team

VRAGEN?

info@OlieOnline.nl
+31 88 654 3 654

bookKENNIS is onze kracht!

Wij hebben de passie & kennis voor techniek en smeermiddelen

moneyKOSTENBESPARING:

Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

truckLEVERING:

97% binnen 2 dagen geleverd (mits op voorraad)

Mobil SHC Gear

Mobil SHC Gear Industriële synthetische tandwielolie

De oliën in de Mobil SHC Gear serie zijn de top in synthetische tandwiel oliën met een uniek additievensysteem. Door dit unieke additievensysteem bieden de Mobil SHC Gear oliën voortreffelijke bescherming tegen slijtagepatronen en micropitting bij geharde tandoppervlakten, zelfs onder extreme omstandigheden.

De oliën hebben een goede filtreerbaarheid en lage interne wrijvingswaarden. Ze worden aanbevolen voor gesloten industriële tandwielkasten met staal op staal, rechte helicidae en schuine tanen, maar kunnen ook gebruikt worden bij tandwielen waar veel corrosie of micropitting verwacht kan worden.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Mobilgear SHC XMP 320

  Mobilgear SHC XMP 320 (Mobil SHC Gear 320 WT)

  Snel bestellen

  Produktbeschrijving Mobilgear SHC XMP 320

   

  De Mobilgear SHC XMP 320 serie bestaat uit high performance, synthetische, industriële tandwieloliën, en zijn ontworpen voor optimale bescherming van de uitrusting en een lange levensduur, zelfs onder extreme voorwaarden. De PAO (polyalphaolefine) technologie die Mobil hiervoor toepast werd gekozen om zijn uitzonderlijke weerstand tegen oxidatie en zijn thermische eigenschappen, de intrinsiek hoge viscositeitindex, de uitstekende vloeibaarheid bij lage temperatuur en de afwezigheid van ongewenste componenten die dikwijls in minerale oliën aangetroffen worden.

  De Mobilgear SHC XMP 320 smeermiddelen worden aanbevolen voor gesloten industriële tandwieloverbrengingen met inbegrip van staal op staal rechte, helicoïdale en schuine tanden. Ze worden sterk aanbevolen in toepassingen waar micropitting kan optreden, in het bijzonder in zwaar belaste tandwielkasten met oppervlakte geharde tanden. De oliën kunnen ook gebruikt worden in tandwieltoepassingen waar extreem lage en/of hoge temperaturen voorkomen en waar de corrosie hevig kan zijn.

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 10,51 / L
 2. Mobil SHC Gear 150 synthetic gear oil

  Mobil SHC Gear 150

  Snel bestellen

  Mobil SHC Gear 150

  Synthetische Tandwiel olie in 150 (ISO VG)

  Mobil SHC Gear 150 zijn specifiek ontworpen om micropitting te weerstaan in moderne en in de handel gebrachte geharde tandwielsystemen. Ze kunnen zowel in lage als in hoge temperaturen werken.

  Dit betekent dat Mobil SHC Gear 150 wordt aanbevolen voor een breed aantal toepassingen zelfs voor kunststof versnellingsbaksystemen.

  Belangrijkste eigenschappen van Mobil SHC Gear 150 zijn:

  • + Degradatiebestendigheid bij hoge temperaturen
  • + Bescherming tegen micropitting en slijtage
  • + Corrosie en roestbescherming

  Mobil SHC Gear 150 is ook ideaal voor gebruik met zowel moderne als sterk belaste tandwielen die worden gebruikt in de staal-, textiel-, cement-, papier-, hout- en olie-industrie, waar bescherming en maximale levensduur van de olie van groot belang zijn.‬

  ‪Mobil SHC Gear 150 tandwielolie wordt ten zeerste aanbevolen voor gesloten industriële tandwielaandrijvingen zoals schroefvormige, haakse en stalen op stalen tandwielen.‬

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 13,56 / L
 3. Mobil SHC Gear 220 synthetic gear oil

  Mobil SHC Gear 220

  Snel bestellen

  Mobil SHC Gear 220

  Synthetische Tandwiel olie in 220 (ISO VG)

  Mobil SHC Gear 220 zijn specifiek ontworpen om micropitting te weerstaan in moderne en in de handel gebrachte geharde tandwielsystemen. Ze kunnen zowel in lage als in hoge temperaturen werken.

  Dit betekent dat Mobil SHC Gear 220 wordt aanbevolen voor een breed aantal toepassingen zelfs voor kunststof versnellingsbaksystemen.

  Belangrijkste eigenschappen van Mobil SHC Gear 220 zijn:

  • + Degradatiebestendigheid bij hoge temperaturen
  • + Bescherming tegen micropitting en slijtage
  • + Corrosie en roestbescherming

  Mobil SHC Gear 220 is ook ideaal voor gebruik met zowel moderne als sterk belaste tandwielen die worden gebruikt in de staal-, textiel-, cement-, papier-, hout- en olie-industrie, waar bescherming en maximale levensduur van de olie van groot belang zijn.‬

  ‪Mobil SHC Gear 220 tandwielolie wordt ten zeerste aanbevolen voor gesloten industriële tandwielaandrijvingen zoals schroefvormige, haakse en stalen op stalen tandwielen.‬

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 13,56 / L
 4. Mobil SHC Gear 320 synthetic gear oil

  Mobil SHC Gear 320

  Snel bestellen

  Mobil SHC Gear 320

  Synthetische Tandwiel olie in 320 (ISO VG)

  Mobil SHC Gear 320 zijn specifiek ontworpen om micropitting te weerstaan in moderne en in de handel gebrachte geharde tandwielsystemen. Ze kunnen zowel in lage als in hoge temperaturen werken.

  Dit betekent dat Mobil SHC Gear 320 wordt aanbevolen voor een breed aantal toepassingen zelfs voor kunststof versnellingsbaksystemen.

  Belangrijkste eigenschappen van Mobil SHC Gear 320 zijn:

  • + Degradatiebestendigheid bij hoge temperaturen
  • + Bescherming tegen micropitting en slijtage
  • + Corrosie en roestbescherming

  Mobil SHC Gear 320 is ook ideaal voor gebruik met zowel moderne als sterk belaste tandwielen die worden gebruikt in de staal-, textiel-, cement-, papier-, hout- en olie-industrie, waar bescherming en maximale levensduur van de olie van groot belang zijn.‬

  ‪Mobil SHC Gear 320 tandwielolie wordt ten zeerste aanbevolen voor gesloten industriële tandwielaandrijvingen zoals schroefvormige, haakse en stalen op stalen tandwielen.‬

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 13,56 / L
 5. Mobil SHC Gear 460 synthetic gear oil

  Mobil SHC Gear 460

  Snel bestellen

  Mobil SHC Gear 460

  Synthetische Tandwiel olie in 460 (ISO VG)

  Mobil SHC Gear 460 zijn specifiek ontworpen om micropitting te weerstaan in moderne en in de handel gebrachte geharde tandwielsystemen. Ze kunnen zowel in lage als in hoge temperaturen werken.

  Dit betekent dat Mobil SHC Gear 460 wordt aanbevolen voor een breed aantal toepassingen zelfs voor kunststof versnellingsbaksystemen.

  Belangrijkste eigenschappen van Mobil SHC Gear 460 zijn:

  • + Degradatiebestendigheid bij hoge temperaturen
  • + Bescherming tegen micropitting en slijtage
  • + Corrosie en roestbescherming

  Mobil SHC Gear 460 is ook ideaal voor gebruik met zowel moderne als sterk belaste tandwielen die worden gebruikt in de staal-, textiel-, cement-, papier-, hout- en olie-industrie, waar bescherming en maximale levensduur van de olie van groot belang zijn.‬

  ‪Mobil SHC Gear 460 tandwielolie wordt ten zeerste aanbevolen voor gesloten industriële tandwielaandrijvingen zoals schroefvormige, haakse en stalen op stalen tandwielen.‬

  Meer info
  Toon meer
  Vanaf: € 13,56 / L
 6. Mobil SHC Gear 320 WT

  Mobil SHC Gear 320 WT

  Snel bestellen

  Produktbeschrijving Mobil SHC Gear 320 WT

  Tandwielolie voor windturbines

   

  Mobil SHC Gear 320 WT geavanceerde tandwielolie voor windturbines bevat een wetenschappelijk geconstrueerde additieventechnologie ontwikkeld om een gebalanceerde prestatie te bieden op alle gebieden. Mobil SHC Gear 320 WT biedt vooral een hoge mate van weerstand tegen micropitting en een uitstekende roest- en corrosiebescherming.

  Mobil SHC Gear 320 WT geavanceerde tandwielolie voor windturbines is goedgekeurd door grote Original Equipment Manufacturers (OEM) om in hun apparatuur gebruikt te worden en voldoet aan de voornaamste industrievereisten, inclusief het reinheidsniveau zoals vereist door IEC 61400-4 (ontwerp vereisten voor tandwielkasten in windturbines).

  Meer info
  Toon meer
  € 16,14 / L
 7. Mobil SHC Gear 680 synthetic gear oil

  Mobil SHC Gear 680

  Snel bestellen

  Mobil SHC Gear 680

  Synthetische Tandwiel olie in 680 (ISO VG)

  Mobil SHC Gear 680 zijn specifiek ontworpen om micropitting te weerstaan in moderne en in de handel gebrachte geharde tandwielsystemen. Ze kunnen zowel in lage als in hoge temperaturen werken.

  Dit betekent dat Mobil SHC Gear 680 wordt aanbevolen voor een breed aantal toepassingen zelfs voor kunststof versnellingsbaksystemen.

  Belangrijkste eigenschappen van Mobil SHC Gear 680 zijn:

  • + Degradatiebestendigheid bij hoge temperaturen
  • + Bescherming tegen micropitting en slijtage
  • + Corrosie en roestbescherming

  Mobil SHC Gear 680 is ook ideaal voor gebruik met zowel moderne als sterk belaste tandwielen die worden gebruikt in de staal-, textiel-, cement-, papier-, hout- en olie-industrie, waar bescherming en maximale levensduur van de olie van groot belang zijn.‬

  ‪Mobil SHC Gear 680 tandwielolie wordt ten zeerste aanbevolen voor gesloten industriële tandwielaandrijvingen zoals schroefvormige, haakse en stalen op stalen tandwielen.‬

  Meer info
  Toon meer
  € 13,35 / L

Mobil SHC Gear: Geavanceerde Smeermiddelen voor Tandwiel toepassingen

Mobil SHC Gear smeermiddelen staan bekend om hun geavanceerde formulering en uitstekende prestaties in tandwieltoepassingen. Deze hoogwaardige smeermiddelen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van zware industriële tandwielkasten en bieden superieure bescherming, slijtagevermindering en efficiëntie. Laten we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van Mobil SHC Gear smeermiddelen.

Eigenschappen van Mobil SHC Gear

1. Uitstekende Belastbaarheid

Mobil SHC Gear smeermiddelen zijn ontwikkeld met geavanceerde additieven en synthetische basisoliën die een uitstekende belastbaarheid bieden. Ze kunnen zware belastingen en schokbelastingen weerstaan, waardoor tandwielen en lagers betrouwbaar worden beschermd.

2. Langdurige Slijtagebescherming

Deze smeermiddelen bieden langdurige slijtagebescherming, zelfs onder extreme bedrijfsomstandigheden. Hierdoor wordt de levensduur van tandwielen en andere machineonderdelen verlengd, wat resulteert in minder downtime en lagere onderhoudskosten.

3. Uitstekende Thermische Stabiliteit

Mobil SHC Gear oliën behouden hun viscositeit en prestaties over een breed temperatuurbereik dankzij hun uitstekende thermische stabiliteit. Dit zorgt voor een consistente smering en beschermt tegen thermische degradatie.

4. Verminderde Wrijving en Energieverlies

Door de geavanceerde formulering verminderen Mobil SHC Gear smeermiddelen wrijving tussen tandwielen en lagers, wat resulteert in minder energieverlies en hogere efficiëntie van het systeem.

Toepassingen van Mobil SHC Gear

Mobil SHC Gear smeermiddelen zijn geschikt voor een breed scala aan tandwieltoepassingen, waaronder:

 • Industriële tandwielkasten in productielijnen en machines.
 • Versnellingsbakken in voertuigen en transportapparatuur.
 • Tandwielaandrijvingen in maritieme en offshore-installaties.


Conclusie

Mobil SHC Gear smeermiddelen bieden geavanceerde bescherming en prestaties voor zware tandwieltoepassingen. Door hun uitstekende belastbaarheid, slijtagebescherming en thermische stabiliteit dragen ze bij aan verbeterde betrouwbaarheid, verlengde levensduur van apparatuur en verminderde operationele kosten.

Vragen en Antwoorden

Wat zijn enkele opmerkelijke eigenschappen van Mobil SHC Gear smeermiddelen?

Mobil SHC Gear smeermiddelen bieden uitstekende belastbaarheid, langdurige slijtagebescherming, uitstekende thermische stabiliteit en verminderde wrijving en energieverlies. Dit maakt ze hoogwaardiger dan de Mobil SHC 600 serie.

Voor welke toepassingen zijn Mobil SHC Gear smeermiddelen geschikt?

Ze zijn geschikt voor industriële tandwielkasten, tandwielaandrijvingen in maritieme installaties en andere zware tandwieltoepassingen waar geavanceerde smering en bescherming vereist zijn. Ze zijn van een hogere kwaliteit dan een norrmale PAO synthetische tandwiel olie.

Mobil SHC Gear kopen? Dan bent u bij OlieOnline aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welke type olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

9.1

Onze klanten waarderen ons

"Uitstekende en snelle service"
-- Bas Hoes

"Jullie site is geweldig, het laat zien dat jullie experts zijn in smeermiddelen!"
-- Noud de Reede

"We betaalden te veel in het verleden"
-- Chris Bijlsma

Copyright 2024 OlieOnline.nl is onderdeel van OlieOnline.com BV. Alle rechten voorbehouden.