KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken

LEVERINGEN:
Waarom is er een tekort aan smeerolie?
97% binnen 2 dagen geleverd
(mits op voorraad)

 

Mobil Univis

De oliën in de Mobil Univis serie zijn oliën met een erg hoge viscositeitsindex. Hierdoor leveren de oliën voortreffelijke prestaties bij een brede reeks temperaturen. Ze zijn breed toepasbaar maar uitzonderlijk goed te gebruiken onder koude-omstandigheden. Ook bieden de oliën uit de Univis serie goede corrosiebescherming en kunnen ze in systemen worden gebruikt die verontreinigd zijn met kleine hoeveelheden vocht.

Mobil Univis kopen? Dan bent u bij OlieOnline aan het juiste adres. Heeft u een vraag of twijfelt u welke type olie u moet kopen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of gebruik de online oliekiezer.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Mobil Univis N 46

  Mobil Univis N 46

  Hydraulische olie

  Belangrijkste toepassingen van Mobil Univis N 46 zijn:

  • + Univis N 46 kan worden ingezet in een breed toepassingsgebied, zowel in de industrie, als in de aannemerij en in de scheepvaart.
  • + Systemen met frequente koudstart en met hoge bedrijfstemperaturen.
  • + Toepassingen die anti-slijtage eigenschappen vereisen.

  De Univis N 46 is een reeks hoogwaardige anti-slijtage hydraulische oliën samengesteld om te voldoen aan een breed scala eisen gesteld aan hydraulische systemen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 72,10 Incl. BTW: € 87,24

 • Mobil Univis N 32

  Mobil Univis N 32

  Hydraulische olie

  Belangrijkste toepassingen van Mobil Univis N 32 zijn:

  • + Univis N 32 kan worden ingezet in een breed toepassingsgebied, zowel in de industrie, als in de aannemerij en in de scheepvaart.
  • + Systemen met frequente koudstart en met hoge bedrijfstemperaturen.
  • + Toepassingen die anti-slijtage eigenschappen vereisen.

  De Univis N 32 is een reeks hoogwaardige anti-slijtage hydraulische oliën samengesteld om te voldoen aan een breed scala eisen gesteld aan hydraulische systemen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 104,45 Incl. BTW: € 126,38

 • Mobil Univis N 68

  Mobil Univis N 68

  Hydraulische olie

  Belangrijkste toepassingen van Mobil Univis N 68 zijn:

  • + Univis N kan worden ingezet in een breed toepassingsgebied, zowel in de industrie, als in de aannemerij en in de scheepvaart.
  • + Systemen met frequente koudstart en met hoge bedrijfstemperaturen.
  • + Toepassingen die anti-slijtage eigenschappen vereisen.

  De Univis N 68 is een reeks hoogwaardige anti-slijtage hydraulische oliën samengesteld om te voldoen aan een breed scala eisen gesteld aan hydraulische systemen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 104,45 Incl. BTW: € 126,38

 • Mobil Univis HVI 13, UN 3082, klasse 9

  Mobil Univis HVI 13

  Hydraulische vloeistoffen met een hoge viscositeitsindex

  Toepassing Mobil Univis HVI 13

  Stationaire en mobiele hydraulische systemen die werkzaam zijn in een wijde reeks omgevingstemperaturen en omstandigheden, binnen en buiten. Systemen waar betrouwbaar starten bij koud weer een essentieel vereiste is. Werkzaamheden waarbij consolidatie en vereenvoudiging van smeermiddelen vereist is

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 153,08 Incl. BTW: € 185,23

 • Mobil Univis HVI 26, UN 3082, klasse 9

  Mobil Univis HVI 26

  Hydraulische Oliën

  Toepassing Mobil Univis HVI 26

  Hydraulische systemen die kritisch zijn voor een uniforme viscositeit van de hydraulische olie over een breed temperatuurbereik. Hydrostatische transmissies en dashboard potten. Ze kunnen ook worden gebruikt in fijne instrumenten en andere mechanismen waar de vermogensinput beperkt is en verhogingen van het koppel als gevolg van de verdikking van het smeermiddel niet kunnen worden getolereerd. Om de vorming van afzettingen te beperken in apparatuur waar servokleppen met nauwe speling worden gebruikt. Systemen waar koude start en hoge bedrijfstemperaturen typisch zijn. Systemen die een hoge graad van belastbaarheid en antislijtage bescherming vereisen. Toepassingen waar bescherming tegen roest en corrosie van belang is, zoals systemen waar kleine hoeveelheden water onvermijdelijk zijn

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 155,45 Incl. BTW: € 188,09

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mobil Univis: Hoogwaardige Hydraulische Smeermiddelen voor Diverse Toepassingen

Mobil Univis smeermiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor hydraulische systemen en bieden uitstekende prestaties, betrouwbare bescherming en lange levensduur voor uw apparatuur. Deze hoogwaardige oliën zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende industriële toepassingen en bieden consistentie en efficiëntie in hydraulische systemen. Laten we de kenmerken en voordelen van Mobil Univis smeermiddelen verkennen.

Kenmerken van Mobil Univis

1. Hoogwaardige Anti-slijtage Formulering

Mobil Univis smeermiddelen bevatten geavanceerde additieven die een hoog niveau van bescherming tegen slijtage bieden, waardoor de levensduur van hydraulische componenten wordt verlengd en de betrouwbaarheid wordt verbeterd.

2. Uitstekende Thermische Stabiliteit

Ze behouden hun viscositeit en prestaties over een breed temperatuurbereik, wat zorgt voor een stabiele werking van hydraulische systemen, zelfs onder extreme omstandigheden.

3. Minimale Schuimvorming

Mobil Univis smeermiddelen verminderen schuimvorming in hydraulische systemen, wat essentieel is voor een efficiënte werking en verminderd risico op vermogensverlies.

4. Compatibiliteit met Afdichtingen

Ze zijn compatibel met een breed scala aan afdichtingen, wat zorgt voor een goede afdichting en voorkomt lekkages in hydraulische systemen.

Toepassingen van Mobil Univis

Mobil Univis smeermiddelen worden gebruikt in diverse hydraulische toepassingen, waaronder:

 • Hydraulische systemen in industriële machines en apparatuur.
 • Hydraulische hefsystemen in voertuigen en transportmiddelen.
 • Hydraulische persen, spuitgietmachines en andere gespecialiseerde apparatuur.

Conclusie

Mobil Univis smeermiddelen bieden hoogwaardige smering en bescherming voor hydraulische systemen in diverse industriële omgevingen. Dankzij hun anti-slijtage formule, thermische stabiliteit en minimale schuimvorming dragen ze bij aan verbeterde prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie van hydraulische systemen.


Vragen en Antwoorden

Wat zijn enkele kenmerken van Mobil Univis smeermiddelen?

Mobil Univis smeermiddelen hebben een hoogwaardige anti-slijtage formule, uitstekende thermische stabiliteit, minimale schuimvorming en zijn compatibel met een breed scala aan afdichtingen.

Welke toepassingen zijn geschikt voor Mobil Univis smeermiddelen?

Ze zijn geschikt voor hydraulische systemen in industriële machines, voertuigen, hydraulische persen en andere gespecialiseerde apparatuur waar betrouwbare smering en bescherming essentieel zijn.