KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Mobil Agri

Doordat landbouwvoertuigen vaak onder zware omstandigheden worden gebruikt is het belangrijk dat u deze goed verzorgt en voldoende smeert. De Mobil Agri serie is hiervoor uitstekend geschikt. De agri olie van Mobil is namelijk speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector.U kunt de olie gebruiken voor de aandrijving en hydrauliek, maar ook voor de motor van bijvoorbeeld uw tractor.

Bent u opzoek naar motorolie en UTTO olie van Mobil voor tractors en andere landbouwvoertuigen? Bij OlieOnline vindt u een breed assortiment aan olie voor de agrarische sector van Mobil. Twijfelt u over welke Agri olie van Mobil u nodig heeft? Neem contact op met ons voor vrijblijvend advies.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Mobilfluid 424

  Mobilfluid 424

  Transmissie, hydrauliek en stuurbekrachtiging olie

  Belangrijkste toepassingen van Mobilfluid 424 zijn:

  • Zware transmissies, differentiëlen, eindaandrijvingen, hydraulische systemen, stuurbekrachtigingen, natte remmen, aftakassen en hydrostatische aandrijvingen.
  • Werftoepassingen inclusief: landbouw, bouwindustrie en steengroeven.
  • Bijvullen en verversen van systemen.
  • Transmissies in bedrijfsvoertuigen waar Type A(Suffix A), Dexron en Type F oliën worden voorgeschreven. Gebruik dit product niet in automatische transmissies van personenwagens.
  • Toepassingen waar een klasse API GL-4 of SAE 80W olie voor tandwieloverbrengingen wordt voorgeschreven, met uitzondering van hypoïde overbrengingen.
  • Zeer goed vervangmiddel voor motoroliën die zijn voorgeschreven voor hydraulische systemen of transmissies.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 120,25 Incl. BTW: € 145,50

 • Mobil Delvac Legend 15W-40 Agri Universal

  Mobil Agri Super 15W40

  Super Tractorolie Universeel (STOU) Smeermiddel

  Toepassing Mobil Agri Super 15W40

  Gemengde diesel- en benzinevoertuigen en apparatuur voor de landbouw. Landbouwwerktuigen, transmissies en aandrijfsystemen die een multifunctionele vloeistof nodig hebben

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 161,65 Incl. BTW: € 195,60

 • Mobil Agri Extra 10W-40 20L

  Mobil Agri Extra 10W-40

  STOU olie voor tractoren met extra hoge prestaties

  Super Tractor Oil Universal (STOU) olie

  Mobil Agri Extra 10W-40 is een STOU olie met extra hoge prestaties. Een multifunctioneel smeermiddel voor de meeste landbouwmachines en landbouwtoepassingen.

  Belangrijkste toepassingen van Mobil Agri Extra 10W-40 zijn:

  • + Diesel- en benzinemotoren
  • + Transmissies
  • + Eindaandrijvingen
  • + Natte remmen
  • + Hydrauliek
    

  Mobil Agri Extra 10W-40 smeermiddel wordt aanbevolen voor gebruik in een breed scala van extreme bedrijfsomstandigheden in de agrarische sector.

  Uw voordeel: Prijs Mobil Agri Extra 10W-40 zakt automatisch bij grotere hoeveelheden.

  Meer info
  Excl. BTW: € 168,18 Incl. BTW: € 203,50

 • Mobil Agri Extra 10W-40

  Mobil™ Agri Extra 10W-40

  Super Tractor Oil Universal (STOU) Smeermiddel

  Toepassing Mobil™ Agri Extra 10W-40

  Landbouwvoertuigen en apparatuur aangedreven door zowel diesel- als benzinemotoren. Versnellingsbakken in landbouwapparatuur en voedingssystemen die multifunctionele vloeistoffen vereisen

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 168,18 Incl. BTW: € 203,50

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mobil Agri: Hoogwaardige Smeermiddelen voor Landbouwmachines

In de wereld van landbouw en mechanisatie is Mobil Agri een toonaangevende naam als het gaat om hoogwaardige smeermiddelen. Speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de unieke eisen van landbouwmachines, biedt Mobil Agri een breed scala aan oliën en smeermiddelen die de prestaties optimaliseren en de levensduur van de apparatuur verlengen. Mobil Delvac Legend™ 15W-40 Agri Universal

Waarom Kiezen voor Mobil Agri?

 1. Afgestemd op Landbouwtoepassingen: Mobil Agri begrijpt de uitdagingen waarmee landbouwers worden geconfronteerd. De smeermiddelen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van zware belastingen, langdurige werking en variërende temperaturen in de landbouwomgeving.

 2. Bescherming tegen Slijtage: Landbouwmachines worden vaak blootgesteld aan intense belastingen en slijtage. Mobil Agri smeermiddelen bieden geavanceerde bescherming tegen slijtage, waardoor de levensduur van onderdelen wordt verlengd en de betrouwbaarheid wordt verbeterd.

 3. Brandstofefficiëntie: Mobil Agri draagt bij aan de brandstofefficiëntie van landbouwmachines door wrijving te verminderen. Dit resulteert in een zuiniger brandstofverbruik en lagere operationele kosten.

 4. Veelzijdigheid: Het assortiment Mobil Agri-producten omvat oliën voor motoren, transmissies, hydraulica en meer. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat landbouwers het juiste smeermiddel kunnen kiezen voor elke toepassing in hun machinepark.

Kies Mobil Agri voor Duurzaamheid en Prestaties

Het gebruik van Mobil Agri-smeermiddelen is een investering in de duurzaamheid van landbouwmachines. Door te vertrouwen op hoogwaardige oliën kunnen landbouwers de operationele efficiëntie maximaliseren en ongeplande stilstand minimaliseren.

FAQ (Veelgestelde Vragen)

Welke Mobil Agri-olie is geschikt voor mijn landbouwtractor?

De juiste olie hangt af van het specifieke merk en model van uw tractor. Raadpleeg de handleiding van de fabrikant of neem contact op met een Mobil Agri-expert voor advies op maat.

Hoe vaak moet ik de olie in mijn landbouwmachine vervangen?

De frequentie van olieverversing hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik, de omgevingsomstandigheden en het type olie. Over het algemeen wordt aanbevolen om regelmatig onderhoudsschema's te volgen, zoals aangegeven in de handleiding van de fabrikant.