KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Castrol Alphasyn

Castrol Alphasyn is een geavanceerde tandwielolie die speciaal is ontwikkeld voor de verlaging van slijtage en verbetering van de prestaties van tandwieloverbrengingssystemen. Het is een synthetische olie die uitstekende smering en bescherming biedt onder zware werkomstandigheden, waaronder hoge belastingen en temperaturen.

Castrol Alphasyn biedt een uitstekende weerstand tegen oxidatie en corrosie, waardoor het een langere levensduur van de tandwielen en andere onderdelen van het overbrengingssysteem garandeert. Castrol Alphasyn synthetische tandwieloliën zijn geschikt zijn voor lagers, tandwielkasten, circulatie- en hydraulische systemen.

De eigenschappen van de oliën variëren per productcategorie. Het is daarom belangrijk dat u het juiste product voor uw toepassing koopt.

Heeft u een vraag of twijfelt u welke Castrol Alphasyn tandwielolie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Alphasyn PG 460

  CASTROL ALPHASYN PG 460

  Synthetische Wormwiel-olie

  Toepassing CASTROL ALPHASYN PG 460

  Castrol Alphasyn PG 460 is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage wrijvingscoëfficient een hoog rendement geeft en dus een lager energieverbruik en een lagere bedrijfstemperatuur. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen met veel glijdende wrijving zoals wormwielaandrijvingen. Het gebruik van PAG basisolie geeft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en een laag stolpunt waardoor de olie geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik. Alphasyn PG 460 voldoet aan de eisen van de meeste machines waar een vloeistof op basis van PAG is toegestaan.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 229,25 Incl. BTW: € 277,39

 • Castrol Alphasyn T 150

  CASTROL ALPHASYN T 150

  Synthetische olie voor industriële tandwielkasten

  Toepassing CASTROL ALPHASYN T 150

  Castrol Alphasyn T 150 is uitermate geschikt voor de smering van normale tandwielkasten en centrale smeer- en circulatiesystemen. Het is inzetbaar bij zowel lage als hoge temperaturen bij normale belastingen. Castrol Alphasyn T 150 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluoro-afdichtingsmaterialen. Castrol Alphasyn T 150 is volgens DIN ingedeeld als CL.

  Het voldoet aan de eisen van

  • DIN 51517 deel 2
  • David Brown Type A
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 234,02 Incl. BTW: € 283,16

 • Castrol Alphasyn EP 150

  CASTROL ALPHASYN EP 150

  Synthetische Tandwiel olie CLP 150

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 150

  De Alphasyn EP 150 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 150 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 150 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 251,60 Incl. BTW: € 304,44

 • Castrol Alphasyn EP 320

  CASTROL ALPHASYN EP 320

  Synthetische Tandwiel olie CLP 320

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 320

  De Alphasyn EP 320 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 320 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 320 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 251,60 Incl. BTW: € 304,44

 • Castrol Alphasyn EP 220

  CASTROL ALPHASYN EP 220

  Synthetische Tandwiel olie CLP 220

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 220

  De Alphasyn EP 220 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 220 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 220 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 251,60 Incl. BTW: € 304,44

 • Castrol Alphasyn T 68

  CASTROL ALPHASYN T 68

  Synthetische olie met EP karakteristieken voor industriële tandwielkasten

  Toepassing CASTROL ALPHASYN T 68

  Castrol Alphasyn T 68 is uitermate geschikt voor tandwielkasten, schroef-compressoren, hydraulische systemen en in centrale smeerinrichtingen. Het is inzetbaar bij zowel lage als hoge temperaturen en hoge druk belastingen. Castrol Alphasyn T 68 voldoet aan of overtreft de normen DIN 51506-VDL, 51517.3-CLP, 51524.3-HVLP. Als gevolg van de viscositeitsindex voldoet Castrol Alphasyn T32 tevens aan de DIN 51524.2 HLP

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 257,58 Incl. BTW: € 311,67

 • Castrol Alphasyn PG 220

  CASTROL ALPHASYN PG 220

  Synthetische Wormwiel-olie

  Toepassing CASTROL ALPHASYN PG 220

  Castrol Alphasyn PG is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage wrijvingscoëfficient een hoog rendement geeft en dus een lager energieverbruik en een lagere bedrijfstemperatuur. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen met veel glijdende wrijving zoals wormwielaandrijvingen. Het gebruik van PAG basisolie geeft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en een laag stolpunt waardoor de olie geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik. Alphasyn PG voldoet aan de eisen van de meeste machines waar een vloeistof op basis van PAG is toegestaan.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 257,92 Incl. BTW: € 312,08

 • Castrol Alphasyn PG 320

  CASTROL ALPHASYN PG 320

  Synthetische Wormwiel-olie

  Toepassing CASTROL ALPHASYN PG 320

  Castrol Alphasyn PG 320 is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage wrijvingscoëfficient een hoog rendement geeft en dus een lager energieverbruik en een lagere bedrijfstemperatuur. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen met veel glijdende wrijving zoals wormwielaandrijvingen. Het gebruik van PAG basisolie geeft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en een laag stolpunt waardoor de olie geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik. Alphasyn PG 320 voldoet aan de eisen van de meeste machines waar een vloeistof op basis van PAG is toegestaan.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 257,92 Incl. BTW: € 312,08

 • Castrol Alphasyn PG 150

  CASTROL ALPHASYN PG 150

  Synthetische Wormwiel-olie

  Toepassing CASTROL ALPHASYN PG 150

  Castrol Alphasyn PG 150 is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage wrijvingscoëfficient een hoog rendement geeft en dus een lager energieverbruik en een lagere bedrijfstemperatuur. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen met veel glijdende wrijving zoals wormwielaandrijvingen. Het gebruik van PAG basisolie geeft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en een laag stolpunt waardoor de olie geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik. Alphasyn PG 150 voldoet aan de eisen van de meeste machines waar een vloeistof op basis van PAG is toegestaan.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 257,92 Incl. BTW: € 312,08

 • Castrol Alphasyn T 46

  CASTROL ALPHASYN T 46

  Synthetische olie met EP karakteristieken voor industriële tandwielkasten

  Toepassing CASTROL ALPHASYN T 46

  Castrol Alphasyn T 46 is uitermate geschikt voor tandwielkasten, schroef-compressoren, hydraulische systemen en in centrale smeerinrichtingen. Het is inzetbaar bij zowel lage als hoge temperaturen en hoge druk belastingen. Castrol Alphasyn T 46 voldoet aan of overtreft de normen DIN 51506-VDL, 51517.3-CLP, 51524.3-HVLP. Als gevolg van de viscositeitsindex voldoet Castrol Alphasyn T32 tevens aan de DIN 51524.2 HLP

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 258,18 Incl. BTW: € 312,40

 • Castrol Alphasyn T 320

  CASTROL ALPHASYN T 320

  Synthetische olie voor industriële tandwielkasten

  Toepassing CASTROL ALPHASYN T 320

  Castrol Alphasyn T 320 is uitermate geschikt voor de smering van normale tandwielkasten en centrale smeer- en circulatiesystemen. Het is inzetbaar bij zowel lage als hoge temperaturen bij normale belastingen. Castrol Alphasyn T 320 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluoro-afdichtingsmaterialen. Castrol Alphasyn T 320 is volgens DIN ingedeeld als CL.

  Het voldoet aan de eisen van

  • DIN 51517 deel 2
  • David Brown Type A
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 258,18 Incl. BTW: € 312,40

 • Castrol Alphasyn T 220

  CASTROL ALPHASYN T 220

  Synthetische olie voor industriële tandwielkasten

  Toepassing CASTROL ALPHASYN T 220

  Castrol Alphasyn T 220 is uitermate geschikt voor de smering van normale tandwielkasten en centrale smeer- en circulatiesystemen. Het is inzetbaar bij zowel lage als hoge temperaturen bij normale belastingen. Castrol Alphasyn T 220 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluoro-afdichtingsmaterialen. Castrol Alphasyn T 220 is volgens DIN ingedeeld als CL.

  Het voldoet aan de eisen van

  • DIN 51517 deel 2
  • David Brown Type A
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 258,18 Incl. BTW: € 312,40

 • Castrol Alphasyn EP 460

  CASTROL ALPHASYN EP 460

  Synthetische Tandwiel olie CLP 460

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 460

  De Alphasyn EP 460 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 460 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 460 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 276,12 Incl. BTW: € 334,11

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina