KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

Shell Morlina S4 B 320

Uw pallet voordeel: vanaf 2 vaten
(200 L zelfde product, prijs verlaagt automatisch)
Aantal Grootte Literprijs ex. BTW Prijs ex. BTW Prijs incl. BTW
- + 209 Liter 0,00 1963,12 0,00
- + 20 Liter 0,00 211,24 0,00

Vanaf 150 kilo gratis verstuurd

Totaal
0,00

SYNTHETISCHE SMEEROLIE MET HOGE PRESTATIES VOOR DE SMERING VAN LAGERS EN SYSTEMEN MET OMLOOPSMERING

  • + zeer lange gebruiksduur en verlaging van de onderhoudskosten
  • + uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie
  • + verhoogde efficientie van de smering van de systemen
     
Let op! Prijs zakt automatisch bij grotere hoeveelheden.

TOEPASSING

Shell Morlina S4 B werd ontworpen voor de smering van systemen met middelmatig belaste tandwieloverbrengingen die onder zware omstandigheden, zoals lage of hoge temperaturen werken of voor systemen die grote temperatuurwisselingen moeten ondergaan. Door zijn lange levensduur kan Shell Morlina S4 B voor bepaalde 'lubricated-for-life'-systemen (levenslange smering) gebruikt worden.

Shell Morlina S4 B kan gebruikt worden in systemen met olieomloopsmering die glij-of rollagers bevatten, met inbegrip van zwaar belaste lagers, zoals lagers die in de cementindustrie en extractiebedrijven gebruikt worden.

Product Description

Details

KENMERKEN

De combinatie van de zeer stabiele synthetische basisoliën en een pakket zeer krachtige antiroest- en antioxiderede additieven maakt het mogelijk een uitmuntende thermische stabiliteit en weerstand tegen oxidatie te bieden.

Hierdoor wordt het mogelijk langere onderhoudsintervallen van de machines te verkrijgen dan bij het gebruik van conventionele minerale oliën. Bovendien biedt Shell Morlina S4B weerstand tegen de vorming van afzettingen ten gevolge van het ontstaan van oxidatieproducten bij hoge temperaturen, wat bijdraagt tot het behoud van de zuiverheid van de systemen en dus tot de betrouwbaarheid van de werking van het toestel.

De formule van Shell Morlina S4 B biedt, in vergelijking met producten op basis van minerale oliën, zeer goede antislijtage-eigenschappen voor glij- en rollagers evenals voor middelmatig belaste tandwielen. Dit synthetisch smeermiddel met hoge prestaties maakt het mogelijk de levensduur van de tandwielen en de lagers te verlengen en biedt een uitzonderlijke bescherming tegen roest en corrosie voor alle types van metalen oppervlakken.

Shell Morlina S4 B kan helpen om de efficiëntie van de smering van de lagers en van systemen met olieomloopsmering te verbeteren. De hogere reologische prestaties in vergelijking met minerale oliën uiten zich door de kleinere viscositeitsveranderingen onder invloed van temperatuurwisselingen en bieden een betere smering bij koude start. Bij een normale werking kan er door het lagere belastingverlies in de circuits energie bespaard worden.

De snel werkende water- en luchtafscheidende eigenschappen verhogen de efficiëntie van de smering van de systemen door het behoud van de kritieke oliefilms tussen de belaste oppervlakken van de organen.

SAMENSTELLING

Shell Morlina S4 B is samengesteld uit synthetische basisoliën van het polyalfaolefinetype en een pakket moderne additieven, waaronder een antislijtageadditief en een antioxidant. Bovendien bevat de olie een schuimwerend middel en een gietpuntverlager.

FAQ

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld


Additional Information

Overige informatie

Merk Shell
ACEA DIN ISO OEM ISO 12925-1 TKS
OEM Approval alvalaval, cincinnati, danfoss, geawestfaliaseperator, manroland, niles, rexnord, stihl, stork

Word ook blij van ons
Wij hebben de kennis van en passie voor techniek en smeermiddelen. Van onze kennis en kunde gaat u blij worden!

Lagere prijs
Bestel meer 2x 200L of meer en uw prijs zakt automatisch!

>150 kilo Gratis geleverd
in de hele Benelux,
België BTW vrij voor zakelijke klanten