KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Fuchs Renolin

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Fuchs Renolin B 46 Plus

  Renolin B 46 Plus voorheen Renolin B 15 VG 46

  Hoogwaardige AW hydraulische & smeeroliën van hoge kwaliteit

  Renolin B 46 Plus toepassingsgebied:

  Universeel toepasbare demulgerende hydraulische vloeistoffen en smeeroliën. Ze kunnen worden gebruikt in alle soorten mobiele en stationaire hydraulische eenheden waar het gebruik van een demulgerende hydraulische olie (type HLP) wordt aanbevolen. Synergetisch werkende additieven garanderen een lange levensduur en de hoogste hydraulische prestaties. Zelfs bij hoge temperaturen en hoge belastingen zorgen de basisoliën samen met de additieven voor een betrouwbare werking van het systeem gedurende een lange levensduur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 114,00 Incl. BTW: € 137,94

 • Fuchs RENOLIN B10 VG 32

  Fuchs RENOLIN B 32 Plus previously RENOLIN B10 VG 32

  Hoogwaardige AW hydraulische & smeeroliën van hoge kwaliteit

  Fuchs RENOLIN B 32 Plus toepassingsgebied:

  Universeel toepasbare demulgerende hydraulische vloeistoffen en smeeroliën. Ze kunnen worden gebruikt in alle soorten mobiele en stationaire hydraulische eenheden waar het gebruik van een demulgerende hydraulische olie (type HLP) wordt aanbevolen. Synergetisch werkende additieven garanderen een lange levensduur en de hoogste hydraulische prestaties. Zelfs bij hoge temperaturen en hoge belastingen zorgen de basisoliën van Fuchs RENOLIN B 32 Plus samen met de additieven voor een betrouwbare werking van het systeem gedurende een lange levensduur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 119,67 Incl. BTW: € 144,80

 • Fuchs RENOLIN B 22 Plus

  Fuchs Renolin 22 Plus voorheen RENOLIN B5 VG 22

  Hoogwaardige AW hydraulische & smeeroliën van hoge kwaliteit

  Fuchs Renolin 22 Plus  toepassingsgebied:

  Universeel toepasbare demulgerende hydraulische vloeistoffen en smeeroliën. Ze kunnen worden gebruikt in alle soorten mobiele en stationaire hydraulische eenheden waar het gebruik van een demulgerende hydraulische olie (type HLP) wordt aanbevolen. Synergetisch werkende additieven garanderen een lange levensduur en de hoogste hydraulische prestaties. Zelfs bij hoge temperaturen en hoge belastingen zorgen de basisoliën van Fuchs Renolin 22 Plus samen met de additieven voor een betrouwbare werking van het systeem gedurende een lange levensduur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 124,45 Incl. BTW: € 150,58

 • Fuchs RENOLIN B 10 Plus

  Fuchs RENOLIN B 10 Plus voorheen RENOLIN B3 VG 10

  Hoogwaardige AW hydraulische & smeeroliën van hoge kwaliteit

  Fuchs RENOLIN B 10 Plus toepassingsgebied:

  Universeel toepasbare demulgerende hydraulische vloeistoffen en smeeroliën. Ze kunnen worden gebruikt in alle soorten mobiele en stationaire hydraulische eenheden waar het gebruik van een demulgerende hydraulische olie (type HLP) wordt aanbevolen. Synergetisch werkende additieven garanderen een lange levensduur en de hoogste hydraulische prestaties. Zelfs bij hoge temperaturen en hoge belastingen zorgen de basisoliën van Fuchs RENOLIN B 10 Plus samen met de additieven voor een betrouwbare werking van het systeem gedurende een lange levensduur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 125,32 Incl. BTW: € 151,64

 • Fuchs RENOLIN B 32 HVI

  RENOLIN B 32 HVI

  EP smeer- en hydraulische oliën met een hoge viscositeitsindex

  RENOLIN B 32 HVI toepassingsgebied:

  Fuchs Renolin B HVI RANGE zijn hoogwaardige producten die gebruikt worden als hydraulische olie en als smeerolie voor diverse toepassingen zoals lagers en tandwielkasten, waar een hoge viscositeitsindex en een goed draagvermogen vereist zijn. Speciaal aanbevolen voor toepassingen waar een lage opstartviscositeit bij lage temperaturen en een hogere viscositeit bij hogere temperaturen vereist is. Bijzonder geschikt voor alle toepassingen in mobiele en industriële hydraulische systemen die het gebruik van een HVLP-olie volgens DIN 51 524-3 met een breed bedrijfstemperatuurbereik vereisen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 128,27 Incl. BTW: € 155,21

 • Fuchs RENOLIN CLP 100

  Fuchs Renolin EP 100, voorheen Renolin CLP 100

  Heavy duty - EP - industriële tandwieloliën met de hoogste prestaties, uitstekende extreme drukeigenschappen en draagvermogen

  Fuchs Renolin EP 100 toepassingsgebied:

  Fuchs Renolin EP 100 oliën worden aanbevolen voor industriële tandwiel-, schroef- en conische gesloten tandwielen met circulatie- of spatsmering, die werken bij olietemperaturen tot 100ºC en pieken daarboven (tot 120ºC).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 136,64 Incl. BTW: € 165,33

 • Fuchs RENOLIN CLP 150

  Fuchs Renolin EP 150 voorheen Renolin CLP 150

  Heavy duty - EP 150 - industriële tandwieloliën met de hoogste prestaties, uitstekende extreme drukeigenschappen en draagvermogen

  Renolin EP 150 toepassingsgebied:

  De Fuchs Renolin EP 150 oliën worden aanbevolen voor industriële tandwiel-, schroef- en conische gesloten tandwielen met circulatie- of spatsmering, die werken bij olietemperaturen tot 100ºC en pieken daarboven (tot 120ºC).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 136,64 Incl. BTW: € 165,33

 • Fuchs RENOLIN MR 15 VG 46

  RENOLIN MR 15 VG 46

  Speciale smeer- en hydraulische vloeistoffen met een uitstekende bescherming tegen corrosie

  RENOLIN MR 15 VG 46 toepassingsgebied:

  Fuchs Renolin MR 15 VG 46 smeeroliën voor circulatie en lagersmering, uitstekend geschikt voor toepassingen in mobiele en stationaire hydraulische systemen waar het gebruik van een reinigings- / dispergeermiddelhydraulische olie met lage wrijvingscoëfficiënten, goed stick-slip gedrag en uitstekende corrosiewerende eigenschappen vereist is. RENOLIN MR is ook geschikt voor gebruik als high-speed spindelolie, inbraakolie en corrosiebeschermende olie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 142,07 Incl. BTW: € 171,90

 • Fuchs RENOLIN 505 VDL 150

  RENOLIN 505 VDL 150

  VDL-luchtcompressoroliën en gascompressoroliën

  RENOLIN 505 VDL 150 toepassingsgebied:

  Luchtcompressorolie voor alle zuiger- en rotatiecompressoren volgens DIN 51506, VDL voor eindcompressortemperaturen tot 220 °C. Als andere media worden gecomprimeerd, neem dan contact op met onze afdeling Application Engineering. De specificaties van de fabrikant moeten in acht worden genomen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 148,14 Incl. BTW: € 179,25

 • Fuchs RENOLIN MR 3 VG 10

  RENOLIN MR 3 VG 10

  Speciale smeer- en hydraulische vloeistoffen met een uitstekende bescherming tegen corrosie

  RENOLIN MR 3 VG 10 toepassingsgebied:

  RENOLIN MR zijn smeeroliën voor circulatie en lagersmering, uitstekend geschikt voor toepassingen in mobiele en stationaire hydraulische systemen waar het gebruik van een reinigings- / dispergeermiddelhydraulische olie met lage wrijvingscoëfficiënten, goed stick-slip gedrag en uitstekende corrosiewerende eigenschappen vereist is. RENOLIN MR is ook geschikt voor gebruik als high-speed spindelolie, inbraakolie en corrosiebeschermende olie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 167,21 Incl. BTW: € 202,32

 • Fuchs RENOLIN UNISYN XT 68

  RENOLIN UNISYN CLP 68

  Volledig synthetische industriële tandwielsmeermiddelen op basis van polyalfaolefinen

  RENOLIN UNISYN CLP 68 toepassingsgebied:

  De oliën van de RENOLIN UNISYN CLP serie worden gebruikt voor alle toepassingen in de industrie waar een synthetische olie van het type CLP volgens DIN 5151717-3 wordt aanbevolen door de fabrikant. Sterk belaste lagers, verbindingen, drukschroeven, tandwielen, wormwielen en planetaire tandwielen kunnen ook bij kortstondige piektemperaturen tot 150 °C betrouwbaar, veilig en economisch worden geleverd.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 224,02 Incl. BTW: € 271,06

 • Fuchs RENOLIN PG 220

  RENOLIN PG 220

  Volledig synthetische tandwiel- en algemene smeeroliën op basis van polyglycol

  RENOLIN PG 220 toepassingsgebied:

  De RENOLIN PG tandwieloliën zijn vooral geschikt voor de smering van tandwielkasten en wormwieloverbrengingen/rollagers en frictielagers die onderhevig zijn aan hoge mechanische en thermische belasting. RENOLIN PG oliën bieden voordelen ten opzichte van minerale olie gebaseerde tandwieloliën, vooral in toepassingen met hoge glijsnelheden (bijv. wormwielreductoren). Door de hoge oxidatiestabiliteit kunnen de olieverversingsintervallen worden verlengd en kunnen de onderhoudskosten bij hogere bedrijfstemperaturen worden verlaagd. Het gebruik van RENOLIN PG in wormwieloverbrengingen (staal-brons koppeling) leidt tot een aanzienlijke vermindering van de wrijving en slijtage. De RENOLIN PG producten kunnen ook gebruikt worden voor papiermachines, kalenders, transportmachines en freeslagers. Piektemperaturen tot 200ºC zijn tijdelijk toelaatbaar.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 247,80 Incl. BTW: € 299,84

 • Fuchs RENOLIN PG 460

  RENOLIN PG 460

  Volledig synthetische tandwiel- en algemene smeeroliën op basis van polyglycol

  RENOLIN PG 460 toepassingsgebied:

  De RENOLIN PG tandwieloliën zijn vooral geschikt voor de smering van tandwielkasten en wormwieloverbrengingen/rollagers en frictielagers die onderhevig zijn aan hoge mechanische en thermische belasting. RENOLIN PG oliën bieden voordelen ten opzichte van minerale olie gebaseerde tandwieloliën, vooral in toepassingen met hoge glijsnelheden (bijv. wormwielreductoren). Door de hoge oxidatiestabiliteit kunnen de olieverversingsintervallen worden verlengd en kunnen de onderhoudskosten bij hogere bedrijfstemperaturen worden verlaagd. Het gebruik van RENOLIN PG in wormwieloverbrengingen (staal-brons koppeling) leidt tot een aanzienlijke vermindering van de wrijving en slijtage. De RENOLIN PG producten kunnen ook gebruikt worden voor papiermachines, kalenders, transportmachines en freeslagers. Piektemperaturen tot 200ºC zijn tijdelijk toelaatbaar.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 247,80 Incl. BTW: € 299,84

 • Fuchs RENOLIN UNISYN XT 220

  Fuchs RENOLIN UNISYN XT 220 Voorheen Renolin Unisyn CLP 220

  Volledig synthetische industriële tandwielsmeermiddelen op basis van polyalfaolefinen

  RENOLIN UNISYN XT 220 toepassingsgebied:

  De oliën van de RENOLIN UNISYN XT serie worden gebruikt voor alle toepassingen in de industrie waar een synthetische olie van het type CLP volgens DIN 5151717-3 wordt aanbevolen door de fabrikant. Sterk belaste lagers, verbindingen, drukschroeven, tandwielen, wormwielen en planetaire tandwielen kunnen ook bij kortstondige piektemperaturen tot 150 °C betrouwbaar, veilig en economisch worden geleverd.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 279,25 Incl. BTW: € 337,89

 • Excl. BTW: € 728,00 Incl. BTW: € 880,88

 • Fuchs RENOLIN MR 20 VG 68

  RENOLIN MR 20 VG 68

  Speciale smeer- en hydraulische vloeistoffen met een uitstekende bescherming tegen corrosie

  RENOLIN MR 20 VG 68 toepassingsgebied:

  RENOLIN MR zijn smeeroliën voor circulatie en lagersmering, uitstekend geschikt voor toepassingen in mobiele en stationaire hydraulische systemen waar het gebruik van een reinigings- / dispergeermiddelhydraulische olie met lage wrijvingscoëfficiënten, goed stick-slip gedrag en uitstekende corrosiewerende eigenschappen vereist is. RENOLIN MR is ook geschikt voor gebruik als high-speed spindelolie, inbraakolie en corrosiebeschermende olie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.056,99 Incl. BTW: € 1.278,96

 • Fuchs RENOLIN MR 10 VG 32

  RENOLIN MR 10 VG 32

  Speciale smeer- en hydraulische vloeistoffen met een uitstekende bescherming tegen corrosie

  RENOLIN MR 10 VG 32 toepassingsgebied:

  RENOLIN MR zijn smeeroliën voor circulatie en lagersmering, uitstekend geschikt voor toepassingen in mobiele en stationaire hydraulische systemen waar het gebruik van een reinigings- / dispergeermiddelhydraulische olie met lage wrijvingscoëfficiënten, goed stick-slip gedrag en uitstekende corrosiewerende eigenschappen vereist is. RENOLIN MR is ook geschikt voor gebruik als high-speed spindelolie, inbraakolie en corrosiebeschermende olie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.088,28 Incl. BTW: € 1.316,82

 • Fuchs RENOLIN CLP 220

  Fuchs Renolin EP 220 voorheen Fuchs RENOLIN EP 220

  Heavy duty - EP 220 - industriële tandwieloliën met de hoogste prestaties, uitstekende extreme drukeigenschappen en draagvermogen

  Fuchs RENOLIN EP 220 toepassingsgebied:

  De Fuchs RENOLIN EP 220 oliën worden aanbevolen voor industriële tandwiel-, schroef- en conische gesloten tandwielen met circulatie- of spatsmering, die werken bij olietemperaturen tot 100ºC en pieken daarboven (tot 120ºC).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.120,78 Incl. BTW: € 1.356,14

 • Excl. BTW: € 1.250,22 Incl. BTW: € 1.512,77

 • Fuchs Renolin Therm 380S

  Renolin Therm 380S

  Synthetische warmteoverdrachtsvloeistof

  Renolin Therm 380S toepassingsgebied:

  RENOLIN THERM 380S is optimaal geschikt voor gebruik in de indirecte verwarming van reactoren, polymerisatietanks en distillatiekolommen, verwerkingsmachines en drogers, alsook in warmtewisselaars in verwerkingsinstallaties en systemen voor warmteterugwinning. De warmteoverdrachtsvloeistof wordt het best gebruikt bij temperaturen tussen 250 en 340°C. De bovengrens voor gebruik is een inlaattemperatuur van 350°C. De filmtemperatuur mag de 380°C niet overschrijden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 2.100,32 Incl. BTW: € 2.541,39

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2