KENNIS is onze kracht!
Wij hebben de passie & kennis
voor techniek en smeermiddelen
 

KOSTENBESPARING:
Minder leveranciers: alle kwaliteitsmerken
Vanaf 2x 200L zakt de prijs automatisch!
 

LEVERINGEN:
+1800 smeermiddelen
97% binnen 2 dagen geleverd
 

Shell Helix HX7

Shell Helix HX7 kwaliteit motoroliën

Shell Helix HX7 motoroliën worden voortdurend verbeterd om te voldoen aan de uitdagingen van de motorpresaties van vandaag. Shell's investering in smeermiddelonderzoek en -ontwikkeling is ongeëvenaard en hun ervaring strekt zich uit over 100 jaar.

Motortechnologie ontwikkelt zich altijd; Denk aan recirculatie van uitlaatgassen, DPF en katalysatoren uitlaat na behandelingstechnologieën. Deze technologieën stellen nieuwe eisen voor motoroliën.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • Shell Helix HX7 10W40

  Shell Helix HX7 10W-40

  Synthetische technologische motorolie - Helpt motoren schoon en efficiënt draaiende te houden

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix HX7 10W-40 zijn:

  • + Shell Helix HX7 helpt om de levensduur van de motor van moderne auto's in moeilijke verkeersomstandigheden te verlengen door deze te beschermen tegen slijtage. Shell Helix HX7 kan gebruikt worden voor benzine-, dieselmotoren (zonder roetfilters) en gasmotoren. En is eveneens geschikt voor biodiesel en benzine / ethanol mengsels.

  Shell Helix HX7 10W40 helpt om motoren schoon en efficiënt te laten werken door de vorming van sludge en afzettingen in de motor te voorkomen. Shell Helix HX7 10W40 is geschikt voor een breed scala van moderne voertuigen in de meest uiteenlopende verkeersomstandigheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 5,60 Incl. BTW: € 6,78

 • Shell Helix HX7 5W40

  Shell Helix HX7 5W-40

  Synthetische technologie motorolie - Helpt motoren schoon en efficiënt draaiende te houden

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix HX7 5W-40 zijn:

  • + Shell Helix HX7 helpt om de levensduur van de motor van moderne auto's in moeilijke verkeersomstandigheden te verlengen door deze te beschermen tegen slijtage. Shell Helix HX7 kan gebruikt worden voor benzine-, dieselmotoren (zonder roetfilters) en gasmotoren. En is eveneens geschikt voor biodiesel en benzine / ethanol mengsels.

  Shell Helix HX7 helpt om motoren schoon en efficiënt te laten werken door de vorming van sludge en afzettingen in de motor te voorkomen. Het is geschikt voor een breed scala van moderne voertuigen in de meest uiteenlopende verkeersomstandigheden.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 55,37 Incl. BTW: € 67,00

 • Shell Helix HX7 Professional AV 5W30

  Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30

  Synthetische Technologische motorolie, ontwikkeld om aan de specifieke eisen van de motorfabrikant te voldoen.

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 zijn:

  • + Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 voor benzine- en dieselmotoren is goedgekeurd volgens de strenge technische specificaties van Volkswagen VW 502.00/505.01.

  Ontwikkeld om aan de strenge eisen van hoog presterende motoren, waaronder Audi, Volkswagen en andere automerken te voldoen die de ACEA C3 specificatie vereisen.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 79,60 Incl. BTW: € 96,32

 • Shell Helix HX7 Professional AF 5W30

  Shell Helix HX7 Professional AF 5W-30

  Synthetische motorolie technologie, speciaal ontwikkeld om aan de specifieke eisen van motorfabrikanten te voldoen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix HX7 Professional AF 5W-30 zijn:

  • + Shell Helix HX7 Professional AF voor benzine- en dieselmotoren is goedgekeurd volgends de Ford motorolie specificatie WSS-M2C-913 A/B.

  Ontworpen voor hoog presterende motoren, waaronder Ford en motoren die voldoen aan de API SJ, ILSAC GF2 or ACEA A1/B1 specificaties.

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 84,91 Incl. BTW: € 102,74

 • Shell Helix HX7 ECT 5W40

  Shell Helix HX7 ECT 5W-40

  Synthetisch technologie motorolie - beschermt emissiesysteem van voertuigen

  Belangrijkste toepassingen van Shell Helix HX7 ECT 5W-40 zijn:

  • + Shell Helix HX7 ECT 5W40 beschikt over de meest geavanceerde uitlaatgas-emissie technologie die de katalysator van benzinemotoren en roetfilters voor dieselmotoren schoon houdt.
  • + Shell Helix HX7 ECT 5W40 kan worden toegepast voor moderne benzinemotoren, dieselmotoren met roetfilters en gasmotoren

  Shell Helix HX7 ECT 5W40 beschikt over emissie-compatibele technologie die helpt om roetfilters schoon te houden, de motorprestatie te behouden en helpt eveneens de vorming van sludge en afzettingen in de motor te voorkomen

  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 96,28 Incl. BTW: € 116,50

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dus wat is een goede motorolie? Shell Helix HX7 kwaliteit motoroliën

Shell Helix HX7 motoroliën worden voortdurend verbeterd om te voldoen aan de uitdagingen van de motorvoertuigen van vandaag. Shell's investering in smeermiddelonderzoek en -ontwikkeling is ongeëvenaard, en hun ervaring strekt zich uit over 100 jaar.

Motortechnologie ontwikkelt zich altijd zo ook de Shell Helix HX7; denk aan recirculatie van gas-door-gas, DPF en katalysatoren uitlaat na-behandeling technologieën. Deze technologieën leggen nieuwe stressen op motoroliën.

Om een motor schoon te houden en te beschermen, uiteraard moet de Shell Helix HX7 motorolie dit blijven doen tot de verversingstermijn tot aan het volgende onderhoud. Met sommige OEM's die langere serviceintervallen aanbieden, is het vermogen van een olie om "fit" te blijven, nog belangrijker. Smeermiddelen breken op twee hoofdzaken af: fysiek door mechanische beslasting en chemisch door oxidatie. En in het "hele leven" van de motorolie, moet het steeds meer vuil vasthouden van het blokkeert en voorkomen dat het zich opnieuw in de motor afzet.

Moderne motoren werken bij hoge temperaturen en hebben lange service intervallen. In de hete, stressvolle motoromgeving kunnen snel bewegende delen grote moleculen in stukken scheuren. Deze actie, die bekend staat als breken, kan ervoor zorgen dat de olie dunner wordt en het minder in staat stelt om de motorkomponenten goed te beschermen. Als oliën breken, verliest ze de viscositeit, en dit kan een motor blootstellen aan meer wrijving en slijtage.

Shell HelIx HX 7: Motorvibratie op een viercilinder, Volkswagen dieselmotor 1.9-L, TDI , 81 kW, die een minerale olie bevat, verminderd met maximaal 19,5% na normale olie op het minimumniveau, zoals het geval was voor een olieverandering, werd vervangen door Shell Helix HX7 gevuld tot het maximumniveau.

Shell Helix motoroliën zijn verdeeld in

Shell Helix HX5

De standaard motorolie voor oudere motoren die nog 15W40 motoroils nodig hebben.

Shell Helix HX7

Deze zogenaamde Helix HX7 semi-syntheet, waarbij uitstekende synthetische technologie wordt toegepast.

Shell Helix HX7 Professional

Zelfde als Shell Helix HX7 maar dan ontworpen voor:

 1. Helix HX7 Professional AV: Volkswagen, Audi, Seat en Skoda VW 502.00, VW 505.01 en andere ACEA C3 specificaties
 2. Helix HX7 Professional AF: Ford, Volvo en Mazda motoren die vereisen met de specificaties van Ford WSS-M2C-913 A, WSS-M2C-913 B en ACEA A1 / B1

Koop Shell Helix HX7 (Professional) motorolie en wordt in 97% van de gevallen verzonden op dezelfde dag. Leveringen nemen meestal tussen 1-2 dagen in beslag.