KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Castrol iloform

De smeermiddelen uit de Castrol Iloform serie zijn vervormings- en metaalbewerkingsvloeistoffen voor het vervormen of stansen van metalen (de PS-lijn). De smeermiddelen hechten zich goed aan het materiaal en zijn dun vloeibaar, waardoor het goed kleine deeltjes van uw gereedschap spoelt. Daarnaast hebben de oliën uitstekende smerende en corrosiewerende eigenschappen.

Heeft u een vraag of twijfelt u welk Castrol Iloform product u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Iloform PN 226

  CASTROL Iloform PN 226

  Vervormings- en metaalbewerkingsvloeistof

  Toepassing CASTROL Iloform PN 226

  Castrol Iloform PN 226 is speciaal ontwikkeld voor het koud vervormen van ferro- en non ferro meta- len, het dieptrekken van roestvrij, hooggelegeerd edelstaal en nikkellegeringen en het draadtrekken van edelstaal. Het is tevens geschikt voor het dieptrekken met of zonder perslucht van vloeistaal, lichte legeringen en koperlegeringen, het koud hameren, extrusie van non-ferro metalen alsmede het vormen met de pers, plooien, buigen, stempelen, uitsnijden van staalplaat tot 6 mm en afbramen. Door de geringe viscositeit kan het op alle mogelijke manieren worden aangebracht, bijv. door circulatie, met de rol, door onderdompeling of door middel van pneumatische verstuiving met lage druk. Castrol Iloform PN 226 is bestand tegen de grote wrijving die optreedt bij zeer grote stempeldia- meters en door de goed smerende eigenschappen is de slijtage van het gereedschap gering.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 163,52 Incl. BTW: € 197,86

 • Castrol Iloform PN 403

  CASTROL Iloform PN 403

  Vervormings- en metaalbewerkingsvloeistof

  Toepassing CASTROL Iloform PN 403

  Castrol Iloform PN 403 is speciaal ontwikkeld voor het stampen van metaalplaat waar laag residu van belang is, zodat een reinigingsstap kan vervallen. Het is speciaal geschikt om toe te passen bij het vervormen, uitstampen en snijden van aluminium delen met matige opstaande randen, zoals gebruikt bij warmtewisselaars voor de koeltechniek. Het kan met behulp van een rol of vilt op banden aangebracht worden om het zo goed te verdelen. Tevens kan het ook door onderdompeling of met een verstuiver (airless of lage druk) aangebracht worden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 190,84 Incl. BTW: € 230,92

 • Castrol Iloform PS 158

  CASTROL Iloform PS 158

  Pasta-achtig concentraat voor het samenstellen van metaalbewerkingsvloeistof

  Toepassing CASTROL Iloform PS 158

  Castrol Iloform PS 158 kan toegepast worden bij niet te hoge snelheden, bij plaatstaal tot roestvrij staal. Het inzetgebied is zeer ruim (4 mm en dikker) zodat er sprake is van een universele vormings- olie. De mengverhoudingen variëren van onverdund tot 10% in water opgelost

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 206,75 Incl. BTW: € 250,17

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina