KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Castrol Perfecto

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Perfecto T 46

  CASTROL Perfecto X 46 voorheen Perfecto T 46

  Hoogwaardige minerale turbine-olie

  Toepassing CASTROL Perfecto X 46

  Castrol Perfecto X is speciaal ontworpen om toe te passen in stoomturbines en "Heavy Duty" industriële gasturbines en is verkrijgbaar in de viscositeitklassen ISO-VG 32, 46, 68 en 100. De hogere viscositeiten zijn mede als gevolg van een goede waterresistent tevens uitermate geschikt voor o.a. waterturbines. Castrol Perfecto X is tevens geschikt voor het gebruik in circulatiesystemen, luchtcompressoren, pompen, hydraulische systemen en als nevelsmering en is compatibel met alle normaal gebruikte verven, afdichtingen, metalen etc. In veel gevallen zijn de Castrol Perfecto X oliën tot 25 jaar (levensduur turbine) in uitstekende conditie gebleven.
  Castrol Perfecto X voldoet aan of overtreft de BS 489:1983, CEGB 207001 en DIN 51515, Voldoet aan of is goedgekeurd voor o.a. GEC, General Electric, Rolls Royce, Kongsberg, Cooper Bessemer, APE Allen, John Brown, De Pretto-Escher Wyss, Blohm & Voss, Cooper-Rolls, Solar, Ruston, Ingersol Rand, Nuovo Pignone, NEI Parsons en AEG Castrol Perfecto X voldoet, afhankelijk van de viscositeit, uitstekend als hydraulische olie expliciet daar waar gebruik wordt gemaakt van gecombineerde smering/hydraulische controle systemen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 128,00 Incl. BTW: € 154,88

 • Castrol Perfecto X 32

  CASTROL Perfecto X 32 voorheen Perfecto T 32

  Hoogwaardige minerale turbine-olie

  Toepassing CASTROL Perfecto X 32

  Castrol Perfecto X 32 turbineoliën is gebaseerd op minerale oliën van topkwaliteit, versterkt met roest- en oxidatieremmers voor een maximale bescherming bij hoge temperaturen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 133,69 Incl. BTW: € 161,76

 • Castrol Perfecto HTS

  Castrol Perfecto HTS 16

  Synthetische warmteoverdrachtsvloeistof

  Toepassing Castrol Perfecto HTS 16

  Perfecto HTS 16 is geschikt voor warmteoverdrachtsinstallaties zonder druk werkende in vloeibare fase met bulktemperaturen tot 350°C, waarbij de filmtemperatuur maximaal 370 °C mag bedragen. Om de economische levensduur van de vloeistof te verlengen, dient de temperatuur van het expansievat onder 50°C gehouden te worden. Bij hogere temperaturen is het raadzaam een stikstofdeken toe te passen. Uitgebreide informatie is te vinden in de brochure die gegevens bevat betreffende o.a. specifieke warmte en warmtegeleidingscoëfficiënt.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 3.226,93 Incl. BTW: € 3.904,59

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina