KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

Honilo

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Honilo 930

  CASTROL HONILO 930

  Serie chloorvrij geactiveerde metaalbewerkingsvloeistoffen

  Toepassing CASTROL HONILO 930

  Castrol Honilo 930 is speciaal ontwikkeld voor het honen, finishen, fijndraaien, fijnboren, diepgatboren, sleuffrezen, zagen en het frezen van glas. Het is ook uitermate geschikt voor het draadtrekken. Het is een serie oliën om de fijnste oppervlaktekwaliteit te verkrijgen en in vergelijking met andere soortgelijke producten vallen ze sterk op door hun positieve eigenschappen.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL HONILO 930 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 87,47 Incl. BTW: € 105,84

  Niet in voorraad

 • Castrol Honilo 980

  CASTROL HONILO 980

  Hoogwaardige pure metaalbewerkingsolie

  Toepassing CASTROL HONILO 980

  Castrol Honilo 980 is speciaal ontwikkeld voor het honen en superfinishen van staal, gehard staal, genitreerd staal en hard verchroomd staal met gebruik van carborundum en diamant stenen. Het kan ook gebruikt worden voor slijpen, boren, sleuffrezen, zagen en het frezen van aluminium en aluminiumlegeringen, non-ferro metalen en glasbewerking. Castrol Honilo 980 geeft de fijnste oppervlaktekwaliteit. In vergelijking met andere producten heeft het een uitstekende spoelwerking en spaantjes worden makkelijk afgegeven. Het blijft ook tijdens langdurig gebruik helder en transparant en is goed bestand tegen veroudering. De zeer goede koelende werking bewerkstelligt lage temperaturen, waardoor zeer nauwe toleranties aangehouden kunnen worden. Het activeringspakket is zo gekozen dat ook bij de zwaardere verspaning een optimale standtijd van het gereedschap bereikt wordt. De goede spoelwerking maakt het mogelijk bewerkingen met zeer fijne stenen uit te voeren, zonder dat deze dichtslaan.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL HONILO 980 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 87,47 Incl. BTW: € 105,84

 • Castrol Honilo 981

  CASTROL HONILO 981

  Hoogwaardige pure metaalbewerkingsolie

  Toepassing CASTROL HONILO 981

  Castrol Honilo 981 is speciaal ontwikkeld voor het honen en superfinishen van staal, gehard staal, genitreerd staal en hard verchroomd staal met gebruik van carborundum en diamantstenen. Het kan ook gebruikt worden voor slijpen, boren, sleuffrezen, zagen en het frezen van non-ferro metalen en glasbewerking. Castrol Honilo 981 geeft de fijnste oppervlakteafwerking. In vergelijking met andere producten heeft het een uitstekende spoelwerking en spaantjes worden makkelijk afgegeven. Het blijft ook tijdens langdurig gebruik helder en transparant en is goed bestand tegen veroudering. De zeer goede koelende werking bewerkstelligt lage temperaturen, waardoor zeer nauwe toleranties aangehouden kunnen worden. Het activeringspakket is zo gekozen dat ook bij de zwaardere verspaning een optimale standtijd van het gereedschap bereikt wordt. De goede spoelwerking maakt het mogelijk bewerkingen met zeer fijne stenen uit te voeren, zonder dat deze dichtslaan.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL HONILO 981 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 87,47 Incl. BTW: € 105,84

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina