KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

AeroShell Turbine Oil

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Shell Aeroshell Turbine Oil 2

  Aeroshell Turbine Oil 2

  Minerale Turbineolie voor straalmotoren

  Toepassing Aeroshell Turbine Oil 2

  AeroShell Turbine Oil 2 wordt veel gebruikt voor het afremmen van brandstofsystemen en brandstofsysteemcomponenten tijdens de opslag. AeroShell Turbine Oil 2 is een analoog aan de Russische Grade MK-8 en kan daarom worden gebruikt in motoren die het gebruik van MK-8 vereisen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 204,41 Incl. BTW: € 247,34

 • Shell Aeroshell Turbine Oil 500

  Aeroshell Turbine Oil 500

  Synthetische smeerolie voor vliegtuigturbinemotoren.

  Toepassing Aeroshell Turbine Oil 500

  AeroShell Turbine Oil 500 is voornamelijk ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van Pratt & Whitney 521 Type II en MIL-L-23699 specificaties en is volledig geschikt voor de meeste civiele en militaire motoren die deze klasse van smeermiddel nodig hebben. AeroShell Turbine Oil 500 is goedgekeurd voor gebruik in een breed scala aan turbinemotoren en het merendeel van de accessoires. - Met de komst van de nieuwe civiele turbine olie specificatie, SAE AS5780, die strengere eisen stelt dan de militaire specificatie MIL-PRF-23699, werd AeroShell Turbine Oil 500 goedgekeurd als SPC (Standard Performance Capability) olie. AeroShell Turbine Oil 500 bevat een synthetische esterolie en mag niet worden gebruikt in contact met incompatibele afdichtingsmaterialen en heeft ook invloed op sommige verven en kunststoffen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 337,02 Incl. BTW: € 407,79

 • Shell Aeroshell Turbine Oil 560

  Aeroshell Turbine Oil 560

  Synthetische smeerolie voor vliegtuigturbinemotoren

  Toepassing Aeroshell Turbine Oil 560

  De veranderingen die de afgelopen twintig jaar hebben plaatsgevonden in de prestaties van de motor (in termen van een beter brandstofverbruik, hogere bedrijfstemperaturen en -drukken) en de onderhoudspraktijken hebben geresulteerd in een grotere ernst van de bedrijfsomstandigheden van het smeermiddel. AeroShell Turbine Oil 560 is ontwikkeld om bestand te zijn tegen de vijandige omgevingen van de huidige hoogaangedreven motoren met hoge compressie, waarin de oudere generatie oliën kan worden belast tot en buiten hun thermische grenzen, zoals blijkt uit de vercooksing van de olie in de lagers met hoge temperatuur. Door het overwinnen van de problemen die gepaard gaan met het gebruik van oude technologie-oliën in nieuwe technologie-motoren, zorgt AeroShell Turbine Oil 560: voor een schonere motor; zorgt voor een beter draagvermogen; verlaagt de onderhoudskosten; verlengt de levensduur van de lagers in zowel nieuwe als bestaande motoren. Om de militaire autoriteiten in staat te stellen te profiteren van deze betere prestaties in militaire motoren werd de specificatie MIL-PRF-23699 herschreven om er een "High Thermal Stability" (HTS) kwaliteit in op te nemen, evenals de Standard (STD) en Corrosion Inhibited (C/I) kwaliteiten. AeroShell Turbine Oil 560 is volledig goedgekeurd als HTS-olie. Met de komst van de nieuwe civiele turbine olie specificatie, SAE AS5780, die strengere eisen stelt dan de militaire specificatie, werd AeroShell Turbine Oil 560 goedgekeurd als een SPC (Standard Performance Capability) olie. Met ingang van 1 januari 2002 is AeroShell Turbine Oil 560 gefabriceerd met een verbeterde formulering om de anti-coking prestaties verder te verbeteren. AeroShell Turbine Oil 560 bevat een synthetische esterolie en mag niet worden gebruikt in contact met incompatibele afdichtingsmaterialen en heeft ook invloed op sommige verven en kunststoffen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 350,60 Incl. BTW: € 424,23

 • Shell Aeroshell Turbine Oil 390

  Aeroshell Turbine Oil 390

  AeroShell Turbine Oil 390 is een 3 mm2 /s synthetische diesterolie met een zorgvuldig geselecteerde en uitgebalanceerde combinatie van additieven om de thermische en oxidatiestabiliteit te verbeteren en het draagvermogen van de basisolie te verhogen.

  Toepassing Aeroshell Turbine Oil 390

  AeroShell Turbine Oil 390 is voornamelijk ontwikkeld als een verbeterde 3 mm2 /s olie voor Britse turbojet motoren. AeroShell Turbine Oil 390 is volledig goedgekeurd voor een breed scala aan turbinemotoren. - Meer recentelijk is er, vanwege de lage temperatuur eigenschappen van AeroShell Turbine Oil 390, interesse in het gebruik van deze olie in hulpaggregaten (APU) om de effecten van koud water te overwinnen. Normaal gesproken wordt de APU tijdens een cruise uitgeschakeld, de APU heeft dan last van koud water, vaak langdurig, en wanneer de unit wordt gestart is er een aanzienlijke moeilijkheidsgraad waardoor de unit niet op snelheid komt in de gegeven tijd, waardoor er een opgehangen start ontstaat. In dergelijke gevallen waarin de APU onderhevig is aan een lange koudedamp zal de viscositeit van de standaard 5 mm2 /s oliën die in de APU worden gebruikt, toenemen van 5 mm2 /s bij 100°C tot typisch 10.000 mm2 /s bij -40°C . Bij deze veel hogere viscositeit kan de olie niet gemakkelijk vloeien, wat leidt tot een grote viskeuze weerstand in de APU, wat bijdraagt aan de moeilijkheid om te starten. AeroShell Turbine Oil 390 daarentegen ondervindt een veel kleinere viscositeitsverhoging (typisch 2000 mm2 /s bij -40°C) met een vermindering van de viskeuze weerstand die vaak voldoende is om opgehangen startproblemen te overwinnen. Alle ervaringen tot nu toe laten een aanzienlijke verbetering zien in de koude betrouwbaarheid van de APU wanneer AeroShell Turbine Oil 390 wordt gebruikt.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 481,00 Incl. BTW: € 582,01

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina