KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Mobilgard

Bent u op zoek naar dieselmotor olie voor uw scheepsmotor? De Mobilgard serie is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de scheepvaart. De unieke formule van de MobilGard-oliën zorgt ervoor dat de levensduur van uw motor en bijbehorende componenten langer wordt, u minder onderhoudskosten en downtime heeft (vergeleken met OEM verwachte onderhoudsintervallen) en het olieverbruik wordt geoptimaliseerd.

MobilGard-oliën kopen? Bij OlieOnline bent u aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welke type olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Mobil Mobilgard 312

  Mobilgard 312

  Dieselmotorolie

  Toepassing Mobilgard 312

  De Mobilgard 12 Serie dieselmotoroliën zijn bedoeld voor gebruik als cilinder- en lagersmeermiddelen in scheeps- en industriële dieselmotoren die werken op distillaatbrandstoffen of lichte brandstofmengsels. Ze zijn vooral effectief in motoren met een hoog toerental in vissersvloten; in nieuwe, zware onderhoudsmotoren; en in vele soorten motoren met een middelhoog toerental. Ze kunnen worden gebruikt als carterolie in grote kruiskop-dieselmotoren die op hoogzwavelige brandstoffen werken.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 116,25 Incl. BTW: € 140,66

 • Mobil Mobilgard 412

  Mobil Mobilgard 412

  Dieselmotor Oliën

  Toepassing Mobil Mobilgard 412

  De Mobilgard 412 Serie dieselmotoroliën zijn bedoeld voor gebruik als cilinder- en lagersmeermiddelen in scheeps- en industriële dieselmotoren. die werken op distillaatbrandstoffen of lichte brandstofmengsels. Ze zijn bijzonder effectief in hogesnelheidsmotoren in vissersvloten; in nieuwe, zware toepassingen. en in veel typen middelhogesnelheidsmotoren. Zij kunnen worden gebruikt als cartersmering in grote kruiskop-dieselmotoren. die op hoogzwavelige brandstoffen werken.

  Uw voordeel: Prijs Mobil Mobilgard 412 zakt automatisch bij afname van meerdere vaten (208L) per keer.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 903,45 Incl. BTW: € 1.093,17

 • Mobil Mobilgard ADL 40

  Mobil Mobilgard ADL 40

  Dieselmotor Oliën

  Toepassing Mobil Mobilgard ADL 40

  De Mobilgard ADL 40 serie smeermiddelen zijn bedoeld voor gebruik in motoren met een hoge BMEP-waarde en in zware motortoepassingen waar de aard van de brandstof en de service een hoger niveau van reiniging/dispersie en lakcontrole vereist dan de meeste smeermiddelen voor dieselmotoren.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 984,45 Incl. BTW: € 1.191,18

 • Mobil GARD 560 VS

  Mobil GARD 560 VS

  Dieselmotorolie

  Toepassing Mobil GARD 560 VS

  Mobilgard 560 VS is ontwikkeld voor scheepskruiskopmotoren die ontworpen zijn voor een hoger vermogen en brandstofefficiëntie. Mobilgard 560 VS heeft ook uitstekende prestaties laten zien in eerdere motorontwerpen en tijdens het stomen bij lage snelheid.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.064,58 Incl. BTW: € 1.288,14

 • Mobil Mobilgard L540

  Mobilgard L540

  Dieselmotorolie

  Toepassing Mobilgard L540

  Mobilgard L540 is ontwikkeld voor kruiskopmotoren voor de scheepvaart met een verhoogd vermogen en brandstofefficiëntie. Dergelijke motoren vertonen hogere temperaturen en drukken in de cilinder, waardoor de viscositeit van het smeermiddel afneemt en de belasting die het moet kunnen weerstaan toeneemt. Langere zuigerslagen hebben het te beschermen oppervlak aanzienlijk vergroot en de hoeveelheid tijd die het smeermiddel aan de strenge cilindertemperaturen en corrosieve zwavelzuren moet kunnen weerstaan. Mobilgard L540 heeft ook in eerdere motorontwerpen superieure prestaties laten zien. Om ervoor te zorgen dat de maximale levensduur van de apparatuur wordt bereikt, moet bijzondere aandacht worden besteed aan de speciale aanbevelingen van de fabrikant met betrekking tot het inlopen van nieuwe ringen en voeringen. Mobilgard L540 werd speciaal geformuleerd voor gebruik in toepassingen met een zwavelgehalte van minder dan 0,3% tot 1,5%. Toepassingen met een zwavelgehalte van meer dan 1,5% vereisen speciale aandacht en moeten worden besproken met uw ExxonMobil-vertegenwoordiger. In alle gevallen moet door middel van een inspectie van de voeringen in de havens worden gecontroleerd of er voldoende oliefilm aanwezig is.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1.064,65 Incl. BTW: € 1.288,23

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina