team

VRAGEN?

info@OlieOnline.nl
+31 88 654 3 654

bookKENNIS is onze kracht!

Wij hebben de passie & kennis voor techniek en smeermiddelen

moneyKOSTENBESPARING:

Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

truckLEVERING:

97% binnen 2 dagen geleverd (mits op voorraad)

Castrol Techniclean

De vloeistoffen uit de Castrol Techniclean serie zijn multifunctionele reinigingsvloeistoffen. Castrol Techniclean is geschikt voor de reiniging van de meeste metalen. De vloeistoffen hebben een lage schuimvorming en zijn vrij van sterke complexvormers. Hierdoor zijn de oliën milieuvriendelijk en makkelijk in gebruik/onderhoud. Kortom Castrol Techniclean maakt het goed reinigen van diverse metalen erg gemakkelijk.

Heeft u een vraag of twijfelt u welke Castrol Techniclean u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Castrol Techniclean MP

  Castrol Techniclean MP

  Snel bestellen

  CASTROL TECHNICLEAN MP

  Reiniger

  Toepassing CASTROL TECHNICLEAN MP

  Castrol Techniclean MP is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een groot assortiment reinigingsmachines. Het is compatibel met randapparatuur zoals olie-separatoren en micro-filtratietechnieken. Het verwijdert bewerkingsresten, metaalbewerkingsvloeistoffen, vervormingsoliën, smeerolie en zachte beschermingsfilms van staal, non-ferro metalen, keramiek en alle reinigbare plastics. Bij gebruik op aluminium adviseren wij eerst te testen of er bij gekozen concentratie en temperatuur geen verkleuring optreedt. Castrol Techniclean MP is ook uitermate geschikt voor het gebruik in dompelbaden waarbij er mechanische ondersteuning door ultrasoon geluid of intensieve vloeistofturbulentie plaatsvindt. Het is tevens geschikt om in sproeiwasmachines met een druk tot 12 bar gebruikt te worden.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 8,02 / L
 2. Castrol Techniclean MP Flex

  Castrol Techniclean MP Flex

  Snel bestellen

  CASTROL Techniclean MP Flex

  Zware, multifunctionele alkalische reiniger

  Application CASTROL Techniclean MP Flex

  Techniclean MP Flex is een veelzijdig product, dat geschikt is voor een breed scala aan bewerkingen in de productietechniek, maar ook geschikt is voor vrijwel alle ferro- en non-ferrometalen. Techniclean MP Flex kan worden gebruikt voor: Industriële procesreiniging in een breed scala aan moderne apparatuur, waaronder spray en flood wash, dip en ultrasone toepassingen. Het is in staat om moeilijke vervuilingen te verwijderen, bijvoorbeeld zwaar werkend netjes snijden, het vormen van oliën, vettige en wasachtige corrosiewerende films, smeeroliën, vetten en koolstof. Andere toepassingen zijn ook spaanders en algemeen werkplaatsvuil. Reiniging van centrale systemen, afzonderlijke putten en andere verontreinigde delen van gereedschapsmachines. Het is geschikt voor gebruik met alle soorten oplosbare metaalbewerkingsvloeistoffen, inclusief kunststoffen. Toegevoegd aan het systeem op de dag voordat de koelvloeistof moet worden geloosd, zorgt het voor een grondige reiniging tegen de tijd dat het gehele koelvloeistofsysteem de volgende dag wordt geleegd. Onderhoudsreiniging voor algemene doeleinden van vloeren, wanden en andere harde oppervlakken. Massa-trillingsafwerking in combinatie met slijpstenen (MVF).

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 6,28 / L
 3. Castrol Techniclean MP 2

  Castrol Techniclean MP 2

  Snel bestellen

  CASTROL Techniclean MP 2

  Multifunctionele procesreiniger

  Application CASTROL Techniclean MP 2

  Techniclean MP 2 is een multifunctionele procesreiniger voor het nauwkeurig reinigen van de meeste metalen, zelfs van gevoelige aluminiumlegeringen. Het reinigt volgens de meest veeleisende specificaties in een breed scala van moderne apparatuur, waaronder spray en intensieve wassing bij hoogwater, evenals alle soorten dip- en ultrasone toepassingen. Techniclean MP 2 verwijdert effectief oplosbare oliën, light duty nette snij- of vormoliën, smeeroliën, zachte filmcorrosiepreventiemiddelen, spaanders en algemeen vuil.

  Meer info
  Toon meer
  € 10,54 / L
9.1

Onze klanten waarderen ons

"Uitstekende en snelle service"
-- Bas Hoes

"Jullie site is geweldig, het laat zien dat jullie experts zijn in smeermiddelen!"
-- Noud de Reede

"We betaalden te veel in het verleden"
-- Chris Bijlsma

Copyright 2024 OlieOnline.nl is onderdeel van OlieOnline.com BV. Alle rechten voorbehouden.