KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Shell Vacuum Pump

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Shell Vacuum Pump S2 R 100

  Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 Voorheen: Corena V

  Olie voor Roterende vacuümpomp

  Belangrijkste toepassingen van Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 zijn:

  • + Roterende vacuümpompen Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 is ontwikkeld voor de smering van roterende en schottenvacuümpompen en kan worden gebruikt om lage vacuümdruk te bieden. Het is geschikt voor de smering van meeste industriële vacuümpompen.
  • + Standaard bedrijfsomgevingen Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 is geschikt voor toepassingen waarbij de omgevingstemperatuur hoger is dan 0°C en de maximale bedrijfstemperaturen niet hoger zijn dan 100°C. Het vacuümbereik neigt in het algemeen te verminderen wanneer de bedrijfstemperatuur van de pomp toeneemt. Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 is geschikt voor vacuumpompen die tussen atmosferische druk en 0,01 mbar werken. Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 is niet aanbevolen voor gebruik wanneer corrosieve gassen of chemische dampen bij het extractieproces zijn betrokken.


  Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 is samengesteld uit geselecteerde hoogwaardige, zeer geraffineerde minerale oliën. Dit zorgt voor een lage dampspanning die nodig is voor een efficiente smering van roterende vacuümpompen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 109,25 Incl. BTW: € 132,19

 • Shell Vacuum Pump S3 RX 100

  Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100

  Olie voor Roterende vacuümpomp

  Belangrijkste toepassingen van Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 zijn:

  • + Roterende vacuümpompen
   Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 is ontwikkeld voor de smering van roterende en schottenvacuümpompen en kan worden gebruikt om lage vacuümdruk te bieden. Het is geschikt voor de smering van meeste industriële vacuümpompen.
  • + Standaard bedrijfsomgevingen
   Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 is geschikt voor toepassingen waarbij de omgevingstemperatuur hoger is dan 0°C en de maximale bedrijfstemperaturen niet hoger zijn dan 100°C. Het vacuümbereik neigt in het algemeen te verminderen wanneer de bedrijfstemperatuur van de pomp toeneemt. Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 is geschikt voor vacuumpompen die tussen atmosferische druk en 1 mbar- 10-3 werken. Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 is niet aanbevolen voor gebruik wanneer corrosieve gassen of chemische dampen bij het extractieproces zijn betrokken.

  Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 is samengesteld uit geselecteerde hoogwaardige, zeer geraffineerde minerale oliën. Dit zorgt voor een lage dampspanning die nodig is voor een efficiente smering van roterende vacuümpompen.

  Let op! Prijs Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 zakt automatisch bij grotere hoeveelheden.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.220,78 Incl. BTW: € 1.477,14

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina