KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Klüber Hotemp

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Klüber HOTEMP 2000

  Klüber HOTEMP 2000

  Smeerolie voor hoge temperatuur

  Toepassing Klüber HOTEMP 2000

  HOTEMP 2000 wordt gebruikt voor smeerpunten die onderhevig zijn aan hoge thermische belastingen zoals gebruikelijk zijn in kettingen, schuiven, tandwielen, staalkabels, geleiders of nokken. Het wordt niet afgespoeld en dringt goed door in kettingverbindingen en wrijvingspunten. HOTEMP 2000 wordt bij voorkeur gebruikt voor temperaturen tot ca. 250 °C. Zelfs bij deze hoge temperaturen wordt een duurzame, belastbare smeerfilm bereikt.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 85,43 Incl. BTW: € 103,37

 • Klüber HOTEMP PLUS

  Klüber HOTEMP PLUS

  Kettingolie voor hoge temperatuur

  Toepassing Klüber HOTEMP PLUS

  HOTEMP PLUS is geschikt voor alle oliegesmeerde stenterkettingen zoals - rolkettingen, - kettingen of klemmen met kogellagers in geval van gecombineerde smering van lagers, kettingverbindingen en glijbanen, en - schuifkettingen met smering van glijrails, kettingverbindingen en bouten in egalisatieframes, éénlaags stenters, tier stenters, slinger-drogers en stoommachines, alsmede installaties.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 883,12 Incl. BTW: € 1.068,58

 • Klüber Hotemp Super N

  Klüber Hotemp Super N

  Hoge temperatuur olie voor continue spaanplaatpersen

  Toepassing Klüber Hotemp Super N

  In de houtbewerkingsindustrie We hebben al veel positieve ervaringen opgedaan met de toepassing van HOTEMP SUPER N in dubbelbandpersen voor de continue productie van vezel- en spaanplaten of laminaten, vooral in de volgende systemen: - ContiRoll® van de heren Siempelkamp - Conti-Panel-Systeem van de heren Dieffenbacher - küsters press® van de heren Metso/Küsters Deze dubbelbandpersen werken bij hoge druk en zeer hoge temperaturen (>200 °C). De meest complexe smeerpunten op de bewegende delen in de verwarming en compressie gebied zijn: - staalbanden, tapijten van gekalibreerde rollen, verwarmingsplaten - rollenbanenkettingen - contactdruk en uitlijning van ketens - stalen banden, bedden met rolkettingen, verwarmingsplaten Wrijvingspunten, d.w.z. stalen banden/walsen of kettingtapijt zijn volledig blootgesteld aan de verwarmings-/compressietemperatuur. Door de warmtestraling zijn de andere ketens onderhevig aan temperaturen variërend van ca. 150 tot 180 °C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.673,49 Incl. BTW: € 2.024,92

 • Klüber Hotemp Super N Plus

  Klüber Hotemp Super N Plus

  Hoge temperatuur olie voor continue houtpaneelpersen

  Toepassing Klüber Hotemp Super N Plus

  Voor gebruik in doorlopende bandpersen voor de productie van vezelplaat, zoals deeltjes-, MDF-, HDF-, OSB- of LVL-platen. Het product is speciaal ontworpen voor gebruik in de volgende systemen: ContiRoll® van de heren Siempelkamp Conti-Panel-Systeem van de heren Dieffenbacher küsters press®/contipressTM van de heren Metso/Küsters Complexe smeerpunten in het verwarmings- en compressiegebied zijn: - staalbanden, roltapijten, verwarmingsplaten - rollenbanenkettingen - contactdruk- en uitlijnkettingen of - stalen banden, bedden van speciale rolkettingen, verwarmingsplaten De wrijvingspunten, d.w.z. staalbanden & rolstaven, zijn volledig blootgesteld aan verwarmings- en compressietemperaturen. Ketens zijn blootgesteld aan stralingswarmte, gewoonlijk bij temperaturen van 160 °C tot 190 °C. De overige kettingen, pennen en buigstangen zijn gesmeerd met andere HOTEMP SUPER-producten afhankelijk van het machineontwerp en bedrijfsomstandigheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.758,41 Incl. BTW: € 2.127,68

 • Klüber Hotemp Super C 2-50

  Klüber Hotemp Super C 2-50

  Hoge temperatuur olie voor de smering van rolbalkkettingen

  Toepassing Klüber Hotemp Super C 2-50

  HOTEMP SUPER C 2-50 wordt aanbevolen en gebruikt voor de Smering van rolbalkkettingen en buigstangen/pennen in continue persen van de heren Dieffenbacher en Siempelkamp (bouwjaar 1993 - 1998).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 2.297,52 Incl. BTW: € 2.780,00

 • Klüber Hotemp Super M 121 S

  Klüber Hotemp Super M 121 S

  Hoge temperatuur olie voor de smering van rolbalkkettingen

  Toepassing Klüber Hotemp Super M 121 S

  HOTEMP SUPER M 121 S wordt aanbevolen en gebruikt voor de Smering van rolbalkkettingen in Conti-Roll persen van de heren. Siempelkamp.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 12.529,12 Incl. BTW: € 15.160,24

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina