KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Klüber Wolfrakote

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Klüber Wolfraco WF 51 W

  Klüber Wolfraco WF 51 W

  Pigmentvrij, watermengbaar lossingsmiddel voor het warm vormen van non-ferrometalen

  Toepassing Klüber Wolfraco WF 51 W

  WOLFRACO WF 51 W wordt gebruikt voor het holle en massieve persen van koperlegeringen, mengverhouding 1:1 tot 1:8, en voor het warm vormen van aluminium, mengverhouding 1:1 tot 1:12, evenals voor drukgiettoepassingen, bijv. kleppen en fittingen (messing); synchronisatieringen met interne en externe tandwielen (messing); wielophanging, ophangarmen (aluminium); kleine garnituren voor de meubelindustrie (messing en aluminium) WOLFACO WF 51 W vermindert de wrijving tussen de matrijs en het gevormde deel, zelfs bij matrijstemperaturen boven 300 °C. De smeerfilm verbetert de vloeibaarheid van het materiaal, vooral onder extreme omstandigheden, waardoor een gladde afwerking van het materiaaloppervlak ontstaat.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 404,62 Incl. BTW: € 489,59

 • Klüber Wolfraco WF 52

  Klüber Wolfraco WF 52

  Smeermiddel voor het warm vormen van messing en aluminium

  Toepassing Klüber Wolfraco WF 52

  WOLFRACO WF 52 wordt gebruikt voor het holle en massief persen van messing en aluminium onderdelen met een individueel gewicht van 100 tot 4.000 gram, bijv. kleppen en fittingen (messing); synchronisatieringen met interne en externe tandwielen (messing); wielophanging, ophangarmen (aluminium); kleine garnituren voor de meubelindustrie (messing en aluminium) WOLFACO WF 52 vermindert de wrijving tussen de matrijs en het gevormde onderdeel, zelfs bij matrijstemperaturen boven 300°C. De smeerfilm verbetert de vloeibaarheid van het materiaal, vooral onder extreme omstandigheden, waardoor een gladde afwerking van het materiaaloppervlak ontstaat.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 650,95 Incl. BTW: € 787,65

 • Klüber WOLFRAKOTE TOP FLUID

  Klüber WOLFRAKOTE TOP FLUID

  Solide smeermiddelophangingen voor hoge-temperatuur-toepassingen

  Toepassing Klüber WOLFRAKOTE TOP FLUID

  WOLFRAKOTE TOP FLUID producten worden gebruikt voor de smering van transportkettingen in buisgloeiovens, continuovens of spanningsreducerende ovens bij temperaturen > 250°C.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.207,18 Incl. BTW: € 1.460,69

 • Klüber Wolfracoat C Fluid

  Klüber Wolfracoat C Fluid

  Hoge temperatuursmeermiddel

  Toepassing Klüber Wolfracoat C Fluid

  WOLFRACOAT C FLUID is ontwikkeld als smeermiddel voor oppervlakken die onderhevig zijn aan hoge thermische belastingen, zoals bijv. in rotatieovens in de grondstoffenindustrie (chemische industrie, cement, ertsverwerking, enz.) tussen de binnenoppervlakken van de banden en de glij-elementen van de ovenschaal en de loopvlakken van de axiale steunen. WOLFRACOAT C FLUID is ook geschikt voor de smering van gietpannen in de staalindustrie en kan ook worden gebruikt als schroefverbinding voor hoge temperatuur bout- en schroefverbindingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.877,81 Incl. BTW: € 2.272,15

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina