KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Mobilith

De Mobilth SHC serie zijn oliën die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik bij extreme temperaturen. U kunt ze gebruiken in vele takken van de automobiel en industriesector.

De oliën combineren de eigenschappen van een synthetische basisolie met die van een lithium-complex indikker. Hierdoor hebben de Mobilith oliën uitstekende adhesieve eigenschappen, structuurstabiliteit en zijn ze bestand tegen water. Bovendien zijn de oliën in de SHC serie uitstekend verpompbaar en hebben ze een lage aanloopkoppel.

Mobilith SHC kopen? Bij OlieOnline bent u aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welke type olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Mobilith SHC 220 Grease

  Mobilith SHC 220

  Smeervet met synthetische basisolie

  Belangrijkste toepassingen van Mobilith SHC 220 zijn:

  • + Mobilith SHC 220 is een universeel toepasbaar 'extreme-pressure' (EP) NLGI 2 vet voor zware bedrijfsomstandigheden in de automobiel en industrie sector. Dit vet is gemaakt met een ISO VG 220 synthetische basisolie. De aanbevolen toepassingstemperatuur ligt tussen -40ºC* en +150ºC.

  Opmerking: Hoewel Mobilith SHC 220 verdraagzaam is met de meeste conventionele minerale smeervetten, kan bij vermenging de superieure prestaties van Mobilith SHC 220 beïnvloed worden. Aanbevolen wordt om bij overschakeling naar Mobilith SHC 220 de applicatie grondig te reinigen zodat optimaal van de voordelen geprofiteerd kan worden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 13,25 Incl. BTW: € 16,03

 • Mobil Mobilith SHC 100

  Mobilith SHC 100

  Smeervet

  Toepassing Mobilith SHC 100

  Toepassingsoverweging: Hoewel de Mobilith SHC Serie smeervetten verenigbaar zijn met de meeste op minerale olie gebaseerde producten kan vermenging invloed hebben op de prestatie. Het wordt daarom aanbevolen om het systeem bij overschakeling naar de Mobilith SHC Serie grondig te reinigen zodat optimaal van de voordelen geprofiteerd kan worden. Een aantal van de prestatievoordelen van de Mobil SHC Serie smeervetten zijn hetzelfde, maar de toepassing kan het best per type omschreven worden: Mobilith SHC 100 is een anti-slijtage en extreme-pressure vet, hoofdzakelijk aanbevolen voor de smering van hoge snelheid applicaties zoals elektromotoren, waarbij verminderde wrijving, lagere slijtage en langere levensduur vereist zijn. Het product is een NLGI 2 klasse / ISO VG 100 smeervet met synthetische basisolie. De toepassingstemperatuur ligt tussen -40ºC en 150ºC.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 119,25 Incl. BTW: € 144,29

 • Mobilith SHC 460

  Mobilith SHC 460

  Smeervet met synthetische basisolie

  Belangrijkste toepassingen van Mobilith SHC 460 zijn:

  • + Mobilith SHC 460 is een universeel toepasbaar 'extreme-pressure' (EP) NLGI 2 vet voor zware bedrijfsomstandigheden in de automobiel en industrie sector. Dit vet is gemaakt met een ISO VG 460 synthetische basisolie. De aanbevolen toepassingstemperatuur ligt tussen -40ºC* en +150ºC.
    

  Opmerking: Hoewel Mobilith SHC 460 verdraagzaam is met de meeste conventionele minerale smeervetten, kan bij vermenging de superieure prestaties van Mobilith SHC 460 beïnvloed worden. Aanbevolen wordt om bij overschakeling naar Mobilith SHC 460 de applicatie grondig te reinigen zodat optimaal van de voordelen geprofiteerd kan worden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 129,25 Incl. BTW: € 156,39

 • Mobil Mobilith SHC 007

  Mobilith SHC 007

  Smeervet

  Toepassing Mobilith SHC 007

  Toepassingsoverweging: Hoewel de Mobilith SHC Serie smeervetten verenigbaar zijn met de meeste op minerale olie gebaseerde producten kan vermenging invloed hebben op de prestatie. Het wordt daarom aanbevolen om het systeem bij overschakeling naar de Mobilith SHC Serie grondig te reinigen zodat optimaal van de voordelen geprofiteerd kan worden. Een aantal van de prestatievoordelen van de Mobil SHC Serie smeervetten zijn hetzelfde, maar de toepassing kan het best per type omschreven worden: Mobilith SHC 007 is een NLGI 00 klasse / ISO VG 460 smeervet met een synthetische basisvloeistof. De aanbevolen toepassingstemperatuur ligt tussen -50º C en 150 º C met deugdelijke nasmeerintervallen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor gesmeerde industriële tandwielkasten die blootgesteld worden aan hoge temperaturen waarbij conventionele semi-vloeibare smeervetten geen acceptabele levensduur van het smeermiddel bieden en in niet aangedreven zwaar belaste vrachtwagentrailer wielnaven.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 319,25 Incl. BTW: € 386,29

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina