KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Castrol Techniclean

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Techniclean MP

  CASTROL TECHNICLEAN MP

  Reiniger

  Toepassing CASTROL TECHNICLEAN MP

  Castrol Techniclean MP is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een groot assortiment reinigingsmachines. Het is compatibel met randapparatuur zoals olie-separatoren en micro-filtratietechnieken. Het verwijdert bewerkingsresten, metaalbewerkingsvloeistoffen, vervormingsoliën, smeerolie en zachte beschermingsfilms van staal, non-ferro metalen, keramiek en alle reinigbare plastics. Bij gebruik op aluminium adviseren wij eerst te testen of er bij gekozen concentratie en temperatuur geen verkleuring optreedt. Castrol Techniclean MP is ook uitermate geschikt voor het gebruik in dompelbaden waarbij er mechanische ondersteuning door ultrasoon geluid of intensieve vloeistofturbulentie plaatsvindt. Het is tevens geschikt om in sproeiwasmachines met een druk tot 12 bar gebruikt te worden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 160,04 Incl. BTW: € 193,65

 • Castrol Techniclean MP Flex

  CASTROL Techniclean MP Flex

  Zware, multifunctionele alkalische reiniger

  Application CASTROL Techniclean MP Flex

  Techniclean MP Flex is een veelzijdig product, dat geschikt is voor een breed scala aan bewerkingen in de productietechniek, maar ook geschikt is voor vrijwel alle ferro- en non-ferrometalen. Techniclean MP Flex kan worden gebruikt voor: Industriële procesreiniging in een breed scala aan moderne apparatuur, waaronder spray en flood wash, dip en ultrasone toepassingen. Het is in staat om moeilijke vervuilingen te verwijderen, bijvoorbeeld zwaar werkend netjes snijden, het vormen van oliën, vettige en wasachtige corrosiewerende films, smeeroliën, vetten en koolstof. Andere toepassingen zijn ook spaanders en algemeen werkplaatsvuil. Reiniging van centrale systemen, afzonderlijke putten en andere verontreinigde delen van gereedschapsmachines. Het is geschikt voor gebruik met alle soorten oplosbare metaalbewerkingsvloeistoffen, inclusief kunststoffen. Toegevoegd aan het systeem op de dag voordat de koelvloeistof moet worden geloosd, zorgt het voor een grondige reiniging tegen de tijd dat het gehele koelvloeistofsysteem de volgende dag wordt geleegd. Onderhoudsreiniging voor algemene doeleinden van vloeren, wanden en andere harde oppervlakken. Massa-trillingsafwerking in combinatie met slijpstenen (MVF).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 166,93 Incl. BTW: € 201,99

 • Castrol Techniclean MP 2

  CASTROL Techniclean MP 2

  Multifunctionele procesreiniger

  Application CASTROL Techniclean MP 2

  Techniclean MP 2 is een multifunctionele procesreiniger voor het nauwkeurig reinigen van de meeste metalen, zelfs van gevoelige aluminiumlegeringen. Het reinigt volgens de meest veeleisende specificaties in een breed scala van moderne apparatuur, waaronder spray en intensieve wassing bij hoogwater, evenals alle soorten dip- en ultrasone toepassingen. Techniclean MP 2 verwijdert effectief oplosbare oliën, light duty nette snij- of vormoliën, smeeroliën, zachte filmcorrosiepreventiemiddelen, spaanders en algemeen vuil.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 192,70 Incl. BTW: € 233,17

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina