KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Fuchs Gleitmo

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Fuchs GLEITMO 805

  GLEITMO 805

  Witte high-performance pasta voor langdurige smering onder extreme omstandigheden en voor montage.

  GLEITMO 805 toepassingsgebied:

  GLEITMO 805 kan worden gebruikt voor alle typen machineonderdelen, die tegelijkertijd onderhevig zijn aan extreme druk, schokbelastingen en trillende of oscillerende bewegingen. Voor gepaarde glijvlakken die de neiging hebben om te kleven en vast te kleven. Voor lage glijsnelheden en hoge druk, als er sprake is van fretting-corrosie.

  GLEITMO 805 methode van toepassingen:

  Reinig de oppervlakken indien mogelijk en breng GLEITMO 805 aan met een borstel of een pluisvrije doek. Anders wordt het product op de gebruikelijke wijze opgebracht voor vetten.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 180,58 Incl. BTW: € 218,50

 • Fuchs GLEITMO 585 K

  GLEITMO 585 K

  Zware pasta met witte vaste smeermiddelen voor zwaar gebruik

  GLEITMO 585 K toepassingsgebied:

  GLEITMO 585 K wordt gebruikt voor alle soorten lagers en smeerpunten die aan bijzonder hoge eisen voldoen. Voor smeerpunten die onderhevig zijn aan risico's op corrosie door breuk of blootstelling aan oscillerende bewegingen en trillingen. Door de witte kleur wordt GLEITMO 585 K ook gebruikt in toepassingen met schone omstandigheden, o.a. in textiel- en papierverwerkende en vul- en verpakkingsmachines.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 224,45 Incl. BTW: € 271,58

 • Fuchs GLEITMO 810

  GLEITMO 810

  Witte pasta voor montage en nasmering van zwaar belaste machineonderdelen

  GLEITMO 810 toepassingsgebied:

  GLEITMO 810 wordt gebruikt voor de montage en nasmering van machineonderdelen (niet voor rollagers) die aan hoge druk, schokbelastingen en trillende of oscillerende bewegingen worden blootgesteld. Ter vermindering van wrijving en slijtage bij hoge en lage belastingen. Tegen viltcorrosie en stick-slip en om vastlopen van roestvrijstalen verbindingen te voorkomen. Waar reinheid van vitaal belang is: Huishoudelijke apparaten, textiel, kantoor-, vul- en verpakkingsmachines, scharnieren en allerlei soorten armaturen.

  GLEITMO 810 methode van toepassingen:

  GLEITMO 810 met een harde borstel of een pluisvrije doek op het oppervlak aanbrengen (dat indien mogelijk schoon moet zijn). Anders kan het ook worden aangebracht met vetspuiten of vetaanvoerapparaten, zoals gebruikelijk bij vetten.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 322,45 Incl. BTW: € 390,16

 • Fuchs GLEITMO 585 M

  GLEITMO 585 M

  Zware pasta met witte vaste smeermiddelen voor zwaar gebruik

  GLEITMO 585 M toepassingsgebied:

  GLEITMO 585 M wordt gebruikt voor alle soorten zware lagers en smeerpunten. Het is ook geschikt voor smeerpunten die onderhevig zijn aan het risico van corrosie door breuk of blootstelling aan oscillerende bewegingen of trillingen. GLEITMO 585 M is uitstekend geschikt voor de smering van cardanassen. Door de witte kleur wordt de GLEITMO 585 M ook gebruikt in toepassingen met schone omstandigheden, o.a. in de textiel- en papierverwerking en in vul- en verpakkingsmachines.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 492,42 Incl. BTW: € 595,83

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina