KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Shell Vacuum Pump

De oliën uit de Shell Vacuum Pump serie zijn geschikt voor roterende- en schotten-vacuümpompen. Ze kunnen gebruikt worden in omgevingen waar de temperatuur tussen de 0 en 100 graden ligt.

Er wordt door Shell aangeraden de oliën niet te gebruiken wanneer corrosieve gassen of chemische dampen bij het extractieproces betrokken zijn. De oliën bieden uitstekende weerstand tegen oliedegratie, waardoor u kunt profiteren van een verlengde olielevensduur en minder vorming van slib en afzetting. Daarnaast zorgen de oliën voor uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie.

Wilt u smeermiddelen uit de Shell Vacuum Pump serie kopen? Bij OlieOnline bent u aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welk type u uit de Vacuum Pump serie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Shell Vacuum Pump S3 RX 100

  Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100

  Olie voor Roterende vacuümpomp

  Toepassingen Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100

  Roterende vacuümpompen. Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 is ontwikkeld voor de smering van roterende en schottenvacuümpompen en kan worden gebruikt om lage vacuümdruk te bieden. Het is geschikt voor de smering van meeste laboratorium- en industriële vacuümpompen. Standaard bedrijfsomgevingen. Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 is geschikt voor toepassingen waarbij de omgevingstemperatuur hoger is dan 0°C en de maximale bedrijfstemperaturen niet hoger zijn dan 100°C. Het vacuümbereik neigt in het algemeen te verminderen wanneer de bedrijfstemperatuur van de pomp toeneemt. Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 is geschikt voor vacuumpompen die tussen atmosferische druk van 1 mbar – 10-3 mbar werken. Shell Vacuum Pump Oil S3 RX 100 is niet aanbevolen voor gebruik wanneer corrosieve gassen of chemische dampen bij het extractieproces zijn betrokken.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.390,78 Incl. BTW: € 1.682,84

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het Belang van Shell Vacuum Pump Oil voor Optimaal Onderhoud

Als het gaat om de efficiëntie van industriële vacuümpompen, is de keuze van het juiste smeermiddel van cruciaal belang. Shell Vacuum Pump Oil staat bekend als een hoogwaardig smeermiddel dat speciaal is ontworpen voor vacuümpomptoepassingen. In dit artikel bespreken we de voordelen van het kiezen voor Shell Vacuum Pump Oil en waarom het een slimme investering is voor uw industriële behoeften.

Waarom Shell Vacuum Pump Oil?

Shell Vacuum Pump Oil is samengesteld met hoogwaardige basisoliën en additieven, wat resulteert in een product dat optimale prestaties levert onder uiteenlopende omstandigheden. Een van de belangrijkste voordelen is de uitstekende weerstand tegen oxidatie, waardoor de olie langer meegaat en de levensduur van de vacuümpomp verlengt.

Bovendien biedt Shell Vacuum Pump Oil een uitstekende bescherming tegen slijtage, waardoor de duurzaamheid van kritieke pompcomponenten wordt verbeterd. Dit vermindert niet alleen de onderhoudskosten, maar minimaliseert ook de stilstandtijd van de apparatuur, wat essentieel is voor een soepel verlopend productieproces.

Waar kun je Shell Vacuum Pump Oil kopen?

Het verkrijgen van Shell Vacuum Pump Oil voor uw industriële toepassingen is eenvoudig. U kunt terecht bij OlieOnline zij zijn gespecialiseerd zijn in smeermiddelen. Online platforms bieden ook een handige optie om Shell Vacuum Pump Oil te bestellen en rechtstreeks naar uw locatie te laten verzenden.

Zorg ervoor dat u de specificaties en vereisten van uw vacuümpomp begrijpt, zodat u het juiste type Shell Vacuum Pump Oil kunt kiezen. Het is altijd raadzaam om de aanbevelingen van de fabrikant te volgen voor het optimale gebruik van het smeermiddel.

Veelgestelde Vragen over Shell Vacuum Pump Oil:

Hoe vaak moet ik Shell Vacuum Pump Oil vervangen?

Het vervangingsinterval hangt af van verschillende factoren, zoals de bedrijfsomstandigheden en de fabrikantspecificaties van de vacuümpomp. Over het algemeen wordt aanbevolen om regelmatig de staat van de olie te controleren en deze te vervangen volgens de aanbevelingen van de fabrikant.


Kan ik andere smeermiddelen gebruiken in plaats van Shell Vacuum Pump Oil?

Het wordt sterk aanbevolen om het specifieke smeermiddel te gebruiken dat door de fabrikant is aanbevolen. Andere smeermiddelen kunnen mogelijk niet dezelfde prestaties en bescherming bieden, wat kan leiden tot verminderde efficiëntie en verhoogde slijtage van de apparatuur. Raadpleeg altijd de fabrikant voor het juiste smeermiddel voor uw vacuümpomp.