KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Mobil 1

Mobil 1™ motoroliën bieden uitstekende prestaties voor uw motor en beschermen deze tegelijkertijd tegen slijtage. Als één van 's werelds toonaangevende merken synthetische motoroliën wordt Mobil 1 door veel fabrikanten aanbevolen of zelfs gebruikt voor de eerste vulling. De Mobil 1 technologie voldoet aan de eisen van motorbouwers of overtreft deze zelfs onder extreme bedrijfsomstandigheden.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Mobil SUPER 3000 XE 5W30

  Toepassingen Mobil SUPER 3000 XE 5W30

  Mobil Super 3000 XE 5W-30 is ontwikkeld om te voldoen aan de nieuwste specificaties voor motoroliën die vereist zijn door grote autofabrikanten en is compatibel met de nieuwste benzine- en dieselpartikelfilters en katalysatoren

  Mobil Super 3000 XE 5W-30 wordt door ExxonMobil speciaal aanbevolen voor gebruik in:

  • Mercedes personenauto's en lichte bedrijfsauto's of bestelwagens. Deze motorolie wordt ook aanbevolen voor veel personenauto's van Volkswagen, Opel en Ford, lichte bedrijfsvoertuigen of bestelwagens die ACEA C3 en/of API SN vereisen
  • Benzine en diesel met roetfilters (DPF) en katalysatoren.
  • Normale tot soms zware bedrijfsomstandigheden, inclusief rijomstandigheden in de stad.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 83,90 Incl. BTW: € 101,52

 • Mobil 1 ESP 5W-30

  Mobil 1 ESP 5W-30

  De belangrijkste toepassingen voor Mobil 1 5W30.

  Mobil 1 ESP 5W-30 wordt aanbevolen voor alle soorten moderne automotoren, vooral benzine- en dieselmotoren met hoge prestaties in de laatste nieuwe personenwagens, SUV's en lichte bestelwagens.

  • Mobil 1 ESP 5W-30 is bijzonder geschikt voor extreme omstandigheden waar conventionele oliën vaak niet kunnen presteren
  • Het wordt niet aanbevolen voor tweetakt- of luchtvaartmotoren, tenzij specifiek goedgekeurd door de fabrikant.
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 109,45 Incl. BTW: € 132,43

 • Mobil 1 FS 0W-40

  Produktbeschrijving Mobil 1™ FS 0W40

  Belangrijkste toepassingen Mobil 1™ FS 0W40 zijn:

  Dankzij extensieve samenwerking met belangrijke fabrikanten in de ontwikkeling en de toepassing van de laatste smeringstechnologie wordt Mobil 1 FS 0W-40 aanbevolen voor veel soorten moderne voertuigen voor een ongeëvenaarde bescherming, zelfs in de zwaarste rijomstandigheden.

  • Motoren met de laatste technologieën, waaronder turbo-chargers, direct injection, diesel (zonder DPF) en hybride auto's
  • Uitstekend presterende motoren
  • Meeste bedrijfsomstandigheden, van mild tot extreem

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 114,45 Incl. BTW: € 138,48

 • Mobil 1 ESP X2 0W20

  Mobil 1 ESP X2 0W20

  GEAVANCEERDE BRANDSTOFBESPARING, SHC SYNTHESE TECHNOLOGY MOTOROLIE

  Toepassing Mobil 1 ESP X2 0W20

  Mobil 1 ESP x2 0W-20 wordt aanbevolen voor nieuwe high-performance diesel- en benzinemotoren in opkomende Europese voertuigen die viscositeitsklasse SAE 0W-20 verlangen. Mobil 1 ESP x2 0W-20 kan alleen gebruikt worden in voertuigen waarvoor het goedgekeurd is. Het is niet achterwaarts compatibel met motoren in oudere voertuigen. Mobil 1 ESP x2 0W-20 wordt niet aanbevolen voor tweetakt- of luchtvaartmotoren, tenzij specifiek goedgekeurd door de fabrikant.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 129,25 Incl. BTW: € 156,39

 • Mobil 1 FS X2 5W50

  Mobil 1 FS X2 5W5voorheen 1 FS X1 5W50

  Geavanceerde volledig synthetische motorolie

  Toepassing Mobil 1 FS X2 5W50

  Mobil 1 FS X2 5W-50 wordt aanbevolen voor veel soorten voertuigen met meer kilometers; > 100.000 km

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 129,25 Incl. BTW: € 156,39

 • Mobil 1 ESP X3 0W-40

  Mobil 1™ ESP X3 0W-40

  Geavanceerde volledig synthetische motorolie

  Toepassing Mobil 1™ ESP X3 0W-40

  Mobil 1 ESP X3 0W-40 wordt aanbevolen voor hoog presterende motoren die GPF‘s (gasoline particulate filters) vereisen. Mobil 1 ESP X3 0W-40 kan alleen gebruikt worden in voertuigen waarvoor het goedgekeurd is. Het is niet achterwaarts compatibel met motoren voor personenwagens die een A40, C30 of C20 vereisen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 129,45 Incl. BTW: € 156,63

 • Mobil SUPER 3000 FORMULA V 5W30

  Mobil SUPER 3000 FORMULA V 5W30

  Volledig synthetische motorolie

  Toepassingen Mobil SUPER 3000 FORMULA V 5W30

  Mobil Super 3000 Formula V 5W-30 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne diesel- en benzinemotoren met turbo-injectie (Euro 6 of eerder) uitgerust met roetfilters of katalysatoren. De olie wordt ook aanbevolen voor veel BMW- en MB-auto's.

  • Volkswagen-personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen of bestelwagens (voldoet aan de eisen van de nieuwste motorvereisten van de VW-groep die langdurige olieverversingen vereisen). Deze motorolie wordt ook aanbevolen voor veel BMW- en MB-voertuigen.
  • Personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen of bestelwagens vereisen ACEA C3 voor compatibiliteit met GPF of DPF.
  • Benzine en diesel met roetfilters (DPF) en katalysatoren.
  • Normale tot soms zware bedrijfsomstandigheden (inclusief rijomstandigheden in de stad.)
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 129,60 Incl. BTW: € 156,82

 • Mobil 1 Racing 4T 15W50

  Mobil 1 Racing 4T 15W50

  Geavanceerde multigrade synthetische viertakt motorolie voor motorfietsen
  Toepassing Mobil 1 Racing 4T 15W50

  Mobil 1 Racing 4T wordt specifiek aanbevolen voor de smering van viertaktmotoren in high-performance motorfietsen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 139,45 Incl. BTW: € 168,73

 • Mobil 1 Racing 2T

  Mobil 1 Racing 2T

  Uitmuntend presterende Volsynthetische Tweetakt Motorolie

  Toepassing Mobil 1 Racing 2T

  Mobil 1 Racing 2T wordt aanbevolen voor de smering van tweetakt motoren zoals gebruikt in de zwaarbelaste motorfietsen, (sneeuw)scooters en kettingzagen met mengsmering. Ideaal voor gebruik in motoren waar API TC of JASO FD wordt aanbevolen. Deze olie bevordert een uitstekende prestatie in zelfs de meest moeilijke bedrijfsomstandigheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 147,25 Incl. BTW: € 178,17

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mobil 1 Motorolie: Een Duurzame Keuze voor Optimale Motorprestaties

Mobil 1, geproduceerd door ExxonMobil, staat synoniem voor geavanceerde motorprestaties en hoogwaardige synthetische oliën. Als een vooraanstaand merk in de wereld van motoroliën, heeft Mobil 1 een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van superieure bescherming en efficiënte smering voor diverse voertuigen.

Waarom kiezen voor Mobil 1?

 1. Geavanceerde Synthetische Formulering: Mobil 1 maakt gebruik van geavanceerde synthetische oliën die zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van moderne motoren. Deze formulering biedt uitstekende prestaties bij zowel hoge als lage temperaturen.

 2. Weerstand tegen Slijtage: Een van de belangrijkste voordelen van Mobil 1 is de verbeterde weerstand tegen slijtage. Dit draagt bij aan een langere levensduur van de motor en minimaliseert de kans op schade, zelfs onder zware rijomstandigheden.

 3. Efficiëntie bij Koude Starts: Mobil 1-motorolie zorgt voor een soepele smering, zelfs bij koude starts. Dit is cruciaal om de motor te beschermen wanneer het voertuig voor het eerst wordt gestart, waardoor slijtage wordt verminderd.

 4. Brandstofefficiëntie: Mobil 1 draagt bij aan brandstofefficiëntie door verminderde wrijving, wat resulteert in een zuiniger brandstofverbruik en lagere emissies.

Kies de Juiste Viscositeit voor Jouw Voertuig

Mobil 1 biedt een uitgebreid assortiment motoroliën met verschillende viscositeiten om te voldoen aan de specifieke eisen van diverse motoren en fabrikanten. Het is essentieel om de aanbevelingen van de fabrikant te raadplegen en de juiste viscositeit te kiezen om optimale prestaties te waarborgen.

FAQ (Veelgestelde Vragen)


Is Mobil 1 alleen geschikt voor sportwagens?

Nee, Mobil 1 is geschikt voor een breed scala aan voertuigen, waaronder personenauto's, vrachtwagens en SUV's. De diverse viscositeiten en specificaties maken het geschikt voor verschillende motoren.

Hoe vaak moet ik de motorolie vervangen als ik Mobil 1 gebruik?

Het wordt aanbevolen de motorolie volgens de instructies van de fabrikant te vervangen. Over het algemeen wordt geadviseerd Mobil 1 te vervangen afhankelijk van de rijomstandigheden en het type voertuig, kijk daarom altijd in uw onderhoudsboekje.

Is Mobil 1 de beste motorolie voor mijn auto?

Mobil 1 is een hoogwaardige synthetische motorolie. Niet alleen voor de auto van Max maar ook juist voor het zakelijk gebruik. Welke Mobil 1 motorolie het meest geschikt is voor uw auto kunt u met een handige tool snel ontdekken.

Waarom is de kwaliteit van Mobil olie zo goed?

Mobil heeft de hele keten in handen dat betekent dat ze zelf olie opsporen, raffineren en smeerolie met eigen additieven formuleren. Alle kennis is dus in huis bij Mobil. De meeste ander merken zijn afhankelijk van de basisolie of additieven van anderen.

Waar kan ik Mobil 1 motorolie kopen in Nederland of België? 

Het makkelijkste is online! OlieOnline levert olie in de hele Benelux. Ze zijn gespecialiseerd in zakelijk gebruik, maar ook de particulier kan rechtstreeks bij de groothandel kopen.