KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Shell Air Tool

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Shell Air Tool Oil S2 A 100

  Shell Air Tool Oil S2 A 100

  Pneumatisch gereedschap en steenbooroliën

  Toepassing Shell Air Tool Oil S2 A 100

  Percussief pneumatisch gereedschap Geschikt voor een groot aantal mobiele percussieve pneumatische gereedschappen zoals die worden gebruikt bij het boren in rotsen, mijnbouw en bouwactiviteiten (bijv. Toepassingen voor olienevelsmering Shell Air Tool Oil kan ook worden gebruikt in toepassingen die nevelsmering vereisen, zoals installaties voor persluchtgereedschap die vaak in de productie worden aangetroffen. Andere toepassingen Kan worden gebruikt in bepaalde smeersystemen voor tandwielen en lagers die onderhevig zijn aan binnendringen van water.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 117,26 Incl. BTW: € 141,88

 • Shell Air Tool S2 A32

  Shell Air Tool S2 A 32 Voorheen: Torcula 32

  Olie voor perslucht en slaggereedschappen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Air Tool S2 A 32 zijn:

  • + Pneumatische slaggereedschappen Geschikt voor een breed gamma van slaggereedschappen zoals die gebruikt worden in rotsboringen, mijn- en constructie activiteiten (e.g. pneumatische boorhamer, 'sinkers' en andere pneumatische machines)
  • + Nevelsmeerapparaten Shell Air Tool olie laat zich goed vernevelen in nevelsmeerapparaten zoals persluchtsystemen die gebruikt worden in productieomgevingen.
  • + Andere toepassingen Mag gebruikt worden voor smering van bepaalde lagers en transmissies onderheving aan waterwassing.

  Shell Air Tool S2 A is ontwikkeld om te voldoen aan de speciale eisen voor de smering van persluchtgereedschappen, met name slaggereedschappen die onder uitzonderlijk moeilijke bedrijfsomstandigheden gebruikt worden. De olie is ontwikkeld om een zeer resistente smeerfilm te vormen en op efficiënte wijze de mechanismen van de meest veeleisende pneumatische slagboormachines te smeren alsook om aan persluchtgereedschappen voor algemeen gebruik een uitstekende smering door olienevel te verschaffen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 123,25 Incl. BTW: € 149,13

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina