KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Castrol Performance Bio

Bent u op zoek naar biologisch afbreekbare hydrauliekolie? Dan is de Castrol Performance Bio serie precies wat u nodig heeft. Deze smeermiddelen zijn ontwikkeld op basis van synthetische esters, waardoor ze zeer goed afbreekbaar zijn en kans op schade aan het milieu verkleinen. De oliën zijn goed bestand tegen oxidatie en hydrolyse, ook komt er bijna geen schuimvorming voor, zelfs als de oliën worden gemengd met minerale olie.

Heeft u een vraag of twijfelt u welke Performance Bio olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Performance Bio HE 32

  CASTROL Performance Bio HE 32

  Biologisch afbreekbare hydraulische olie

  Toepassing CASTROL Performance Bio HE 32

  Performance Bio HE is bestemd voor toepassing in alle hydraulische systemen, waarbij gevaar bestaat dat lekvloeistof het grondwater en de riolering vervuilt zoals bijvoorbeeld in grondverzetmachines, vuilniswagens, land- en bosbouwmachines, railvoertuigen, persen en wikkelmachines. Dankzij de zorgvuldig gekozen basisolie kan het gebruikt worden tot +120 °C. De viscositeitsindex heeft een hoge waarde wat betekent dat de viscositeit van het product relatief weinig afhankelijk is van de temperatuur. De milieuvriendelijke aard, gemeten volgens de CEC L-33-A-93 test is >90%. Performance Bio HE is niet mengbaar met water. Performance Bio HE is mengbaar met hydraulische vloeistoffen op basis van minerale olie en plantaardige of synthetische esters. Desondanks wordt geadviseerd bij overschakeling van hydraulische vloeistoffen op basis van minerale oliën naar Performance Bio HE het systeem volledig leeg te maken omdat vermenging met minerale olie de biologische afbreekbaarheid vermindert en omdat het kan leiden tot schuimproblemen. Performance Bio HE voldoet aan de eisen volgens VDMA 24568 voor een HEES ( Hydraulic Environmental Ester Synthetic ).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 187,11 Incl. BTW: € 226,40

 • Castrol Performance Bio HE 46

  CASTROL Performance Bio HE 46

  Biologisch afbreekbare hydraulische olie

  Toepassing CASTROL Performance Bio HE 46

  Performance Bio HE 46 is bestemd voor toepassing in alle hydraulische systemen, waarbij gevaar bestaat dat lekvloeistof het grondwater en de riolering vervuilt zoals bijvoorbeeld in grondverzetmachines, vuilniswagens, land- en bosbouwmachines, railvoertuigen, persen en wikkelmachines. Dankzij de zorgvuldig gekozen basisolie kan het gebruikt worden tot +120 °C. De viscositeitsindex heeft een hoge waarde wat betekent dat de viscositeit van het product relatief weinig afhankelijk is van de temperatuur. De milieuvriendelijke aard, gemeten volgens de CEC L-33-A-93 test is >90%.

  Performance Bio HE46 is niet mengbaar met water. Performance Bio HE 46 is mengbaar met hydraulische vloeistoffen op basis van minerale olie en plantaardige of synthetische esters. Desondanks wordt geadviseerd bij overschakeling van hydraulische vloeistoffen op basis van minerale oliën naar Performance Bio HE 46 het systeem volledig leeg te maken omdat vermenging met minerale olie de biologische afbreekbaarheid vermindert en omdat het kan leiden tot schuimproblemen. Performance Bio HE 46 voldoet aan de eisen volgens VDMA 24568 voor een HEES ( Hydraulic Environmental Ester Synthetic ).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 195,45 Incl. BTW: € 236,49

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina