KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

OlieOnline: Kennis is onze kracht!

'Onze kennis en kunde onderscheidt ons'

In een wereld waar concurrentie- en innovatiekracht dagelijkse uitdagingen zijn voor iedere ondernemer, wilt u kunnen bouwen op uw toeleverancier.

Over Jos Nieuwenhuis, directeur OlieOnline.com BV

Werkzaam bij Shell in het keurslijf van een multinational met meer regels dan het burgerlijk wetboek begon me dit steeds meer te benauwen. Ik bekleedde diverse functies bij Shell. De laatste functie was Lubricant Cluster Technical Manager South Europe. De kansen die Shell bood waren geweldig, maar de mogelijkheden erbuiten werden steeds aantrekkelijker. Tijdens mijn tijd bij Shell deed ik veel ervaring op, maar de drang naar eigen ondernemerschap werd steeds groter.
 

Ik kom niet uit een ondernemersfamilie en daarom was het niet vanzelfsprekend om ondernemer te worden. Mijn vader zei: “Ik heb er ook wel eens aan gedacht maar het is er nooit van gekomen”. Dat gaat me niet gebeuren, dacht ik bij mezelf. Ik wilde niet mijn carrière afsluiten en denken: Ik had wel ondernemer willen worden maar heb het nooit ervaren.

Kwaliteit moet onberispt blijven.

Ondernemer werd ik op gevoel en niet met ratio. Anders had ik nooit ondernemer kunnen worden. Ik heb de overtuiging dat ik een verschil kan maken in de alsmaar zoekende klant. Met mijn kennis en ervaring kan ik bedrijven echt verder helpen en adviseren. Digitaal of telefonisch, maar altijd met persoonlijke aandacht. De oplossing bieden met uitsluitend ‘echte’ wereldwijd bekende kwaliteitsmerken. Ik wil niet dat klanten terugkomen met twijfels over kwaliteit, die moet onberispt zijn.

Ik ben trots op mijn bedrijf en blij ik zoveel bedrijven verder heb kunnen helpen met mijn expertise. OlieOnline is wereldwijd actief in de smeerolie business. Met uitsluitend kwaliteitsproducten, snel & betrouwbaar geleverd en tegen een scherpe prijs. Onze visie: “Wij willen uw inkoop van smeermiddelen gemakkelijk maken. Online zaken doen met persoonlijke aandacht!”

 

De beste A merken

Olie is maar 3 % van de onderhoudsopgave, maar het beïnvloedt voor een groot deel het wel of niet operationeel zijn van uw machines. Rommel in machines is schadelijk en kost meer dan u denkt. Als u kiest voor een lokaal merk weet u niet wat u krijgt. Lokale olie kan ik namelijk in mijn eigen schuur ook mengen. Bij OlieOnline kiezen we juist voor de beste A-merken, die uw machines moeiteloos laten draaien. Daarbij kopen wij in tegen de scherpste prijs die mogelijk is.

Wij maken smeermiddelen kopen een stukje efficiënter & hopelijk leuker. Naast gemak bespaart u geld en tijd. Sinds de oprichting in 2010 zijn we onderscheidend en een voorloper geweest in online oliemarkt. Als eerste hebben informatie transparant gemaakt. Vele grote, zakelijke klanten van OlieOnline benoemen het gemak en snelheid als reden waarom ze graag met OlieOnline zaken doen.

Inmiddels zijn we wereldwijd actief in de smeermiddelen business. Wij voegen daar nog een vleugje persoonlijke aandacht aan toe. Uiteraard vergeten we niet waar we vandaan komen en hechten we aan onze thuismarkt. Waarmee mogen wij u verder helpen?”
 

Castrol - Fuchs - Houghton - Klüber - Mobil - Shell - Q8 - Total

Onze Expertise

Met onze expertise hebben we vele problemen opgelost. Wilt u meer weten hoe wij hoe wij de problemen van onze klanten oplossen? We volgen hierbij een duidelijke methode:

Probleem

Uitleg van het probleem

Consequentie

Wat betekende dit voor onze klant.

Oplossing

Hoe hebben we klant geholpen met onze expertise.

Bekijk onze video