KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Transformatorolie

Bent u opzoek naar transformatorolie? Bij Olie Online kunt u terecht voor verschillende hoeveelheden en verschillende merken transformatorolie.

Transformatorolie is een elektrische olie die sterk isolerende en warmtegeleidende eigenschappen heeft. Het is een zorgvuldig geraffineerde zuivere olie met een extreem laag zwavelgehalte waaraan anti-oxidatie-additieven zijn toegevoegd. Het wordt dan ook veelal gebruikt in hoogspanninginstallaties.

Koop transformatorolie snel en gemakkelijk online bij OlieOnline.nl. Heeft u vragen of twijfelt u welke transformator olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online olie kiezer.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Shell Diala S4 ZX-I

  Premium geïnhibiteerde transformatorolie

  Shell Diala S4 ZX-I transformatorolie

  Toepassing voorbeelden van Shell Diala S4 ZX-I zijn:

  • + Energie centrales
  • + Transformatoren

  Shell Diala S4 ZX-I is samengesteld uit zwavelvrije basisoliën geproduceerd met Shell GTL (gas-to-liquid) technologie. Deze basisoliën bieden een constante kwalitatieve samenstelling en een uitstekende weerstand tegen oxidatie.

  Shell Diala S4 ZX-I onderscheidt zich in de hele transformator-wereld, want in wezen is dit de enige zwavelvrije transformator olie!
  Bovendien zijn ze wereldwijd beschikbaar en vrij van PCB's, DBDS en passivatoren. Ook weten we dat het wordt ingezet als Immersion Cooling Fluid ten behoeve van het koelen van servers zoals gebruikt bij Cloud computing, blockchain en crypto mining.

  Shell Diala S4 ZX-I voldoet aan zowel de oude en de nieuwe testen voor kopercorrosie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 97,39 Incl. BTW: € 117,84

 • Total Isovoltine II

  TOTAL ISOVOLTINE II

  Pure minerale transformatorolie

  Toepassing TOTAL ISOVOLTINE II

  TOTAL ISOVOLTINE II olie is een naftenische minerale olie voor transformatoren, gelijkrichters en schakelaars.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 112,54 Incl. BTW: € 136,17

 • Q8 Transformer Oil U

  Q8 Transformer Oil U

  Uninhibited transformatorolie

  Toepassing Q8 Transformer Oil U

  Dit product kan worden gebruikt in alle soorten met olie gevulde elektrische apparatuur, inclusief vermogens- en distributietransformatoren en schakeltoestellen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 878,90 Incl. BTW: € 1.063,47

 • Shell Naturelle Transformer Fluid S4 I Future name Shell Panolin S4 Transformer

  Shell Naturelle Transformer Fluid S4 I

  Geavanceerde synthetische elektrische isolatievloeistof

  Toepassing Shell Naturelle Transformer Fluid S4 I

  Industriële transformatoren. Elektrische isolatievloeistof voor kracht- en distributietransformatoren, waaraan hoge eisen kunnen worden gesteld op het gebied van milieu en brandbeveiliging, b.v. tractietransformatoren en windturbinetoepassingen.

  Transformatoren in elektrische locomotieven. Isolatie- en koelvloeistof voor mobiele spoorwegtransformatoren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 8.790,00 Incl. BTW: € 10.635,90

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Q8 Transformatorolie: Q8 Transformer Oil U
Shell Transformatorolie: Shell Diala S4 ZX-I Shell Naturelle Transformer Fluid S4 I
Total Transformatorolie: Total Isovoltine Contraktor Fluid

Transformatorolie: De Belangrijke Rol in Hoogspanningstoepassingen

Transformatorolie, ook wel bekend als isolatieolie, speelt een cruciale rol in hoogspanningstoepassingen. Deze specifieke olie staat bekend om zijn sterk isolerende en warmtegeleidende eigenschappen, wat essentieel is voor het soepel functioneren van elektrische transformatoren en schakelapparatuur. Bij Olie Online bieden we verschillende hoeveelheden en merken transformatorolie om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wat is Transformatorolie?

Transformatorolie is een zorgvuldig geraffineerde zuivere olie met een uiterst laag zwavelgehalte. Het is verrijkt met anti-oxidatie-additieven om de duurzaamheid en stabiliteit te verbeteren. Deze olie is speciaal ontworpen voor gebruik in elektrische transformatoren en schakelapparatuur, waarbij het dient als een isolerend en warmteafvoerend medium.

Belangrijke Eigenschappen van Transformatorolie:

 1. Isolatie: Transformatorolie biedt uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor elektrische stroom effectief wordt geleid zonder lekkage of kortsluiting.

 2. Warmteafvoer: De olie fungeert als een warmteafvoerend medium, waardoor de interne temperaturen van de transformator binnen acceptabele niveaus blijven.

 3. Stabiliteit: Het lage zwavelgehalte en de toegevoegde anti-oxidatie-additieven zorgen voor de stabiliteit van de olie, zelfs onder extreme omstandigheden.

Waar Transformatorolie Kopen?

Bij OlieOnline.nl vindt u een uitgebreide selectie transformatoroliën van verschillende merken en in diverse hoeveelheden. Ons doel is om aan uw specifieke eisen te voldoen en ervoor te zorgen dat u de juiste olie voor uw hoogspanningstoepassingen kunt vinden.

Heeft u Hulp Nodig bij het Kiezen van Transformatorolie?

Wij begrijpen dat het selecteren van de juiste transformatorolie cruciaal is voor de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw elektrische apparatuur. Als u vragen heeft of twijfelt welke transformatorolie het meest geschikt is voor uw toepassing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ook gebruikmaken van onze handige online oliekiezer om snel het juiste product te vinden.

Vragen over Transformatorolie:

Waarom zijn isolatie- en warmtegeleidende eigenschappen belangrijk voor transformatorolie?

Isolatie- en warmtegeleidende eigenschappen zorgen ervoor dat de elektrische stroom effectief wordt geleid en dat interne temperaturen in elektrische transformatoren binnen acceptabele
grenzen blijven.

Wat zijn de voordelen van het lage zwavelgehalte en de anti-oxidatie-additieven in transformatorolie?

Het lage zwavelgehalte en de anti-oxidatie-additieven dragen bij aan de stabiliteit van de olie, zelfs onder extreme omstandigheden, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hoogspanningstoepassingen verbetert.