team

VRAGEN?

info@OlieOnline.nl
+31 88 654 3 654

bookKENNIS is onze kracht!

Wij hebben de passie & kennis voor techniek en smeermiddelen

moneyKOSTENBESPARING:

Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

truckLEVERING:

97% binnen 2 dagen geleverd (mits op voorraad)

Mobilith

De Mobilth SHC serie zijn oliën die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik bij extreme temperaturen. U kunt ze gebruiken in vele takken van de automobiel en industriesector.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Mobil Grease XHP 222

  Mobilith SHC 220 Grease

  Snel bestellen

  Mobilith SHC 220

  Smeervet met synthetische basisolie

  Belangrijkste toepassingen van Mobilith SHC 220 zijn:

  • + Mobilith SHC 220 is een universeel toepasbaar 'extreme-pressure' (EP) NLGI 2 vet voor zware bedrijfsomstandigheden in de automobiel en industrie sector. Dit vet is gemaakt met een ISO VG 220 synthetische basisolie. De aanbevolen toepassingstemperatuur ligt tussen -40ºC* en +150ºC.

  Opmerking: Hoewel Mobilith SHC 220 verdraagzaam is met de meeste conventionele minerale smeervetten, kan bij vermenging de superieure prestaties van Mobilith SHC 220 beïnvloed worden. Aanbevolen wordt om bij overschakeling naar Mobilith SHC 220 de applicatie grondig te reinigen zodat optimaal van de voordelen geprofiteerd kan worden.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 13,25
 2. Mobil Mobilith SHC 100

  Mobil Mobilith SHC 100

  Snel bestellen

  Mobilith SHC 100

  Smeervet

  Toepassing Mobilith SHC 100

  Toepassingsoverweging: Hoewel de Mobilith SHC Serie smeervetten verenigbaar zijn met de meeste op minerale olie gebaseerde producten kan vermenging invloed hebben op de prestatie. Het wordt daarom aanbevolen om het systeem bij overschakeling naar de Mobilith SHC Serie grondig te reinigen zodat optimaal van de voordelen geprofiteerd kan worden. Een aantal van de prestatievoordelen van de Mobil SHC Serie smeervetten zijn hetzelfde, maar de toepassing kan het best per type omschreven worden: Mobilith SHC 100 is een anti-slijtage en extreme-pressure vet, hoofdzakelijk aanbevolen voor de smering van hoge snelheid applicaties zoals elektromotoren, waarbij verminderde wrijving, lagere slijtage en langere levensduur vereist zijn. Het product is een NLGI 2 klasse / ISO VG 100 smeervet met synthetische basisolie. De toepassingstemperatuur ligt tussen -40ºC en 150ºC.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 20,55 / Kg
 3. Mobilith SHC 460

  Mobilith SHC 460

  Snel bestellen

  Mobilith SHC 460

  Smeervet met synthetische basisolie

  Belangrijkste toepassingen van Mobilith SHC 460 zijn:

  • + Mobilith SHC 460 is een universeel toepasbaar 'extreme-pressure' (EP) NLGI 2 vet voor zware bedrijfsomstandigheden in de automobiel en industrie sector. Dit vet is gemaakt met een ISO VG 460 synthetische basisolie. De aanbevolen toepassingstemperatuur ligt tussen -40ºC* en +150ºC.
    

  Opmerking: Hoewel Mobilith SHC 460 verdraagzaam is met de meeste conventionele minerale smeervetten, kan bij vermenging de superieure prestaties van Mobilith SHC 460 beïnvloed worden. Aanbevolen wordt om bij overschakeling naar Mobilith SHC 460 de applicatie grondig te reinigen zodat optimaal van de voordelen geprofiteerd kan worden.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 15,28 / Kg
 4. Mobil Mobilith SHC 007

  Mobil Mobilith SHC 007

  Snel bestellen

  Mobilith SHC 007

  Smeervet

  Toepassing Mobilith SHC 007

  Toepassingsoverweging: Hoewel de Mobilith SHC Serie smeervetten verenigbaar zijn met de meeste op minerale olie gebaseerde producten kan vermenging invloed hebben op de prestatie. Het wordt daarom aanbevolen om het systeem bij overschakeling naar de Mobilith SHC Serie grondig te reinigen zodat optimaal van de voordelen geprofiteerd kan worden. Een aantal van de prestatievoordelen van de Mobil SHC Serie smeervetten zijn hetzelfde, maar de toepassing kan het best per type omschreven worden: Mobilith SHC 007 is een NLGI 00 klasse / ISO VG 460 smeervet met een synthetische basisvloeistof. De aanbevolen toepassingstemperatuur ligt tussen -50º C en 150 º C met deugdelijke nasmeerintervallen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor gesmeerde industriële tandwielkasten die blootgesteld worden aan hoge temperaturen waarbij conventionele semi-vloeibare smeervetten geen acceptabele levensduur van het smeermiddel bieden en in niet aangedreven zwaar belaste vrachtwagentrailer wielnaven.

  Meer info
  Toon meer
  € 19,95 / Kg

Mobilith SHC Synthetisch Vet: Uitmuntende Smering voor Kritische Toepassingen

Mobilith SHC synthetisch vet is een geavanceerd smeermiddel dat is ontworpen voor kritische toepassingen in verschillende industrieën. Met zijn unieke samenstelling biedt Mobilith SHC superieure smering, bescherming en prestaties onder extreme omstandigheden. In deze gids verkennen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van Mobilith SHC synthetisch vet, en hoe het een essentiële rol speelt in het waarborgen van de betrouwbaarheid en efficiëntie van machines.

De oliën combineren de eigenschappen van een synthetische basisolie met die van een lithium-complex indikker. Hierdoor hebben de Mobilith oliën uitstekende adhesieve eigenschappen, structuurstabiliteit en zijn ze bestand tegen water. Bovendien zijn de oliën in de SHC serie uitstekend verpompbaar en hebben ze een lage aanloopkoppel.

Kenmerken van Mobilith SHC Synthetisch Vet

 1. Hoge Temperatuurbestendigheid: Mobilith SHC vet behoudt zijn viscositeit en prestaties bij zowel hoge als lage temperaturen, waardoor het geschikt is voor gebruik in extreme omgevingen.

 2. Uitstekende Oxidatiestabiliteit: Het vet is bestand tegen oxidatie, wat zorgt voor langdurige prestaties en minder afbraak bij langdurig gebruik.

 3. Waterbestendigheid: Mobilith SHC biedt effectieve waterbestendigheid, waardoor het geschikt is voor toepassingen waar blootstelling aan vocht een factor is.

 4. Uitmuntende Smeereigenschappen: Het vet biedt uitstekende smering voor verschillende machineonderdelen, wat resulteert in verminderde slijtage en verlengde levensduur van apparatuur.

Voordelen van Mobilith SHC Synthetisch Vet

 1. Verlengde Levensduur van Machines: Door effectieve smering en bescherming vermindert Mobilith SHC de slijtage van machineonderdelen, wat resulteert in een langere levensduur van de apparatuur.

 2. Verbeterde Efficiëntie: De superieure smeereigenschappen zorgen voor soepele werking van machines, wat leidt tot verbeterde operationele efficiëntie en minder downtime.

 3. Betrouwbare Prestaties: Mobilith SHC biedt consistente prestaties onder verschillende belastingen en omgevingscondities, wat de betrouwbaarheid van de apparatuur verhoogt.

Toepassingen van Mobilith SHC Synthetisch Vet

 1. Industriële Machines: Mobilith SHC wordt gebruikt voor smering van lagers, tandwielen, kettingen en andere machineonderdelen in industriële installaties.

 2. Transportsector: Het vet wordt toegepast in transportvoertuigen, treinen en maritieme apparatuur vanwege zijn duurzaamheid en prestaties onder uiteenlopende omstandigheden.

 3. Voedingsmiddelenindustrie: Mobilith SHC is geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie vanwege zijn synthetische samenstelling die voldoet aan de vereisten voor veiligheid en hygiëne.

Conclusie

Mobilith SHC synthetisch vet biedt superieure smering, bescherming en prestaties voor kritische industriële toepassingen. Door te kiezen voor Mobilith SHC kunnen bedrijven de betrouwbaarheid, efficiëntie en levensduur van hun machines verbeteren, wat resulteert in lagere operationele kosten en verbeterde productiviteit.


Vragen en Antwoorden:

Wat zijn enkele kenmerken van Mobilith SHC synthetisch vet?

Mobilith SHC biedt hoge temperatuurbestendigheid, uitstekende oxidatiestabiliteit, waterbestendigheid en superieure smeereigenschappen.

Welke voordelen biedt Mobilith SHC voor industriële toepassingen?

Enkele voordelen zijn een verlengde levensduur van machines, verbeterde efficiëntie door consistente smering, en betrouwbare prestaties onder extreme omstandigheden.

Mobilith SHC kopen? Bij OlieOnline bent u aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welke type olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

9.1

Onze klanten waarderen ons

"Uitstekende en snelle service"
-- Bas Hoes

"Jullie site is geweldig, het laat zien dat jullie experts zijn in smeermiddelen!"
-- Noud de Reede

"We betaalden te veel in het verleden"
-- Chris Bijlsma

Copyright 2024 OlieOnline.nl is onderdeel van OlieOnline.com BV. Alle rechten voorbehouden.