KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

Houghton Ensis DW 6055 (voorheen 6062)

Aantal Grootte Literprijs ex. BTW Prijs ex. BTW Prijs incl. BTW
- + 20 Liter 0,00 224,45 0,00

Vanaf 150 kilo gratis verstuurd

Totaal
0,00

Houghton Ensis DW 6055 (voorheen Shell Ensis TX & Ensis V)

Ensis DW6055 is roestwerend middel met ontwateringseigenschappen voor lange beschermingsduur

Ensis DW 6055 is een roestwerend middel met een beschermingsduur op middellange termijn (tot 12 maanden binnen opslag). Ensis DW 6055 is een roestwerende middel op solventbasis met waterverdringende eigenschappen dat na verdampen van het solvent een tijdelijke wasachtige filmlaag achter laat op de te beschermen metaal oppervlakken. Ensis DW 6055 beschermt metalen onderdelen op een efficiënte manier tegen de schadelijke invloeden van vochtigheid, lucht, detergenten enen andere verontreinigingen. Ensis DW 6055 kan worden aangebracht door middel van onderdompeling of spuiten.

Voordelen van Houghton Ensis DW 6055 (voorheen Shell Ensis DW 6062) zijn:

  • + Beschermingsduur :
    • Binnen : 60 maanden en
    • Overdekt buiten : 24 maanden
    • Onbedekt buiten : 12 maanden
  • + Makkelijke te verwijderen met alkalische of solvent gebaseerde reinigers
  • + Uitstekende demulgerende eigenschappen
  • + Korte droogtijd

Product Description

Details

Ensis DW 6055 uitleg en gebruik

Ensis DW 6055 is een roestwerend middel met een beschermingsduur op lange termijn, dat geschikt is voor metaaloppervlakken die tijdens de opslag of gebruik een hoge kans op corrosie lopen.

Ensis DW 6055 is een roestwerende middel op solventbasis met waterverdringende eigenschappen dat na verdampen van het solvent een tijdelijke wasachtige filmlaag achter laat op de te beschermen metaal oppervlakken. Ensis DW 6055 beschermt metalen onderdelen op een efficiënte manier tegen de schadelijke invloeden van vochtigheid, lucht, detergenten en andere verontreinigingen.

Houghton Ensis DW 6055 is een thixotropisch product dat kan worden aangebracht door middel van onderdompeling (roerwerk dient aanwezig te zijn), strijken of spuiten (airless).

Ensis DW 6055 kan eenvoudig verwijderd worden met watermengbare alkalische reinigers of met een solvent. 

Omschrijving en eigenschappen

Na verdamping van het solvent laat Ensis DW 6055 een wasachtige roestwerende film achter op het te conserveren oppervlak. Ensis DW 6055 is een hoogwaardig, roestwerend, solvent gebaseerd product met ontwateringseigenschappen dat een goede dekking geeft over het te beschermen oppervlak.

De wasachtige roestwerende film is zeer doeltreffend in het neutraliseren van vingerafdrukken en weerstaat vormen van barsten in de film en het loskomen ervan. Gebruik Ensis DW 6055 waar een uitstekend dekkingsvermogen en een uitmuntende bescherming op middellange termijn vereist zijn.

Opslag

Het product dient bij voorkeur binnen of minimaal onder afdak opgeslagen te worden in een nette en droge omgeving en dient afgeschermd te worden van vorst. De aanbevolen temperatuur voor opslag bedraagt 5 – 35°C. FIFO (first in, first out) principe toe te passen op producten in stock. De maximaal aanbevolen opslagtermijn is 24 maanden.

FAQ

Vragen van klanten

Stel een vraag

1 artikel(en)

per pagina
Vraag: Hallo , wij moeten metalen trommels in containertransport per boot naar Mexico verschepen. De trommels zijn in blank gedraaid zacht staal. Deze trommels zitten verpakt in houten kisten. ( 170 stuks dia 500 mm lengte 1500 mm) Is Ensis DW 6055 een goed product om deze tijdens deze zeereis te beschermen ?? met vriendelijke groet Luc Leys

Datum: 25-11-2020 Door: Luc Leys

Antwoord: Bedankt voor uw vraag. Ensis DW 6055 lijkt mij een beetje te veel van het goede. Het zal niet makkelijk zijn om deze laag weer te verwijderen. Ik neem aan dat ze ter plaatse wel weer schoon moeten worden opgeleverd? Eea is ook afhankelijk van hoe het verpakt wordt. Wellicht is dit een vraag om even met elkaar te bespreken om het juiste advies te geven. Zou u uw telefoon nummer even kunnen mailen?

Additional Information

Overige informatie

Merk Houghton
ACEA DIN ISO OEM Nee
OEM Approval Nee

Word ook blij van ons
Wij hebben de kennis van en passie voor techniek en smeermiddelen. Van onze kennis en kunde gaat u blij worden!

Lagere prijs
Bestel meer 2x 200L of meer en uw prijs zakt automatisch!

>150 kilo Gratis geleverd
in de hele Benelux,
België BTW vrij voor zakelijke klanten