KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Klüberfluid

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Klüber Klüberfluid NH1 4-005

  Klüber Klüberfluid NH1 4-005

  Synthetische barrièrevloeistof voor mechanische afdichtingen

  ToepassingKlüber Klüber Klüberfluid NH1 4-005

  Klüberfluid NH1 4-005 kan worden gebruikt als barrièrevloeistof in mechanische afdichtingen die onder inert gas werken. Mechanische afdichtingen zijn gebruikt in mixers, drogers, molens, kneders, reactoren en pompen in de chemische en de farmaceutische industrie voor vele jaren. Klüber Lubrication biedt een gamma van oliën aan die vooral ontwikkeld voor gebruik als barrièremedium in mechanische afdichtingen. Hoe meer de afdichting wordt belast in termen van druk, snelheid en warmte, hoe lager de viscositeit van de olie. Voor natuurlijk circulerende barrièrevloeistoffen, is de geselecteerde olieviscositeit normaal gesproken ca. 5 mm²/s, zoals bij Klüberfluid NH1 4-005. Welk type barrièrevloeistof moet worden gekozen, is afhankelijk van de type afdichtingselastomeer en op het proces van de toepassing voorwaarden. Voor geforceerde circulatie moet de olie een viscositeit hebben van 12 - 90 mm²/s. Klüber Lubrication biedt ook voor deze gevallen oplossingen. Onze experts geven u graag advies.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 115,49 Incl. BTW: € 139,74

 • Klüber Klüberfluid 9 R 100

  Klüber Klüberfluid 9 R 100

  Montage- en anticorrosievloeistof

  Toepassing Klüber Klüberfluid 9 R 100

  Klüberfluid 9 R 100 is bijzonder geschikt voor de automobielrem. onderdelen. Het kan ook worden gebruikt als een anticorrosiemiddel voor stalen onderdelen, die tijdens de opslag en tijdens het transport worden beschermd tussen productie en assemblage, met het voordeel dat het hoeft niet te worden verwijderd vóór de montage van SBR en EPDM-elastomeeronderdelen. Bij gebruik als montagevloeistof vergemakkelijkt Klüberfluid 9 R 100 het nauwkeurig verbinden van de afzonderlijke componenten en daarmee het ondersteunen van functionele betrouwbaarheid, waardoor schade aan de afdichtingen wordt voorkomen tijdens passend. Klüberfluid 9 R 100 wordt gebruikt als montagehulp, antiroestmiddel middel en functioneel smeermiddel, bijv. om het terugroleffect te bereiken van remzuigers. De uitstekende bevochtigingseigenschappen in combinatie met een hoge smering een gunstig effect hebben op de aanvankelijke wrijving, vooral wanneer metaal en elastomeermaterialen zijn gekoppeld.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 317,11 Incl. BTW: € 383,70

 • Klüber Klüberfluid D-F 1 Ultra

  Klüber Klüberfluid D-F 1 Ultra

  Reparatie smeermiddel voor open omtrekschijven

  ToepassingKlüber Klüber Klüberfluid D-F 1 Ultra

  Klüberfluid D-F 1 ULTRA is speciaal ontwikkeld voor reparatie. smering van beschadigde open tandwielen. Het is ook zeer geschikt voor het snel inrijden van nieuwe of nieuw uitgelijnde versnellingen zoals die gebruikt worden met draaiovens, buisovens en lieren, voor voorbeeld in de cementindustrie, energieopwekking, mijnbouw, chemische industrie, papier- en suikerindustrie en de de mariene sector.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 866,74 Incl. BTW: € 1.048,76

 • Klüber Klüberfluid C-F 3 Ultra

  Klüber Klüberfluid C-F 3 Ultra

  Operationeel smeermiddel voor aandrijvingen met grote omtrek

  Toepassing Klüber Klüberfluid C-F 3 Ultra

  Klüberfluid C-F 3 ULTRA kan worden gebruikt voor onderdompeling, schoepenrad, circulatie en sproeismering van grote omtrekaandrijvingen. De toepassingsmogelijkheden zijn niet beperkt, noch door de grootte van de tandwielen, noch door het vermogen. Een omtreksnelheid van 10,0 m/s mag niet worden overschreden. Dergelijke aandrijvingen zijn te vinden in draaitrommelovens, buizenfabrieken, vaten en soortgelijke machines die worden gebruikt in de cement-, kalk-, gips-, mijnbouw- en chemische industrie en in energiecentrales. Andere toepassingen zijn te vinden in de suiker- en papierproductie en in de zee- en offshore-technologie.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 872,03 Incl. BTW: € 1.055,16

 • Klüber Klüberfluid C-F 3 S Ultra

  Klüber Klüberfluid C-F 3 S Ultra

  Operationeel smeermiddel voor aandrijvingen met grote omtrek

  ToepassingKlüber Klüberfluid C-F 3 S Ultra

  Klüberfluid C-F 3 S ULTRA wordt voornamelijk gebruikt voor spuitwerk. Smering van grote tandwielvelg / rondselaandrijvingen. Het kan worden gebruikt met alle tandwielmaten en -vermogens. Een omtreksnelheid van 10 m/s mag echter niet worden overschreden. Dergelijke aandrijvingen zijn primitief en komen voor in rotatieovens, buizenfabrieken, vaten. en soortgelijke machines die worden gebruikt in het cement, de kalk, het gips, de mijnbouw en de chemische industrie, alsmede in de kolengestookte energiesector stations. Verdere toepassingen zijn te vinden in suiker en papier productie en in de mariene en offshore-sector.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 912,06 Incl. BTW: € 1.103,59

 • Klüber Klüberfluid C-F 4 Ultra

  Klüber Klüberfluid C-F 4 Ultra

  Transparant operationeel smeermiddel voor grote open tandwielaandrijvingen

  ToepassingKlüber Klüber Klüberfluid C-F 4 Ultra

  Klüberfluid C-F 4 Ultra kan worden toegepast door onderdompeling, overdracht schoepenrad, drukgevoede circulatie en sproeismering systemen. Het kan worden gebruikt met alle tandwielmaten en vermogens. A De omtreksnelheid van 7 m/s mag echter niet worden overschreden. Open tandwielaandrijvingen zijn te vinden in draaitrommelovens, buizenfabrieken, trommels. en soortgelijke machines die worden gebruikt in het cement, de kalk, het gips, mijnbouw en chemische industrie en in elektriciteitscentrales. Het kan ook worden gebruikt voor middelgrote tot grote omtrekaandrijvingen in suiker- en papierproductie, maar ook in de zee- en offshore-sector.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.011,92 Incl. BTW: € 1.224,42

 • Klüber Klüberfluid C-F 3 M Ultra

  Klüber Klüberfluid C-F 3 M Ultra

  Operationeel smeermiddel voor aandrijvingen met grote omtrek

  Toepassing Klüber Klüberfluid C-F 3 M Ultra

  Klüberfluid C-F 3 M ULTRA wordt voornamelijk gebruikt voor de smering. van vrij grote aandrijvingen met tandwielen en rondsels. Het kan worden gebruikt met alle tandwielmaten en -vermogens. Een omtreksnelheid van 12 m/s mag echter niet worden overschreden. Klüberfluid C-F 3 M ULTRA is speciaal ontwikkeld voor schepen. en de offshore-sector, waar de meeste van dergelijke aandrijvingen te vinden zijn. Toepassing vindt echter ook plaats in andere industrieën.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.038,73 Incl. BTW: € 1.256,86

 • Klüber Klüberfluid B-F 1 Ultra

  Klüber Klüberfluid B-F 1 Ultra

  Inloopsmering voor open aandrijvingen

  Toepassing Klüber Klüberfluid B-F 1 Ultra

  Klüberfluid B-F 1 Ultra wordt gebruikt in het spatbord, schoepenrad of circulatiesmering van open tandwielen voor inloopsmering of tandprofielcorrectie. Mogelijke toepassingen worden niet beperkt door de grootte van de componenten, noch door aandrijfkracht. De omtreksnelheid mag niet hoger zijn dan 8,5 m/s. Dit soort aandrijvingen worden voornamelijk gebruikt in rotatieovens, buizenfabrieken, en soortgelijke machines als in het cement, de kalk, het gips, mijnbouw en chemische industrie. Klüberfluid B-F 1 Ultra is niet geschikt voor de smering van (rol- of schuif)lagers.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.084,20 Incl. BTW: € 1.311,88

 • Klüber Klüberfluid B-F 2 Ultra

  Klüber Klüberfluid B-F 2 Ultra

  Lichtgekleurd inloop- en correctiesmeermiddel voor open tandwielvelg / rondselaandrijving

  Toepassing Klüber Klüberfluid B-F 2 Ultra

  Klüberfluid B-F 2 Ultra wordt gebruikt voor de inloopsmering van nieuwe, open aandrijvingen door middel van onderdompeling, overdracht, circulatie en sproeismering, of voor correctie van de tandflank van grote tandwielen. aandrijvingen die al enige tijd in gebruik zijn. Het gebruik van Klüberfluid B-F 2 Ultra is niet onderworpen aan een beperkingen met betrekking tot de grootte of het vermogen van de aandrijvingen. A de omtreksnelheid van 8,5 m/s mag niet worden overschreden. Dergelijke Aandrijvingen zijn voornamelijk te vinden in draaitrommelovens, kokerfabrieken en soortgelijke machines in het cement, de kalk, het gips en de chemische stof industrieën en de mijnbouwsector. Klüberfluid B-F 2 Ultra must niet worden gebruikt voor glij- of rollagers.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.084,20 Incl. BTW: € 1.311,88

 • Klüber Klüberfluid C-F 7 Ultra

  Klüber Klüberfluid C-F 7 Ultra

  Operationeel smeermiddel voor grote, open omtrekschijven

  ToepassingKlüber Klüber Klüberfluid C-F 7 Ultra

  Klüberfluid C-F 7 Ultra kan worden toegepast door onderdompeling, overdracht schoepenrad, circulatie- of sproeismeersystemen. Het kan zijn gebruikt met alle tandwielmaten en vermogens. Een omtreksnelheid van 10 m/s mag echter niet worden overschreden. Dergelijke aandrijvingen zijn meestal te vinden in draaitrommelovens, buizenfabrieken, trommels en soortgelijke machines die worden gebruikt in het cement, de kalk, het gips, de mijnbouw en de chemische industrie, alsmede in de kolengestookte energiesector stations. Andere toepassingen zijn in de suiker- en papierproductie en in de zee- en offshore-sector.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.117,23 Incl. BTW: € 1.351,85

 • Klüber Klüberfluid C-F 8 Ultra

  Klüber Klüberfluid C-F 8 Ultra

  Operationeel smeermiddel voor aandrijvingen met grote omtrek

  Toepassing Klüber Klüberfluid C-F 8 Ultra

  Klüberfluid C-F 8 ULTRA kan worden toegepast door middel van onderdompeling, transfer schoepenrad, drukgevoede circulatie en total loss spuitsmeringssystemen. Het kan worden gebruikt met alle tandwielmaten en vermogens. Een omtreksnelheid van 8 m/s mag echter niet worden overschreden. Dergelijke aandrijvingen komen vooral voor in draaitrommelovens, buizenfabrieken, vaten en soortgelijke machines die worden gebruikt in de cement-, kalk-, gips-, mijnbouw- en chemische industrie en in kolengestookte elektriciteitscentrales. Andere toepassingen zijn te vinden in de suiker- en papierproductie en in de zee- en offshore-sector.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 5.526,23 Incl. BTW: € 6.686,74

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina