KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Mobilfluid

De oliën in de Mobilfluid categorie zijn uitstekend geschikt voor toepassingen in landbouw, grondverzet, de scheepvaart, en andere industriële toepassingen. De oliën hebben goede wrijvingseigenschappen, bieden uitstekende bescherming tegen roest/corrosie en zijn uitstekend te gebruiken bij lage temperaturen.

Smeermiddelen uit de Mobilfluid categorie kopen? Bij OlieOnline bent u aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welke type olie u moet hebben? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Mobilfluid 424

  Mobilfluid 424

  Transmissie, hydrauliek en stuurbekrachtiging olie

  Belangrijkste toepassingen van Mobilfluid 424 zijn:

  • Zware transmissies, differentiëlen, eindaandrijvingen, hydraulische systemen, stuurbekrachtigingen, natte remmen, aftakassen en hydrostatische aandrijvingen.
  • Werftoepassingen inclusief: landbouw, bouwindustrie en steengroeven.
  • Bijvullen en verversen van systemen.
  • Transmissies in bedrijfsvoertuigen waar Type A(Suffix A), Dexron en Type F oliën worden voorgeschreven. Gebruik dit product niet in automatische transmissies van personenwagens.
  • Toepassingen waar een klasse API GL-4 of SAE 80W olie voor tandwieloverbrengingen wordt voorgeschreven, met uitzondering van hypoïde overbrengingen.
  • Zeer goed vervangmiddel voor motoroliën die zijn voorgeschreven voor hydraulische systemen of transmissies.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 120,25 Incl. BTW: € 145,50

 • Mobil Mobilfluid 125

  Mobilfluid 125

  Uitstekend presterende krachtoverbrengingsvloeistof

  Toepassing Mobilfluid 125

  Aanbevolen door ExxonMobil voor gebruik in: Vloeistofkoppelingen en aandrijvingen, koppelomvormers en hydraulische regelunits zoals gebruikt bij de spoorwegen, in de scheepvaart, de bouw en in industriële toepassingen

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 129,25 Incl. BTW: € 156,39

 • Mobil Mobilfluid 428

  Mobil Fluid 428 voorheen NMobilfluid 426

  Extra High Performance Multifunctionele Trekkervloeistof

  Toepassing Mobil Fluid 428

  Aanbevolen door ExxonMobil voor gebruik in:  Zware transmissies, differentiëlen, eindaandrijvingen, hydraulische systemen, stuurbekrachtigingssystemen, natte remmen, aftakas en hydrostatische aandrijvingen. Aanbevolen in off-highway industrieën, waaronder: landbouw, bouw en steengroeven. Aanbevolen voor het bijvullen en bijvullen van systemen. Niet gebruiken in automatische versnellingsbakken van personenauto's. Aanbevolen door ExxonMobil voor gebruik in toepassingen die API GL-4-kwaliteit smeermiddelen vereisen in alle tandwieltoepassingen, met uitzondering van hypoïde versnellingsbakontwerpen. Potentiële vervanging van motoroliën aanbevolen voor hydraulische en transmissiesystemen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 986,25 Incl. BTW: € 1.193,36

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina