KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Fuchs Renolin

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Fuchs Renolin B 46 Plus

  Renolin B 46 Plus voorheen Renolin B 15 VG 46

  Hoogwaardige AW hydraulische & smeeroliën van hoge kwaliteit

  Renolin B 46 Plus toepassingsgebied:

  Universeel toepasbare demulgerende hydraulische vloeistoffen en smeeroliën. Ze kunnen worden gebruikt in alle soorten mobiele en stationaire hydraulische eenheden waar het gebruik van een demulgerende hydraulische olie (type HLP) wordt aanbevolen. Synergetisch werkende additieven garanderen een lange levensduur en de hoogste hydraulische prestaties. Zelfs bij hoge temperaturen en hoge belastingen zorgen de basisoliën samen met de additieven voor een betrouwbare werking van het systeem gedurende een lange levensduur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 114,00 Incl. BTW: € 137,94

 • Fuchs RENOLIN B10 VG 32

  Fuchs RENOLIN B 32 Plus previously RENOLIN B10 VG 32

  Hoogwaardige AW hydraulische & smeeroliën van hoge kwaliteit

  Fuchs RENOLIN B 32 Plus toepassingsgebied:

  Universeel toepasbare demulgerende hydraulische vloeistoffen en smeeroliën. Ze kunnen worden gebruikt in alle soorten mobiele en stationaire hydraulische eenheden waar het gebruik van een demulgerende hydraulische olie (type HLP) wordt aanbevolen. Synergetisch werkende additieven garanderen een lange levensduur en de hoogste hydraulische prestaties. Zelfs bij hoge temperaturen en hoge belastingen zorgen de basisoliën van Fuchs RENOLIN B 32 Plus samen met de additieven voor een betrouwbare werking van het systeem gedurende een lange levensduur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 119,67 Incl. BTW: € 144,80

 • Fuchs RENOLIN B 22 Plus

  Fuchs Renolin 22 Plus voorheen RENOLIN B5 VG 22

  Hoogwaardige AW hydraulische & smeeroliën van hoge kwaliteit

  Fuchs Renolin 22 Plus  toepassingsgebied:

  Universeel toepasbare demulgerende hydraulische vloeistoffen en smeeroliën. Ze kunnen worden gebruikt in alle soorten mobiele en stationaire hydraulische eenheden waar het gebruik van een demulgerende hydraulische olie (type HLP) wordt aanbevolen. Synergetisch werkende additieven garanderen een lange levensduur en de hoogste hydraulische prestaties. Zelfs bij hoge temperaturen en hoge belastingen zorgen de basisoliën van Fuchs Renolin 22 Plus samen met de additieven voor een betrouwbare werking van het systeem gedurende een lange levensduur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 124,45 Incl. BTW: € 150,58

 • Fuchs RENOLIN B 10 Plus

  Fuchs RENOLIN B 10 Plus voorheen RENOLIN B3 VG 10

  Hoogwaardige AW hydraulische & smeeroliën van hoge kwaliteit

  Fuchs RENOLIN B 10 Plus toepassingsgebied:

  Universeel toepasbare demulgerende hydraulische vloeistoffen en smeeroliën. Ze kunnen worden gebruikt in alle soorten mobiele en stationaire hydraulische eenheden waar het gebruik van een demulgerende hydraulische olie (type HLP) wordt aanbevolen. Synergetisch werkende additieven garanderen een lange levensduur en de hoogste hydraulische prestaties. Zelfs bij hoge temperaturen en hoge belastingen zorgen de basisoliën van Fuchs RENOLIN B 10 Plus samen met de additieven voor een betrouwbare werking van het systeem gedurende een lange levensduur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 125,32 Incl. BTW: € 151,64

 • Fuchs RENOLIN B 32 HVI

  RENOLIN B 32 HVI

  EP smeer- en hydraulische oliën met een hoge viscositeitsindex

  RENOLIN B 32 HVI toepassingsgebied:

  Fuchs Renolin B HVI RANGE zijn hoogwaardige producten die gebruikt worden als hydraulische olie en als smeerolie voor diverse toepassingen zoals lagers en tandwielkasten, waar een hoge viscositeitsindex en een goed draagvermogen vereist zijn. Speciaal aanbevolen voor toepassingen waar een lage opstartviscositeit bij lage temperaturen en een hogere viscositeit bij hogere temperaturen vereist is. Bijzonder geschikt voor alle toepassingen in mobiele en industriële hydraulische systemen die het gebruik van een HVLP-olie volgens DIN 51 524-3 met een breed bedrijfstemperatuurbereik vereisen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 128,27 Incl. BTW: € 155,21

 • Fuchs RENOLIN CLP 100

  Fuchs Renolin EP 100, voorheen Renolin CLP 100

  Heavy duty - EP - industriële tandwieloliën met de hoogste prestaties, uitstekende extreme drukeigenschappen en draagvermogen

  Fuchs Renolin EP 100 toepassingsgebied:

  Fuchs Renolin EP 100 oliën worden aanbevolen voor industriële tandwiel-, schroef- en conische gesloten tandwielen met circulatie- of spatsmering, die werken bij olietemperaturen tot 100ºC en pieken daarboven (tot 120ºC).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 136,64 Incl. BTW: € 165,33

 • Fuchs RENOLIN CLP 150

  Fuchs Renolin EP 150 voorheen Renolin CLP 150

  Heavy duty - EP 150 - industriële tandwieloliën met de hoogste prestaties, uitstekende extreme drukeigenschappen en draagvermogen

  Renolin EP 150 toepassingsgebied:

  De Fuchs Renolin EP 150 oliën worden aanbevolen voor industriële tandwiel-, schroef- en conische gesloten tandwielen met circulatie- of spatsmering, die werken bij olietemperaturen tot 100ºC en pieken daarboven (tot 120ºC).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 136,64 Incl. BTW: € 165,33

 • Fuchs RENOLIN MR 15 VG 46

  RENOLIN MR 15 VG 46

  Speciale smeer- en hydraulische vloeistoffen met een uitstekende bescherming tegen corrosie

  RENOLIN MR 15 VG 46 toepassingsgebied:

  Fuchs Renolin MR 15 VG 46 smeeroliën voor circulatie en lagersmering, uitstekend geschikt voor toepassingen in mobiele en stationaire hydraulische systemen waar het gebruik van een reinigings- / dispergeermiddelhydraulische olie met lage wrijvingscoëfficiënten, goed stick-slip gedrag en uitstekende corrosiewerende eigenschappen vereist is. RENOLIN MR is ook geschikt voor gebruik als high-speed spindelolie, inbraakolie en corrosiebeschermende olie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 142,07 Incl. BTW: € 171,90

 • Fuchs RENOLIN 505 VDL 150

  RENOLIN 505 VDL 150

  VDL-luchtcompressoroliën en gascompressoroliën

  RENOLIN 505 VDL 150 toepassingsgebied:

  Luchtcompressorolie voor alle zuiger- en rotatiecompressoren volgens DIN 51506, VDL voor eindcompressortemperaturen tot 220 °C. Als andere media worden gecomprimeerd, neem dan contact op met onze afdeling Application Engineering. De specificaties van de fabrikant moeten in acht worden genomen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 148,14 Incl. BTW: € 179,25

 • Fuchs RENOLIN MR 3 VG 10

  RENOLIN MR 3 VG 10

  Speciale smeer- en hydraulische vloeistoffen met een uitstekende bescherming tegen corrosie

  RENOLIN MR 3 VG 10 toepassingsgebied:

  RENOLIN MR zijn smeeroliën voor circulatie en lagersmering, uitstekend geschikt voor toepassingen in mobiele en stationaire hydraulische systemen waar het gebruik van een reinigings- / dispergeermiddelhydraulische olie met lage wrijvingscoëfficiënten, goed stick-slip gedrag en uitstekende corrosiewerende eigenschappen vereist is. RENOLIN MR is ook geschikt voor gebruik als high-speed spindelolie, inbraakolie en corrosiebeschermende olie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 167,21 Incl. BTW: € 202,32

 • Fuchs RENOLIN UNISYN XT 68

  RENOLIN UNISYN CLP 68

  Volledig synthetische industriële tandwielsmeermiddelen op basis van polyalfaolefinen

  RENOLIN UNISYN CLP 68 toepassingsgebied:

  De oliën van de RENOLIN UNISYN CLP serie worden gebruikt voor alle toepassingen in de industrie waar een synthetische olie van het type CLP volgens DIN 5151717-3 wordt aanbevolen door de fabrikant. Sterk belaste lagers, verbindingen, drukschroeven, tandwielen, wormwielen en planetaire tandwielen kunnen ook bij kortstondige piektemperaturen tot 150 °C betrouwbaar, veilig en economisch worden geleverd.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 224,02 Incl. BTW: € 271,06

 • Fuchs RENOLIN PG 220

  RENOLIN PG 220

  Volledig synthetische tandwiel- en algemene smeeroliën op basis van polyglycol

  RENOLIN PG 220 toepassingsgebied:

  De RENOLIN PG tandwieloliën zijn vooral geschikt voor de smering van tandwielkasten en wormwieloverbrengingen/rollagers en frictielagers die onderhevig zijn aan hoge mechanische en thermische belasting. RENOLIN PG oliën bieden voordelen ten opzichte van minerale olie gebaseerde tandwieloliën, vooral in toepassingen met hoge glijsnelheden (bijv. wormwielreductoren). Door de hoge oxidatiestabiliteit kunnen de olieverversingsintervallen worden verlengd en kunnen de onderhoudskosten bij hogere bedrijfstemperaturen worden verlaagd. Het gebruik van RENOLIN PG in wormwieloverbrengingen (staal-brons koppeling) leidt tot een aanzienlijke vermindering van de wrijving en slijtage. De RENOLIN PG producten kunnen ook gebruikt worden voor papiermachines, kalenders, transportmachines en freeslagers. Piektemperaturen tot 200ºC zijn tijdelijk toelaatbaar.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 247,80 Incl. BTW: € 299,84

 • Fuchs RENOLIN PG 460

  RENOLIN PG 460

  Volledig synthetische tandwiel- en algemene smeeroliën op basis van polyglycol

  RENOLIN PG 460 toepassingsgebied:

  De RENOLIN PG tandwieloliën zijn vooral geschikt voor de smering van tandwielkasten en wormwieloverbrengingen/rollagers en frictielagers die onderhevig zijn aan hoge mechanische en thermische belasting. RENOLIN PG oliën bieden voordelen ten opzichte van minerale olie gebaseerde tandwieloliën, vooral in toepassingen met hoge glijsnelheden (bijv. wormwielreductoren). Door de hoge oxidatiestabiliteit kunnen de olieverversingsintervallen worden verlengd en kunnen de onderhoudskosten bij hogere bedrijfstemperaturen worden verlaagd. Het gebruik van RENOLIN PG in wormwieloverbrengingen (staal-brons koppeling) leidt tot een aanzienlijke vermindering van de wrijving en slijtage. De RENOLIN PG producten kunnen ook gebruikt worden voor papiermachines, kalenders, transportmachines en freeslagers. Piektemperaturen tot 200ºC zijn tijdelijk toelaatbaar.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 247,80 Incl. BTW: € 299,84

 • Fuchs RENOLIN UNISYN XT 220

  Fuchs RENOLIN UNISYN XT 220 Voorheen Renolin Unisyn CLP 220

  Volledig synthetische industriële tandwielsmeermiddelen op basis van polyalfaolefinen

  RENOLIN UNISYN XT 220 toepassingsgebied:

  De oliën van de RENOLIN UNISYN XT serie worden gebruikt voor alle toepassingen in de industrie waar een synthetische olie van het type CLP volgens DIN 5151717-3 wordt aanbevolen door de fabrikant. Sterk belaste lagers, verbindingen, drukschroeven, tandwielen, wormwielen en planetaire tandwielen kunnen ook bij kortstondige piektemperaturen tot 150 °C betrouwbaar, veilig en economisch worden geleverd.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 279,25 Incl. BTW: € 337,89

 • Excl. BTW: € 728,00 Incl. BTW: € 880,88

 • Fuchs RENOLIN MR 20 VG 68

  RENOLIN MR 20 VG 68

  Speciale smeer- en hydraulische vloeistoffen met een uitstekende bescherming tegen corrosie

  RENOLIN MR 20 VG 68 toepassingsgebied:

  RENOLIN MR zijn smeeroliën voor circulatie en lagersmering, uitstekend geschikt voor toepassingen in mobiele en stationaire hydraulische systemen waar het gebruik van een reinigings- / dispergeermiddelhydraulische olie met lage wrijvingscoëfficiënten, goed stick-slip gedrag en uitstekende corrosiewerende eigenschappen vereist is. RENOLIN MR is ook geschikt voor gebruik als high-speed spindelolie, inbraakolie en corrosiebeschermende olie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 896,45 Incl. BTW: € 1.084,70

 • Fuchs RENOLIN CLP 320

  Fuchs Renolin CLP 320 voorheen Fuchs RENOLIN EP 320

  Heavy duty - CLP 320 - industriële tandwieloliën met de hoogste prestaties, uitstekende extreme drukeigenschappen en draagvermogen

  Fuchs RENOLIN CLP 320 toepassingsgebied:

  De Fuchs RENOLIN CLP 320 oliën worden aanbevolen voor industriële tandwiel-, schroef- en conische gesloten tandwielen met circulatie- of spatsmering, die werken bij olietemperaturen tot 100ºC en pieken daarboven (tot 120ºC).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.020,78 Incl. BTW: € 1.235,14

 • Fuchs RENOLIN MR 10 VG 32

  RENOLIN MR 10 VG 32

  Speciale smeer- en hydraulische vloeistoffen met een uitstekende bescherming tegen corrosie

  RENOLIN MR 10 VG 32 toepassingsgebied:

  RENOLIN MR zijn smeeroliën voor circulatie en lagersmering, uitstekend geschikt voor toepassingen in mobiele en stationaire hydraulische systemen waar het gebruik van een reinigings- / dispergeermiddelhydraulische olie met lage wrijvingscoëfficiënten, goed stick-slip gedrag en uitstekende corrosiewerende eigenschappen vereist is. RENOLIN MR is ook geschikt voor gebruik als high-speed spindelolie, inbraakolie en corrosiebeschermende olie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.088,28 Incl. BTW: € 1.316,82

 • Fuchs RENOLIN CLP 220

  Fuchs Renolin EP 220 voorheen Fuchs RENOLIN EP 220

  Heavy duty - EP 220 - industriële tandwieloliën met de hoogste prestaties, uitstekende extreme drukeigenschappen en draagvermogen

  Fuchs RENOLIN EP 220 toepassingsgebied:

  De Fuchs RENOLIN EP 220 oliën worden aanbevolen voor industriële tandwiel-, schroef- en conische gesloten tandwielen met circulatie- of spatsmering, die werken bij olietemperaturen tot 100ºC en pieken daarboven (tot 120ºC).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.120,78 Incl. BTW: € 1.356,14

 • Excl. BTW: € 1.250,22 Incl. BTW: € 1.512,77

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Ontdek de Kracht van RENOLIN MR

Maak kennis met de indrukwekkende RENOLIN MR range - speciale producten voor smering en hydraulische vloeistoffen, conform DIN 51502. Deze producten bieden uitstekende corrosiebescherming, krachtige reiniging en vuilafvoer. Ze houden uw apparatuur soepel en veilig.

RENOLIN MR producten bevatten zink voor slijtagebescherming, plus reinigingsmiddelen om vuil te verwijderen en systemen efficiënt te houden.

RENOLIN MR oliën zijn experts in hydraulische systemen, presteren beter dan standaardoliën en voldoen aan HLPD-normen volgens DIN 51524-2. Ze leveren betrouwbaarheid en prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Voldoen aan en overstijgen van de ISO 6743-4 normen, met classificatie HM en hoge DD-prestatie, RENOLIN MR oliën bieden duurzaamheid en prestaties.

Ontdek de kracht van RENOLIN MR - meer dan gewone hydraulische olie. Bescherming, soepele werking en prestaties, zelfs in uitdagende situaties. Kies RENOLIN MR voor een tastbaar verschil.

Ontdek de Voordelen van RENOLIN B

Maak kennis met de veelzijdige Range RENOLIN B - een serie smerings- en hydraulische oliën verrijkt met speciale additieven om veroudering en oxidatie tegen te gaan. Deze oliën bieden niet alleen bescherming tegen slijtage, maar ook uitstekende eigenschappen voor het scheiden van water, luchtafgifte en een AW/EP additiefsysteem met zink voor optimale prestaties.

Wat maakt RENOLIN B zo uniek? Deze oliën zijn ontworpen om de levensduur van je apparatuur te verbeteren en oxidatie tegen te gaan. De toegevoegde additieven zorgen voor uitstekende slijtagebescherming, terwijl de oliën ook water effectief scheiden en lucht vrijgeven voor een soepele werking.

De RENOLIN B range overtreft zelfs de minimale eisen van HLP hydraulische oliën volgens DIN 51524-2. Met de classificatie ISO 6743-4: HM, ISO 6743-6: CKC en ISO 11158: HM, voldoen deze oliën aan de hoogste internationale normen.

Als u op zoek bent naar oliën die niet alleen aan, maar ook voorbijgaan aan de normen, dan is RENOLIN B de juiste keuze. Deze oliën bieden niet alleen bescherming en prestaties, maar tillen uw apparatuur naar een hoger niveau. Kies voor RENOLIN B en ervaar de voordelen zelf.

Ontdek de Innovatieve Kracht van RENOLIN PG

Stap binnen in de wereld van RENOLIN PG, waar volledig synthetische hydraulische en smeermiddeloliën gebaseerd op polyglycols de standaard herschrijven. Deze oliën zijn ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften op het gebied van thermische stabiliteit en een hoge viscositeitsindex. Ze gaan verder dan wat je gewend bent.

Wat maakt RENOLIN PG zo speciaal? Deze oliën, gebaseerd op polyglycols, zijn niet mengbaar of compatibel met minerale oliën, waardoor ze een unieke wateroplosbaarheid hebben. Geclassificeerd volgens VDMA 24 569, met varianten zoals PG 32: HEPG 32 en PG 46: HEPG 46, voldoen ze aan de hoogste normen.

RENOLIN PG gaat zelfs boven ISO 15380 HEPG-normen uit. En alsof dat nog niet genoeg is, voldoen ze aan en overtreffen ze de vereisten voor hydraulische oliën HVLP volgens DIN 51524-3. Deze oliën zijn gemaakt om de verwachtingen te overtreffen, zodat je met vertrouwen kunt rekenen op hun prestaties.

Als u op zoek bent naar oliën die niet alleen grenzen verleggen, maar ze ook herschrijven, dan is RENOLIN PG uw keuze. Ze belichamen innovatie, superieure prestaties en compromisloze kwaliteit. Kies voor RENOLIN PG en ervaar de revolutie in smeringstechnologie zelf.

Ontdek de Kracht van RENOLIN CLP

Stap binnen in de wereld van RENOLIN CLP en maak kennis met hoogwaardige tandwiel- en circulatieoliën die de normen doen verbleken. Deze oliën zijn doordrenkt met geavanceerde additieven om veroudering tegen te gaan en corrosiebescherming te verbeteren - niet alleen tegen vocht, maar ook tegen corrosie op staal en non-ferrometalen. Dit is krachtige bescherming in een fles.

Waarom RENOLIN CLP? Deze oliën bieden niet alleen uitstekende anti-slijtage eigenschappen, maar ook opmerkelijke prestaties op het gebied van extreme druk en anti-schuim. Ze zijn jouw wapen tegen micropitting en zorgen voor uitzonderlijke smering van rollagers met FE8, plus uitstekende scheiding van water en luchtbellen. Bovendien zijn ze zinkvrij en vrij van siliconenolie.

RENOLIN CLP oliën gaan verder dan het gewone. Ze niet alleen voldoen aan, maar overtreffen de minimale eisen van CLP smerende oliën volgens DIN 51517-3, ISO 6743-6 en ISO 12925-1: CKC, CKD. Ze voldoen ook aan US Steel 224 en de veeleisende David Brown S1.53.10 norm.

Als u op zoek bent naar oliën die niet alleen beschermen, maar ook presteren op topniveau, dan is RENOLIN CLP de keuze voor u. Deze oliën zijn ontworpen om jouw uitrusting te ondersteunen, te beschermen en te laten excelleren. Kies RENOLIN CLP en ervaar de ongeëvenaarde kracht zelf.