KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Mobil ATF

Automatische transmissies zijn in vergelijking met een handmatige transmissie zeer ingewikkeld. Daarom moet er voor dit soort transmissies andere olie worden gebruikt. De unieke samenstelling van Mobil ATF oliën zorgt ervoor dat deze uitstekend geschikt zijn voor de smering van automatische transmissies. De Mobil ATF oliën voldoen aan strenge eisen zodat deze geen schade toebrengen aan uw transmissie, mits de juiste variant wordt gebruikt.

Bestel snel en gemakkelijk ATF olie van Mobil voor uw voertuig(en) bij OlieOnline. Met een breed aanbod aan Mobil ATF smeermiddel vindt u gemakkelijk een geschikte variant voor uw toepassing. Heeft u een vraag of twijfelt u welke Mobil ATF olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Mobil ATF 220 olie

  Mobil ATF 220

  Automatische transmissievloeistof ATF

  Mobil ATF 220 is een prima vloeistof voor automatische transmissies in oudere voertuigen die een Dexron IID specificatie vereisen.

  Belangrijkste toepassingen van Mobil ATF 220 zijn:

  • + Off-road transmissies stuurbekrachtiging en andere hydraulische systemen die een Dexron IID of Allison C-4 vloeistof vereisen.
  • + Industriële hydraulische systemen en componenten.

  Mobil ATF 220 wordt aanbevolen in personenauto's en lichte bestelwagens voor automatische- en handgeschakelde transmissies die Dexron IID vereisen. Maar het wordt ook gebruikt in bijbehorende stuurbekrachtiging systemen. Verder kan het gebruikt worden in sommige speciale hydraulische systemen in landbouwwerktuigen en andere installaties die gelijke specificaties eisen. Het verdient aanbeveling om de eisen van de machinebouwer hierop na te slaan.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 85,45 Incl. BTW: € 103,39

 • Mobil ATF 3309

  Mobil ATF 3309

  Automatische transmissievloeistof

  Toepassing Mobil ATF 3309

  Mobil ATF 3309 wordt aanbevolen voor gebruik in transmissies waarvoor vloeistoffen van JWS 3309 of GM 9986195-kwaliteit nodig zijn. Het wordt ook aanbevolen voor servicevultoepassingen waarbij Toyota T-IV of T4, T-III of T3 nodig zijn. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor de juiste vloeistofvereisten.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 104,25 Incl. BTW: € 126,14

 • Mobil ATF 320 olie

  Mobil ATF 320

  Automatische versnellingsbakvloeistof

  Mobil ATF 320 is een extra hoog presterende vloeistof voor automatische transmissie

  Belangrijkste toepassingen van Mobil ATF 320 zijn:

  • + De juiste wrijvingsvereisten om een soepele transmissiehandeling over brede operationele banden mogelijk te maken
  • + Bescherming tegen degradatie bij hoge bedrijfstemperatuur en uitgebreide service
  • + Lage pompbaarheid en circulatie bij lage temperaturen voor een goede start van de koude start
  • + Compatibiliteit met alle conventionele afdichtingsmaterialen die worden aangetroffen in transmissie-eenheden
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 119,25 Incl. BTW: € 144,29

 • Mobil ATF LT 71141

  Mobil ATF LT 71141

  Vloeistof voor automatische transmissies

  Toepassing Mobil ATF LT 71141

  Mobil ATF LT71141 is ontworpen om te voldoen aan specifieke vereisten van automatische transmissies. Mobil ATF LT71141 wordt als vloeistof voor automatische transmissies gebruikt voor de AL4 en 4HP20 tandwielkasten.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 124,45 Incl. BTW: € 150,58

 • Mobil ATF 134 FE olie

  Mobil ATF 134 FE

  Automatische transmissievloeistof ATF

  Mobil ATF 134 FE is ontwikkeld voor de Daimler automatische transmissies type 7-G Tronic Plus. Het is goedgekeurd volgens MB 236.15.

  Belangrijkste toepassingen van Mobil ATF 134 FE zijn:

  • + nieuwste generatie van Mercedes Benz automatische versnellingsbakken met 7 versnellingen

  Mobil ATF 134 FE is een bijzonder goed presterende automatische transmissievloeistof geformuleerd met geselecteerde HVI-basisoliën en aanbevolen voor gebruik in Mercedes automatische versnellingsbakken. Let op voor MB 7-speed automatische transmissies geproduceerd tot 18 juni 2010 wordt verwezen naar de Mercedes Benz 236.14 specificatie, Mobil ATF 134.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 150,25 Incl. BTW: € 181,80

 • Mobil ATF 200 olie

  Mobil ATF 200

  Automatische transmissievloeistof ATF

  Mobil ATF 200 is geformuleerd om te functioneren als een krachtige transmissievloeistof .

  Belangrijkste toepassingen van Mobil ATF 200 zijn:

  • + Mobil ATF 200 biedt de volgende voordelen:
  • + Juiste wrijvingseigenschappen
  • + Bescherming tegen afzettingen en verdamping verliezen bij hoge temperaturen met een zeer goede lage temperaturen
  • + Goede bescherming tegen slijtage,weerstand tegen roest, corrosie en schuim
  • + weerstand tegen roest, corrosie en schuim
  • + Compatibel met seal materialen gebruikt in transmissie-eenheden
  • + Lage onderhoudskosten en goede operationele winst

  Door de hoge viscositeitindex Mobil ATF 200 ondergaat relatief kleine veranderingen in vloeibaarheid ongeacht de gebruiksomstandigheden en omgevingstemperatuur.Dit zorgt voor uitstekende prestaties als een hydraulisch medium geven van goede werking bij hoge temperaturen en minimale vermogensverliezen onder koude omstandigheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 151,39 Incl. BTW: € 183,18

  Niet in voorraad

 • Mobil ATF SHC olie

  Mobil ATF SHC

  Superieure Synthetische Automatische Transmissie Vloeistof

  Mobil ATF SHC is een superieur presterende synthetische automatische transmissie vloeistof, ontwikkeld voor gebruik in hoog belaste veeleisende automatische transmissies, zelfs bij hoge temperaturen. De inherent aanwezige hoge viscositeit index en stabiliteit van Mobil ATF SHC, beschermt tegen thermische degradatie bij hoge temperaturen en verschaft een uitstekend prestatieniveau bij temperaturen onder de -40°C.

  Belangrijkste toepassingen van Mobil ATF SHC zijn:

  • + Mobil ATF SHC combineert high performance ge-synthesiseerde koolwaterstof basisoliën met een gebalanceerd additieven systeem, hetgeen resulteert in een behoorlijk hoger prestatieniveau vergeleken met conventionele vloeistoffen. Deze ATF staat in voor een lange levensduur, verbeterde transmissie reinheid, uitstekende schakeleigenschappen en een langere transmissielevensduur onder alle operationele omstandigheden.
  • + Verbeterde en langdurig goede wrijvingseigenschappen.
  • + Uitstekende thermische- en oxidatiestabiliteit.
  • + Uitstekende filmsterkte en anti-slijtage eigenschappen.
  • + Uitstekende lage temperatuur vloei eigenschappen.
  • + Exceptionele weerstand tegen afschuiven.
  • + Verdraagzaam met minerale ATF vloeistoffen en de meest gebruikte afdichtingsmaterialen.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 153,45 Incl. BTW: € 185,67

 • Mobil Delvac 1 ATF

  Mobil Delvac 1 ATF

  Ook genoemd Mobil Delvac Synthetic ATF

  Mobil Delvac 1 ATF (synthetic) is een volledig synthetische vloeistof aanbevolen door Allison Transmission, Inc. en goedgekeurd volgens de specificaties van Allison TES-295 en TES-468. De vloeistof is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende eisen van moderne heavy duty automatische transmissies - zowel conventionele als hybride modellen.

  Belangrijkste toepassingen van Mobil Delvac 1 ATF zijn:

  • + Moderne heavy duty automatische transmissies - zowel .
  • + Conventionele als hybride modellen
  • + Allison TES-295 Specification

  Tegenover conventionele ATF-vloeistoffen, de inherent hoge viscositeitsindex en stabiliteit van Mobil Delvac 1 ATF (synthetic) beschermt tegen thermische instorting bij hoge bedrijfstemperaturen, terwijl deze nog steeds uitstekende prestaties levert bij temperaturen onder het vriespunt.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 219,40 Incl. BTW: € 265,47

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Optimaliseer de Transmissieprestaties met Mobil ATF in voertuig applicaties

Introductie: In de dynamische wereld van voertuigen, waar snelheid en efficiëntie essentieel zijn, is de keuze voor het juiste smeermiddel voor uw transmissiesystemen van cruciaal belang. Mobil ATF (Automatic Transmission Fluid) biedt een geavanceerde reeks smeermiddelen die specifiek zijn ontworpen om de prestaties van automatische transmissies te verbeteren. In dit artikel duiken we dieper in op de Mobil ATF-productlijn en ontdekken we waarom het de ideale keuze is voor uw voertuig toepassingen.

Kenmerken van Mobil ATF Smeermiddelen:

 1. Geavanceerde Wrijvingsbeheersing: Mobil ATF smeermiddelen zijn geformuleerd met geavanceerde additieven die zorgen voor een nauwkeurige controle van wrijving in automatische transmissies. Dit resulteert in soepele schakelprestaties en verbeterde brandstofefficiëntie.

 2. Uitstekende Thermische Stabiliteit: Voertuig toepassingen kunnen leiden tot langdurig gebruik van voertuigen en intensief schakelen. Mobil ATF smeermiddelen behouden hun eigenschappen bij hoge temperaturen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van transmissiesystemen.

 3. Bescherming tegen Slijtage: Mobil ATF biedt uitstekende bescherming tegen slijtage, waardoor de levensduur van transmissieonderdelen wordt verlengd. Dit is vooral belangrijk in Voertuig waar voertuigen vaak intensief worden gebruikt.

Voordelen van Mobil ATF Smeermiddelen:

 1. Verbeterde Schakelprestaties: De geavanceerde formulering van Mobil ATF draagt bij aan soepelere schakelprestaties, wat resulteert in een betere algehele rijervaring en prestaties van voertuigen in Voertuig toepassingen.

 2. Verhoogde Betrouwbaarheid van Voertuigen: Door bescherming tegen slijtage en uitstekende thermische stabiliteit verbeteren Mobil ATF smeermiddelen de betrouwbaarheid van transmissiesystemen, wat essentieel is voor het voorkomen van ongeplande stilstand.

Vragen en Antwoorden:

Waarom is geavanceerde wrijvingsbeheersing belangrijk in de Automatisch Transmissie?

Geavanceerde wrijvingsbeheersing in Mobil ATF smeermiddelen zorgt voor soepel schakelen, wat bijdraagt aan een betere brandstofefficiëntie en algehele prestaties van voertuigen in Voertuig toepassingen.

Welke voordelen biedt Mobil ATF voor intensief gebruikte voertuigen?

Mobil ATF smeermiddelen bieden bescherming tegen slijtage en uitstekende thermische stabiliteit, waardoor de betrouwbaarheid van transmissiesystemen wordt verhoogd, wat vooral belangrijk is voor intensief gebruikte voertuigen in voertuigen.