KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

AeroShell

Artikelen 1 tot 20 van 24 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Shell Aeroshell Oil 100

  Aeroshell Oil 100

  Minerale smeerolie voor vliegtuigzuigermotoren

  Toepassing Aeroshell Oil 100

  AeroShell Oliën zijn verkrijgbaar in vier verschillende viscositeitsgraden: - AeroShell Oil 65 - AeroShell Oil 80 - AeroShell Oil 100 - AeroShell Oil 120. Het achtervoegsel voor elke graad komt overeen met de viscositeit van de olie bij 210° F in Saybolt Universal Seconds. De juiste kwaliteiten van deze AeroShell oliën zijn goedgekeurd voor gebruik in viertakt (vier cycli) gecertificeerde vliegtuigzuigermotoren (met uitzondering van Porsche) en andere radiale luchtvaartuigmotoren die olie gebruiken volgens specificatie SAE J1966 (MIL-L-6082) en waarvoor geen olie met een dispergeermiddel moet worden gebruikt. AeroShell-olie wordt voornamelijk gebruikt tijdens de inbraak van de meeste nieuwe of onlangs gereviseerde viertakt-vliegtuigzuigermotoren. De duur van de inbraak en de aanbevelingen voor de smering variëren, zodat exploitanten zich voor specifieke aanbevelingen moeten wenden tot de oorspronkelijke motorfabrikant en/of de revisiefaciliteit.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 98,77 Incl. BTW: € 119,51

 • Shell Aeroshell Turbine Oil 500

  Aeroshell Turbine Oil 500

  Synthetische smeerolie voor vliegtuigturbinemotoren.

  Toepassing Aeroshell Turbine Oil 500

  AeroShell Turbine Oil 500 is voornamelijk ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van Pratt & Whitney 521 Type II en MIL-L-23699 specificaties en is volledig geschikt voor de meeste civiele en militaire motoren die deze klasse van smeermiddel nodig hebben. AeroShell Turbine Oil 500 is goedgekeurd voor gebruik in een breed scala aan turbinemotoren en het merendeel van de accessoires. - Met de komst van de nieuwe civiele turbine olie specificatie, SAE AS5780, die strengere eisen stelt dan de militaire specificatie MIL-PRF-23699, werd AeroShell Turbine Oil 500 goedgekeurd als SPC (Standard Performance Capability) olie. AeroShell Turbine Oil 500 bevat een synthetische esterolie en mag niet worden gebruikt in contact met incompatibele afdichtingsmaterialen en heeft ook invloed op sommige verven en kunststoffen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 100,00 Incl. BTW: € 121,00

 • Shell Aeroshell Oil 80

  Aeroshell Oil 80

  Minerale smeerolie voor vliegtuigzuigermotoren

  Toepassing Aeroshell Oil 80

  AeroShell Oil 65 - AeroShell Oil 80 - AeroShell Oil 100 - AeroShell Oil 120. Het achtervoegsel voor elke soort komt overeen met de viscositeit van de olie bij 210°F in Saybolt Universal Seconds. De juiste kwaliteiten van deze AeroShell oliën zijn goedgekeurd voor gebruik in viertakt (vier cycli) gecertificeerde vliegtuigzuigermotoren (met uitzondering van Porsche) en andere radiale luchtvaartuigmotoren die olie gebruiken volgens de specificatie SAE J1966 (MIL-L-6082) en die geen olie met een dispergeermiddel nodig hebben. AeroShell-olie wordt voornamelijk gebruikt tijdens de inbraak van de meeste nieuwe of onlangs gereviseerde viertakt-vliegtuigzuigermotoren. De duur van de inbraak en de aanbevelingen voor de smering variëren, zodat de exploitanten zich voor specifieke aanbevelingen moeten wenden tot de oorspronkelijke motorfabrikant en/of de revisiefaciliteit.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 115,36 Incl. BTW: € 139,59

 • Shell Aeroshell Grease 14

  Aeroshell Grease 14

  AeroShell Grease 14 is een universeel helikoptervet dat is samengesteld uit een minerale olie die is verdikt met een calciumzeep en dat uitstekende anti-fret en anti-vochtcorrosie eigenschappen bezit. Het is oxidatie- en corrosieremmend. Het nuttige bedrijfstemperatuurbereik is -54°C tot +93°C.

  Toepassing Aeroshell Grease 14

  AeroShell Grease 14 is het toonaangevende multi-purpose helikoptervet en is goedgekeurd door alle helikopterfabrikanten. Door zijn anti-fret eigenschappen is AeroShell Grease 14 bijzonder geschikt voor de smering van de hoofd- en staartrotorlagers van helikopters, splines, enz.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 159,88 Incl. BTW: € 193,45

 • Shell Aeroshell Oil Diesel Ultra

  Aeroshell Oil Diesel Ultra

  Synthetische smeerolie voor vliegtuigdieselmotoren

  Toepassing Aeroshell Oil Diesel Ultra

  AeroShell Oil Diesel Ultra is ontwikkeld voor gebruik in motoren met Jetbrandstof en de prestaties zijn geoptimaliseerd om te voldoen aan de eisen van dit unieke type motor/brandstofcombinatie. AeroShell Oil Diesel Ultra MOET NIET worden gebruikt in vonkontsteking of Avgas aangedreven vliegtuigmotoren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 174,15 Incl. BTW: € 210,72

 • Shell Aeroshell Turbine Oil 2

  Aeroshell Turbine Oil 2

  Minerale Turbineolie voor straalmotoren

  Toepassing Aeroshell Turbine Oil 2

  AeroShell Turbine Oil 2 wordt veel gebruikt voor het afremmen van brandstofsystemen en brandstofsysteemcomponenten tijdens de opslag. AeroShell Turbine Oil 2 is een analoog aan de Russische Grade MK-8 en kan daarom worden gebruikt in motoren die het gebruik van MK-8 vereisen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 194,76 Incl. BTW: € 235,66

 • Shell Aeroshell Grease 22

  Aeroshell Grease 22

  Synthetisch vet voor vliegtuigen

  Toepassing Aeroshell Grease 22

  AeroShell Grease 22 wordt vooral aanbevolen voor gebruik onder zware bedrijfsomstandigheden, zoals bij hoge lagerbelastingen, hoge toerentallen, een breed bedrijfstemperatuurbereik en vooral daar waar een lange vetretentie en een hoge weerstand tegen waterafspoeling vereist zijn. - De brede waaier van toepassingen omvat vliegtuigwiellagers, motoraccessoires, besturingssystemen, actuatoren, schroefverbindingen, servomechanismen en elektromotoren, helikopterrotorlagers, instrumenten, casco-smering, scharnierpennen, statische verbindingen, landingsgestellen. - AeroShell Grease 22 bevat een synthetische koolwaterstofolie en mag niet worden gebruikt in contact met incompatibele afdichtingsmaterialen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 196,20 Incl. BTW: € 237,40

 • Shell Aeroshell Fluid 41

  Aeroshell Fluid 41

  AeroShell Fluid 41 is een minerale hydraulische olie met een zeer hoge zuiverheidsgraad, en heeft verbeterde vloeistofeigenschappen.

  Toepassing Aeroshell Fluid 41

  AeroShell Fluid 41 is bedoeld als hydraulische vloeistof in alle moderne vliegtuigtoepassingen waarbij een minerale hydraulische vloeistof nodig is. AeroShell Fluid 41 wordt met name aanbevolen wanneer het gebruik van een "superclean" vloeistof kan bijdragen aan de verbetering van de betrouwbaarheid van de componenten, en kan worden gebruikt in vliegtuigsystemen die tussen -54°C tot 90°C en -54°C tot 135°C zonder druk werken. AeroShell Fluid 41 moet worden gebruikt in systemen met componenten van synthetisch rubber en mag niet worden gebruikt in systemen met natuurlijk rubber. AeroShell Fluid 41 is compatibel met AeroShell Fluids 4, 31, 51, 61 en 71 en SSF/LGF. Gechloreerde oplosmiddelen mogen niet worden gebruikt voor het reinigen van hydraulische componenten die AeroShell Fluid 41 gebruiken. Het resterende oplosmiddel verontreinigt de hydraulische vloeistof en kan leiden tot corrosie. Vanwege zijn eigenschappen wordt het ook gebruikt in verschillende industriële toepassingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 199,09 Incl. BTW: € 240,90

 • Shell Aeroshell Grease 33

  Aeroshell Grease 33

  Synthetisch vet voor vliegtuigen

  Toepassing Aeroshell Grease 33

  Al vele jaren proberen vliegtuigexploitanten de vetten die in vliegtuigen worden gebruikt te rationaliseren en het aantal verschillende vetten in hun voorraden te verminderen. Onlangs is Boeing begonnen met onderzoek naar een nieuw, algemeen toepasbaar, corrosieremmend vet. Het doel was een vet op basis van niet-klei, dat een langere levensduur van onderdelen en mechanismen zou bieden en een betere slijtvastheid en corrosiebestendigheid zou hebben. Dit leidde tot de introductie van de nieuwe Boeing-specificatie BMS 3-33. Vanwege het brede scala aan bedrijfstemperaturen, belastingen en andere omgevingscondities die nodig zijn voor verschillende vliegtuigonderdelen, worden tijdens de routinesmering van vliegtuigonderdelen verschillende soorten vet met verschillende gewenste eigenschappen gebruikt. Boeing heeft bij de ontwikkeling van de BMS 3-33-specificatie rekening gehouden met de eigenschappen van de verschillende soorten vet die in vliegtuigen worden gebruikt en heeft een specificatie geschreven voor een vet dat betere prestaties zou leveren en dat in een zo breed mogelijk scala van vettoepassingen zou kunnen worden gebruikt. AeroShell Grease 33 is goedgekeurd voor BMS 3-33C en biedt de verbeterde prestatie-eigenschappen die door deze specificatie worden vereist. AeroShell Grease 33 kan worden gebruikt voor routinematige smering in Boeing vliegtuigen waar MIL-PRF-23827C of BMS 3-24 is gespecificeerd. AeroShell Grease 33 kan ook worden gebruikt in sommige toepassingen op Boeing vliegtuigen die het gebruik van MIL-G21164 vereisen. Andere toepassingen op Boeing-vliegtuigen die het gebruik van MIL-G-21164 en andere vetten vereisen, worden momenteel beoordeeld en te zijner tijd zal Boeing de details van het volledige scala aan toepassingen publiceren. Voor de huidige status, zie de laatste uitgave van de Boeing Service Letter "BMS 3-33C General Purpose Aircraft Grease". AeroShell Grease 33 kan worden gebruikt voor routinesmering in toepassingen waar MIL-PRF-23827C is gespecificeerd voor vliegtuigen van McDonnell Douglas, Airbus, BAe Regional Aircraft, Canadair, Lockheed, Embraer, Fokker en Gulfstream (met uitzondering van wiellagers, toepassingen boven 121°C en schuiftoepassingen waarbij molybdeendisulfide nodig is). Andere vliegtuigfabrikanten evalueren AeroShell Grease 33 met het oog op de goedkeuring voor gebruik in hun vliegtuigen. Exploitanten dienen regelmatig bij deze fabrikanten te informeren naar de laatste stand van zaken. Het gebruik van AeroShell Grease 33 kan exploitanten de volgende voordelen bieden: Minder voorraden; minder arbeidskosten voor onderhoud; minder kans op verkeerde toepassing van het product.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 202,38 Incl. BTW: € 244,88

 • Shell Aeroshell Grease 7

  Aeroshell Grease 64

  AeroShell Vet 64 bestaat uit AeroShell Vet 33 versterkt met 5% molybdeendisulfide. Het bezit de verbeterde anti-slijtage en anti-corrosie eigenschappen van AeroShell Grease 33 met de toegevoegde EP (Extreme Pressure) eigenschappen door de toevoeging van een vast smeermiddel. Het nuttige bedrijfstemperatuurbereik is -73°C tot +121°C.

  Toepassing Aeroshell Grease 64

  AeroShell Grease 33 heeft zich gevestigd als het antwoord op het merendeel van de General Purpose van het casco, de eisen voor het smeren van casco's, en is goedgekeurd voor gebruik in Boeing, Airbus en vele andere vliegtuigtypen. Het stelt de norm met uitzonderlijke anti-corrosie- en anti-slijtage prestaties, terwijl het vliegtuigexploitanten in staat stelt hun vetvoorraad te verkleinen en het risico van verkeerde toepassing te verminderen. Er blijft echter een klein aantal hoogbelaste, glijdende toepassingen op het casco waar de extra boost van molybdeendisulfide altijd nodig zal zijn. Om aan deze behoefte tegemoet te komen heeft Shell Aviation AeroShell Grease 64 ontwikkeld. AeroShell Grease 64 deelt dezelfde geavanceerde vettechnologie als de moedermaatschappij en beschikt ook over de extreme druk (EP) eigenschappen van molybdeendisulfide.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 216,00 Incl. BTW: € 261,36

 • Shell Aeroshell Compound 07

  Aeroshell Compound 07

  AeroShell Compound 07 is een ontdooiingsvloeistof die bestaat uit ethyleenglycol, isopropylalcohol en gedestilleerd water. Specificatie DTD.406B vereist dat het product de volgende samenstelling heeft, bij benadering: Ethaandiol (BS.2537) 85% volume, isopropanol (BS.1595) 5% volume, gedestilleerd water 10% volume

  Toepassing Aeroshell Compound 07

  AeroShell Compound 07 wordt gebruikt voor het ontdooien van voorruiten, propellers, vleugels, staartvlakken, enz. tijdens de vlucht op adequaat uitgeruste vliegtuigen. AeroShell Compound 07 wordt ook aanbevolen voor het verwijderen van rijp en lichte sneeuw/ijs van geparkeerde vliegtuigen. AeroShell Compound 07 kan onverdund worden gesproeid of gemengd met maximaal 50% volume water, afhankelijk van de ernst van de ijsvorming, de efficiëntie van de spuittechniek en of deze warm of koud wordt toegepast.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 219,87 Incl. BTW: € 266,04

 • Shell Aeroshell Grease 6

  Aeroshell Grease 6

  AeroShell Grease 6 is een algemeen toepasbaar vet dat bestaat uit een met Microgel® ingedikte minerale olie en dat binnen een beperkt bereik goede allround eigenschappen bezit. Het is geremd tegen oxidatie en corrosie en heeft een goede waterbestendigheid en een laag geluidsniveau. Het nuttige werktemperatuurbereik is -40°C tot +121°C.

  Toepassing Aeroshell Grease 6

  AeroShell Grease 6 is een algemeen toepasbaar cascovet voor gebruik in wentellagers, tandwielkasten en glijlagers binnen het temperatuurbereik van -40°C tot +121°C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 242,35 Incl. BTW: € 293,24

 • Shell Aeroshell LGF

  Aeroshell LGF

  Minerale schokdempervloeistof voor vliegtuigen

  Toepassing Aeroshell LGF

  De uitstekende lage temperatuur eigenschappen van AeroShell LGF maken het bijzonder geschikt in gebieden met lage temperaturen. AeroShell LGF is strogeel van kleur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 258,62 Incl. BTW: € 312,93

 • Shell Aeroshell Grease 64

  Aeroshell Grease 64

  AeroShell Vet 64 bestaat uit AeroShell Vet 33 versterkt met 5% molybdeendisulfide. Het bezit de verbeterde anti-slijtage en anti-corrosie eigenschappen van AeroShell Grease 33 met de toegevoegde EP (Extreme Pressure) eigenschappen door de toevoeging van een vast smeermiddel. Het nuttige bedrijfstemperatuurbereik is -73°C tot +121°C.

  Toepassing Aeroshell Grease 64

  AeroShell Grease 33 heeft zich gevestigd als het antwoord op het merendeel van de General Purpose van het casco, de eisen voor het smeren van casco's, en is goedgekeurd voor gebruik in Boeing, Airbus en vele andere vliegtuigtypen. Het stelt de norm met uitzonderlijke anti-corrosie- en anti-slijtage prestaties, terwijl het vliegtuigexploitanten in staat stelt hun vetvoorraad te verkleinen en het risico van verkeerde toepassing te verminderen. Er blijft echter een klein aantal hoogbelaste, glijdende toepassingen op het casco waar de extra boost van molybdeendisulfide altijd nodig zal zijn. Om aan deze behoefte tegemoet te komen heeft Shell Aviation AeroShell Grease 64 ontwikkeld. AeroShell Grease 64 deelt dezelfde geavanceerde vettechnologie als de moedermaatschappij en beschikt ook over de extreme druk (EP) eigenschappen van molybdeendisulfide.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 315,38 Incl. BTW: € 381,61

 • Shell Aeroshell Turbine Oil 560

  Aeroshell Turbine Oil 560

  Synthetische smeerolie voor vliegtuigturbinemotoren

  Toepassing Aeroshell Turbine Oil 560

  De veranderingen die de afgelopen twintig jaar hebben plaatsgevonden in de prestaties van de motor (in termen van een beter brandstofverbruik, hogere bedrijfstemperaturen en -drukken) en de onderhoudspraktijken hebben geresulteerd in een grotere ernst van de bedrijfsomstandigheden van het smeermiddel. AeroShell Turbine Oil 560 is ontwikkeld om bestand te zijn tegen de vijandige omgevingen van de huidige hoogaangedreven motoren met hoge compressie, waarin de oudere generatie oliën kan worden belast tot en buiten hun thermische grenzen, zoals blijkt uit de vercooksing van de olie in de lagers met hoge temperatuur. Door het overwinnen van de problemen die gepaard gaan met het gebruik van oude technologie-oliën in nieuwe technologie-motoren, zorgt AeroShell Turbine Oil 560: voor een schonere motor; zorgt voor een beter draagvermogen; verlaagt de onderhoudskosten; verlengt de levensduur van de lagers in zowel nieuwe als bestaande motoren. Om de militaire autoriteiten in staat te stellen te profiteren van deze betere prestaties in militaire motoren werd de specificatie MIL-PRF-23699 herschreven om er een "High Thermal Stability" (HTS) kwaliteit in op te nemen, evenals de Standard (STD) en Corrosion Inhibited (C/I) kwaliteiten. AeroShell Turbine Oil 560 is volledig goedgekeurd als HTS-olie. Met de komst van de nieuwe civiele turbine olie specificatie, SAE AS5780, die strengere eisen stelt dan de militaire specificatie, werd AeroShell Turbine Oil 560 goedgekeurd als een SPC (Standard Performance Capability) olie. Met ingang van 1 januari 2002 is AeroShell Turbine Oil 560 gefabriceerd met een verbeterde formulering om de anti-coking prestaties verder te verbeteren. AeroShell Turbine Oil 560 bevat een synthetische esterolie en mag niet worden gebruikt in contact met incompatibele afdichtingsmaterialen en heeft ook invloed op sommige verven en kunststoffen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 336,83 Incl. BTW: € 407,56

 • Shell Aeroshell Fluid 31

  Aeroshell Fluid 31

  AeroShell Fluid 31 is een synthetische hydraulische vloeistof op basis van koolwaterstof met sterk verbeterde brandwerende eigenschappen in vergelijking met conventionele aardolieproducten.

  Toepassing Aeroshell Fluid 31

  AeroShell Fluid 31 wordt aanbevolen voor gebruik in vliegtuigen, boordpersoneel en raketsystemen die werken van -400 C tot +2050 C . Deze vloeistof moet worden overwogen voor gebruik in autopiloten, schokdempers, remmen, vluchtregelsystemen, hydraulische servogestuurde systemen en andere systemen die gebruik maken van synthetische elastomeerafdichtingen. Een toenemend aantal vliegtuigfabrikanten beveelt nu het gebruik van dit type vloeistof in hydraulische systemen voor vliegtuigen aan in plaats van minerale hydraulische oliën. Deze stap is ingegeven door de noodzaak om vloeistoffen met betere brandwerende eigenschappen te gebruiken. AeroShell Fluid 31 is ook goedgekeurd voor gebruik in de koelturbine van Honeywell (voorheen Garrett) (cabine-luchtcompressoren). Dit type hydraulische vloeistof wordt steeds vaker gebruikt voor gebruik in hydraulische systemen van militaire vliegtuigen in plaats van minerale hydraulische vloeistoffen. AeroShell Fluid 31 is een synthetische koolwaterstofolie en mag niet worden gebruikt in contact met incompatibele afdichtingsmaterialen. AeroShell Fluid 31 is compatibel met AeroShell Fluids 4, 41, 51, 61 en 71 en kan worden gebruikt in systemen die zijn ontworpen om te werken met MIL-PRF-5606, MIL-PRF-6083, MIL-PRF-87257 en MILPRF-46170 vloeistoffen. Gechloreerde oplosmiddelen mogen niet worden gebruikt voor het reinigen van hydraulische componenten die AeroShell Fluid 31 gebruiken. Het resterende oplosmiddel verontreinigt de hydraulische vloeistof en kan leiden tot corrosie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 338,44 Incl. BTW: € 409,51

 • Shell Aeroshell Fluid 3

  Aeroshell Fluid 3

  Minerale smeerolie voor algemeen gebruik in vliegtuigen

  Toepassing Aeroshell Fluid 3

  AeroShell Fluid 3 wordt aanbevolen voor algemene smering van vliegtuigonderdelen die een lichte olie nodig hebben, zoals scharnieren, draaikoppelingen, asverbindingen, koppelingspennen en lagers, katrollen, kabels, cameramechanismen, radio- en radartoestellen en -instrumenten. AeroShell Fluid 3 wordt normaal gesproken aangebracht met behulp van een oliekan of -borstel. Om deze reden wordt het ook wel omschreven als 'een oliebliksmeermiddel'. Het bedrijfstemperatuurbereik van AeroShell Fluid 3 is -54°C tot +121°C. Voor hoge temperatuur toepassingen waar geen voorziening is getroffen voor frequente hersmering moet de synthetische olie, AeroShell Fluid 12, worden gebruikt in plaats van de minerale olie, AeroShell Fluid 3; in dit geval moet er echter voor worden gezorgd dat er geen onverenigbaarheid is tussen AeroShell Fluid 12 en afdichtingen, verven, enz.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 349,45 Incl. BTW: € 422,83

 • Shell Aeroshell Fluid 5MA

  Aeroshell Fluid 5MA

  Minerale smeerolie voor helikoptertransmissies

  Toepassing Aeroshell Fluid 5MA

  AeroShell Fluid 5M-A wordt gebruikt voor de smering van tandwielen waar hoge tandbelastingen bestaan. AeroShell Fluid 5M-A wordt in het bijzonder aanbevolen voor de smering van translatie-eenheden van contra-roterende propellers, radartandwielkasten, dynamo-aandrijvingen met constante snelheid. AeroShell Fluid 5M-A wordt ook gebruikt in die helikopteroverbrengingen (tandwielkasten) die het gebruik van een MIL-PRF-6086 olie vereisen. AeroShell Fluid 5M-A is ook geschikt als een extreem druksmeermiddel voor zwaar belaste pennen, bussen en tandwielmechanismen. AeroShell Fluid 5M-A mag niet worden gebruikt in motoren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 385,13 Incl. BTW: € 466,01

 • Shell Aeroshell Fluid 2XN

  Aeroshell Fluid 2XN

  Corrosie-inhibitie van minerale olie voor het behoud van vliegtuigmotoren

  Toepassing Aeroshell Fluid 2XN

  AeroShell Fluid 2XN wordt voornamelijk gebruikt als een ingrediënt van AeroShell Fluid 2F, maar kan onverdund worden gebruikt om extra bescherming te bieden voor zuigermotoren na het uitlopen op AeroShell Fluid 2F, door het spuiten van uitlaatpoorten, tuimelaars, accessoires. Voor vliegtuigturbinemotoren is een mengsel van één deel AeroShell Fluid 2XN tot drie delen AeroShell Turbine Oil 2 nodig. Gedetailleerde instructies voor het afremmen van turbines worden gegeven in de specificatie MIL-E-5607F. Het asloze anti-corrosie additievenpakket samen met de sterk geraffineerde minerale basisolie beschermt de motor door de effecten van vochtigheid te minimaliseren en de zure componenten van motorolie-oxidatie en, in zuigermotoren, ook de verbrandingsbijproducten te neutraliseren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 386,43 Incl. BTW: € 467,58

 • Shell Aeroshell Fluid S.8350

  Aeroshell Fluid S.8350

  AeroShell Fluid S.8350 is een SAE 90 extreme pressure tandwielkastolie.

  Toepassing Aeroshell Fluid S.8350

  AeroShell Fluid S.8350 wordt gebruikt voor helikopterrotortandwielen, aandrijfassen en pitch control mechanismen en overal waar hoge belastingen en lage snelheden in tandwielen het gebruik van een 90 EP tandwielolie vereisen. AeroShell Fluid S.8350 is goedgekeurd voor gebruik in diverse Westland helikopter tandwielkasten. AeroShell Fluid S.8350 mag niet worden gebruikt in motoren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 398,88 Incl. BTW: € 482,64

Artikelen 1 tot 20 van 24 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2