van de basisolie. Vermijdt altijd verontreiniging van het vet door stof en/of vuil bij toepassing. Gebruik bij voorkeur een pneumatisch pompsysteem of patronen.

  Uw voordeel: Prijs TOTAL MULTIS COMPLEX HV 2 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 105,06 Incl. BTW: € 127,12

 • Total Multis Complex S2A

  TOTAL MULTIS COMPLEX S 2A

  Semi-synthetisch smeervet voor hoge temperaturen

  Toepassing TOTAL MULTIS COMPLEX S 2A

  Een semi-synthetisch smeervet ontworpen voor een breed temperatuurbereik van - 25ºC tot 160 ºC. Ideaal voor gebruik in voertuigen en industriële toepassingen waar hoge temperaturen worden gecombineerd met stoom of natte omgeving en waar verpompbaarheid bij lage temperaturen wordt vereist.

  Uw voordeel: Prijs TOTAL MULTIS COMPLEX S 2A zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 123,06 Incl. BTW: € 148,90

 • Vanaf: Excl. BTW: € 891,60 Incl. BTW: € 1.078,84

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina