KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Onze visie is helder:

Online zaken doen met persoonlijke aandacht!

Wij maken smeermiddelen kopen een stukje efficiënter & hopelijk leuker!

Naast gemak bespaart u geld en tijd!

Sinds de oprichting in 2010 zijn we onderscheidend en een voorloper geweest in online oliemarkt. Als eerste hebben informatie transparant gemaakt. Vele groot zakelijke klanten van OlieOnline benoemen het gemak en snelheid als reden waarom ze graag met OlieOnline zaken doen. Wij proberen daar nog een vleugje persoonlijke aandacht aan toe te voegen.
We zitten niet stil want we hebben een passie voor techniek en een internationale ambities. Nederland is onze bakermat en inmiddels zijn we ook actief in alle landen rondom Nederland. Dagelijks gaan er transporten naar België, Duitsland en het Verenigd Konkrijk.

Kennis is onze kracht

Ons team beschikt samen over meer dan 30 jaar Shell ervaring in de smeermiddelen. Bij ons werken ex-Shell mensen. Beide zijn ze verantwoordelijk geweest voor het technische team van specialisten over een cluster van landen. Kortom technische kennis van top niveau.

In de loop der jaren is ons team gegroeid met specialisten in de Productie, Metaalbewerking, Constructie, Landbouw, Transport, Automotive, Voedingsindustrie en Marine. We delen allemaal een passie voor techniek we weten waar we het over hebben. We 'denken' smeermiddelen. Meer weten over onze expertise en hoe we klanten verder helpen?

Innovatie zit in onze genen

We leveren wat we beloven en zijn niet bang kennis te delen. We kennen onze kracht en durven te delen. Kent u OlieOnline Academy al?

Overzicht & gemak

Registreren hoeft niet bestel wat u nodig heeft en maak een wachtwoord aan, dan krijgt u uw eigen portal met alle informatie overzichtelijk gepresenteerd. Hierin vindt u bijvoorbeeld alle voorgaande bestellingen overzichtelijk op een rij en nooit meer een factuur kwijt, facturen staan hier netjes geordend. Een vorige bestelling opnieuw bestellen? In een klik bestelt u deze vanuit de portal opnieuw! Ontdek het gemak van Olieonline.

Kortom

Genoeg over ons. Het draait om u. Bestel uw smeermiddelen bij ons en laat u verrassen! Of test onze specialisten op hun kennis! Welke toepassing heeft u en wilt u weten hoe we ze kunnen optimaliseren? U krijgt juist advies en met het juiste smeermiddel en uitleg over de omgang ermee.

Iedere dag zetten wij ons in u tijd te besparen en uw machines betrouwbaarder te laten functioneren. U geeft ons iedere dag nieuwe energie. Wat mogen we voor u betekenen?

Vragen?

Bel +31 (0)88 65 43 654 of stuur je vraag naar Info@OlieOnline.nl.
We helpen u graag.

General Manager

Bekijk onze video