team

VRAGEN?

info@OlieOnline.nl
+31 88 654 3 654

bookKENNIS is onze kracht!

Wij hebben de passie & kennis voor techniek en smeermiddelen

moneyKOSTENBESPARING:

Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

truckLEVERING:

97% binnen 2 dagen geleverd (mits op voorraad)

Fuchs FM Gear Oil TLS 150 - Voedselveilig

Uw pallet voordeel: vanaf 2 vaten

97% geleverd binnen 2 dagen

Verzendtarieven

Zakelijk bestellen op factuur - 30 dagen

Gegroepeerde productitems
Aantal Product naam Price per l/kg Excl. BTW
- +
Fuchs Cassida FM Gear Oil TLS 150 205 L €12,55
€2.572,88
Totaal 0,00

Betaal veilig online of op factuur (30 dagen)

CASSIDA FM GEAR OIL TLS 150

Speciale tandwielvloeistof voor gebruik in apparatuur voor de productie van voedingsmiddelen

CASSIDA FM GEAR OIL TLS 150 toepassingen:

Smering van roterende bliknaden naaiende machines uitgerust met total loss-systemen. Circulatie- en lageroliesystemen waar verontreiniging met water of voedselsap kan optreden, zoals citrussap extractiemachines. Kan gebruikt worden op aandrijvingen en transportkettingen in de voedingsmiddelenindustrie. Gemakkelijk aan te brengen door middel van een borstel, een bad of een automatisch smeersysteem.

Beschrijving CASSIDA FM GEAR OIL TLS 150

CASSIDA FM GEAR OIL TLS 150 is een speciale antislijtage tandwielvloeistof die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het is gebaseerd op een zorgvuldig mengsel van vloeistoffen en geselecteerde additieven die zijn gekozen vanwege hun vermogen om te voldoen aan de strenge eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Gecertificeerd door NSF voor ISO 21469 en geregistreerd door NSF (Klasse H1) voor gebruik waar mogelijk incidenteel contact met levensmiddelen mogelijk is. Geproduceerd volgens FLT Quality Standards, in faciliteiten waar HACCP-audits en Good Manufacturing Practice zijn geïmplementeerd en deel uitmaken van de kwaliteits- en hygiënemanagementsystemen ISO 9001 en ISO 21469.

CASSIDA FM GEAR OIL TLS 150 Prestaties, Kenmerken & Voordelen:

  • De basisvloeistof is geselecteerd voor zijn vermogen om superieure smering te bieden bij diverse toepassingen.
  • Speciaal geformuleerd om een goede smering te bieden, zelfs op plaatsen waar het wordt gebruikt waar het wordt blootgesteld aan verontreiniging met water, sap en voedsel, dat in suspensie wordt gehouden, waardoor metalen oppervlakken worden beschermd tegen slijtage en corrosie.
  • Neutrale geur en smaak
  • Goede antioxiderende eigenschappen. Bestand tegen de vorming van afzettingen en slib, zelfs bij hoge temperaturen, wat resulteert in een lange levensduur van de apparatuur.

Certificaten en specificaties

  • NSF H1
  • NSF ISO 21469
  • Kosjer
  • Halal
  • DIN 51517 CLP

Industrieën

  • Voedsel

Compatibiliteit van afdichting en verf

Compatibel met de elastomeren, pakkingen, afdichtingen en verven, zoals poly-urethaan en tweedelige epoxyharsverf, die vaak worden gebruikt op machines en in smeersystemen in de voedselverwerkende industrie.

Behandeling en opslag

Alle smeermiddelen van levensmiddelenkwaliteit moeten gescheiden van andere smeermiddelen, chemische stoffen en levensmiddelen en buiten direct zonlicht of andere warmtebronnen worden opgeslagen. Bewaren tussen 0 °C en +40 °C. Op voorwaarde dat het product onder deze omstandigheden is opgeslagen, adviseren wij het product binnen 5 jaar na de productiedatum te gebruiken. Bij het openen van een verpakking moet het product binnen 2 jaar (of binnen 5 jaar na de productiedatum, indien dit eerder is) worden gebruikt.

Vragen? Neem contact op de Experts van OlieOnline Technical Helpdesk

Gezondheid, Veiligheid en Milieu van CASSIDA FM GEAR OIL TLS 150

Gezondheid & Veiligheid

Het is onwaarschijnlijk dat CASSIDA FM GEAR OIL TLS 150 bij correct gebruik in de aanbevolen toepassing en met inachtneming van de goede normen voor persoonlijke hygiëne een aanzienlijk gevaar voor de gezondheid of veiligheid oplevert. Vermijd contact met de huid. Gebruik ondoordringbare handschoenen met gebruikte olie. Na huidcontact onmiddellijk wassen met water en zeep.

Bescherm het Milieu

Breng gebruikte CASSIDA FM GEAR OIL TLS 150 naar een erkend verzamelpunt. Niet in de riolering, bodem of water lozen.

Is Shell Cassida FM Gear Oil TLS 150 hetzelfde als Fuchs Cassida FM Gear Oil TLS 150?

Fuchs Cassida zijn speciale smeermiddelen die zijn ontworpen voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Fuchs Cassida producten hebben dezelfde eigenschappen als Shell Cassida omdat Fuchs de voedselveilige lijn van Shell in 2008 heeft overgenomen. Ze worden veel gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het is echter belangrijk om het juiste smeermiddel te kiezen op basis van de specifieke toepassing en de eisen van de apparatuur.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Fuchs Cassida FM Gear Oil TLS 150?

Fuchs Cassida FM Gear Oil TLS 150 is een speciale tandwielolie die is ontwikkeld voor gebruik in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Enkele belangrijke kenmerken van deze olie zijn onder andere uitstekende smering, goede thermische stabiliteit en bescherming tegen slijtage. Het smeermiddel is ontworpen om te voldoen aan de strikte voedselveiligheidsnormen en regelgevingen die gelden voor deze industrie. Het biedt betrouwbare smering van tandwielen en andere bewegende delen, wat resulteert in verminderde wrijving, slijtage en geluidsproductie. Cassida FM Gear Oil TLS 150 heeft een goede thermische stabiliteit, waardoor het zijn smerende eigenschappen behoudt bij hoge temperaturen. Bovendien biedt het effectieve bescherming tegen corrosie, wat de levensduur van de apparatuur verlengt.

Waar kan ik Fuchs Cassida FM Gear Oil TLS 150 kopen?

OlieOnline is de grootste online smeerolie webshop met uitsluitend wereldwijd bekende merken waaronder ook Fuchs Cassida FM Gear Oil TLS 150. Klanten van OlieOnline waarderen het gemak en tijdsbesparing dat zij 24/7 online smeermiddelen kunnen kopen tegen een scherpe prijs. Vragen geen probleem: Kennis is onze kracht! www.olieonline.nl

Vragen van klanten
Geen klantvragen
Meer weten?

Word ook blij van ons:


Alleen Kwaliteit

+5644 origineel verpakte
smeermiddelen

 Bespaar Tijd & Geld

minder leveranciers
geen verkoper bezoek

Vragen?

Kennis is onze kracht!

Copyright 2024 OlieOnline.nl is onderdeel van OlieOnline.com BV. Alle rechten voorbehouden.