KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Klüberpaste

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Klüber Klüberpaste UH1 84-201

  Klüber Klüberpaste UH1 84-201

  Witte smeer- en montagepasta voor de voedselverwerkende en farmaceutische industrie

  Toepassing Klüber Klüberpaste UH1 84-201

  Klüberpaste UH1 84-201 is in het algemeen geschikt voor bijna alle wrijvingspunten in de voedselverwerkende en farmaceutische industrie - als montagepasta voor overgangen en losse passingen ter voorkoming van fretcorrosie, - als langetermijnsmeermiddel voor lage-snelheidsgeleidingsrails, scharnieren, rollen, kettingen, enz.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 56,70 Incl. BTW: € 68,61

 • Klüber Klüberpaste ME 31-52

  Klüber Klüberpaste ME 31-52

  Smeer- en montagepasta

  Toepassing Klüber Klüberpaste ME 31-52

  Klüberpaste ME 31-52 kan worden gebruikt voor de montage van wrijvingsverbindingen, b.v. ringveren of gedeelde conische hulzen, en positieve verbindingen, b.v. lagerzittingen, geprofileerde geleidingen, enz. Het product is bijzonder succesvol gebleken bij de smering van spanklauwen. Hoge precisie en constante spankrachten zijn essentiële vereisten voor klauwplaten. Elke vermindering van de spankracht kan leiden tot het losraken van gereedschappen of werkstukken. Klüberpaste ME 31-52 verbetert het glijgedrag van bewegende klauwplaatonderdelen, maakt een goede overdracht van spankrachten mogelijk en kan daarom worden gebruikt in alle soorten klauwplaten, zoals scroll-, nok- en spiraal klauwplaten. Door de gebruikte grondstoffen voldoet Klüberpaste ME 31-52 aan de huidige chemicaliënwetgeving. Het voorkomt stick-slip en beschermt tegen tribo- en fretting corrosie in wrijvings- of positieve verbindingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 74,25 Incl. BTW: € 89,84

 • Klüber Klüberpaste 46 MR 401

  Klüber Klüberpaste 46 MR 401

  Lichtgekleurde hogedruk-smeerpasta

  Toepassing Klüber Klüberpaste 46 MR 401

  Klüberpaste 46 MR 401 is vooral geschikt als montagesmeermiddel in frictieverbindingen en voor dunne-film smering van alle wrijvingspunten die onderhevig zijn aan zeer hoge drukbelastingen, lage glijsnelheid, hoge slijtage, Stick-Slip en tribo-corrosie. Typische toepassingen zijn: perspassing van pennen en bouten, montage van rollagers, wielen en flenzen, smering van rol- en glijlagers die met zeer lage snelheden werken. Klüberpaste 46 MR 401 is ook geschikt om inloopschade en stick-slip te voorkomen in onderdelen zoals draadspillen, splineassen, kogelgewrichten en staafeindlagers. De goede compatibiliteit met kunststoffen vergemakkelijkt de smering van radiale asafdichtingen (o-ringen, v-ringen, afdichtbekers) van rubber-elastische materialen voor een langere levensduur. Vanwege de vele verschillende elastomeer- en kunststofsamenstellingen raden wij aan om de compatibiliteit te controleren voor de seriematige toepassing.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 77,47 Incl. BTW: € 93,74

 • Klüber Wolfrakote Top Paste

  Klüber Wolfrakote Top Paste

  Hoge temperatuur pasta

  Toepassing Klüber Wolfrakote Top Paste

  WOLFRAKOTE TOP PASTE is doeltreffend gebleken voor de eerste smering van kettingen bij hoge temperaturen. Het kan ook worden gebruikt voor de smering van schroeven, bouten en scharnieren die aan extreme temperaturen worden blootgesteld. Bij het gieten van non-ferrometalen wordt WOLFRAKOTE TOP PASTE gebruikt als een hitte-geactiveerde dressing voor gietpannen, matrijzen, matrijspoorten en runners. WOLFRAKOTE TOP PASTE is ook geschikt als scheidings- en montagepasta voor matrijzensets, uitwerpers, glijkernen en als scheidingspasta voor elektrische verwarmingspatronen in warmkamergietmachines.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 182,31 Incl. BTW: € 220,60

 • Klüber Klüberpaste HEL 46-450

  Klüber Klüberpaste HEL 46-450

  Schroefpasta op hoge temperatuur

  Toepassing Klüber Klüberpaste HEL 46-450

  Schroefpasta voor conventionele en hooggelegeerde staalsoorten (Cr-Ni-staal) tot 1000 °C. Smeer- en montagepasta voor verbindingen in heteluchtkanalen (bijv. uitlaatsystemen voor auto's). Voor het aansluiten van elementen in turbo's en compressoren. De test is uitgevoerd volgens VW-TL 52112 Bolt: DIN 931-2; Materiaal: 1.4989; Moer, materiaal: 1.4923. De moeren werden met 70 Nm voorgespannen en bij 750 °C gedurende 100 uur opgeslagen. Na deze periode werd een laag ontkoppelmoment gemeten.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 272,71 Incl. BTW: € 329,98

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina