KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Terugsturen kan

Neem contact met ons op als u iets wilt retourneren of annuleren

Retouren

Wij richten ons op kwaliteit, dus alleen verpakkingen die niet geopend zijn kunnen binnen 14 dagen na aankoop geretourneerd worden.

Aeroshell, Fuchs en Klüber producten kunnen we helaas niet retourneren, dit geldt ook voor andere producten die speciaal voor u besteld zijn.

Een gedeukte verpakking kan nooit een reden zijn om de goederen te weigeren, ruilen of retourneren. Uiteindelijk verkopen wij smeermiddelen, de verpakking is puur om het smeermiddel aan te bieden. Als het voor u belangrijk is dat de verpakking niet ingedeukt kan worden, neem dan contact met ons op en we kunnen palletvervoer aanbieden tegen een meerprijs. 

Als er olie of vet is gelekt, zoeken we natuurlijk naar een oplossing.

Let op: bank- en creditcardkosten worden niet terugbetaald.

Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen uitleggen over onze retourprocedure.

Annuleringen

Als de producten ons magazijn nog niet hebben verlaten, kunnen wij uw bestelling annuleren, tenzij het gaat om Aeroshell, Fuchs, Klüber of andere speciaal voor u bestelde producten. Als we er niets aan kunnen doen, moeten we de bestelling aanpassen en administratief werk doen waarvoor we € 25 in rekening brengen en bankkosten of creditcardkosten worden niet gerestitueerd.

Als producten echter het magazijn hebben verlaten, betekent dit dat we verzendkosten aan derden moeten betalen, die daarom niet meer kunnen worden geannuleerd.

Neem contact met ons op zodat we meer kunnen vertellen hoe het in zijn werk gaat.

Bel +31 (0)88 65 43 654 of stuur een e-mail naar [email protected]