team

VRAGEN?

info@OlieOnline.nl
+31 88 654 3 654

bookKENNIS is onze kracht!

Wij hebben de passie & kennis voor techniek en smeermiddelen

moneyKOSTENBESPARING:

Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

truckLEVERING:

97% binnen 2 dagen geleverd (mits op voorraad)

Shell Gas compressor oil

Bent u op zoek naar smeermiddel voor een gascompressor? Voor alle duidelijkheid het gaat hier om alle andere gassen dan lucht, deze gascompressoren worden veel in de Petro-chemische industrie toegepast. De Shell gas compressor olie is hier speciaal voor ontwikkeld. De oliën bieden uitstekende slijtage bescherming door het geavanceerde slijtage beschermingssysteem. Hierdoor gaan belangrijke onderdelen van uw compressor langer mee.

Wilt u Gas compressor oil van Shell kopen? Bij OlieOnline bent u aan het juiste adres. Let op dat u de juiste type olie voor uw compressor koopt. Heeft u een vraag of twijfelt u welke gas compressor olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Shell Gas Compressor Oil S3 PY 220

  Shell Gas Compressor Oil S3 PY 220

  Snel bestellen

  Shell Gas Compressor Oil S3 PY 220 voorheen Shell Corena E 220

  Compressorolie voor toepassingen in hypercompressoren / ethyleengascompressoren

  Toepassing Shell Gas Compressor Oil S3 PY 220

  Hypercompressoren. Shell Gas Compressorolie S3 PY wordt al meer dan 10 jaar gebruikt in verschillende hypercompressoren. De ISO-viscositeitsklasse 220 maakt een lage toevoersnelheid mogelijk, waardoor het oliegehalte dat in het polymeer achterblijft, wordt verminderd. Het gebruik van de ISO-viscositeitsklasse vereist echter een hogere werktemperatuur op de cilinder. Shell Gas Compressorolie S3 PY 150 wordt gebruikt voor verliessmering bij standaardtemperaturen.

  Toepassingen in de voedingsindustrie. Shell Gas Compressor Oil S3 PY voldoet aan de eisen van de US FDA voor incidenteel voedselcontact.

  Farmaceutische toepassingen. De olie is geschikt voor gebruik bij de productie van polymeren die in de farmaceutische industrie worden gebruikt.

  LDPE-isolatie. Het gebruik van Shell Gas Compressor Oil S3 PY maakt de productie mogelijk van een LDPE met goede diëlektrische eigenschappen, die gebruikt kan worden voor de isolatie van kabels.

  Meer info
  Toon meer
  € 5,17 / L
 2. Shell Gas Compressor Oil S4 RN 68 209 L

  Shell Gas Compressor Oil S4 RN 68 209 L

  Snel bestellen

  Shell Gas Compressor Oil S4 RN 68

  Geavanceerde synthetische gascompressorolie

  Toepassing Shell Gas Compressor Oil S4 RN 68

  Schroefgascompressoren. Shell Gas Compressor Oil S4 RN is geschikt voor as- en rotorsmering van schroefcompressoren die worden gebruikt voor lagedrukcompressie van aardgas.

  LPG-botteling. Shell Gas Compressor Oil S4 RN is geschikt voor gebruik in schroefcompressoren voor het bottelen van LPG tot 40 bar druk.

  Het tanken van LPG en LNG-voertuigen. Geschikt voor gebruik in compressoren die aardgas en petroleumgas verwerken voor het tanken van voertuigen.

  Meerdere gastransportschepen. Shell Gas Compressor Oil S4 RN is geschikt voor het comprimeren van een grote verscheidenheid aan koolwaterstofgassen. Bij gebruik in scheepsladingcompressoren is het niet nodig om het smeermiddel te verversen bij het verversen van het getransporteerde gas.

  Meer info
  Toon meer
  € 7,63 / L
 3. Shell Gas compressor oil S4 PV 190

  Shell Gas compressor oil S4 PV 190

  Snel bestellen

  Shell Gas compressor oil S4 PV 190 voorheen Shell Madrela GP

  Synthetische speciale olie voor gascompressoren

  Toepassing Shell Gas compressor oil S4 PV 190

  Gascompressoren. Het smeersysteem van gesloten compressoren die koolwaterstoffen en andere synthetische gassen comprimeren, en het carter en de lagers werken in de gasatmosfeer.

  Labyrintzuigercompressor. Labyrintzuigercompressoren, die geen cilindersmering nodig hebben. Shell Gas Compressorolie S4 PV is nodig voor de druksmering van de glijlagers (in een gesloten carter).

  Een breed scala aan gascompressortortoepassingen. Shell Gas Compressor Oil S4 PV is geschikt voor compressoren die de volgende gassen comprimeren: Methaan; buteen; ethaan; butadieen; ethyleen; vinylchloride; propaan; propyleen; ammoniak; inerte gassen (gedroogd); butaan.

  Meer info
  Toon meer
  € 10,03 / L
9.1

Onze klanten waarderen ons

"Uitstekende en snelle service"
-- Bas Hoes

"Jullie site is geweldig, het laat zien dat jullie experts zijn in smeermiddelen!"
-- Noud de Reede

"We betaalden te veel in het verleden"
-- Chris Bijlsma

Copyright 2024 OlieOnline.nl is onderdeel van OlieOnline.com BV. Alle rechten voorbehouden.