KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Spheerol (vet)

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Spheerol AP 3

  CASTROL Spheerol AP 3

  Lagervet

  Toepassing CASTROL Spheerol AP 3

  Spheerol AP3 is voornamelijk bedoeld voor toepassing in glij- , kogel- en rollagers en andere machinetoepassingen. Ze worden aanbevolen voor gebruik onder normale belastingsomstandigheden, binnen een gebruikstemperatuur bereik van -20°C tot +120°C. Door de geringe viscositeit zijn deze producten bijzonder geschikt voor sneldraaiende lagers.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 59,00 Incl. BTW: € 71,39

 • Castrol High Temperature Grease

  CASTROL High Temperature Grease

  Multifunctioneel hoogtemperatuur vet

  Toepassing CASTROL High Temperature Grease

  Castrol High Temperature Grease is bestemd voor gebruik in een breed scala van glij- en wentellagers binnen de automotive en industriële markten, met name voor toepassingen waar hogere temperaturen kunnen voorkomen en waarbij het temperatuurbereik voor conventionele, lithium verdikte vetten wordt overschreden. Castrol High Temperature Grease biedt een goede weerstand tegen water en corrosie en geeft goede prestaties onder hoge belasting waardoor het geschikt is voor algemene chassis smering of lagers van b.v. bouwvoertuigen waar extreem hoge belasting aanwezig kan zijn.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 72,54 Incl. BTW: € 87,77

 • Castrol Spheerol SX 2

  CASTROL SPHEEROL SX 2

  Calcium Complex vet, NLGI 2

  Toepassing CASTROL SPHEEROL SX 2

  Castrol Spheerol SX2 vet wordt toegepast voor lagers met toerental tot 3000 omw/min en temperaturen tot 140°C. Het vet geeft een uitstekende bescherming en smering voor staalkabels. De goede weerstand tegen uitwassen door water maakt dat het ideaal is voor lagers van walsrollen of metaalbewerkingsmachines waar de lagers vaak overspoeld worden door koelvloeistoffen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 98,86 Incl. BTW: € 119,62

 • Castrol Spheerol EPL 2

  CASTROL Spheerol EPL 2

  Lagervet

  Toepassing CASTROL Spheerol EPL 2

  De Castrol Spheerol EPL 2 bestaat uit vetten voor algemeen gebruik in productiefaciliteiten. De reeks loopt van een NLGI 3- vet voor algemene smering van lagers tot een semivloeibaar NLGI 00-vet (zie afzonderlijk datablad) voor centrale smeersystemen en met vet gevulde aandrijvingen. Castrol Spheerol EPL 2 smeervet biedt goede bescherming tegen roest en corrosie en zijn goed bestand tegen uitspoelen door water.

  • vochtige of natte omstandigheden. 
  • hoge weerstand tegen zowel corrosie als uitspoelen door water

  De gebruiks temperatuur voor Spheerol EPL 2 ligt tussen -25 en +120 °C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 115,39 Incl. BTW: € 139,62

 • Castrol Spheerol EPL 0

  CASTROL Spheerol EPL 0

  Lagervet

  Toepassing CASTROL Spheerol EPL 0

  Castrol Spheerol EPL 0 bestaat uit vetten voor algemeen gebruik in productiefaciliteiten. Castrol Spheerol EPL 0 vetten bieden goede bescherming tegen roest en corrosie en zijn goed bestand tegen uitspoelen door water. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor apparatuur die gewoonlijk wordt gebruikt in vochtige of natte omstandigheden.

  De hoge weerstand van Castrol Spheerol EPL 0 tegen zowel corrosie als uitspoelen door water maken dit product geschikt voor apparatuur die gewoonlijk in vochtige of natte omstandigheden wordt gebruikt.

  De gebruiks temperatuur voor Spheerol EPL 0 is tussen -25 en +120 °C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 118,25 Incl. BTW: € 143,08

 • Castrol Spheerol LZ

  CASTROL Spheerol LZ

  Long-term Grease

  Toepassing CASTROL Spheerol LZ

  Spheerol LZ is, vanwege zijn hoge belastbaarheid en waterbestendigheid, bijzonder geschikt voor werktuigen in de aannemerij, transportbedrijven. Verder zowel in de land- en bosbouw als industriële toepassingen. Energrease LZ is bijzonder geschikt voor zwaarbelaste kogel-, rol- en glijlagers in vochtige- en stoffige omstandigheden en ook bij vibratie (zoals kruiskoppelingen, wiellagers, tandkransen, tandheugels, enz.). Het temperatuurbereik van het vet ligt tussen -20°C en +120°C (voor korte tijd zelfs 130°C).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 133,26 Incl. BTW: € 161,24

 • Castrol Spheerol EPL 3

  CASTROL Spheerol EPL 3

  Lagervet

  Toepassing CASTROL Spheerol EPL 3

  De Spheerol EPL 3 bestaat uit vetten voor algemeen gebruik in productiefaciliteiten. De reeks loopt van een Spheerol EPL 3 vet voor algemene smering van lagers tot een semivloeibaar NLGI 00-vet (zie afzonderlijk datablad) voor centrale smeersystemen en met vet gevulde aandrijvingen. Deze vetten bieden goede bescherming tegen roest en corrosie en zijn goed bestand tegen uitspoelen door water. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor apparatuur die gewoonlijk wordt gebruikt in vochtige of natte omstandigheden.

  De stijvere consistentie van een Spheerol EPL 3 maakt dit product in het bijzonder geschikt voor de smering van verticaal gemonteerde lagers of componenten die sterk worden blootgesteld aan trillingen. De hoge weerstand tegen zowel corrosie als uitspoelen door water maken dit product geschikt voor apparatuur die gewoonlijk in vochtige of natte omstandigheden wordt gebruikt. De gebruiks temperatuur voor Spheerol EPL 3 is tussen -20 en +120°C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 144,94 Incl. BTW: € 175,38

 • Castrol Spheerol AP 2

  CASTROL Spheerol AP 2

  Lagervet

  Toepassing CASTROL Spheerol AP 2

  Spheerol AP2 is voornamelijk bedoeld voor toepassing in glij- , kogel- en rollagers en andere machinetoepassingen. Ze worden aanbevolen voor gebruik onder normale belastingsomstandigheden, binnen een gebruikstemperatuur bereik van -20°C tot +120°C. Door de geringe viscositeit zijn deze producten bijzonder geschikt voor sneldraaiende lagers.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 151,10 Incl. BTW: € 182,83

 • Castrol Spheerol EPL 1

  CASTROL Spheerol EPL 1

  Lagervet

  Toepassing CASTROL Spheerol EPL 1

  De Castrol Spheerol EPL 1 bestaat uit vetten voor algemeen gebruik in productiefaciliteiten. De reeks loopt van een NLGI 3- vet voor algemene smering van lagers tot een semivloeibaar NLGI 00-vet (zie afzonderlijk datablad) voor centrale smeersystemen en met vet gevulde aandrijvingen. Castrol Spheerol EPL 1 smeervet biedt goede bescherming tegen roest en corrosie en zijn goed bestand tegen uitspoelen door water.

  • vochtige of natte omstandigheden.
  • hoge weerstand tegen zowel corrosie als uitspoelen door water

  De gebruiks temperatuur voor Spheerol EPL 1 ligt tussen -25 en +120 °C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 157,80 Incl. BTW: € 190,94

 • Castrol Spheerol EPL 00

  CASTROL Spheerol EPL 00

  Lagervet

  Toepassing CASTROL Spheerol EPL 00

  De Castrol Spheerol EPL 00 bestaat uit vetten voor algemeen gebruik in productiefaciliteiten. De reeks loopt van een NLGI 3- vet voor algemene smering van lagers tot een semivloeibaar NLGI 00-vet (zie afzonderlijk datablad) voor centrale smeersystemen en met vet gevulde aandrijvingen. Castrol Spheerol EPL 00 smeervet biedt goede bescherming tegen roest en corrosie en zijn goed bestand tegen uitspoelen door water.

  • vochtige of natte omstandigheden.
  • hoge weerstand tegen zowel corrosie als uitspoelen door water

  De gebruiks temperatuur voor Spheerol EPL 00 ligt tussen -25 en +120 °C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 157,80 Incl. BTW: € 190,94

 • Castrol Spheerol LMM

  CASTROL Spheerol LMM

  Lagervet

  Toepassing CASTROL Spheerol LMM

  Spheerol LMM-vet is geschikt voor de meest soorten lagers in een breed scala andere industriële toepassingen waarin een molybdeendisulfidevet vereist is, inclusief vetgesmeerde (open)tandwielen. Spheerol LMM kan worden toegepast in glij- en rollagers, zoals hoogbelaste lagers bij lage en middelmatig hoge snelheden en lagers die worden blootgesteld aan schokbelastingen en excessieve trillingen.

  De toevoeging van molybdeendisulfide in Spheerol LMM-vetten maakt dit vet bijzonder geschikt voor de smering van heen-en-weer bewegende en glijdende onderdelen waarbij het voorkomen van schuren en vreten wenselijk is. Veelvoorkomende toepassingen zijn taatspennen, nokken, schroeven, spiebaanassen, leibanen, flexibele verbindingen (kogelgewrichten, universele koppelingen, homokinetische koppelingen enzovoort).

  Het is ook nuttig voor de smering van kettingen, wartels en schakels om vreten te voorkomen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 158,60 Incl. BTW: € 191,91

 • Castrol Spheerol LCX 222

  CASTROL Spheerol LCX 222

  Hoge temperatuur lager vet

  Toepassing CASTROL Spheerol LCX 222

  Castrol Spheerol LCX 222 is een lagervet NLGI-2 met een minerale basisolie met een viscositeit van 200 mm²/s. Wegens de grote weerstand tegen de wegwassende werking van water is het speciaal aanbevolen voor de scheepvaart alsmede voor automobiel- en industriële toepassingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 168,25 Incl. BTW: € 203,58

 • Castrol Tribol GR CLS 000 Grease

  Castrol Tribol GR CLS 000

  Semi Vloeibaar Extreme Pressure Grease

  Toepassing Castrol Tribol GR CLS 000

  Castrol Tribol GR CLS 000 is een semi-vloeibaar extreme drukvet (NLGI 000) voor gebruik in de centrale smeersystemen van bedrijfsvoertuigen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 209,25 Incl. BTW: € 253,19

 • Castrol Spheerol BNS 2

  CASTROL Spheerol BNS 2

  Hoge temperatuur lager vet

  Toepassing CASTROL Spheerol BNS 2

  Spheerol BNS 2 is geschikt voor de smering van lagers bij hoge temperaturen, zoals roetblazerlagers, in wagens voor het uitharden, drogen in tunnelovens, ook in lagers van bitumen menginstallaties, kranen in gieterijen, enz. Spheerol BNS 2 kan worden gebruikt bij een temperatuurbereik van -20ºC tot +150ºC, en voor korte perioden bij een temperatuurbereik tot +220ºC. Frequente hersmering of vetvervanging moet worden overwogen, afhankelijk van de toepassingseisen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 349,94 Incl. BTW: € 423,43

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina