KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

Klüberalfa

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Klüber Klüberalfa DH 3-350 N

  Klüber Klüberalfa DH 3-350 N

  Smeerolie met goede bevochtigingseigenschappen voor kunststof wrijvingspunten

  Toepassing Klüber Klüberalfa DH 3-350 N

  Klüberalfa DH 3 N kan worden gebruikt voor het bevochtigen van metalen en kunststof onderdelen in verschillende configuraties. Vanwege hun goede materiaalcompatibiliteit moeten deze producten uw eerste keuze zijn voor het interieur van het voertuig. Toepassingsvoorbeelden: - Contactvlakken met verschillende materiaalkoppelingen in het dashboard: minimaliseren van ongewenste geluiden - Schok-, wrijf- en glijpunten in auto's, zelfs van verschillende materiaalkoppelingen - Schuifgeleiders in de middenconsole, bekerhouder, navigatiescherm - Vergrendelmechanisme van schalen, ventilatieflappen, enz. Algemeen gedrag ten opzichte van kunststoffen en elastomeren Gefluoreerde polyetheroliën worden over het algemeen beschouwd als neutraal ten opzichte van elastomeren en kunststoffen (mogelijke uitzondering: sterk gefluoreerd rubber). Desondanks moet voorafgaand aan een serietoepassing de compatibiliteit van het smeermiddel met het materiaal waarmee het in contact moet komen, worden bevestigd.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 88,09 Incl. BTW: € 106,59

 • Klüber Klüberalfa XZ 3-1

  Klüber Klüberalfa XZ 3-1

  Dispergeermiddel, oplosmiddel en reinigingsmiddel

  Toepassing Klüber Klüberalfa XZ 3-1

  Als oplosmiddel en wasmiddel: Klüberalfa XZ 3-1 kan voor het reinigen van wrijvingspunten vóór het aanbrengen van PFPE-producten zoals BARRIERTA L55/2 worden gebruikt. Bij gebruik op schone oppervlakken worden zowel de hechting als de prestaties van dergelijke smeermiddelen duidelijk verbeterd. Om optimale smeerresultaten te bereiken, adviseren wij het wrijvingspunt voor het eerste gebruik eerst met terpentine 180/210 en daarna met Klüberalfa XZ 3-1 te reinigen. Voorafgaand aan de eerste smering moet het wrijvingspunt helder zijn (d.w.z. vrij van resten) en vrij van vuildeeltjes. Als dispergeermiddel: PFPE-vetten die met Klüberalfa XZ 3-1 worden gedispergeerd, worden gebruikt voor de smering van lagers, kettingen, kleine tandwielen, afdichtingen en vele andere componenten met een minimumhoeveelheid. Met Klüberalfa XZ 3-1 kan het gehalte aan werkzame stoffen in dispersies van de Klüberalfa productfamilie zonder problemen aan de individuele behoeften worden aangepast. Door het hoge dispersievermogen wordt Klüberalfa XZ 3-1 als spoelvloeistof gebruikt voor het verwijderen van gebruikt PFPE-vet uit moeilijk te reinigen componenten. De gereinigde oppervlakken blijven vetvrij en helder. Het kan raadzaam zijn om ze na de reiniging te beschermen tegen corrosie. Voedselverwerkende en farmaceutische industrie: Klüberalfa XZ 3-1 is NSF H1 geregistreerd en voldoet daarom aan FDA 21 CFR § 178.3570. Het product is ontwikkeld voor incidenteel contact met producten en verpakkingsmateriaal in de voedselverwerkende, cosmetische, farmaceutische of diervoederindustrie. Het gebruik van Klüberalfa XZ 3-1 kan bijdragen aan het verhogen van de betrouwbaarheid van uw productieprocessen. Wij adviseren echter een extra risicoanalyse uit te voeren, bijvoorbeeld HACCP.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 465,73 Incl. BTW: € 563,53

 • Klüber Klüberalfa YM 3-30 N

  Klüber Klüberalfa YM 3-30 N

  Smeeroliën voor wrijvingspunten van synthetisch materiaal met goede bevochtigingseigenschappen

  Toepassing Klüber Klüberalfa YM 3-30 N

  Klüberalfa YM 3-30 N en Klüberalfa YM 3-65 N kunnen worden gebruikt voor het bevochtigen van metalen en kunststof onderdelen in verschillende configuraties. Vanwege hun goede materiaalcompatibiliteit moeten deze producten uw eerste keuze zijn voor het interieur van het voertuig. Toepassingsvoorbeelden: - Geleidingsstangen van hoofdsteunen - Stoot-, wrijf- en glijpunten, zelfs van verschillende materiaalcombinaties, om storende geluiden in de onderdelen te minimaliseren, zoals fittingen, schuifgeleiders in de middenconsole, bekerhouder, navigatiescherm, vergrendelmechanisme van schalen, ventilatie-uitlaatklep, enz. Algemene geleiding naar kunststoffen en elastomeren: Perfluorpolyethers moeten in het algemeen als breed neutraal worden geclassificeerd (mogelijke uitzondering: hooggefluoreerde FKM's) in vergelijking met elastomeren en kunststoffen. Desondanks moet voorafgaand aan een serietoepassing de compatibiliteit van het smeermiddel met het materiaal waarmee het in contact moet komen, worden bevestigd.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 481,15 Incl. BTW: € 582,19

 • Klüber Klüberalfa YV 93-1202

  Klüber Klüberalfa YV 93-1202

  Premiumschuifmiddel voor afsluiters, fittingen en installaties met zuurstof onder zeer hoge partiële druk

  Toepassing Klüber Klüberalfa YV 93-1202

  Klüberalfa YV 93-1202 wordt gebruikt als glijmiddel voor de smering van afsluiters, fittingen en installaties met gasvormige en/of vloeibare zuurstof, in individuele gevallen met een gasdruk van aanzienlijk meer dan 300 bar, of in chemische installaties en apparatuur die een hoge weerstand tegen verschillende gassen vereisen. (Conclusie naar analogie op basis van de chemische samenstelling. Wij raden de gebruikers aan hun eigen componententests uit te voeren met behulp van het volledige onderdeel onder omstandigheden die vergelijkbaar zijn met de toepassing in serie). De hoge drukabsorptiecapaciteit van het product en de consistente wrijvingswaarden over een breed temperatuurbereik zorgen voor constante aandrijfkrachten. De testresultaten tonen de bruikbaarheid van het product aan bij een O2-gehalte > 21 vol.-% onder de bedrijfsomstandigheden die in het hoofdstuk met productgegevens van deze productinformatiefolder worden vermeld. Mogelijke toepassingen zijn: - Zuurstofafsluiters - Perifere aggregaten van chemische installaties - Slangaansluitingen, bijv. zuurstofleidingaansluitingen, glij- en glijlagers, bouten, schuiven, enz. - Staal en zware industrie - Montagehulp voor de meeste rubber-elastische materialen en kunststoffen - Voor industriële verwerking, onderhoud en verzorging van zuurstofcomponenten Gedrag ten opzichte van metaal, elastomeren en kunststoffen Klüberalfa YV 93-1202 is normaal gesproken neutraal ten opzichte van metalen materialen, kunststoffen en elastomeren binnen het beoogde temperatuurbereik. Desalniettemin raden wij aan om de compatibiliteit van het glijmiddel met de materialen te controleren voordat dit product op de markt wordt gebracht.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.637,29 Incl. BTW: € 1.981,12

 • Klüber Klüberalfa YV 93-302

  Klüber Klüberalfa YV 93-302

  Schuifmiddel voor afsluiters, fittingen en installaties met zuurstof onder hoge partiële druk

  Toepassing Klüber Klüberalfa YV 93-302

  Klüberalfa YV 93-302 wordt gebruikt als smeermiddel voor kleppen, fittingen en installaties met gasvormige en/of vloeibare zuurstof of in chemische installaties en apparatuur die een hoge weerstand tegen verschillende gassen vereisen. (Conclusie naar analogie op basis van de chemische samenstelling. Wij raden de gebruikers aan hun eigen componententests uit te voeren onder omstandigheden zoals die in de praktijk voorkomen). Het hoge drukabsorptievermogen van het product en de consistente wrijvingswaarden over een breed temperatuurbereik zorgen voor constante bedieningskrachten. De testresultaten tonen de bruikbaarheid van het product aan bij een O2-gehalte > 21 vol.-% onder de in het hoofdstuk met productgegevens van deze productinformatiefolder aangegeven bedrijfsomstandigheden. Mogelijke toepassingen zijn: - Zuurstofafsluiters - Perifere aggregaten van chemische installaties - Slangaansluitingen, bijv. zuurstofleidingaansluitingen, glij- en glijlagers, bouten, schuiven, enz. - Staal en zware industrie - Montagehulp voor de meeste rubber-elastische materialen en kunststoffen - Voor industriële verwerking, onderhoud en verzorging van zuurstofcomponenten Gedrag ten opzichte van metaal, elastomeren en kunststoffen Klüberalfa YV 93-302 is normaal gesproken neutraal ten opzichte van metalen materialen, kunststoffen en elastomeren binnen het gegeven temperatuurbereik. Desondanks raden wij aan om de compatibiliteit van het smeermiddel met de materialen die met elkaar in contact komen te controleren voordat het in gebruik wordt genomen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.913,06 Incl. BTW: € 2.314,80

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina