KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Castrol Rustilo

De oliën uit de Castrol Rustilo DWX-serie zijn krachtige corrosie voorkomende oliën met goede ontwateringseigenschappen. Bovendien hebben de oliën een hoge stabiliteit tegen zure en alkalische verontreinigen, waardoor een lange levensduur mogelijk is.

Hoewel ze ook kunnen worden aangebracht door te borstelen of spuiten werkt de olie het beste als de onderdelen kunnen worden ondergedompeld. Na het verdampen zorgen de oliën ervoor dat er een dunne zachte, vettige beschermfilm achterblijft.

Heeft u een vraag of twijfelt of u welke Castrol Rustilo u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Rustilo DWX 32

  CASTROL Rustilo DWX 32

  Ontwateringscorrosiepreventie

  Toepassing CASTROL Rustilo DWX 32

  Rustilo DWX 32 is een bescherming voor de middellange tot lange termijn voor gebruik onder zware omstandigheden waar een hoge mate van bescherming vereist is. Het is ideaal voor de bescherming van bewerkte onderdelen voorafgaand aan de opslag of het transport. Het product heeft ook goede waterverplaatsende eigenschappen. Hoewel Rustilo DWX 32 kan worden aangebracht door middel van borstelen of sproeien, is de ontwatering het meest effectief als de te beschermen artikelen kunnen worden ondergedompeld in een dompelbak.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 169,25 Incl. BTW: € 204,79

 • Castrol Rustilo DWX 30

  CASTROL Rustilo DWX 30

  Ontwateringscorrosiepreventie

  Toepassing CASTROL Rustilo DWX 30

  Rustilo DWX 30 verwijdert snel water uit onderdelen na het galvaniseren, na het bewerken met oplosbare snijvloeistoffen, of onderdelen die gewassen zijn. De zeer dunne restfolie zorgt voor een effectieve bescherming op middellange termijn tegen corrosie tijdens tussentijdse opslag of transport. Rustilo DWX 30 kan ook worden gebruikt als smeermiddel voor milde perswerken, waarbij corrosiebescherming zonder verdere behandeling nodig is. Hoewel Rustilo DWX 30 kan worden aangebracht door middel van borstelen of spuiten, is de ontwatering het meest effectief als de te beschermen artikelen kunnen worden ondergedompeld in een dompelbak.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 176,25 Incl. BTW: € 213,26

 • Castrol Rustilo DWX 10

  CASTROL RUSTILO DWX 10

  Waterverdringende vloeistof

  Toepassing CASTROL RUSTILO DWX 10

  Gebruik Castrol Rustilo DWX 10 wanneer u natte oppervlakken snel wilt drogen, zoals bijvoorbeeld in de galvanische en optische industrie. Het is ideaal voor het drogen van materiaal dat niet tegen hoge temperaturen bestand is en waarbij in een volgende processtap een film niet gewenst is. De beste resultaten worden verkregen als het materiaal, dat gedroogd moet worden, in de vloeistof ondergedompeld wordt. Het verdrongen water verzamelt zich op de bodem van de tank. Castrol Rustilo DWX 10 kan ook via een sproei-installatie toegepast worden. Het is dan belangrijk dat het verdrongen water vrij kan afdruipen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 179,25 Incl. BTW: € 216,89

 • Vanaf: Excl. BTW: € 187,20 Incl. BTW: € 226,51

 • Vanaf: Excl. BTW: € 998,17 Incl. BTW: € 1.207,79

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina