team

VRAGEN?

info@OlieOnline.nl
+31 88 654 3 654

bookKENNIS is onze kracht!

Wij hebben de passie & kennis voor techniek en smeermiddelen

moneyKOSTENBESPARING:

Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

truckLEVERING:

97% binnen 2 dagen geleverd (mits op voorraad)

Klüber

Producten 1-20 van 413

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Klüber Klüberplex BEM 41-132

  Klüber Klüberplex BEM 41-132

  Snel bestellen

  Klüber Klüberplex BEM 41-132

  Speciaal wentellagervet voor veeleisende toepassingen

  Toepassing Klüber Klüberplex BEM 41-132

  Klüberplex BEM 41-132 kan worden gebruikt voor langdurige of levenslange smering van wentellagers. Voor wentellagers met een hoge mate van schuifwrijving, bijv. kegelrollagers; cilinderrollagers; tonlagers of levenslang gesmeerde diepgroefkogellagers en rollagers, bijv. in papiermachines (droge sectie); textielmachines (droge sectie); elektromotoren; heteluchtventilatoren; droogovens; luchtafscheiders in de basismaterialenindustrie; generatoren in windkrachtcentrales of rollagers in koppelingslagers van voertuigonderdelen; generatorlagers; waterpomplagers; vloeistofventilatorlagers.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 36,50 / Kg
 2. MICROLUBE GL 261

  MICROLUBE GL 261

  Snel bestellen

  MICROLUBE GL 261

  Speciale smeervetten voor grenswrijvingscondities en tribo-corrosie

  Toepassing MICROLUBE GL 261

  MICROLUBE GL 261, GL 262 vetten zijn bijzonder geschikt voor lage tot middelhoge toeren glij- en rollagers en voor zwenkbewegingen en trillingen. Andere toepassingen: lineaire geleidingen; kartelingen, meerdere splinesassen; kleine tandwielen, bijv. insteltandwielen Ze zijn over het algemeen geschikt voor machineonderdelen die onderhevig zijn aan tribo-corrosie.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 49,44
 3. Klüber Klüberpaste UH1 84-201

  Klüber Klüberpaste UH1 84-201

  Snel bestellen

  Klüber Klüberpaste UH1 84-201

  Witte smeer- en montagepasta voor de voedselverwerkende en farmaceutische industrie

  Toepassing Klüber Klüberpaste UH1 84-201

  Klüberpaste UH1 84-201 is in het algemeen geschikt voor bijna alle wrijvingspunten in de voedselverwerkende en farmaceutische industrie - als montagepasta voor overgangen en losse passingen ter voorkoming van fretcorrosie, - als langetermijnsmeermiddel voor lage-snelheidsgeleidingsrails, scharnieren, rollen, kettingen, enz.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 56,70
 4. Klüber STABURAGS NBU 30 PTM

  Klüber STABURAGS NBU 30 PTM

  Snel bestellen

  KlüberSTABURAGS NBU 30 PTM

  Smeer- en montagevet

  Toepassing Klüber STABURAGS NBU 30 PTM

  STABURAGS NBU 30 PTM is geschikt als montagevet voor toepassingen met glijdende spelingen. Toepassingen zijn onder meer warm- en koudwaterkleppen en -kranen, glijbanen (vooral in vulmachines), klepspindels en cilindergeleidingen. Het product kan ook worden gebruikt als afdichtingsvet. Bovendien is het geschikt voor de smering van glijbanen, bouten, spindels en schroeven, bijvoorbeeld in spoorwegdraaistellen. STABURAGS NBU 30 PTM is vooral geschikt voor externe remonderdelen van railvoertuigen, zoals bouten en stangen. STABURAGS NBU 30 PTM vergemakkelijkt de montage en demontage van ABS-sensoren in voertuigen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 57,89
 5. Klüber STABURAGS NBU 12

  Klüber STABURAGS NBU 12

  Snel bestellen

  Klüber STABURAGS NBU 12

  Smeervetten met uitstekende slijtvastheid

  Toepassing Klüber STABURAGS NBU 12

  STABURAGS NBU 4 is met succes gebruikt op hogesnelheidsrollagers die blootgesteld zijn aan vocht of omgevingsmedia. Het product is geschikt voor rollen, spindels, nokrollen, spanrollen en motoren. STABURAGS NBU 12 is doeltreffend op rollagers met gemiddelde snelheid lagers die onderhevig zijn aan vochtigheid of omgevingsmedia. Het wordt gebruikt op waterpompen, wiellagers en motoren; en in de textielindustrie, op alle natte verwerkingsapparatuur zoals was-, merceriseer- en verfmachines.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 58,48
 6. Klüber CATENERA KSB 8

  Klüber CATENERA KSB 8

  Snel bestellen

  Klüber CATENERA KSB 8

  Kleefstof dempende vetten van gemiddelde tot hoge afschuifviscositeit

  Toepassing Klüber CATENERA KSB 8

  CATENERA KSB vetten worden gebruikt voor wrijvingspunten die een hoge mechanische demping en een goede hechting vereisen, bijv. lage snelheids- en glijlagers, kleine tandwielen, draadspindels, oculairen en verrekijkers. CATENERA KSB is verkrijgbaar in drie afschuifviscositeitsklassen om te voldoen aan de eisen op het gebied van demping en hechting. Voor een nog hogere afschuifviscositeit verwijzen wij naar de Klübersynth RA vetten.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 65,06
 7. Klüber ISOFLEX TOPAS NCA 52

  Klüber ISOFLEX TOPAS NCA 52

  Snel bestellen

  Klüber ISOFLEX TOPAS NCA 52

  Synthetisch langlopend vet voor rol- en glijlagers, lineaire bewegingsgeleiders

  Toepassing Klüber ISOFLEX TOPAS NCA 52

  ISOFLEX TOPAS NCA 52 is used for high-speed rolling and plain bearings as well as for small gears subject to high loads. Due to the good compatibility with plastics the grease is suitable for plastic-plastic or metal-plastic material combinations. The low starting torque and the good wear protection make it an ideal grease for the long-term lubrication of linear motion guides and ball screws, e.g. in handling and automation technology. ISOFLEX TOPAS NCA 52 can also be used for many automobile applications, e.g. for the lifetime lubrication of seat rails. It is suitable for components which have to be lubricated prior to dip painting and the drying process at peak temperatures of 180 °C as the lubricant remains at the friction point and provides reliable lubrication even after short thermal treatment.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 66,53
 8. Klüber Centoplex H0

  Klüber Centoplex H0

  Snel bestellen

  Klüber Centoplex H0

  Multifunctioneel vet

  Toepassing Klüber Centoplex H0

  CENTOPLEX HO wordt gebruikt voor de smering van tand- en wormwieloverbrengingen en voor kleine aandrijvingen met een laag vermogen. Het kan ook worden gebruikt in goed afgedichte rol- en glijlagers met een geringe inwendige speling en bij hoge toerentallen. CENTOPLEX HO wordt o.a. gebruikt in garagedeuraandrijvingen, glijlagers in telescopische assen, bladveren in spoorvoertuigen en als universeel vet in vrachtwagens, bouwvoertuigen, speciale en landbouwvoertuigen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 29,04 / Kg
 9. Klüber DUOTEMPI PMY 45

  Klüber DUOTEMPI PMY 45

  Snel bestellen

  Klüber DUOTEMPI PMY 45

  Lichtgekleurde hogedruk smeerpasta

  Toepassing Klüber DUOTEMPI PMY 45

  Als smeerpasta: Voor lagers, geleidingen, gewrichten, bussen, excentrische eenheden, afdichtingen, bouten en scharnieren met lage snelheid op alle gebieden van de fabrieks- en machinebouw. Voor auto-onderdelen zoals schakelpoorten, kogelgewrichten, stoelrails, fuseepennen of profieltandwielen. Als montagepasta: Voor interferentie, overgang, en losse pasvormen. Als schroefpasta: Voor austenitische materialen (A2-70) en de assemblage van schroeven en bouten onder normale temperatuursomstandigheden.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 69,02
 10. Klüber Paraliq P 68

  Klüber Paraliq P 68

  Snel bestellen

  Klüber Paraliq P 68

  Smeeroliën voor de voedselverwerkende en farmaceutische industrie

  Toepassing Klüber Paraliq P 68

  Voor alle oliegesmeerde wrijvingspunten in de voedselverwerking en farmaceutische industrie, bijv. tandwielen, lagers, kettingen, spillen, gewrichten. PARALIQ P 68 is ook geschikt voor het dieptrekken van aluminiumfolies. PARALIQ P 1500 kan ook gebruikt worden voor de smering van hef-, aandrijf- en transportkettingen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 20,85 / L
 11. Klüber ISOFLEX LDS 18 SPECIAL A

  Klüber ISOFLEX LDS 18 SPECIAL A

  Snel bestellen

  Klüber ISOFLEX LDS 18 SPECIAL A

  Dynamisch licht, langdurig smeervet

  Toepassing Klüber ISOFLEX LDS 18 SPECIAL A

  ISOFLEX LDS 18 SPECIAL A is geschikt voor glij- en rollagers die bij lage temperaturen en/of hoge toerentallen werken, bijvoorbeeld in slijpspindels, gereedschapsmachines, aslagers, textielspindels, lagers in OE-spinturbines, lagers in precisie- en optische apparatuur.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 69,90
 12. Klüber Klüberpaste ME 31-52

  Klüber Klüberpaste ME 31-52

  Snel bestellen

  Klüber Klüberpaste ME 31-52

  Smeer- en montagepasta

  Toepassing Klüber Klüberpaste ME 31-52

  Klüberpaste ME 31-52 kan worden gebruikt voor de montage van wrijvingsverbindingen, b.v. ringveren of gedeelde conische hulzen, en positieve verbindingen, b.v. lagerzittingen, geprofileerde geleidingen, enz. Het product is bijzonder succesvol gebleken bij de smering van spanklauwen. Hoge precisie en constante spankrachten zijn essentiële vereisten voor klauwplaten. Elke vermindering van de spankracht kan leiden tot het losraken van gereedschappen of werkstukken. Klüberpaste ME 31-52 verbetert het glijgedrag van bewegende klauwplaatonderdelen, maakt een goede overdracht van spankrachten mogelijk en kan daarom worden gebruikt in alle soorten klauwplaten, zoals scroll-, nok- en spiraal klauwplaten. Door de gebruikte grondstoffen voldoet Klüberpaste ME 31-52 aan de huidige chemicaliënwetgeving. Het voorkomt stick-slip en beschermt tegen tribo- en fretting corrosie in wrijvings- of positieve verbindingen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 42,43 / Kg
 13. Klüber Klübersynth G 34-130

  Klüber Klübersynth G 34-130

  Snel bestellen

  Klüber Klübersynth G 34-130

  Speciaal vet voor kleine tandwielen

  Toepassing Klüber Klübersynth G 34-130

  Voor de smering van tandwielen, lagers, verbindingen en schuifgeleiders, bijv. in huis- en handwerkmachines of in het algemeen voor kleine en miniatuurtandwielen met combinaties van staal/staal, staal/kunststof en kunststof/kunststof. Klübersynth G 34-130 kan speciaal voor schuifgeleidingen met aluminium materiaal partners worden gebruikt. Verder is het voor de smering van trapezium- en kogelomloopspillen toepasbaar.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 2,04 / Kg
 14. Klüber Klüberpaste 46 MR 401

  Klüber Klüberpaste 46 MR 401

  Snel bestellen

  Klüber Klüberpaste 46 MR 401

  Lichtgekleurde hogedruk-smeerpasta

  Toepassing Klüber Klüberpaste 46 MR 401

  Klüberpaste 46 MR 401 is vooral geschikt als montagesmeermiddel in frictieverbindingen en voor dunne-film smering van alle wrijvingspunten die onderhevig zijn aan zeer hoge drukbelastingen, lage glijsnelheid, hoge slijtage, Stick-Slip en tribo-corrosie. Typische toepassingen zijn: perspassing van pennen en bouten, montage van rollagers, wielen en flenzen, smering van rol- en glijlagers die met zeer lage snelheden werken. Klüberpaste 46 MR 401 is ook geschikt om inloopschade en stick-slip te voorkomen in onderdelen zoals draadspillen, splineassen, kogelgewrichten en staafeindlagers. De goede compatibiliteit met kunststoffen vergemakkelijkt de smering van radiale asafdichtingen (o-ringen, v-ringen, afdichtbekers) van rubber-elastische materialen voor een langere levensduur. Vanwege de vele verschillende elastomeer- en kunststofsamenstellingen raden wij aan om de compatibiliteit te controleren voor de seriematige toepassing.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 77,47
 15. Klüber PETAMO GHY 133 N

  Klüber PETAMO GHY 133 N

  Snel bestellen

  Klüber PETAMO GHY 133 N

  Langdurig vet en vet voor hoge temperaturen voor rollagers

  Toepassing Klüber PETAMO GHY 133 N

  PETAMO GHY 133 N is geschikt voor langdurige en levensduursmering in een verscheidenheid van toepassingen, waaronder: Wentellagers in elektromotoren, ventilatorkachels, drooginstallaties, textielmachines, papiermachines. Automobielcomponenten, bv. riemspanrollen (roterende buitenring), koppelingen, waterpompen, ventilatoren, wiellagers In componententests behaalt PETAMO GHY 133 N uitstekende resultaten op het vlak van levensduur. In waterpomplagers biedt PETAMO GHY 133 N een uitstekende compatibiliteit met glycolhoudende koelvloeistoffen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 53,75 / Kg
 16. Klüber Klübersynth UH1 14-151

  Klüber Klübersynth UH1 14-151

  Snel bestellen

  Klüber Klübersynth UH1 14-151

  Synthetisch smeervet voor de voedings- en farmaceutische industrie

  Toepassing Klüber Klübersynth UH1 14-151

  Gebruikt voor machines en apparatuur in de voedselverwerkende en farmaceutische industrie, met name voor smeerpunten die incidenteel en technisch onvermijdelijk in contact kunnen komen met het voedselproduct. Wij raden echter aan om Klübersynth UH1 14-151 op alle smeerpunten te gebruiken, om problemen door verontreiniging met smeermiddelen te voorkomen. Dit speciale vet smeert rol- en glijlagers, hefcilinders, scharnierpunten, geleidebalken, nokken, enz.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 67,07 / Kg
 17. Klüber ALTEMP Q NB 50

  Klüber ALTEMP Q NB 50

  Snel bestellen

  Klüber ALTEMP Q NB 50

  Smeer- en montagepasta

  Toepassing Klüber ALTEMP Q NB 50

  ALTEMP Q NB 50 kan worden gebruikt voor de montage van wrijvingsverbindingen, bijv. ringvormige veren of gedeelde conische hulzen, en positieve verbindingen, bijv. lagerzittingen, geprofileerde geleidingen, enz. Het product is bijzonder succesvol gebleken bij de smering van spanklauwen. Hoge precisie en constante spankrachten zijn essentiële vereisten voor klauwplaten. Elke vermindering van de spankracht kan tot gevolg hebben dat gereedschappen of werkstukken los komen te zitten. ALTEMP Q NB 50 verbetert het glijgedrag van bewegende klauwplaatonderdelen, maakt constante spankrachten mogelijk en kan daarom worden gebruikt in alle soorten klauwplaten, zoals scroll-, nok- en spiraalklauwplaten. Het voorkomt stick-slip en beschermt tegen tribo- en frettingcorrosie in wrijvings- of positieve verbindingen. Bovendien is ALTEMP Q NB 50 bestand tegen water en media, bijv. tegen koelsmeermiddelen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 39,67 / Kg
 18. Klüber CENTOPLEX 2 EP

  Klüber CENTOPLEX 2 EP

  Snel bestellen

  Klüber CENTOPLEX 2 EP

  Multifunctioneel vet met EP-additieven

  Toepassing Klüber CENTOPLEX 2 EP

  CENTOPLEX 2 EP kan worden gebruikt voor de smering van rol- en glijlagers, geleiders, draadspillen en andere machineonderdelen. Dit vet is ook ontworpen voor de smering van tandwielen die onderhevig zijn aan hoge belastingen.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 26,85 / Kg
 19. Klüber Centoplex GLP 500

  Klüber Centoplex GLP 500

  Snel bestellen

  Kluber Centoplex GLP 500

  Vloeiend universeel vet voor langdurige smering

  CENTOPLEX GLP 500 voordelen:
  • Universeel vet voor langdurige smering
  • Hoge druk opnemend vermogen
  • Toepasbaar via centrale smeersystemen, met name smeersystemen met enkele leiding
  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 29,43 / Kg
 20. Klüber Klüberplex AG 11-462

  Klüber Klüberplex AG 11-462

  Snel bestellen

  Klüber Klüberplex AG 11-462

  Witte bedrijfs- en aanzuigsmeermiddelen

  Toepassing Klüber Klüberplex AG 11-462

  Klüberplex AG 11-461 en 462 zijn ontworpen als smeermiddelen voor het aanleggen van tandwielen en rondsel en kunnen ook worden gebruikt als contrastsmeermiddel voor het controleren van het belastingspatroon van de aandrijving. In de offshore-sector kunnen maritieme toepassingen en windkrachtcentrales die onderhevig zijn aan zout water, open tandwielen, rollagers met lage snelheid, glij- en geleiderails, staalkabels van lieren of kranen en soortgelijke componenten effectief worden gesmeerd en beschermd met Klüberplex AG 11-461 en 462.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 43,46 / Kg
Pagina

Wat maakt Klüber smeermiddelen zo goed?

Klüber is de specialist in speciaal vetten en oliën. Er is denk ik geen tweede merk met zo’n brede portfolio aan smeervetten als Klüber. De portfolio van Kluber is telt al meer dan 10.000 producten. Daarom zie je vaak  hele hoogwaardige en zeer specifieke producten in hun portfolio. De prijs van deze specialist in smeermiddelen ligt hoog maar gelukkig zijn er wel hele kleine verpakkingen beschikbaar.

Mijn machine leverancier schrijft Klüber smeermiddelen voor moet ik deze gebruiken?

Klüber heeft een extreem goede relatie met deze OEM’s en heeft vaak heel grondig gekeken naar de behoefte en eisen pakket van deze machinebouwers. Daardoor is het niet altijd voordehand liggend om een algemeen product te selecteren. Bovendien speelt garantie ook een belangrijke rol. Als het verbruik niet heel hoog is zouden wij u de moeite willen besparen een alternatief te zoeken.

Waar kan ik Klüber olie kopen in Nederland of België? 

Het makkelijkste is online! OlieOnline levert Klüber olie en vetten in de hele Benelux. Ze zijn gespecialiseerd in zakelijk gebruik, maar ook de particulier kan rechtstreeks bij de groothandel kopen.

9.1

Onze klanten waarderen ons

"Uitstekende en snelle service"
-- Bas Hoes

"Jullie site is geweldig, het laat zien dat jullie experts zijn in smeermiddelen!"
-- Noud de Reede

"We betaalden te veel in het verleden"
-- Chris Bijlsma

Copyright 2024 OlieOnline.nl is onderdeel van OlieOnline.com BV. Alle rechten voorbehouden.