KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

Klüber

Artikelen 1 tot 20 van 254 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Klüber CATENERA KSB 8

  Klüber CATENERA KSB 8

  Kleefstof dempende vetten van gemiddelde tot hoge afschuifviscositeit

  Toepassing Klüber CATENERA KSB 8

  CATENERA KSB vetten worden gebruikt voor wrijvingspunten die een hoge mechanische demping en een goede hechting vereisen, bijv. lage snelheids- en glijlagers, kleine tandwielen, draadspindels, oculairen en verrekijkers. CATENERA KSB is verkrijgbaar in drie afschuifviscositeitsklassen om te voldoen aan de eisen op het gebied van demping en hechting. Voor een nog hogere afschuifviscositeit verwijzen wij naar de Klübersynth RA vetten.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 47,25 Incl. BTW: € 57,17

 • Klüber ISOFLEX TOPAS NCA 52

  Klüber ISOFLEX TOPAS NCA 52

  Synthetisch langlopend vet voor rol- en glijlagers, lineaire bewegingsgeleiders

  Toepassing Klüber ISOFLEX TOPAS NCA 52

  ISOFLEX TOPAS NCA 52 is used for high-speed rolling and plain bearings as well as for small gears subject to high loads. Due to the good compatibility with plastics the grease is suitable for plastic-plastic or metal-plastic material combinations. The low starting torque and the good wear protection make it an ideal grease for the long-term lubrication of linear motion guides and ball screws, e.g. in handling and automation technology. ISOFLEX TOPAS NCA 52 can also be used for many automobile applications, e.g. for the lifetime lubrication of seat rails. It is suitable for components which have to be lubricated prior to dip painting and the drying process at peak temperatures of 180 °C as the lubricant remains at the friction point and provides reliable lubrication even after short thermal treatment.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 48,32 Incl. BTW: € 58,47

 • Klüber Centoplex H0

  Klüber Centoplex H0

  Multifunctioneel vet

  Toepassing Klüber Centoplex H0

  CENTOPLEX HO wordt gebruikt voor de smering van tand- en wormwieloverbrengingen en voor kleine aandrijvingen met een laag vermogen. Het kan ook worden gebruikt in goed afgedichte rol- en glijlagers met een geringe inwendige speling en bij hoge toerentallen. CENTOPLEX HO wordt o.a. gebruikt in garagedeuraandrijvingen, glijlagers in telescopische assen, bladveren in spoorvoertuigen en als universeel vet in vrachtwagens, bouwvoertuigen, speciale en landbouwvoertuigen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 49,95 Incl. BTW: € 60,44

 • Klüber ISOFLEX LDS 18 SPECIAL A

  Klüber ISOFLEX LDS 18 SPECIAL A

  Dynamisch licht, langdurig smeervet

  Toepassing Klüber ISOFLEX LDS 18 SPECIAL A

  ISOFLEX LDS 18 SPECIAL A is geschikt voor glij- en rollagers die bij lage temperaturen en/of hoge toerentallen werken, bijvoorbeeld in slijpspindels, gereedschapsmachines, aslagers, textielspindels, lagers in OE-spinturbines, lagers in precisie- en optische apparatuur.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 50,77 Incl. BTW: € 61,43

 • Klüber Klübersynth BEM 44-4600

  Klüber Klübersynth BEM 44-4600

  Volledig synthetisch hoogwaardig vloeibaar vet voor een breed bedrijfstemperatuurbereik

  Toepassing Klüber Klübersynth BEM 44-4600

  Uw technische uitdagingen kunnen worden gevonden in algemene industriële apparatuur, werktuigmachines, zware industriële apparatuur (mijnbouw en cement), robotica, chemische en landbouwmachines. Voorbeelden hiervan zijn: Brekers, verticale walsmolens, hamermolens; Mobiele booruitrusting; Kranen, bijvoorbeeld haven- of mijnbouw; Mengmachine en reactoraandrijvingen; Oogstmachines; Transportbandaandrijvingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 71,06 Incl. BTW: € 85,98

 • Klüber Klübersynth PEG 46-121

  Klüber Klübersynth PEG 46-121

  Speciale vetten voor de smering van gesloten tandwielaandrijvingen

  Toepassing Klüber Klübersynth PEG 46-121

  Klübersynth PEG 46 vetten zijn speciaal ontwikkeld voor de smering van tandwielen, conische tandwielen, planetaire tandwielen en wormwielen met materiaalkoppelingen staal/staal of staal/messing in kleine gesloten tandwielkasten. Klübersynth PEG 46 vetten kunnen ook worden gebruikt voor de smering van kogel- en rolgeleiders, rol- en glijlagers en getande koppelingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 79,79 Incl. BTW: € 96,55

 • Klüber STABURAGS NBU 12

  Klüber STABURAGS NBU 12

  Smeervetten met uitstekende slijtvastheid

  Toepassing Klüber STABURAGS NBU 12

  STABURAGS NBU 4 is met succes gebruikt op hogesnelheidsrollagers die blootgesteld zijn aan vocht of omgevingsmedia. Het product is geschikt voor rollen, spindels, nokrollen, spanrollen en motoren. STABURAGS NBU 12 is doeltreffend op rollagers met gemiddelde snelheid lagers die onderhevig zijn aan vochtigheid of omgevingsmedia. Het wordt gebruikt op waterpompen, wiellagers en motoren; en in de textielindustrie, op alle natte verwerkingsapparatuur zoals was-, merceriseer- en verfmachines.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 85,95 Incl. BTW: € 104,00

 • Klüber Klüberbio LG 39-700 N

  Klüber Klüberbio LG 39-700 N

  Eco-compatibel bedrijfssmeermiddel voor open tandwielaandrijvingen

  Toepassing Klüber Klüberbio LG 39-700 N

  Klüberbio LG 39-700 N is ontwikkeld voor de smering van open tandwielaandrijvingen en tandheugelaandrijvingen en voor glijvlakken met een hoge oppervlaktedruk. Het product kan worden gebruikt in maritieme toepassingen die een goede eco-compatibiliteit, een goed anticorrosief effect en/of een hoog draagvermogen vereisen, bijvoorbeeld in open ankerlieraandrijvingen, tandheugelaandrijvingen in hefsystemen, langzaam bewegende glijlagers, hekrollagers op AHTS-schepen of roersystemen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 87,35 Incl. BTW: € 105,69

 • MICROLUBE GL 261

  MICROLUBE GL 261

  Speciale smeervetten voor grenswrijvingscondities en tribo-corrosie

  Toepassing MICROLUBE GL 261

  MICROLUBE GL 261, GL 262 vetten zijn bijzonder geschikt voor lage tot middelhoge toeren glij- en rollagers en voor zwenkbewegingen en trillingen. Andere toepassingen: lineaire geleidingen; kartelingen, meerdere splinesassen; kleine tandwielen, bijv. insteltandwielen Ze zijn over het algemeen geschikt voor machineonderdelen die onderhevig zijn aan tribo-corrosie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 88,45 Incl. BTW: € 107,02

 • Kluber isoflex Topas L 32 N

  ISOFLEX TOPAS L 32 N in 1 kilo

  Special low-temperature greases

  Most important applications of ISOFLEX TOPAS L 32 N are:

  • + Designed for extremely low temperatures
  • + Long Life grease
  • + Contains a UV indicator
    

  ISOFLEX TOPAS L 32 N are especially used for the lubrication of small gears used in automotive engineering for electrical adjustment mechanisms, e.g. window lifters, sun roofs, seats, headlamps, fan flaps.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 89,95 Incl. BTW: € 108,84

 • Klüber Klüberplex BEM 41-132

  Klüber Klüberplex BEM 41-132

  Speciaal wentellagervet voor veeleisende toepassingen

  Toepassing Klüber Klüberplex BEM 41-132

  Klüberplex BEM 41-132 kan worden gebruikt voor langdurige of levenslange smering van wentellagers. Voor wentellagers met een hoge mate van schuifwrijving, bijv. kegelrollagers; cilinderrollagers; tonlagers of levenslang gesmeerde diepgroefkogellagers en rollagers, bijv. in papiermachines (droge sectie); textielmachines (droge sectie); elektromotoren; heteluchtventilatoren; droogovens; luchtafscheiders in de basismaterialenindustrie; generatoren in windkrachtcentrales of rollagers in koppelingslagers van voertuigonderdelen; generatorlagers; waterpomplagers; vloeistofventilatorlagers.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 90,13 Incl. BTW: € 109,06

 • Klüber Klübersynth UH1 6-100

  Klüber Klübersynth UH1 6-100

  Synthetische hoogwaardige tandwielolie voor de voedselverwerkende en farmaceutische industrie met KlüberComp Lube Technology

  Toepassing Klüber Klübersynth UH1 6-100

  De Klübersynth UH1 6 olie wordt gebruikt voor de smering van hoogbelaste tandwielen, kegel- en planetaire tandwielen, rol- en glijlagers en alle soorten tandkoppelingen, vooral wanneer deze worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Klübersynth UH1 6 olie is speciaal ontwikkeld voor de smering van wormwielen met staal/bronzen koppelingen. Het kan ook worden gebruikt voor de smering van hef-, aandrijf- en transportkettingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 90,47 Incl. BTW: € 109,47

 • Klüber Klüberalfa DH 3-350 N

  Klüber Klüberalfa DH 3-350 N

  Smeerolie met goede bevochtigingseigenschappen voor kunststof wrijvingspunten

  Toepassing Klüber Klüberalfa DH 3-350 N

  Klüberalfa DH 3 N kan worden gebruikt voor het bevochtigen van metalen en kunststof onderdelen in verschillende configuraties. Vanwege hun goede materiaalcompatibiliteit moeten deze producten uw eerste keuze zijn voor het interieur van het voertuig. Toepassingsvoorbeelden: - Contactvlakken met verschillende materiaalkoppelingen in het dashboard: minimaliseren van ongewenste geluiden - Schok-, wrijf- en glijpunten in auto's, zelfs van verschillende materiaalkoppelingen - Schuifgeleiders in de middenconsole, bekerhouder, navigatiescherm - Vergrendelmechanisme van schalen, ventilatieflappen, enz. Algemeen gedrag ten opzichte van kunststoffen en elastomeren Gefluoreerde polyetheroliën worden over het algemeen beschouwd als neutraal ten opzichte van elastomeren en kunststoffen (mogelijke uitzondering: sterk gefluoreerd rubber). Desondanks moet voorafgaand aan een serietoepassing de compatibiliteit van het smeermiddel met het materiaal waarmee het in contact moet komen, worden bevestigd.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 90,64 Incl. BTW: € 109,67

 • Klüber Syntheso D 68

  Klüber Syntheso D 68

  Synthetische hoge temperatuur smeeroliën

  Toepassing Klüber Syntheso D 68

  SYNTHESO D-oliën worden gebruikt voor de smering van wrijvingspunten die onderhevig zijn aan hoge temperaturen. Ze worden ook gebruikt als drukvloeistof bij hoge temperaturen en als warmtedragervloeistof. Door het hoge drukabsorptievermogen van de basisolie en de goede slijtagebescherming zijn de SYNTHESO D-oliën bijzonder geschikt voor hydraulische of warmteoverdrachttoepassingen waarbij de smering bij hoge temperaturen moet worden gewaarborgd.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 91,75 Incl. BTW: € 111,02

 • Klüber Klüberbio AG 39-602

  Klüber Klüberbio AG 39-602

  Milieuvriendelijk lijmsmeermiddel voor open tandwielen en staalkabels

  Toepassing Klüber Klüberbio AG 39-602

  Klüberbio AG 39-602 werd ontwikkeld voor de smering van open rondsel tandwielen op lieren en hefeilanden, evenals staalkabels in contact met water. Het product kan ook worden gebruikt in andere maritieme toepassingen die een goede waterdichtheid, een zeer goede corrosiebestendigheid en/of een goed draagvermogen vereisen, zoals bij lagesnelheidsglijlagers, geleiderails en open liertandwielen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 92,60 Incl. BTW: € 112,05

 • Klüber Tyreno Fluid E-95V

  Klüber Tyreno Fluid E-95V

  voor lage en fijne vacuümtoepassingen

  Toepassing Klüber Tyreno Fluid E-95V

  Werkvloeistof voor mechanische steunpompen die agressieve gassen en dampen afvoeren, maar geen zuurstof of halogenen. Universele olie met een hoge viscositeitsindex, uitstekende condensaatafscheiding en dispergerende werking. Klüber Tyreno Fluid E-95V bereikt een einddruk van ca. 10-2 mbar gemeten in een tweetraps rugpomp.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 93,21 Incl. BTW: € 112,78

 • Klüber Klübertec CM 6-100

  Klüber Klübertec CM 6-100

  Hoogwaardige oliën voor koudvervorming

  Toepassing Klüber Klübertec CM 6-100

  Klübertec CM 6 oliën kunnen worden gebruikt in vele koudvormtoepassingen en voor het blancheren en afschuiven van dun of dik plaatwerk. Voorbeelden van toepassingen zijn: Vormen onder trek- of drukcondities zoals walsen of dieptrekken; Vormen onder buigcondities, hydrovormen; Precisieblanking van aluminium of aluminiumlegeringen (zie toepassingsnota's), non-ferro metalen, staal of roestvast staal.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 94,35 Incl. BTW: € 114,16

 • Klüber Klüberbio LG 39-701 N

  Klüber Klüberbio LG 39-701 N

  Eco-compatibel bedrijfssmeermiddel voor open tandwielaandrijvingen

  Toepassing Klüber Klüberbio LG 39-701 N

  Klüberbio LG 39-701 N is ontwikkeld voor de smering van open tandwielaandrijvingen en tandheugelaandrijvingen en voor glijvlakken met een hoge oppervlaktedruk. Het product kan worden gebruikt in maritieme toepassingen die een goede eco-compatibiliteit, een goed anticorrosief effect en/of een hoog draagvermogen vereisen, bijvoorbeeld in open ankerlieraandrijvingen, tandheugelaandrijvingen in hefsystemen, langzaam bewegende glijlagers, hekrollagers op AHTS-schepen of roersystemen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 97,64 Incl. BTW: € 118,14

 • Klüber Klübersynth CH 2-100 N

  Klüber Klübersynth CH 2-100N

  Hoge temperatuur kettingolie

  Toepassing Klüber Klübersynth CH 2-100N

  De Klübersynth CH 2-serie oliën zijn ontwikkeld voor de smering van aandrijf-, besturings- en transportkettingen die bij hoge temperaturen werken. Dergelijke toepassingen zijn bijvoorbeeld te vinden in de oppervlaktebehandeling en coating van industriële goederen. Andere mogelijke toepassingen zijn: transportbanden die worden gebruikt door toeleveranciers van de automobielindustrie, metaalverwerkende bedrijven, meubel- en witgoedproducenten; drogers, bijvoorbeeld voor gipsplaten.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 98,53 Incl. BTW: € 119,22

 • Klübersynth GH 6-220

  Klübersynth GH 6-220

  Synthetische hoogwaardige tandwielen en hoge temperatuur olie met KlüberComp Lube Technology

  Toepassing Klübersynth GH 6-220

  Klübersynth GH 6 olie is speciaal ontwikkeld voor de smering van wormwielen met stalen/bronzen of stalen/grijze gietijzeren koppelingen. Klübersynth GH 6 olie wordt ook gebruikt voor de smering van kegel- en tandwielen, rol- en glijlagers en alle soorten tandkoppelingen, vooral bij hoge temperaturen. De olie kan ook worden gebruikt voor de smering van hef-, aandrijf- en transportkettingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 99,86 Incl. BTW: € 120,83

Artikelen 1 tot 20 van 254 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5