team

VRAGEN?

info@OlieOnline.nl
+31 88 654 3 654

bookKENNIS is onze kracht!

Wij hebben de passie & kennis voor techniek en smeermiddelen

moneyKOSTENBESPARING:

Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

truckLEVERING:

97% binnen 2 dagen geleverd (mits op voorraad)

Shell Tonna

Shell Tonna S3 M de beste leibaanolie

Shell Tonna S3 M Shell's best presterende leibaanolie speciaal ontworpen voor de smering van leibanen, kettingen en toevoermechanismen. Met uitstekende wrijvingseigenschappen, zeer goede aan-hechting en uitstekende anti-slijtage eigenschappen.

Speciaal voor efficiënte precisie-machines en betrouwbare bescherming voor uw apparatuur, in het bijzonder in high-precision, low-speed machines en gecombineerde smeersystemen. Het beschikt over zeer geraffineerde minerale oliën en speciale additieven aan de cruciale eigenschap t.a.v. van de hechting te verbeteren en stick-slip te verminderen.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Shell Tonna S3 M 68

  Shell Tonna S3 M 68

  Snel bestellen

  Shell Tonna S3 M 68 Voorheen Shell Tonna S 68

  Leibaan olie met goed afscheidend drijvend vermogen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Tonna S3 M 68 zijn:

  • + Leibanen, geleiders en toevoermechanismen
  • + Hydraulische bewerkingsmachines
  • + Tandwieloverbrengingen en spilkoppen

  Shell Tonna S3 M 68 is ideaal voor horizontale leibanen voor verspaningsmachines. Tevens voor machines met gecombineerde hydraulische smeersystemen, tandwielkasten en tafelsmeersystemen. Het is ook geschikt voor de huidige gerobotiseerde werktuigmachines en voor toepassingen waar hechtende smeermiddelen nodig zijn, zoals aan kettingen.

  Shell Tonna S3 M 68 heeft verbeterde hechtings- en 'stick-slip' eigenschappen worden gecombineerd om superieure wrijvingsprestaties op leibanen te bieden. Shell Tonna S3 M 68 oliën worden speciaal aanbevolen voor machines met hoge precisie en lage snelheid, alsook in gecombineerde smeersystemen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 4,10 / L
 2. Shell Tonna S3 M 32

  Shell Tonna S3 M 32

  Snel bestellen

  Shell Tonna S3 M 32 Voorheen Shell Tonna S 32

  Leibaan olie met goed afscheidend drijvend vermogen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Tonna S3 M 32 zijn:

  • + Leibanen, geleiders en toevoermechanismen
  • + Hydraulische bewerkingsmachines
  • + Tandwieloverbrengingen en spilkoppen

  Shell Tonna S3 M 32 oliën zijn speciaal ontwikkeld voor de smering van geleidingen, leibanen en toevoermechanismen. Shell Tonna S3 M 32 heeft verbeterde hechtings- en 'stick-slip' eigenschappen worden gecombineerd om superieure wrijvingsprestaties op leibanen te bieden. Shell Tonna S3 M 32 oliën worden speciaal aanbevolen voor machines met hoge precisie en lage snelheid, alsook in gecombineerde smeersystemen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 4,30 / L
 3. Shell Tonna S3 M 220

  Shell Tonna S3 M 220

  Snel bestellen

  Shell Tonna S3 M 220 Voorheen Shell Tonna S 68

  Leibaan olie met goed afscheidend drijvend vermogen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Tonna S3 M 220 zijn:

  • + Leibanen, geleiders en toevoermechanismen
  • + Hydraulische bewerkingsmachines
  • + Tandwieloverbrengingen en spilkoppen

  Shell Tonna S3 M 220 oliën zijn speciaal ontwikkeld voor de smering van geleidingen, leibanen en toevoermechanismen. Shell Tonna S3 M 220 heeft verbeterde hechtings- en 'stick-slip' eigenschappen worden gecombineerd om superieure wrijvingsprestaties op leibanen te bieden. Shell Tonna S3 M 220 oliën worden speciaal aanbevolen voor machines met hoge precisie en lage snelheid, alsook in gecombineerde smeersystemen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 4,25 / L

Waarom zou Shell Tonna S3 M selecteren?

Shell Tonna S3 M heeft een uitzonderlijke anti-stick-slip eigenschappen. Shell Tonna S3 M is ontworpen voor hoge efficiency. In industriestandaard tests bereikt, tot 15% minder stick-slip dan de industrie minimumvereiste voor een soepele bewegingen en nauwkeurige positionering.
 

Waarom beschermt Tonna S3 M zo goed?

Shell Tonna S3 M componenten beschermen tegen schade. Deze componenten helpen om de levensduur van uw apparatuur te verhogen en het maximaliseren van het rendement op uw investering. Shell Tonna S3 M is geformuleerd om te helpen uw leibanen, tandwielen, lagers en hydraulische componenten te beschermen tegen corrosie en slijtage. In de standaard industrie proef bereikt Tonna S3 M tot 92% minder slijtage dan het maximaal toegestane.
 

Shell Tonna S3 M is ontworpen voor een lange levensduur van de olie

Shell Tonna S3 M bezit zeer goede hecht-eigenschappen op de geleiding, hierdoor wordt de lekkage beperkt in de snijvloeistof / emulsie oppervlakte. Het helpt de standtijd van de koelsmeeremulsie te verbeteren.

Bespaar op uw kosten voor snijvloeistof.
Shell Tonna S3 M emulgeert niet en wordt gemakkelijk gescheiden van snijvloeistofemulsies door afromen. Dit verlengt de levensduur van de snijvloeistof en bespaart op verwijderings- en vervangingskosten.


Beschermt bewegende en verticale uitrusting.
Speciale additieven in Shell Tonna S3 M helpen de olie zich te hechten aan oppervlakken, waardoor verticale geleiders en tandwielen beter beschermd worden en verlies van smeermiddel door centrifugale beweging wordt voorkomen.


Doeltreffend werken met polymeergeleidingen.
Gebruik de uitstekende smeereigenschappen van Shell Tonna S3 M op alle polymeergeleidingen en rationaliseer uw olievoorraad.


Verminder de bedrijfskosten.
Het gebruik van Shell Tonna S3 M vermindert de stilstandtijd voor onderhoud en vervanging van snijvloeistof, wat uw algemene efficiëntie en productiviteit ten goede komt.

De mening van de industrie

Shell is een wereldleider in de levering van industriële smeermiddelen en precisie-engineeringbedrijven en onderdelenfabrikanten accepteren Shell Tonna S3 M over de hele wereld.

Shell Tonna S3 M de goedkeuringen

Shell Tonna S3 M is goedgekeurd door meer dan 80 fabrikanten van werktuigmachines over de hele wereld, waaronder toonaangevende.

9.1

Onze klanten waarderen ons

"Uitstekende en snelle service"
-- Bas Hoes

"Jullie site is geweldig, het laat zien dat jullie experts zijn in smeermiddelen!"
-- Noud de Reede

"We betaalden te veel in het verleden"
-- Chris Bijlsma

Copyright 2024 OlieOnline.nl is onderdeel van OlieOnline.com BV. Alle rechten voorbehouden.