KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

AeroShell

Bent u op zoek naar smeermiddelen voor de luchtvaartindustrie? De AeroShell smeermiddelen serie is hier speciaal voor ontwikkeld. De meest oliën voldoen aan strenge eisen vanuit de Britse of Amerikaanse specificaties. De Aeroshell smeermiddelen serie is onderverdeeld in 3 typen productcategorieën, namelijk, grease, fluid en turbine oil. Deze categorieën worden verder onderverdeeld met een letter en/of cijfer.

Wilt u Smeermiddelen uit de AeroShell serie kopen? Bij OlieOnline bent u aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welk AeroShell smeermiddel u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Shell Aeroshell Oil 100

  Aeroshell Oil 100

  Minerale smeerolie voor vliegtuigzuigermotoren

  Toepassing Aeroshell Oil 100

  AeroShell Oliën zijn verkrijgbaar in vier verschillende viscositeitsgraden: - AeroShell Oil 65 - AeroShell Oil 80 - AeroShell Oil 100 - AeroShell Oil 120. Het achtervoegsel voor elke graad komt overeen met de viscositeit van de olie bij 210° F in Saybolt Universal Seconds. De juiste kwaliteiten van deze AeroShell oliën zijn goedgekeurd voor gebruik in viertakt (vier cycli) gecertificeerde vliegtuigzuigermotoren (met uitzondering van Porsche) en andere radiale luchtvaartuigmotoren die olie gebruiken volgens specificatie SAE J1966 (MIL-L-6082) en waarvoor geen olie met een dispergeermiddel moet worden gebruikt. AeroShell-olie wordt voornamelijk gebruikt tijdens de inbraak van de meeste nieuwe of onlangs gereviseerde viertakt-vliegtuigzuigermotoren. De duur van de inbraak en de aanbevelingen voor de smering variëren, zodat exploitanten zich voor specifieke aanbevelingen moeten wenden tot de oorspronkelijke motorfabrikant en/of de revisiefaciliteit.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 85,45 Incl. BTW: € 103,39

 • Shell Aeroshell Oil W80

  Aeroshell Oil W80

  Minerale asloze dispergeerolie voor vliegtuigzuigermotoren

  Toepassing Aeroshell Oil W80

  AeroShell Oil W80 - AeroShell Oil W100 - AeroShell Oil W120. Het achtervoegsel voor elke soort komt overeen met de viscositeit van de olie bij 2100 F in Saybolt Universal Seconds. AeroShell W Oliën zijn bedoeld voor gebruik in viertakt (viertakt) gecertificeerde zuigermotoren, inclusief motoren met brandstofinjectie en turbocompressoren. AeroShell W-oliën worden niet aanbevolen voor gebruik in automotoren. Voor automotoren die worden omgebouwd voor gebruik in vliegtuigen, moet de specifieke motorfabrikant of het ombouwbureau worden geraadpleegd voor de juiste olieaanbeveling. De meeste radiale motoroperators gebruiken AeroShell Oil W120 in warm weer, waarbij AeroShell Oil W100 of AeroShell Oil W 15W-50 wordt gebruikt in koelere omgevingstemperaturen. AeroShell Oil W100 of AeroShell Oil W 15W-50 zijn de gebruikelijke keuzes voor de meeste operators van Lycoming en Continental vlakke motoren, maar tijdens koudere delen van het jaar zou het gebruik van AeroShell Oil W80 in plaats van AeroShell Oil W100 een uitstekende keuze zijn. Hoewel sommige fabrikanten van vliegtuigmotoren en rebuilders/revisiebedrijven in hun servicebulletins voorstellen om een rechte minerale olie te gebruiken in nieuwe of gereviseerde motoren, staan andere rebuilders of fabrikanten, met name voor motoren zoals de Lycoming O-320H en O/LO360E, ofwel asloze dispergeerolie of rechte minerale olie voor inbraak toe, terwijl asloze dispergeerolie voor alle Lycoming-motoren met turbolading verplicht wordt gesteld voor inbraak. Exploitanten moeten bij motorfabrikanten of revisoren controleren of de juiste aanbeveling voor de specifieke motor en toepassing wordt gegeven.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 95,45 Incl. BTW: € 115,49

 • Shell Aeroshell Oil W 15W-50

  Aeroshell Oil W 15W-50

  Semi-synthetische smeerolie voor vliegtuigzuigermotoren.

  Toepassing Aeroshell Oil W 15W-50

  AeroShell Oil W 15W-50 is bedoeld voor gebruik in gecertificeerde viertakt-cyclus vliegtuigzuigermotoren. AeroShell Oil W 15W-50 is superieur aan single grade olie in bijna elke toepassing. Het biedt gemakkelijker starten, betere smering na het opstarten, minder slijtage, minder corrosie en roestvorming, en een verbeterde reinheid met oliedrukken en -temperaturen die gelijk zijn aan die van single grade SAE 50 oliën bij volledig opgewarmde omstandigheden. Het anti-corrosie additievensysteem is ontworpen om roest of corrosie in alle soorten vliegtuigzuigermotoren te voorkomen. Bij vergelijkende tests van roestende nokkenassen onder hoge luchtvochtigheid was AeroShell Oil W 15W-50 bijna volledig vrij van roest, terwijl andere nokkenassen die geconditioneerd waren op andere oliën soms zware roestvorming vertoonden op nokkenlobben en lageroppervlakken. Deze resultaten geven aan dat AeroShell Oil W 15W-50 maximale anticorrosiebescherming kan bieden voor vliegtuigzuigermotoren, in combinatie met de juiste onderhoudspraktijken en de juiste bedrijfsomstandigheden. Vanwege de verbeterde stromingseigenschappen van AeroShell Oil W 15W-50 kunnen operators in sommige vliegtuigen iets lagere olietemperaturen waarnemen. In grotere vliegtuigen zal de oliekoelklep deze verandering normaalgesproken compenseren. In kleine vliegtuigen kan de olietemperatuur echter iets lager zijn. Exploitanten moeten altijd de olietemperatuur controleren om er zeker van te zijn dat deze in het door de fabrikant gespecificeerde bereik ligt. De meeste fabrikanten raden aan om de temperatuur van de cruise-olie tussen 82 en 930C (180 tot 2000 F) te houden. Olietemperaturen die beduidend lager liggen dan dit bereik kunnen leiden tot overmatige water- en brandstofvervuiling in het carter.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 97,76 Incl. BTW: € 118,29

 • Shell Aeroshell Oil W80 Plus

  Aeroshell Oil W80 Plus

  Minerale asloze dispergeerolie voor vliegtuigzuigermotoren

  Toepassing Aeroshell Oil W80 Plus

  De geavanceerde additieven in AeroShell Oil W100 Plus bieden een betere bescherming tegen roest en slijtage dan conventionele enkelvoudige kwaliteiten. De additieven werken als een beschermende barrière om te voorkomen dat kritieke onderdelen langzaam worden afgebroken door roest of slijtage, vooral wanneer een vliegtuig stilstaat. Deze bescherming helpt de nokkenas en de lifters gecoat te houden, waardoor de kans op voortijdige schade wordt verkleind en de machinisten worden geholpen bij het bereiken van TBO.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 98,45 Incl. BTW: € 119,12

 • Shell Aeroshell Oil W100

  Aeroshell Oil W100

  Minerale asloze dispergeerolie voor vliegtuigzuigermotoren

  Toepassing Aeroshell Oil W100

  AeroShell W Oliën zijn verkrijgbaar in drie verschillende viscositeitsgraden: AeroShell Oil W80 - AeroShell Oil W100 - AeroShell Oil W120. Het achtervoegsel voor elke graad komt overeen met de viscositeit van de olie bij 2100 F in Saybolt Universal Seconds. AeroShell W Oliën zijn bedoeld voor gebruik in viertakt (viertakt) gecertificeerde zuigermotoren, inclusief motoren met brandstofinjectie en turbocompressoren. AeroShell W-oliën worden niet aanbevolen voor gebruik in automotoren. Voor automotoren die worden omgebouwd voor gebruik in vliegtuigen, moet de specifieke motorfabrikant of het ombouwbureau worden geraadpleegd voor de juiste olieaanbeveling. De meeste radiale motoroperators gebruiken AeroShell Oil W120 in warm weer, waarbij AeroShell Oil W100 of AeroShell Oil W 15W-50 wordt gebruikt in koelere omgevingstemperaturen. AeroShell Oil W100 of AeroShell Oil W 15W-50 zijn de gebruikelijke keuzes voor de meeste operators van Lycoming en Continental vlakke motoren, maar tijdens koudere delen van het jaar zou het gebruik van AeroShell Oil W80 in plaats van AeroShell Oil W100 een uitstekende keuze zijn. Hoewel sommige fabrikanten van vliegtuigmotoren en rebuilders/revisiebedrijven in hun servicebulletins voorstellen om een rechte minerale olie te gebruiken in nieuwe of gereviseerde motoren, staan andere rebuilders of fabrikanten, met name voor motoren zoals de Lycoming O-320H en O/LO360E, ofwel asloze dispergeerolie of rechte minerale olie voor inbraak toe, terwijl asloze dispergeerolie voor alle Lycoming-motoren met turbolading verplicht wordt gesteld voor inbraak. Exploitanten moeten bij motorfabrikanten of revisoren controleren of de juiste aanbeveling voor de specifieke motor en toepassing wordt gegeven.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 99,45 Incl. BTW: € 120,33

 • Shell Aeroshell Oil W100 Plus

  Aeroshell Oil W100 Plus

  Minerale asloze dispergeerolie voor vliegtuigzuigermotoren

  Toepassing Aeroshell Oil W100 Plus

  De geavanceerde additieven in AeroShell Oil W100 Plus bieden een betere bescherming tegen roest en slijtage dan conventionele enkelvoudige kwaliteiten. De additieven werken als een beschermende barrière om te voorkomen dat kritieke onderdelen langzaam worden afgebroken door roest of slijtage, vooral wanneer een vliegtuig stilstaat. Deze bescherming helpt de nokkenas en de lifters gecoat te houden, waardoor de kans op voortijdige schade wordt verkleind en de machinisten worden geholpen bij het bereiken van TBO.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 99,75 Incl. BTW: € 120,70

 • Shell Aeroshell Oil 80

  Aeroshell Oil 80

  Minerale smeerolie voor vliegtuigzuigermotoren

  Toepassing Aeroshell Oil 80

  AeroShell Oil 65 - AeroShell Oil 80 - AeroShell Oil 100 - AeroShell Oil 120. Het achtervoegsel voor elke soort komt overeen met de viscositeit van de olie bij 210°F in Saybolt Universal Seconds. De juiste kwaliteiten van deze AeroShell oliën zijn goedgekeurd voor gebruik in viertakt (vier cycli) gecertificeerde vliegtuigzuigermotoren (met uitzondering van Porsche) en andere radiale luchtvaartuigmotoren die olie gebruiken volgens de specificatie SAE J1966 (MIL-L-6082) en die geen olie met een dispergeermiddel nodig hebben. AeroShell-olie wordt voornamelijk gebruikt tijdens de inbraak van de meeste nieuwe of onlangs gereviseerde viertakt-vliegtuigzuigermotoren. De duur van de inbraak en de aanbevelingen voor de smering variëren, zodat de exploitanten zich voor specifieke aanbevelingen moeten wenden tot de oorspronkelijke motorfabrikant en/of de revisiefaciliteit.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 147,54 Incl. BTW: € 178,52

 • Shell Aeroshell Grease 14

  Aeroshell Grease 14

  AeroShell Grease 14 is een universeel helikoptervet dat is samengesteld uit een minerale olie die is verdikt met een calciumzeep en dat uitstekende anti-fret en anti-vochtcorrosie eigenschappen bezit. Het is oxidatie- en corrosieremmend. Het nuttige bedrijfstemperatuurbereik is -54°C tot +93°C.

  Toepassing Aeroshell Grease 14

  AeroShell Grease 14 is het toonaangevende multi-purpose helikoptervet en is goedgekeurd door alle helikopterfabrikanten. Door zijn anti-fret eigenschappen is AeroShell Grease 14 bijzonder geschikt voor de smering van de hoofd- en staartrotorlagers van helikopters, splines, enz.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 188,69 Incl. BTW: € 228,31

 • Shell Aeroshell Oil Sport Plus 4

  Aeroshell Oil Sport Plus 4

  Synthetische smeerolie voor vliegtuigzuigermotoren (4-takt)

  Toepassing Aeroshell Oil Sport Plus 4

  AeroShell Oil Sport Plus 4 is bedoeld voor gebruik in viertakt (viertakt) vliegtuigzuigermotoren die een origineel auto-ontwerp hebben en daarom geen traditionele as-loze dispersie-vliegtuigmotoroliesoorten kunnen gebruiken. Deze motoren omvatten carburateur-, brandstofinjectie- en turbogeladen types zoals de ROTAX® 912 & 914-serie. AeroShell Sport Plus 4 kan worden gebruikt in geïntegreerde versnellingsbak en natte koppelingssystemen. AeroShell Oil Sport Plus 4 kan worden gebruikt in motoren die zowel op loodvrije benzine als op Avgas 100LL werken. Door de juiste keuze van additieven en goede oplosmiddeleigenschappen kan de olie omgaan met loodhoudende bijproducten die een halfvast slib in de olie kunnen vormen dat de doorgang van de olie kan beperken en de smering in gevaar kan brengen. AeroShell Oil Sport Plus 4 is in dit opzicht superieur aan de oliesoorten die bedoeld zijn voor toepassing in de auto/motorfiets. Raadpleeg het gebruikershandboek/handboek voor het juiste olieverversingsinterval bij gebruik van verschillende brandstoffen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 198,45 Incl. BTW: € 240,12

 • Shell Aeroshell Oil Diesel Ultra

  Aeroshell Oil Diesel Ultra

  Synthetische smeerolie voor vliegtuigdieselmotoren

  Toepassing Aeroshell Oil Diesel Ultra

  AeroShell Oil Diesel Ultra is ontwikkeld voor gebruik in motoren met Jetbrandstof en de prestaties zijn geoptimaliseerd om te voldoen aan de eisen van dit unieke type motor/brandstofcombinatie. AeroShell Oil Diesel Ultra MOET NIET worden gebruikt in vonkontsteking of Avgas aangedreven vliegtuigmotoren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 212,96 Incl. BTW: € 257,68

 • Shell Aeroshell Grease 22

  Aeroshell Grease 22

  Synthetisch vet voor vliegtuigen

  Toepassing Aeroshell Grease 22

  AeroShell Grease 22 wordt vooral aanbevolen voor gebruik onder zware bedrijfsomstandigheden, zoals bij hoge lagerbelastingen, hoge toerentallen, een breed bedrijfstemperatuurbereik en vooral daar waar een lange vetretentie en een hoge weerstand tegen waterafspoeling vereist zijn. - De brede waaier van toepassingen omvat vliegtuigwiellagers, motoraccessoires, besturingssystemen, actuatoren, schroefverbindingen, servomechanismen en elektromotoren, helikopterrotorlagers, instrumenten, casco-smering, scharnierpennen, statische verbindingen, landingsgestellen. - AeroShell Grease 22 bevat een synthetische koolwaterstofolie en mag niet worden gebruikt in contact met incompatibele afdichtingsmaterialen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 229,10 Incl. BTW: € 277,21

  Niet in voorraad

 • Shell Aeroshell Fluid 41 UN 3082, klasse 9

  Aeroshell Fluid 41

  AeroShell Fluid 41 is een minerale hydraulische olie met een zeer hoge zuiverheidsgraad, en heeft verbeterde vloeistofeigenschappen.

  Toepassing Aeroshell Fluid 41

  AeroShell Fluid 41 is bedoeld als hydraulische vloeistof in alle moderne vliegtuigtoepassingen waarbij een minerale hydraulische vloeistof nodig is. AeroShell Fluid 41 wordt met name aanbevolen wanneer het gebruik van een "superclean" vloeistof kan bijdragen aan de verbetering van de betrouwbaarheid van de componenten, en kan worden gebruikt in vliegtuigsystemen die tussen -54°C tot 90°C en -54°C tot 135°C zonder druk werken. AeroShell Fluid 41 moet worden gebruikt in systemen met componenten van synthetisch rubber en mag niet worden gebruikt in systemen met natuurlijk rubber. AeroShell Fluid 41 is compatibel met AeroShell Fluids 4, 31, 51, 61 en 71 en SSF/LGF. Gechloreerde oplosmiddelen mogen niet worden gebruikt voor het reinigen van hydraulische componenten die AeroShell Fluid 41 gebruiken. Het resterende oplosmiddel verontreinigt de hydraulische vloeistof en kan leiden tot corrosie. Vanwege zijn eigenschappen wordt het ook gebruikt in verschillende industriële toepassingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 237,25 Incl. BTW: € 287,07

 • Shell Aeroshell Turbine Oil 2

  Aeroshell Turbine Oil 2

  Minerale Turbineolie voor straalmotoren

  Toepassing Aeroshell Turbine Oil 2

  AeroShell Turbine Oil 2 wordt veel gebruikt voor het afremmen van brandstofsystemen en brandstofsysteemcomponenten tijdens de opslag. AeroShell Turbine Oil 2 is een analoog aan de Russische Grade MK-8 en kan daarom worden gebruikt in motoren die het gebruik van MK-8 vereisen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 257,99 Incl. BTW: € 312,17

 • Shell Aeroshell Compound 07

  Aeroshell Compound 07

  AeroShell Compound 07 is een ontdooiingsvloeistof die bestaat uit ethyleenglycol, isopropylalcohol en gedestilleerd water. Specificatie DTD.406B vereist dat het product de volgende samenstelling heeft, bij benadering: Ethaandiol (BS.2537) 85% volume, isopropanol (BS.1595) 5% volume, gedestilleerd water 10% volume

  Toepassing Aeroshell Compound 07

  AeroShell Compound 07 wordt gebruikt voor het ontdooien van voorruiten, propellers, vleugels, staartvlakken, enz. tijdens de vlucht op adequaat uitgeruste vliegtuigen. AeroShell Compound 07 wordt ook aanbevolen voor het verwijderen van rijp en lichte sneeuw/ijs van geparkeerde vliegtuigen. AeroShell Compound 07 kan onverdund worden gesproeid of gemengd met maximaal 50% volume water, afhankelijk van de ernst van de ijsvorming, de efficiëntie van de spuittechniek en of deze warm of koud wordt toegepast.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 265,94 Incl. BTW: € 321,79

 • Shell Aeroshell Grease 7

  Aeroshell Grease 64

  AeroShell Vet 64 bestaat uit AeroShell Vet 33 versterkt met 5% molybdeendisulfide. Het bezit de verbeterde anti-slijtage en anti-corrosie eigenschappen van AeroShell Grease 33 met de toegevoegde EP (Extreme Pressure) eigenschappen door de toevoeging van een vast smeermiddel. Het nuttige bedrijfstemperatuurbereik is -73°C tot +121°C.

  Toepassing Aeroshell Grease 64

  AeroShell Grease 33 heeft zich gevestigd als het antwoord op het merendeel van de General Purpose van het casco, de eisen voor het smeren van casco's, en is goedgekeurd voor gebruik in Boeing, Airbus en vele andere vliegtuigtypen. Het stelt de norm met uitzonderlijke anti-corrosie- en anti-slijtage prestaties, terwijl het vliegtuigexploitanten in staat stelt hun vetvoorraad te verkleinen en het risico van verkeerde toepassing te verminderen. Er blijft echter een klein aantal hoogbelaste, glijdende toepassingen op het casco waar de extra boost van molybdeendisulfide altijd nodig zal zijn. Om aan deze behoefte tegemoet te komen heeft Shell Aviation AeroShell Grease 64 ontwikkeld. AeroShell Grease 64 deelt dezelfde geavanceerde vettechnologie als de moedermaatschappij en beschikt ook over de extreme druk (EP) eigenschappen van molybdeendisulfide.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 272,76 Incl. BTW: € 330,04

 • Shell Aeroshell Grease 64

  Aeroshell Grease 64

  AeroShell Vet 64 bestaat uit AeroShell Vet 33 versterkt met 5% molybdeendisulfide. Het bezit de verbeterde anti-slijtage en anti-corrosie eigenschappen van AeroShell Grease 33 met de toegevoegde EP (Extreme Pressure) eigenschappen door de toevoeging van een vast smeermiddel. Het nuttige bedrijfstemperatuurbereik is -73°C tot +121°C.

  Toepassing Aeroshell Grease 64

  AeroShell Grease 33 heeft zich gevestigd als het antwoord op het merendeel van de General Purpose van het casco, de eisen voor het smeren van casco's, en is goedgekeurd voor gebruik in Boeing, Airbus en vele andere vliegtuigtypen. Het stelt de norm met uitzonderlijke anti-corrosie- en anti-slijtage prestaties, terwijl het vliegtuigexploitanten in staat stelt hun vetvoorraad te verkleinen en het risico van verkeerde toepassing te verminderen. Er blijft echter een klein aantal hoogbelaste, glijdende toepassingen op het casco waar de extra boost van molybdeendisulfide altijd nodig zal zijn. Om aan deze behoefte tegemoet te komen heeft Shell Aviation AeroShell Grease 64 ontwikkeld. AeroShell Grease 64 deelt dezelfde geavanceerde vettechnologie als de moedermaatschappij en beschikt ook over de extreme druk (EP) eigenschappen van molybdeendisulfide.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 285,38 Incl. BTW: € 345,31

 • Shell Aeroshell Grease 6

  Aeroshell Grease 6

  AeroShell Grease 6 is een algemeen toepasbaar vet dat bestaat uit een met Microgel® ingedikte minerale olie en dat binnen een beperkt bereik goede allround eigenschappen bezit. Het is geremd tegen oxidatie en corrosie en heeft een goede waterbestendigheid en een laag geluidsniveau. Het nuttige werktemperatuurbereik is -40°C tot +121°C.

  Toepassing Aeroshell Grease 6

  AeroShell Grease 6 is een algemeen toepasbaar cascovet voor gebruik in wentellagers, tandwielkasten en glijlagers binnen het temperatuurbereik van -40°C tot +121°C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 297,26 Incl. BTW: € 359,68

  Niet in voorraad

 • Shell Aeroshell LGF

  Aeroshell LGF

  Minerale schokdempervloeistof voor vliegtuigen

  Toepassing Aeroshell LGF

  De uitstekende lage temperatuur eigenschappen van AeroShell LGF maken het bijzonder geschikt in gebieden met lage temperaturen. AeroShell LGF is strogeel van kleur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 309,06 Incl. BTW: € 373,96

 • Shell Aeroshell Fluid 31

  Aeroshell Fluid 31

  AeroShell Fluid 31 is een synthetische hydraulische vloeistof op basis van koolwaterstof met sterk verbeterde brandwerende eigenschappen in vergelijking met conventionele aardolieproducten.

  Toepassing Aeroshell Fluid 31

  AeroShell Fluid 31 wordt aanbevolen voor gebruik in vliegtuigen, boordpersoneel en raketsystemen die werken van -400 C tot +2050 C . Deze vloeistof moet worden overwogen voor gebruik in autopiloten, schokdempers, remmen, vluchtregelsystemen, hydraulische servogestuurde systemen en andere systemen die gebruik maken van synthetische elastomeerafdichtingen. Een toenemend aantal vliegtuigfabrikanten beveelt nu het gebruik van dit type vloeistof in hydraulische systemen voor vliegtuigen aan in plaats van minerale hydraulische oliën. Deze stap is ingegeven door de noodzaak om vloeistoffen met betere brandwerende eigenschappen te gebruiken. AeroShell Fluid 31 is ook goedgekeurd voor gebruik in de koelturbine van Honeywell (voorheen Garrett) (cabine-luchtcompressoren). Dit type hydraulische vloeistof wordt steeds vaker gebruikt voor gebruik in hydraulische systemen van militaire vliegtuigen in plaats van minerale hydraulische vloeistoffen. AeroShell Fluid 31 is een synthetische koolwaterstofolie en mag niet worden gebruikt in contact met incompatibele afdichtingsmaterialen. AeroShell Fluid 31 is compatibel met AeroShell Fluids 4, 41, 51, 61 en 71 en kan worden gebruikt in systemen die zijn ontworpen om te werken met MIL-PRF-5606, MIL-PRF-6083, MIL-PRF-87257 en MILPRF-46170 vloeistoffen. Gechloreerde oplosmiddelen mogen niet worden gebruikt voor het reinigen van hydraulische componenten die AeroShell Fluid 31 gebruiken. Het resterende oplosmiddel verontreinigt de hydraulische vloeistof en kan leiden tot corrosie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 387,39 Incl. BTW: € 468,74

 • Shell Aeroshell Turbine Oil 500

  Aeroshell Turbine Oil 500

  Synthetische smeerolie voor vliegtuigturbinemotoren.

  Toepassing Aeroshell Turbine Oil 500

  AeroShell Turbine Oil 500 is voornamelijk ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van Pratt & Whitney 521 Type II en MIL-L-23699 specificaties en is volledig geschikt voor de meeste civiele en militaire motoren die deze klasse van smeermiddel nodig hebben. AeroShell Turbine Oil 500 is goedgekeurd voor gebruik in een breed scala aan turbinemotoren en het merendeel van de accessoires. - Met de komst van de nieuwe civiele turbine olie specificatie, SAE AS5780, die strengere eisen stelt dan de militaire specificatie MIL-PRF-23699, werd AeroShell Turbine Oil 500 goedgekeurd als SPC (Standard Performance Capability) olie. AeroShell Turbine Oil 500 bevat een synthetische esterolie en mag niet worden gebruikt in contact met incompatibele afdichtingsmaterialen en heeft ook invloed op sommige verven en kunststoffen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 429,25 Incl. BTW: € 519,39

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2