KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Castrol Molub-Alloy

De Castrol Molub-Alloy productlijn is speciaal ontwikkeld om zware belastingen te weerstaan. Molub-Alloy oliën beschikken over diverse verbindingen die microscopische vaste stoffen bevatten, waardoor de olie een extra laag bescherming biedt. De vaste stoffen absorberen zware belasting en scheiden wrijvingsoppervlakken om te voorkomen dat kostbare componenten falen.

Let er bij het kopen van Molub-Alloy goed op dat u de juiste aggregatietoestand (vet, pasta of olie) koopt. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Molub-Alloy OG 936 SF Heavy

  CASTROL Tribol GR 100-2 PD

  Hoog presterend lagervet

  Toepassing CASTROL Tribol GR 100-2 PD

  De Tribol GR 100 PD-serie kan worden gebruikt voor langdurige smering onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden, zoals extreme drukken, trillingen, stootbelasting en een breed bedrijfstemperaturengebied (-35 tot 140 °C) in zwaarbelaste rol- en glijlagers. Veelvoorkomende toepassingen zijn lagers van slijpspindels; tandwielmotoren die worden blootgesteld aan stootbelastingen; in zeef- en houtbewerkingsmachines en voor dragende oppervlakken van drukmachines. Deze vetten zijn ook geschikt voor lagers met een roterende buitenkooi waarin hoge spanningen optreden als gevolg van centrifugale belastingen. Voorbeelden zijn spreidwalsen, ashalslagers in staalfabrieken en lagers met wisselende draairichtingen of zwenkbewegingen. Deze vetten kunnen ook worden gebruikt in gebogen tandkoppelingen en gecentraliseerde smeersystemen. Tribol GR 100-0 PD en 100-00 PD kunnen worden gebruikt als halfvloeibare vetten in aandrijvingen met flenstandwielen, trommel- of wormtandwielen. De twee producten zijn ook geschikt voor gebruik in tandwielkasten zonder oliedichte behuizingen en tandwielelagers met een vetreservoir.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 109,50 Incl. BTW: € 132,50

 • Castrol Molub-Alloy 777-2 NG

  CASTROL Molub-Alloy 777-2 NG

  Heavy Duty Grease

  Toepassing CASTROL Molub-Alloy 777-2 NG

  Geschikte toepassingen vinden we in alle typen rollagers, glijlagers, spindels, kruiskoppelingen (uitgezonderd hoge snelheid precisiekoppelingen), open vertandingen, nokken en algemene vetsmeerpunten, vooral daar waar sprake is van zware belastingen bij lage snelheden. MOLUB ALLOY 777 NG vetten zijn bijzonder geschikt voor het smeren van zware machinerie, zoals bijvoorbeeld forceerpersen of draglines. Dit door de extreem sterke smeerfilm welke gesteund wordt door de vaste smeermiddelen in het wrijvingsgebied en verder de excelente afdichtingscapaciteiten. Een vermindering in vetverbruik kan gerealiseert worden, terwijl tegelijkertijd de smeeromstandigheden kunnen verbeteren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 129,25 Incl. BTW: € 156,39

 • Castrol Molub-Alloy Paste White RV

  CASTROL Molub-Alloy Paste White RV

  Witte pasta voor schone montagewerkzaamheden, voorkomt fretingscorrosie

  Toepassing CASTROL Molub-Alloy Paste White RV

  Universele toepassing als montagepasta. Voorkomt fretcorrosie, vooral bij blootstelling aan trillingen. Vermijdt stick-slip. Voor machines die onderhevig zijn aan wrijvingstrillingen. Vermijdt piepende geluiden in hydraulische cilinders en open smeerpunten. Temperatuurbereik: -40°C tot +250° C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 265,25 Incl. BTW: € 320,95

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina