KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Castrol Honilo

De Castrol Honilo productlijn bevat chloorvrije, geactiveerde metaalbewerkingsoliën. Met deze smeermiddelen kunt u de fijnst mogelijke oppervlaktekwaliteit behalen. De Castrol Honilo producten blijven lang helder en zijn goed bestand tegen veroudering. Daarnaast hebben de vloeistoffen een uitstekende spoelwerking en kunnen ze makkelijk spaantjes afstaan.

Castrol Honilo hoonolie is een veelzijdige en efficiënte oplossing voor bedrijven die de prestaties en betrouwbaarheid van hun hoonbewerking en -systemen willen verbeteren.

Heeft u een vraag of twijfelt u welke Honilo olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Honilo 980

  CASTROL HONILO 980

  Hoogwaardige pure metaalbewerkingsolie

  Toepassing CASTROL HONILO 980

  Castrol Honilo 980 is speciaal ontwikkeld voor het honen en superfinishen van staal, gehard staal, genitreerd staal en hard verchroomd staal met gebruik van carborundum en diamant stenen. Het kan ook gebruikt worden voor slijpen, boren, sleuffrezen, zagen en het frezen van aluminium en aluminiumlegeringen, non-ferro metalen en glasbewerking. Castrol Honilo 980 geeft de fijnste oppervlaktekwaliteit. In vergelijking met andere producten heeft het een uitstekende spoelwerking en spaantjes worden makkelijk afgegeven. Het blijft ook tijdens langdurig gebruik helder en transparant en is goed bestand tegen veroudering. De zeer goede koelende werking bewerkstelligt lage temperaturen, waardoor zeer nauwe toleranties aangehouden kunnen worden. Het activeringspakket is zo gekozen dat ook bij de zwaardere verspaning een optimale standtijd van het gereedschap bereikt wordt. De goede spoelwerking maakt het mogelijk bewerkingen met zeer fijne stenen uit te voeren, zonder dat deze dichtslaan.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 120,22 Incl. BTW: € 145,47

 • Castrol Honilo 981

  CASTROL HONILO 981

  Hoogwaardige pure metaalbewerkingsolie

  Toepassing CASTROL HONILO 981

  Castrol Honilo 981 is speciaal ontwikkeld voor het honen en superfinishen van staal, gehard staal, genitreerd staal en hard verchroomd staal met gebruik van carborundum en diamantstenen. Het kan ook gebruikt worden voor slijpen, boren, sleuffrezen, zagen en het frezen van non-ferro metalen en glasbewerking. Castrol Honilo 981 geeft de fijnste oppervlakteafwerking. In vergelijking met andere producten heeft het een uitstekende spoelwerking en spaantjes worden makkelijk afgegeven. Het blijft ook tijdens langdurig gebruik helder en transparant en is goed bestand tegen veroudering. De zeer goede koelende werking bewerkstelligt lage temperaturen, waardoor zeer nauwe toleranties aangehouden kunnen worden. Het activeringspakket is zo gekozen dat ook bij de zwaardere verspaning een optimale standtijd van het gereedschap bereikt wordt. De goede spoelwerking maakt het mogelijk bewerkingen met zeer fijne stenen uit te voeren, zonder dat deze dichtslaan.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 139,25 Incl. BTW: € 168,49

 • Castrol Honilo 971

  CASTROL HONILO 971

  Serie chloorvrij geactiveerde metaalbewerkingsvloeistoffen

  Toepassing CASTROL HONILO 971

  Castrol Honilo 971 is speciaal ontwikkeld voor het honen, finishen, fijndraaien, fijnboren, diepgatboren, sleuffrezen, zagen en het frezen van glas. Het is ook uitermate geschikt voor het draadtrekken. Het is een serie oliën om de fijnste oppervlaktekwaliteit te verkrijgen en in vergelijking met andere soortgelijke producten vallen ze sterk op door hun positieve eigenschappen. Deze eigenschappen, zoals uitstekende spoelwerking en het makkelijk afstaan van de spaantjes, zijn speciaal voor de genoemde bewerkingen van groot belang. Zo blijven ze ook tijdens langdurig gebruik helder en transparant en zijn goed bestand tegen veroudering. De zeer goede koelende werking bewerkstelligt lage temperaturen, waardoor zeer nauwe toleranties aangehouden kunnen worden. Het activeringspakket is zo gekozen dat ook bij de zwaarste verspaning een optimale standtijd van het gereedschap bereikt wordt. De goede spoelwerking maakt het mogelijk bewerkingen met zeer fijne stenen uit te voeren, zonder dat deze dichtslaan. Zo wordt Castrol Honilo 930 aanbevolen voor het honen van gietijzer. Castrol Honilo 971 daarentegen is uitermate geschikt voor het honen van taaie staalsoorten bij zware verspaningen en bij diepgatboren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 147,74 Incl. BTW: € 178,77

 • Castrol Honilo 930

  CASTROL HONILO 930

  Serie chloorvrij geactiveerde metaalbewerkingsvloeistoffen

  Toepassing CASTROL HONILO 930

  Castrol Honilo 930 is speciaal ontwikkeld voor het honen, finishen, fijndraaien, fijnboren, diepgatboren, sleuffrezen, zagen en het frezen van glas. Het is ook uitermate geschikt voor het draadtrekken. Het is een serie oliën om de fijnste oppervlaktekwaliteit te verkrijgen en in vergelijking met andere soortgelijke producten vallen ze sterk op door hun positieve eigenschappen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 889,87 Incl. BTW: € 1.076,74

  Niet in voorraad

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina