KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Mobilux

Bent u op zoek naar smeervet die geschikt is voor de meeste soorten industriële toepassingen? Dan zijn de smeervetten uit de Mobilux EP serie iets voor u. Deze vetten zorgen voor minder slijtage bij zware belasting of heftige trillingen. Bovendien bieden ze uitstekende bescherming tegen roest/corrosie en hebben ze voldoende weerstand tegen de wegwassende werking van water. De mobilux EP smeermiddelen zijn verkrijgbaar in de NLGI-klassen van 00 tot 2, met een viscositeit van de basisolie van ISO VG 150 en 320.

Smeervet uit de Mobilux EP serie kopen? Bij OlieOnline bent u aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welke type olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Mobilux EP 2 Grease

  Mobilux EP 2

  Universeel inzetbaar industrieel smeervet

  EP 2 Vet

  Belangrijkste toepassingen van Mobilux EP 2 zijn:

  • + Mobilux EP 2 en 3 zijn universeel toepasbare vetten.
  • + De aanbevolen gebruikstemperatuur ligt tussen -20°C tot +130°C.

  Mobilux EP 2 zijn hoogwaardige universeel inzetbare industriële smeervetten. Deze lithium-hydroxystearate vetten zijn geformuleerd voor een hoge bescherming tegen slijtage, roest, corrosie en de wegwassende werking van water. Mobilux EP 2 vetten worden aanbevolen voor bijna alle voorkomende industriële applicaties, inclusief zwaar belaste applicaties met schokbelastingen. De smeervetten bieden zeer goede bescherming tegen roest, corrosie en water waardoor ze geschikt zijn voor vochtige bedrijfsomstandigheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 69,40 Incl. BTW: € 83,97

 • Mobilux EP 1 Grease

  Mobilux EP 1

  Universeel inzetbaar industrieel smeervet

  EP 1 Vet

  Belangrijkste toepassingen van Mobilux EP 1 zijn:

  • + Mobilux EP 1 zijn universeel toepasbare vetten.
  • + De aanbevolen gebruikstemperatuur ligt tussen -20°C tot +130°C.

  Mobilux EP 1 zijn hoogwaardige universeel inzetbare industriële smeervetten. Deze lithium-hydroxystearate vetten zijn geformuleerd voor een hoge bescherming tegen slijtage, roest, corrosie en de wegwassende werking van water. Mobilux EP 1 vetten worden aanbevolen voor bijna alle voorkomende industriële applicaties, inclusief zwaar belaste applicaties met schokbelastingen. De smeervetten bieden zeer goede bescherming tegen roest, corrosie en water waardoor ze geschikt zijn voor vochtige bedrijfsomstandigheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 159,45 Incl. BTW: € 192,93

 • Mobilux EP 3 Grease

  Mobilux EP 3

  Universeel inzetbaar industrieel smeervet

  EP 3 Vet

  Belangrijkste toepassingen van Mobilux EP 3 zijn:

  • + Mobilux EP 3 en 3 zijn universeel toepasbare vetten.
  • + De aanbevolen gebruikstemperatuur ligt tussen -20°C tot +130°C.

  Mobilux EP 3 zijn hoogwaardige universeel inzetbare industriële smeervetten. Deze lithium-hydroxystearate vetten zijn geformuleerd voor een hoge bescherming tegen slijtage, roest, corrosie en de wegwassende werking van water. Mobilux EP 3 vetten worden aanbevolen voor bijna alle voorkomende industriële applicaties, inclusief zwaar belaste applicaties met schokbelastingen. De smeervetten bieden zeer goede bescherming tegen roest, corrosie en water waardoor ze geschikt zijn voor vochtige bedrijfsomstandigheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 162,45 Incl. BTW: € 196,56

 • Mobilux EP 004 Grease

  Mobilux EP 004

  Universeel inzetbaar industrieel smeervet

  EP 004 Vet

  Belangrijkste toepassingen van Mobilux EP 004 zijn:

  • + Mobilux EP 004 zijn universeel toepasbare vetten.
  • + De aanbevolen gebruikstemperatuur ligt tussen -20°C tot +130°C.

  Mobilux EP 004 zijn hoogwaardige universeel inzetbare industriële smeervetten. Deze lithium-hydroxystearate vetten zijn geformuleerd voor een hoge bescherming tegen slijtage, roest, corrosie en de wegwassende werking van water. Mobilux EP 004 vetten worden aanbevolen voor bijna alle voorkomende industriële applicaties, inclusief zwaar belaste applicaties met schokbelastingen. De smeervetten bieden zeer goede bescherming tegen roest, corrosie en water waardoor ze geschikt zijn voor vochtige bedrijfsomstandigheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 179,46 Incl. BTW: € 217,15

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina