KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Klüberbeta

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Klüber Klüberbeta H 7- 500

  Klüber Klüberbeta H 7- 500

  Siliconenoliën voor hoge temperatuur toepassingen

  Toepassing Klüber Klüberbeta H 7- 500

  Deze Klüberbeta oliën worden vooral gebruikt op Hymmen dubbelbandpersen voor de smering van de kunststof afdichtingsstaven. De ervaring leert dat temperaturen tot 250 °C mogelijk zijn met continue nasmering. Verdere toepassingen: - Onderhouds- en montagehulp voor rubber- en kunststofonderdelen - Glijmiddel voor kunststof/metaal-wrijvingskoppelingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.195,66 Incl. BTW: € 1.446,75

 • Klüber Klüberbeta H 7-1000

  Klüber Klüberbeta H 7-1000

  Siliconeoliën voor hoge-temperatuurtoepassingen

  Toepassing Klüber Klüberbeta H 7-1000

  Deze Klüberbeta oliën worden speciaal op Hymmen dubbelbandpersen gebruikt voor de smering van de kunststof sealbanen. De ervaring heeft geleerd dat temperaturen tot 250 °C mogelijk zijn bij continue nasmering. Verdere toepassingen: Onderhouds- en montagehulp voor rubber- en kunststofonderdelen; Glijmiddel voor kunststof/metaal wrijvingskoppelingen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.198,06 Incl. BTW: € 1.449,65

 • Klüber Klüberbeta VR 87-883

  Klüber Klüberbeta VR 87-883

  Speciaal smeermiddel, glij- en afdichtingsmiddel voor kleppen en fittingen

  Toepassing Klüber Klüberbeta VR 87-883

  Klüberbeta VR 87-883 biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden als vormgevingselement of montagehulp. Het product wordt gebruikt als smeermiddel, glij- en afdichtingsmiddel, bijv. in gasapparatuur van alle categorieën, inclusief de daarin aanwezige of te monteren extra appendages, die in contact kunnen komen met brandstofgassen zoals gedefinieerd in EN 377. Dergelijke fittingen omvatten kogel- en conische afsluiters en andere afsluiters in kook- en verwarmingsinstallaties, enz. (in koppelingen van koper en koperlegeringen en in koppelingen van aluminium/messing of aluminium/aluminium) die worden gebruikt met brandstofgassen of gasmengsels zoals aardgas of stadsgas, alsmede propaan en butaan zoals gespecificeerd in DVGW-werkblad G260. Verder wordt Klüberbeta VR 87-883 overal gebruikt waar betere glijprestaties, voorkoming van stick-slip en vermindering van slijtage gewenst zijn, bijvoorbeeld in keramische schijven en zuigerkasten, afsluiters en fittingen in verwarmingstoepassingen (bijv. thermostatische afsluiters), kunststof afsluiters, ook bij blootstelling aan koud of warm water of stoom tot 130 °C. Andere mogelijke toepassingen zijn wrijvingspunten in de dranken-, levensmiddelen-, cosmetica-, farmaceutische- en diervoederindustrie, als pers- of verwijderingshulpmiddel (bijv. voor O-ringen, moffen, enz.) of als glij- en afdichtingsmiddel voor geslepen verbindingen of afsluiters in laboratoriumapparatuur (bijv. in de chemische industrie). In de pneumatiek kan het product worden gebruikt voor de smering van cilinders en kleppen in de begin- en eindfase en als montagehulpmiddel voor bijvoorbeeld radiale asafdichtingen of afdichtingspakkingen, ook in combinatie met koud, warm en warm water of vele andere chemische stoffen. Klüberbeta VR 87-883 heeft een lage of geen weerstand tegen de meeste organische oplosmiddelen en sterk zure en alkalische oplossingen. De resistentie tegen zure en alkalische oplossingen met een concentratie tot 10 % en een temperatuur tot 90 °C is echter goed. Klüberbeta VR 87-883 is NSF H1 geregistreerd en voldoet daarom aan FDA 21 CFR § 178.3570. Het gebruik van dit smeermiddel draagt bij aan een grotere betrouwbaarheid van uw productieprocessen. Toch is het aan te raden om een extra risicoanalyse uit te voeren, bijvoorbeeld HACCP.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 2.814,94 Incl. BTW: € 3.406,08

 • Klüber Klüberbeta RM 47-291

  Klüber Klüberbeta RM 47-291

  Speciaal vet voor elastomeren en kunststoffen

  Toepassing Klüber Klüberbeta RM 47-291

  Klüberbeta RM 47-291 wordt voornamelijk gebruikt voor de smering van afdichtingselastomeren. Bij dergelijke toepassingen bereikt het een minimale wrijvingscoëfficiënt, zelfs bij lage temperaturen. Het product vertoont ook een goede compatibiliteit met een veelvoud aan materialen en een goede stabiliteit bij hoge temperaturen. Voorbeeldige toepassingsgebieden zijn O-ringafdichtingen in pneumatische apparatuur in auto's.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 10.403,42 Incl. BTW: € 12.588,14

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina