KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Ontvetter

Heeft u oppervlaktes, machines , gereedschappen of onderdelen die u professioneel moet ontvetten/reinigen? Bij OlieOnline hebben we een breed assortiment ontvetters. We bieden diverse soorten ontvetter, zodat er voor iedere klus een geschikte soort is. Heeft u een vraag of twijfelt u welke ontvetter u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online olie kiezer.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • HOUGHTO-CLEAN 510

  Oplosmiddelhoudende ontvetter voorheen Houghton Callina 2306 & 2201

  Eigenschappen van Houghto-Clean 510

  Houghto-Clean 510 is een uiterst veelzijdige langzaam verdampende oplosmiddelreiniger.
   

  Toepassing van Houghto-Clean 510

  Houghto-Clean 510 is geformuleerd voor handmatige en dompelreinigingstoepassingen als alternatief voor halogeenhoudende en andere gebruikers- en milieuonvriendelijke oplosmiddelreinigers.

  Houhto-Clean 510 is geformuleerd voor het verwijderen van lage viscositeit oliën, vetten, wassen en soortgelijke vervuilingen van ferro en non-ferro metalen, oplosmiddelbestendige composieten, kunststoffen en elastomeren.

  Het ontvetten van onderdelen voor assemblage of lassen is niet nodig. Gereinigde oppervlakken blijven achter met een vrijwel onmerkbare lichte coating die een tijdelijke bescherming tegen corrosie van ferrometalen kan bieden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 155,20 Incl. BTW: € 187,79

 • Total Finasol BAC

  TOTAL FINASOL BAC

  Onderdelenreiniger

  Toepassing TOTAL FINASOL BAC

  TOTAL FINASOL BAC wordt algemeen toegepast in een speciale onderdelenreiniger die zonder water in werkplaatsen en garages gebruikt kan worden. Kan tevens toegepast worden voor de reiniging van grotere vlakken met een spons of doek. TOTAL FINASOL BAC is geen emulgerend reinigingsmiddel, naspoelen met water is niet nodig.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 162,45 Incl. BTW: € 196,56

 • Total Finasol BIO

  TOTAL FINASOL BIO

  Emulgeerbare biologisch afbreekbare ontvetter

  Toepassing TOTAL FINASOL BIO

  Reinigen van motoren (uitwendig) en onderdelen van: Personenwagens, vrachtwagens, landbouwwerktuigen, grondverzetmachines en schepen. Te gebruiken in garages en onderhoudswerkplaatsen. Vóór toepassing testen op materialen die gevoelig zijn voor organische oplosmiddelen bij langdurig contact.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 164,45 Incl. BTW: € 198,98

 • Total Finasol FPI

  TOTAL FINASOL FPI

  Synthetische onderdelenreiniger voor de voedselverwerkende industrie NSF K1

  Toepassing TOTAL FINASOL FPI

  TOTAL FINASOL FPI wordt algemeen toegepast in een speciale onderdelenreiniger die zonder water in werkplaatsen ( en garages ) gebruikt kan worden. Kan tevens toegepast worden voor de reiniging van grotere vlakken met een spons of doek.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 174,45 Incl. BTW: € 211,08

 • Castrol Techniclean MP

  CASTROL TECHNICLEAN MP

  Reiniger

  Toepassing CASTROL TECHNICLEAN MP

  Castrol Techniclean MP is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een groot assortiment reinigingsmachines. Het is compatibel met randapparatuur zoals olie-separatoren en micro-filtratietechnieken. Het verwijdert bewerkingsresten, metaalbewerkingsvloeistoffen, vervormingsoliën, smeerolie en zachte beschermingsfilms van staal, non-ferro metalen, keramiek en alle reinigbare plastics. Bij gebruik op aluminium adviseren wij eerst te testen of er bij gekozen concentratie en temperatuur geen verkleuring optreedt. Castrol Techniclean MP is ook uitermate geschikt voor het gebruik in dompelbaden waarbij er mechanische ondersteuning door ultrasoon geluid of intensieve vloeistofturbulentie plaatsvindt. Het is tevens geschikt om in sproeiwasmachines met een druk tot 12 bar gebruikt te worden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 178,04 Incl. BTW: € 215,43

 • Klüber Klüberalfa XZ 3-1

  Klüber Klüberalfa XZ 3-1

  Dispergeermiddel, oplosmiddel en reinigingsmiddel

  Toepassing Klüber Klüberalfa XZ 3-1

  Als oplosmiddel en wasmiddel: Klüberalfa XZ 3-1 kan voor het reinigen van wrijvingspunten vóór het aanbrengen van PFPE-producten zoals BARRIERTA L55/2 worden gebruikt. Bij gebruik op schone oppervlakken worden zowel de hechting als de prestaties van dergelijke smeermiddelen duidelijk verbeterd. Om optimale smeerresultaten te bereiken, adviseren wij het wrijvingspunt voor het eerste gebruik eerst met terpentine 180/210 en daarna met Klüberalfa XZ 3-1 te reinigen. Voorafgaand aan de eerste smering moet het wrijvingspunt helder zijn (d.w.z. vrij van resten) en vrij van vuildeeltjes. Als dispergeermiddel: PFPE-vetten die met Klüberalfa XZ 3-1 worden gedispergeerd, worden gebruikt voor de smering van lagers, kettingen, kleine tandwielen, afdichtingen en vele andere componenten met een minimumhoeveelheid. Met Klüberalfa XZ 3-1 kan het gehalte aan werkzame stoffen in dispersies van de Klüberalfa productfamilie zonder problemen aan de individuele behoeften worden aangepast. Door het hoge dispersievermogen wordt Klüberalfa XZ 3-1 als spoelvloeistof gebruikt voor het verwijderen van gebruikt PFPE-vet uit moeilijk te reinigen componenten. De gereinigde oppervlakken blijven vetvrij en helder. Het kan raadzaam zijn om ze na de reiniging te beschermen tegen corrosie. Voedselverwerkende en farmaceutische industrie: Klüberalfa XZ 3-1 is NSF H1 geregistreerd en voldoet daarom aan FDA 21 CFR § 178.3570. Het product is ontwikkeld voor incidenteel contact met producten en verpakkingsmateriaal in de voedselverwerkende, cosmetische, farmaceutische of diervoederindustrie. Het gebruik van Klüberalfa XZ 3-1 kan bijdragen aan het verhogen van de betrouwbaarheid van uw productieprocessen. Wij adviseren echter een extra risicoanalyse uit te voeren, bijvoorbeeld HACCP.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 659,81 Incl. BTW: € 798,37

 • Total Finadet MF

  TOTAL FINADET MF

  Ontvetter/Polymeerwasverwijderaar

  Toepassing TOTAL FINADET MF

  Voor het depreserveren van nieuwe voertuigen die beschermd zijn met een polymeerwas. Voor uitwendig reinigen van motoren. Reinigen van werkplaatsvloeren. Reinigen van pompen, pompeilanden en vloeistofdichte bestrating. Tevens toe te passen als algemeen ontvettings – en reinigingsmiddel.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.089,25 Incl. BTW: € 1.317,99

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Castrol ontvetter: Castrol Techniclean MP
Total ontvetter: Total Finasol
Houghton ontvetter: Houghton Clean 510
Klüber ontvetter: Klüberalfa XZ 3-1