KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

Alpha / Alphasyn

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Castrol Alpha SP 68

  CASTROL ALPHA SP 68

  Tandwiel olie

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 68

  Castrol Alpha SP 68 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Castrol Alpha SP 68 heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt. De additieven zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen.

  Castrol Alpha SP 68 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 68 is geclassificeerd volgens DIN CLP 68.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 68 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 81,36 Incl. BTW: € 98,45

 • Castrol Alpha SP 150

  CASTROL ALPHA SP 150

  Tandwiel olie CLP 150

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 150

  Castrol Alpha SP 150 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt.

  De additieven in Castrol Alpha SP 150 zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen. Castrol Alpha SP 150 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 150 is geclassificeerd volgens DIN CLP.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 150 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 81,36 Incl. BTW: € 98,45

 • Castrol Alpha SP 220

  CASTROL ALPHA SP 220

  Tandwiel olie CLP 220

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 220

  Castrol Alpha SP 220 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt.

  De additieven in Castrol Alpha SP 220 zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen. Castrol Alpha SP 220 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 220 is geclassificeerd volgens DIN CLP.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 220 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 81,36 Incl. BTW: € 98,45

 • Castrol Alpha SP 680

  CASTROL ALPHA SP 680

  Tandwiel olie

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 680

  Castrol Alpha SP 680 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt.

  De additieven in Castrol Alpha SP 680 zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen. Castrol Alpha SP 680 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 680 is geclassificeerd volgens DIN CLP.

  Castrol Alpha voldoet aan DIN 51517 part 3, AGMA 9005 - D94, US Steel 224, David Brown Type E, Hansen Transmissions en Flender. 

  • Geschikt voor Müller Weingarten apparatuur

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 680 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 83,64 Incl. BTW: € 101,20

 • Castrol Alpha SP 320

  CASTROL ALPHA SP 320

  Tandwiel olie

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 320

  Castrol Alpha SP 320 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt.

  De additieven in Castrol Alpha SP 320 zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen. Castrol Alpha SP 320 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 320 is geclassificeerd volgens DIN CLP.

  Castrol Alpha voldoet aan DIN 51517 part 3, AGMA 9005 - D94, US Steel 224, David Brown Type E, Hansen Transmissions en Flender. 

  • Geschikt voor Müller Weingarten apparatuur

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 320 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 83,64 Incl. BTW: € 101,20

 • Castrol Alpha SP 460

  CASTROL ALPHA SP 460

  Tandwiel olie

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 460

  Castrol Alpha SP 460 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt.

  De additieven in Castrol Alpha SP 460 zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen. Castrol Alpha SP 460 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 460 is geclassificeerd volgens DIN CLP.

  Castrol Alpha voldoet aan DIN 51517 part 3, AGMA 9005 - D94, US Steel 224, David Brown Type E, Hansen Transmissions en Flender. 

  • Geschikt voor Müller Weingarten apparatuur

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 460 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 83,64 Incl. BTW: € 101,20

 • Castrol Alpha SP 100

  CASTROL ALPHA SP 100

  Tandwiel olie

  Toepassing CASTROL ALPHA SP 100

  Castrol Alpha SP 100 is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Castrol Alpha SP 100 kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt. De additieven zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn bij industriële aandrijvingen.

  Castrol Alpha SP 100 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen. De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden. Castrol Alpha SP 100 is geclassificeerd volgens DIN CLP 100.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHA SP 100 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 87,86 Incl. BTW: € 106,31

 • Castrol Alphasyn EP 320

  CASTROL ALPHASYN EP 320

  Synthetische Tandwiel olie CLP 320

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 320

  De Alphasyn EP 320 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 320 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 320 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN EP 320 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 153,15 Incl. BTW: € 185,31

 • Castrol Alphasyn EP 150

  CASTROL ALPHASYN EP 150

  Synthetische Tandwiel olie CLP 150

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 150

  De Alphasyn EP 150 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 150 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 150 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN EP 150 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 153,15 Incl. BTW: € 185,31

 • Castrol Alphasyn EP 220

  CASTROL ALPHASYN EP 220

  Synthetische Tandwiel olie CLP 220

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 220

  De Alphasyn EP 220 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 220 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 220 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN EP 220 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 153,15 Incl. BTW: € 185,31

 • Castrol Alphasyn PG 220

  CASTROL ALPHASYN PG 220

  Synthetische tandwielolie

  Toepassing CASTROL ALPHASYN PG 220

  Castrol Alphasyn PG is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage wrijvingscoëfficient een hoog rendement geeft en dus een lager energieverbruik en een lagere bedrijfstemperatuur. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen met veel glijdende wrijving zoals wormwielaandrijvingen. Het gebruik van PAG basisolie geeft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en een laag stolpunt waardoor de olie geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik. Alphasyn PG voldoet aan de eisen van de meeste machines waar een vloeistof op basis van PAG is toegestaan.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN PG 220 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 154,45 Incl. BTW: € 186,88

 • Castrol Alphasyn PG 460

  CASTROL ALPHASYN PG 460

  Synthetische tandwielolie

  Toepassing CASTROL ALPHASYN PG 460

  Castrol Alphasyn PG 460 is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage wrijvingscoëfficient een hoog rendement geeft en dus een lager energieverbruik en een lagere bedrijfstemperatuur. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen met veel glijdende wrijving zoals wormwielaandrijvingen. Het gebruik van PAG basisolie geeft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en een laag stolpunt waardoor de olie geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik. Alphasyn PG 460 voldoet aan de eisen van de meeste machines waar een vloeistof op basis van PAG is toegestaan.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN PG 460 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 154,45 Incl. BTW: € 186,88

 • Castrol Alphasyn PG 320

  CASTROL ALPHASYN PG 320

  Synthetische tandwielolie

  Toepassing CASTROL ALPHASYN PG 320

  Castrol Alphasyn PG 320 is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage wrijvingscoëfficient een hoog rendement geeft en dus een lager energieverbruik en een lagere bedrijfstemperatuur. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen met veel glijdende wrijving zoals wormwielaandrijvingen. Het gebruik van PAG basisolie geeft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en een laag stolpunt waardoor de olie geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik. Alphasyn PG 320 voldoet aan de eisen van de meeste machines waar een vloeistof op basis van PAG is toegestaan.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN PG 320 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 154,45 Incl. BTW: € 186,88

 • Castrol Alphasyn T 68

  CASTROL ALPHASYN T 68

  Synthetische olie met EP karakteristieken voor industriële tandwielkasten

  Toepassing CASTROL ALPHASYN T 68

  Castrol Alphasyn T 68 is uitermate geschikt voor tandwielkasten, schroef-compressoren, hydraulische systemen en in centrale smeerinrichtingen. Het is inzetbaar bij zowel lage als hoge temperaturen en hoge druk belastingen. Castrol Alphasyn T 68 voldoet aan of overtreft de normen DIN 51506-VDL, 51517.3-CLP, 51524.3-HVLP. Als gevolg van de viscositeitsindex voldoet Castrol Alphasyn T32 tevens aan de DIN 51524.2 HLP

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN T 68 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 156,07 Incl. BTW: € 188,84

 • Castrol Alphasyn T 46

  CASTROL ALPHASYN T 46

  Synthetische olie met EP karakteristieken voor industriële tandwielkasten

  Toepassing CASTROL ALPHASYN T 46

  Castrol Alphasyn T 46 is uitermate geschikt voor tandwielkasten, schroef-compressoren, hydraulische systemen en in centrale smeerinrichtingen. Het is inzetbaar bij zowel lage als hoge temperaturen en hoge druk belastingen. Castrol Alphasyn T 46 voldoet aan of overtreft de normen DIN 51506-VDL, 51517.3-CLP, 51524.3-HVLP. Als gevolg van de viscositeitsindex voldoet Castrol Alphasyn T32 tevens aan de DIN 51524.2 HLP

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN T 46 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 156,07 Incl. BTW: € 188,84

 • Castrol Alphasyn T 220

  CASTROL ALPHASYN T 220

  Synthetische olie voor industriële tandwielkasten

  Toepassing CASTROL ALPHASYN T 220

  Castrol Alphasyn T 220 is uitermate geschikt voor de smering van normale tandwielkasten en centrale smeer- en circulatiesystemen. Het is inzetbaar bij zowel lage als hoge temperaturen bij normale belastingen. Castrol Alphasyn T 220 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluoro-afdichtingsmaterialen. Castrol Alphasyn T 220 is volgens DIN ingedeeld als CL.

  Het voldoet aan de eisen van

  • DIN 51517 deel 2
  • David Brown Type A

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN T 220 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 156,07 Incl. BTW: € 188,84

 • Castrol Alphasyn T 320

  CASTROL ALPHASYN T 320

  Synthetische olie voor industriële tandwielkasten

  Toepassing CASTROL ALPHASYN T 320

  Castrol Alphasyn T 320 is uitermate geschikt voor de smering van normale tandwielkasten en centrale smeer- en circulatiesystemen. Het is inzetbaar bij zowel lage als hoge temperaturen bij normale belastingen. Castrol Alphasyn T 320 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluoro-afdichtingsmaterialen. Castrol Alphasyn T 320 is volgens DIN ingedeeld als CL.

  Het voldoet aan de eisen van

  • DIN 51517 deel 2
  • David Brown Type A

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN T 320 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 169,24 Incl. BTW: € 204,78

 • Castrol Alphasyn EP 460

  CASTROL ALPHASYN EP 460

  Synthetische Tandwiel olie CLP 460

  Toepassing CASTROL ALPHASYN EP 460

  De Alphasyn EP 460 zijn geformuleerd voor gebruik in alle soorten omkastte tandwielen, waaronder zware en schokbelaste tandwielen en lagers waar EP-eigenschappen vereist zijn. Castrol Alphasyn EP 460 is geschikt voor gebruik in tandwielkasten waar weerstand tegen micro-putjes vereist is en voor een breed scala aan toepassingen in extreme omgevingen, zoals mijnbouw en steengroeven, maritieme toepassingen en papierproductie.

  Het gebruik van een PAO-basisolie in Castrol Alphasyn EP 460 verschaft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en lage vloeipunten waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik over een breed temperatuurbereik.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN EP 460 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 195,47 Incl. BTW: € 236,52

 • Castrol Alphasyn PG 150

  CASTROL ALPHASYN PG 150

  Synthetische tandwielolie

  Toepassing CASTROL ALPHASYN PG 150

  Castrol Alphasyn PG 150 is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage wrijvingscoëfficient een hoog rendement geeft en dus een lager energieverbruik en een lagere bedrijfstemperatuur. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen met veel glijdende wrijving zoals wormwielaandrijvingen. Het gebruik van PAG basisolie geeft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en een laag stolpunt waardoor de olie geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik. Alphasyn PG 150 voldoet aan de eisen van de meeste machines waar een vloeistof op basis van PAG is toegestaan.

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN PG 150 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 223,00 Incl. BTW: € 269,83

 • Castrol Alphasyn T 150

  CASTROL ALPHASYN T 150

  Synthetische olie voor industriële tandwielkasten

  Toepassing CASTROL ALPHASYN T 150

  Castrol Alphasyn T 150 is uitermate geschikt voor de smering van normale tandwielkasten en centrale smeer- en circulatiesystemen. Het is inzetbaar bij zowel lage als hoge temperaturen bij normale belastingen. Castrol Alphasyn T 150 is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluoro-afdichtingsmaterialen. Castrol Alphasyn T 150 is volgens DIN ingedeeld als CL.

  Het voldoet aan de eisen van

  • DIN 51517 deel 2
  • David Brown Type A

  Uw voordeel: Prijs CASTROL ALPHASYN T 150 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.223,17 Incl. BTW: € 1.480,04

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina