KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Fuchs Titan

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Fuchs TITAN UTTO TO-4 SAE 10W

  TITAN UTTO TO-4 SAE 10W

  Multifunctioneel transmissiesmeermiddel met superieure prestaties voor bouwmachines

  TITAN UTTO TO-4 SAE 10W toepassingsgebied:

  Fuchs Titan UTTO TO-4 SAE 10W kan worden gebruikt in Power Shift transmissies, versnellingsbakken, eindaandrijvingen en hydraulische systemen, waarbij de fabrikant het gebruik van CATERPILLAR TO-4 olie in de viscositeitsklasse SAE 10W voorschrijft.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 143,66 Incl. BTW: € 173,83

 • Fuchs TITAN ATF 4000

  TITAN ATF 4000

  Ultra High Performance ATF voor gebruik in automatische transmissies en andere ATF-toepassingen. In licentie conform DEXRON III (H). Verbeterde lage-temperatuurverschuiving in vergelijking met DEXRON II.

  TITAN ATF 4000 toepassingsgebied:

  TITAN ATF 4000 is mengbaar en compatibel met conventionele tandwieloliën van een merknaam. Menging met andere tandwieloliën moet echter worden vermeden om de voordelen van het product volledig te benutten. Een volledige olieverversing wordt aanbevolen bij de omschakeling naar TITAN ATF 4000. Voor informatie over de veiligheid van het product en een correcte verwijdering verwijzen wij u naar het meest recente veiligheidsinformatieblad.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 147,51 Incl. BTW: € 178,49

 • Fuchs TITAN CARGO MC 10W-40

  TITAN CARGO MC 10W-40

  Top Performance, brandstofbesparende olie voor verschillende dieselmotoren voor bedrijfsvoertuigen. Speciaal ontwikkeld voor langere onderhoudsintervallen. Goede koude start en lager olieverbruik.

  TITAN CARGO MC 10W-40 toepassingsgebied:

  TTITAN CARGO MC 10W-40 heeft een hoger vermogen dan de gebruikelijke hoogwaardige motoroliën. Internationaal wordt dit type olie aangeduid als UHPD (UHPD = Ultra High Performance Diesel Oil). Ongeacht de huidige levensduur kunnen ook oudere dieselmotoren zonder spoeling worden omgeschakeld naar TITAN CARGO MC 10W-40.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 158,16 Incl. BTW: € 191,37

 • Fuchs Titan CVT Flex

  TITAN ATF CVT

  Ultra high-performance vloeistof speciaal ontworpen voor gebruik in veel CVT-tandwielkasten met behulp van duwbanden of transmissiekettingen van staal.

  TITAN ATF CVT toepassingsgebied:

  TITAN ATF CVT is met succes getest voor gebruik in vele CV-transmissies van verschillende merken (bijv. Audi Multitronic). TITAN ATF CVT is ontwikkeld met de nieuwste generatie van Mercedes Benz CVT transmissies genaamd Autotronic. De olieverversingsintervallen van de fabrikant zijn verplicht. TITAN ATF CVT is mengbaar en compatibel met conventionele tandwieloliën van een merknaam. Om de voordelen van het product ten volle te benutten, moet vermenging met andere tandwieloliën echter worden vermeden. Een volledige olieverversing wordt aanbevolen bij de omschakeling naar TITAN ATF CVT. Voor informatie over de veiligheid van het product en een correcte verwijdering verwijzen wij u naar het meest recente veiligheidsinformatieblad.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 187,58 Incl. BTW: € 226,97

 • Fuchs TITAN SINTOPOID LS 75W-90

  TITAN SINTOPOID LS 75W-90

  Hoogwaardige volledig synthetische multifunctionele tandwielolie. Geschikt voor assen en versnellingsbakken met of zonder zelfborgende differentiëlen en ook als trouble shooter voor conventionele handgeschakelde transmissies.

  TITAN SINTOPOID LS 75W-90 toepassingsgebied:

  TITAN SINTOPOID LS 75W-90 is ontwikkeld als tandwielolie met een multifunctioneel toepassingsprofiel. Door de unieke additieventechnologie en de hoge viscositeit van de TITAN SINTOPOID LS 75W-90 kan deze olie worden gebruikt in zwaar belaste assen met conventionele of slipdifferentiëlen, net als in de meeste zwaar belaste handgeschakelde handgeschakelde versnellingsbakken in personenautotoepassingen. Ook als probleemoplosser, bijv. bij het optreden van versnellingsgeluiden, bewijst de TITAN SINTOPOID LS 75W-90 zijn mogelijkheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 224,71 Incl. BTW: € 271,90

 • Fuchs TITAN SINTOPOID FE 75W-85

  TITAN SINTOPOID FE 75W-85

  Volledig synthetische, brandstofbesparende vloeistof voor de assen van personenauto's, die dankzij de lage viscositeit een hogere efficiëntie van de versnellingsbak in personenauto's biedt. Vermindert het brandstofverbruik en biedt de beste eigenschappen bij lage temperaturen. Geschikt als vulvloeistof voor het leven volgens de fabrikant

  TITAN SINTOPOID FE 75W-85 toepassingsgebied:

  TITAN SINTOPOID FE 75W-85 is mengbaar en compatibel met conventionele gemerkte tandwieloliën. Om de voordelen van het product ten volle te benutten, moet echter een vermenging met andere tandwieloliën worden vermeden. Daarom wordt een volledige olieverversing aanbevolen bij de omschakeling naar TITAN SINTOPOID FE 75W-85.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 248,71 Incl. BTW: € 300,94

 • Fuchs TITAN CYTRAC MB SYNTH 75W-90

  TITAN CYTRAC MB SYNTH SAE 75W-90

  Hoogwaardige versnellingsbakolie voor langere verversingsintervallen in bedrijfsvoertuigen, speciaal ontwikkeld voor Mercedes-Benz Actros voertuigen, geformuleerd met volledig synthetische basisoliën. Vermindert het brandstofverbruik door de efficiëntie van de versnellingsbak te verbeteren. Geschikt voor de langste olieverversingsintervallen.

  TITAN CYTRAC MB SYNTH SAE 75W-90 toepassingsgebied:

  TITAN CYTRAC MB SYNTH 75W-90 is ontwikkeld voor gebruik in grote Mercedes-Benz handgeschakelde transmissies in zware voertuigen. In deze toepassingen is het in staat om over de langste verversingsintervallen te werken.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 585,91 Incl. BTW: € 708,95

 • Fuchs TITAN ATF 4134

  TITAN ATF 4134

  Ultra high-performance ATF, speciaal ontwikkeld om de schakelprestaties van de Mercedes-Benz automatische versnellingsbakken te optimaliseren.

  TITAN ATF 4134 toepassingsgebied:

  TITAN ATF 4134 is een fabriek die de nieuwste generatie Mercedes Benz (NAG 2) 7-versnellingsbakken met 7 versnellingen (modelaanduiding 722.9) in de fabriek heeft ingevuld. TITAN ATF 4134 biedt de nodige antislijtage- en wrijvingsadditieven om een goede werking te garanderen tijdens de volledige levensduur van de versnellingsbak. TITAN ATF 4134 is achterwaarts compatibel met producten die voldoen aan de eisen van MB-goedkeuring 236.12 en vervangt ze in bijna elke toepassing (zie de vulinstructies van de fabrikant).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.170,40 Incl. BTW: € 1.416,18

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina