KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Kettingolie

Ketting olie onderverdeeld in toepassing

Heeft u last van piepende of droge stroeve kettingen? Of heeft u een grote slijtage van kettingen, dan kan de juiste kettingolie de oplossing zijn. Koop Kettingolie gemakkelijk online bij OlieOnline.

Kettingolie is speciaal ontwikkeld voor kettingen. Het moet namelijk een hoge vlaktedruk kunnen weerstaan en goed kunnen hechten tussen pen en bus. Bij het kiezen van de juiste kettingolie is het belangrijk dat u rekening houdt met het type ketting. Zo moet kettingolie voor de voedingsindustrie aan andere eisen voldoen dan olie voor een kettingzaag. Heeft u vragen of twijfelt u over welke olie u nodig heeft? Neemt contact met ons op voor vrijblijvend deskundig advies.

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Total Prosylva Chain CLASSIC

  Total Prosylva Chain CLASSIC

  Zaagkettingolie

  Toepassing Total Prosylva Chain CLASSIC
  • PROSYLVA CHAIN CLASSIC is geschikt voor verliessmering van alle houtbewerkingsmachines, zelfs bij hoge snelheden, zoals manuele of mechanische kettingzagen, lintzagen of zaagframes.
  • PROSYLVA CHAIN CLASSIC wordt aanbevolen voor kettingsmering op transportsystemen en voor gebruik in houtoogstmachines, houtkettingtakels of kettingtransportbanden.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 63,67 Incl. BTW: € 77,04

 • Klüber HOTEMP 2000

  Klüber HOTEMP 2000

  Smeerolie voor hoge temperatuur

  Toepassing Klüber HOTEMP 2000

  HOTEMP 2000 wordt gebruikt voor smeerpunten die onderhevig zijn aan hoge thermische belastingen zoals gebruikelijk zijn in kettingen, schuiven, tandwielen, staalkabels, geleiders of nokken. Het wordt niet afgespoeld en dringt goed door in kettingverbindingen en wrijvingspunten. HOTEMP 2000 wordt bij voorkeur gebruikt voor temperaturen tot ca. 250 °C. Zelfs bij deze hoge temperaturen wordt een duurzame, belastbare smeerfilm bereikt.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 85,43 Incl. BTW: € 103,37

 • Shell Tonna S3 M 68

  Shell Tonna S3 M 68 Voorheen Shell Tonna S 68

  Leibaan olie met goed afscheidend drijvend vermogen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Tonna S3 M 68 zijn:

  • + Leibanen, geleiders en toevoermechanismen
  • + Hydraulische bewerkingsmachines
  • + Tandwieloverbrengingen en spilkoppen

  Shell Tonna S3 M 68 is ideaal voor horizontale leibanen voor verspaningsmachines. Tevens voor machines met gecombineerde hydraulische smeersystemen, tandwielkasten en tafelsmeersystemen. Het is ook geschikt voor de huidige gerobotiseerde werktuigmachines en voor toepassingen waar hechtende smeermiddelen nodig zijn, zoals aan kettingen.

  Shell Tonna S3 M 68 heeft verbeterde hechtings- en 'stick-slip' eigenschappen worden gecombineerd om superieure wrijvingsprestaties op leibanen te bieden. Shell Tonna S3 M 68 oliën worden speciaal aanbevolen voor machines met hoge precisie en lage snelheid, alsook in gecombineerde smeersystemen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 104,25 Incl. BTW: € 126,14

 • Shell Tonna S3 M 220

  Shell Tonna S3 M 220 Voorheen Shell Tonna S 68

  Leibaan olie met goed afscheidend drijvend vermogen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Tonna S3 M 220 zijn:

  • + Leibanen, geleiders en toevoermechanismen
  • + Hydraulische bewerkingsmachines
  • + Tandwieloverbrengingen en spilkoppen

  Shell Tonna S3 M 220 oliën zijn speciaal ontwikkeld voor de smering van geleidingen, leibanen en toevoermechanismen. Shell Tonna S3 M 220 heeft verbeterde hechtings- en 'stick-slip' eigenschappen worden gecombineerd om superieure wrijvingsprestaties op leibanen te bieden. Shell Tonna S3 M 220 oliën worden speciaal aanbevolen voor machines met hoge precisie en lage snelheid, alsook in gecombineerde smeersystemen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 109,75 Incl. BTW: € 132,80

 • Fuchs Cassida Chain Oil 1500 - Voedselveilig

  CASSIDA CHAIN OIL 1500

  Kettingsmeermiddel voor apparatuur voor de verwerking van levensmiddelen en dranken

  CASSIDA CHAIN OIL 1500 belangrijkste toepassingen:

  • Aandrijf- en transportketens in de voedingsindustrie
  • Ook bedoeld voor gebruik in apparatuur voor de productie van voedselverpakkingen.

  CASSIDA CHAIN OIL 1500 zijn volsynthetische, hoogwaardige, slijtvaste kettingoliën die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in machines die worden gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenverwerkende en verpakkingsindustrie. Ze zijn gebaseerd op een zorgvuldige mix van synthetische vloeistoffen en geselecteerde additieven die zijn gekozen omdat ze voldoen aan de strenge eisen van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 123,45 Incl. BTW: € 149,37

 • Fuchs PLANTO TAC 68

  PLANTO TAC 68

  MAINTAIN DOT 4 toepassingsgebied:

  PLANTO TAC 68 werd speciaal ontwikkeld voor alle gesmeerde zaagkettingen die onder de zwaarste omstandigheden worden gebruikt in milieugevoelige gebieden zoals beschermde waterzones, bossen, boomkwekerijen, enz.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 145,92 Incl. BTW: € 176,56

 • Cassida Chain Oil 320 spray

  FUCHS Cassida Chain Oil 320 Spray

  Synthetisch kettingsmeermiddel in sprayvorm voor voedsel- en drankverwerking apparatuur

  Toepassingen FUCHS Cassida Chain Oil 320 Spray

  Rij en transportkettingen in de voedingsindustrie. Schuiven, hefbomen, verbindingen en bouten, touwen, spindels en geleiderollen. Ook bedoeld voor gebruik in apparatuur voor de productie van voedselverpakking

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 149,45 Incl. BTW: € 180,83

 • Klüber Klüberfood NH1 CH 2-260 Plus

  Klüber Klüberfood NH1 CH 2-260 Plus

  Hoge temperatuur kettingolie voor de voedselverwerkende industrie

  Toepassing Klüber Klüberfood NH1 CH 2-260 Plus

  De Klüberfood NH1 CH 2 Plus-olieserie is ontworpen voor Smering van alle aandrijf-, besturings- en transportkettingen die onderhevig zijn aan hoge temperaturen en belastingen. Ze zijn met name geschikt voor gebruik in kettingtoepassingen, in drankblikjesversiering, bakkerij ovens, evenals andere hoge-temperatuur-kettingtoepassingen in de voedingsindustrie. Deze oliën zijn geschikt voor kettingontwerpen zowel met en zonder elastomeer O-ringen voor langzame, medium en hogesnelheidskettingtoepassingen zoals die in de drank worden aangetroffen blikjesindustrie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 160,52 Incl. BTW: € 194,23

 • Klüber Klüberfood NH1 C 6-150

  Klüber Klüberfood NH1 C 6-150

  Synthetische olie voor kettingen in blikken laklijnen voor de voedselverwerkende industrie

  Toepassing Klüber Klüberfood NH1 C 6-150

  Klüberfood NH1 C 6-150 kan worden toegepast via een geschikte keten. smeersysteem. Compatibiliteit van het smeermiddel met de materialen van het reservoir moeten worden gecontroleerd. Om de hoogste prestaties bij het uitharden en lakken te bereiken toepassingen aarzel dan niet om uw lokale Klüber te raadplegen. Vertegenwoordiger. Menging van Klüberfood NH1 C 6-150 olie met andere onverenigbare of Niet-voedselveilige smeermiddelen moeten worden vermeden! Voor object-/ketentemperaturen tot ca. 160 °C, zoals eventueel resulteren uit oventemperaturen van ca. 300 °C onder bepaalde werkingsvoorwaarden. Wij adviseren voldoende luchtafvoer onder dergelijke omstandigheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 168,23 Incl. BTW: € 203,56

 • Castrol Viscogen KL 300 Spray

  CASTROL Viscogen KL 23 Spray

  Synthetisch hoge temperatuur kettingsmeermiddel

  Toepassing CASTROL Viscogen KL 23 Spray

  Viscogen KL Spray is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen voor gebruik afhankelijk van de omgeving en de bedrijfsomstandigheden. Spuitversies zijn bijzonder geschikt voor het smeren van moeilijk bereikbare smeerpunten. De afmetingen van de ketting en de structurele vorm ervan (bijv. rol-, stift-, ladderkettingen, insteek- en platschalmtakel hijskettingen) zijn belangrijk bij de keuze van de juiste viscositeit. Viscogen KL Sprays vinden hun toepassing in vele industriële toepassingen, bijvoorbeeld: Hoogspringende opbergrekken, bakkerijmachines, verflijnen, transportkettingen, tenterframes en drogers, wasinstallaties, vloerkettingen, steamers, schuivers, bakovens, glijbanen, spindels, touwen, open tandwielen, kunststof tandriemen en vellenoffsetmachines. Viscogen KL 23 is vooral geschikt voor gebruik in BOPP (Biaxiaal georiënteerde Polypropyleen) foliestrekmachines.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 185,25 Incl. BTW: € 224,15

 • Fuchs SILKOLENE CHAIN LUBE SPRAY

  SILKOLENE CHAIN LUBE SPRAY

  Synthetische technologie aerosol kettingsmeermiddel

  SILKOLENE CHAIN LUBE SPRAY toepassingsgebied:

  SILKOLENE CHAIN LUBE moet spaarzaam aan de binnenkant van de ketting worden aangebracht, enkele uren voor het gebruik van de motorfiets. Verwijder het overtollige materiaal door het af te vegen met een droge doek. De filmvormende (kruipende) eigenschappen zorgen voor een volledige bedekking van de ketting en bescherming tegen corrosie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 185,40 Incl. BTW: € 224,33

 • Klüber Klüberfood NH1 CH 2-220

  Klüber Klüberfood NH1 CH 2-220

  Hoge temperatuur kettingolie voor de voedings- en farmaceutische industrie

  Toepassing Klüber Klüberfood NH1 CH 2-220

  De Klüberfood NH1 CH 2 serie is ontworpen voor de smering van alle aandrijf-, besturings- en transportkettingen die onderhevig zijn aan hoge temperaturen en belastingen. Ze worden met name gebruikt voor kettingen in bakovens en andere hoge temperatuur kettingtoepassingen in de voedselverwerkende industrie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 190,67 Incl. BTW: € 230,71

 • Fuchs Cassida Chain Oil LT - Voedselveilig

  CASSIDA CHAIN OIL LT

  Kettingsmeermiddel voor lage temperatuur voor apparatuur voor de verwerking van levensmiddelen en dranken

  CASSIDA CHAIN OIL LT belangrijkste toepassingen:

  • Transportmechanismen in diepvriesmachines voor levensmiddelen, zoals spiraalvriezers
  • Smering van metaal-metaal en metaal-keramische contactpunten in open machines, zoals glijbanen en kettingen
  • Glij- en wentellagers en wentellagers

  CASSIDA CHAIN OIL LT is een volledig synthetisch, hoogwaardig, slijtvast kettingsmeermiddel, speciaal ontwikkeld voor de smering van transportmechanismen in vriezers voor levensmiddelen. Het is gebaseerd op een zorgvuldig mengsel van synthetische vloeistoffen en geselecteerde additieven die zijn gekozen vanwege hun vermogen om te voldoen aan de strenge eisen van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie..

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 198,45 Incl. BTW: € 240,12

 • Total Nevastane Chain Oil XT

  TOTAL NEVASTANE CHAIN OIL XT

  Synthetische kettingolie voor de voedingsmiddelenindustrie

  Toepassing TOTAL NEVASTANE CHAIN OIL XT

  TOTAL NEVASTANE CHAIN OIL XT is een synthetisch smeermiddel voor oven- en andere kettingen die bij hoge temperaturen en belastingen werken. TOTAL NEVASTANE CHAIN OIL XT is ook geschikt voor lage temperaturen (minimaal 0 °C).

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 274,85 Incl. BTW: € 332,57

 • Castrol Viscogen KL 23

  CASTROL Viscogen KL 23 Spray

  Synthetisch hoge temperatuur kettingsmeermiddel

  Toepassing CASTROL Viscogen KL 23 Spray

  Viscogen KL Spray is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen voor gebruik afhankelijk van de omgeving en de bedrijfsomstandigheden. Spuitversies zijn bijzonder geschikt voor het smeren van moeilijk bereikbare smeerpunten. De afmetingen van de ketting en de structurele vorm ervan (bijv. rol-, stift-, ladderkettingen, insteek- en platschalmtakel hijskettingen) zijn belangrijk bij de keuze van de juiste viscositeit. Viscogen KL Sprays vinden hun toepassing in vele industriële toepassingen, bijvoorbeeld: Hoogspringende opbergrekken, bakkerijmachines, verflijnen, transportkettingen, tenterframes en drogers, wasinstallaties, vloerkettingen, steamers, schuivers, bakovens, glijbanen, spindels, touwen, open tandwielen, kunststof tandriemen en vellenoffsetmachines. Viscogen KL 23 is vooral geschikt voor gebruik in BOPP (Biaxiaal georiënteerde Polypropyleen) foliestrekmachines.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 297,24 Incl. BTW: € 359,66

 • Fuchs Cassida Chain Oil 150

  CASSIDA CHAIN OIL 150

  Kettingsmeermiddel voor apparatuur voor de verwerking van levensmiddelen en dranken

  CASSIDA CHAIN OIL 150 belangrijkste toepassingen:

  • Aandrijf- en transportketens in de voedingsindustrie
  • Ook bedoeld voor gebruik in apparatuur voor de productie van voedselverpakkingen.

  CASSIDA CHAIN OIL 150 zijn volsynthetische, hoogwaardige, slijtvaste kettingoliën die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in machines die worden gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenverwerkende en verpakkingsindustrie. Ze zijn gebaseerd op een zorgvuldige mix van synthetische vloeistoffen en geselecteerde additieven die zijn gekozen omdat ze voldoen aan de strenge eisen van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 389,45 Incl. BTW: € 471,23

 • Klüber Klüberfood NH1 CH 6-120 SUPREME

  Klüber Klüberfood NH1 CH 6-120 SUPREME

  Hoge-temperatuur-kettingolie voor de voedselverwerkende en farmaceutische industrie

  Toepassing Klüber Klüberfood NH1 CH 6-120 SUPREME

  Dit product kan worden gebruikt voor de smering van transportketens van industriële ovens in de voedselverwerkende industrie die op zeer hoge temperaturen werken, bijv. plaatdragende ketens in bakovens die vaak in brood-, tortilla- en pizzaproductielijnen worden gebruikt.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 436,36 Incl. BTW: € 528,00

 • Klüber Klüberoil YF 100

  Klüber Klüberoil YF 100

  Kettingolie voor hoge temperatuur

  Toepassing Klüber Klüberoil YF 100

  Klüberoil YF 100 is geschikt voor de smering van transportkettingen die in de voedselverwerkende industrie worden gebruikt, bijv. plaatdragende kettingen in broodbakovens. Het kan ook worden gebruikt op aandrijf- en besturingskettingen in smeltovens die worden gebruikt in de metaalindustrie en op andere kettingen die onderhevig zijn aan hoge temperaturen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 698,44 Incl. BTW: € 845,11

 • Klüber Klüberoil Y F 100

  Klüber Klüberoil Y F 100

  Hoge temperatuur kettingolie

  Toepassing Klüber Klüberoil Y F 100

  Klüberoil YF 100 is geschikt voor de smering van transportkettingen die in de voedselverwerkende industrie worden gebruikt, bijv. plaatdragende kettingen in broodbakovens. Het kan ook worden gebruikt op aandrijf- en besturingskettingen in smeltovens die worden gebruikt in de metaalindustrie en op andere kettingen die onderhevig zijn aan hoge temperaturen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 775,49 Incl. BTW: € 938,34

 • Klüber HOTEMP PLUS

  Klüber HOTEMP PLUS

  Kettingolie voor hoge temperatuur

  Toepassing Klüber HOTEMP PLUS

  HOTEMP PLUS is geschikt voor alle oliegesmeerde stenterkettingen zoals - rolkettingen, - kettingen of klemmen met kogellagers in geval van gecombineerde smering van lagers, kettingverbindingen en glijbanen, en - schuifkettingen met smering van glijrails, kettingverbindingen en bouten in egalisatieframes, éénlaags stenters, tier stenters, slinger-drogers en stoommachines, alsmede installaties.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 883,12 Incl. BTW: € 1.068,58

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Shell Kettingolie: Shell Tonna S3
Klüber Kettingolie: Klüber Klüberfood H1 & normaal gebruik
Fuchs Kettingolie: Fuchs Cassida Chain Oil NSF H1
Castrol Kettingolie: Castrol Viscogen KL