KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Castrol Variocut

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Variocut C 335

  CASTROL VARIOCUT C 335

  Niet watermengbare metaalbewerkingsolie

  Toepassing CASTROL VARIOCUT C 335

  Castrol Variocut C 335 is een universele snij- en koelolie voor alle verspanende bewerkingen van staal en gelegeerd staal. Het toepassingsgebied is zeer breed, waarbij de olie onder extreme belastingen nog zeer goede snijprestaties levert. Het heeft een bijzonder goede koelende en smerende werking en een zeer sterke smeerfilm. Castrol Variocut C 335 is ook voor ruimen zeer geschikt. Als gevolg van de samenstelling is het minder geschikt voor koper en koperlegeringen. De zeer stabiele additieven gaan niet alleen de opbouw van materiaal op het gereedschap tegen maar voorkomen ook corrosie van werkstukken en machines.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 139,00 Incl. BTW: € 168,19

 • Castrol Variocut B 30

  CASTROL VARIOCUT B 30

  Niet water mengbare metaalbewerkingsolie

  Toepassing CASTROL VARIOCUT B 30

  Castrol Variocut B 30 is specifiek ontwikkeld voor zeer zware bewerkingen. Het is geschikt voor tandwiel, afwikkelfrezen, steken, ruimen en broachen van staal en gelegeerd staal. Op grond van de activering heeft het een uiterst breed toepassingsgebied en wordt een hoge oppervlaktekwaliteit en nauwkeurigheid gewaarborgd. Het is niet geschikt voor koperlegeringen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 155,45 Incl. BTW: € 188,09

 • Castrol Variocut G 408 HC

  CASTROL Variocut G 408 HC

  Hoogwaardige nette snijolie

  Toepassing CASTROL Variocut G 408 HC

  Variocut G 408 HC is speciaal ontworpen voor het slijpen van harde metalen en wolfraamcarbide met diamantschijven. Het kan ook worden gebruikt voor lichte slijpwerkzaamheden, boren en algemene bewerkingen van aluminium en gele metalen en is geschikt voor vonkerosie toepassingen. Om de productprestaties te maximaliseren, wordt aanbevolen om een adequaat filtratiesysteem te gebruiken.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 995,25 Incl. BTW: € 1.204,25

 • Castrol Variocut G 600 HC

  CASTROL Variocut G 600 HC

  Niet water mengbare metaalbewerkingsvloeistof

  Toepassing CASTROL Variocut G 600 HC

  Variocut G 600 HC is ontwikkeld voor moeilijke bewerkingen zoals hoge snelheids slijpen met CBNen corund slijpschijven zoals bijvoorbeeld schaafwielen. Het wordt verder gebruikt voor het verspanen van middel- en hooggelegeerd staal waar een lage viscositeit en goede smering nodig zijn. Variocut G 600 HC kan gebruikt worden op individuele machines en in centrale systemen. Voor optimale prestaties adviseren wij goede filtratie apparatuur te gebruiken.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.099,25 Incl. BTW: € 1.330,09

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina